יא-בייבי! פרק 44!

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifיא-בייבי! פרק 44! ../images/Emo126.gif../images/Emo36.gif

היום יהיה רק פרק אחתבלי לשאול שאלות מיותרות. בגללש אני אל על מחשב רגיל, המחשב הזה איטי, ותפוז עושה בעיות...יש מצב לדיליי[איחור]!!! אני מודעה מראש יש מצב לדיליי!!
בפרק שעבר: "דוקטור! מה המצב שלה?" שאלה טל את הדוקטור הראשון שיצא מחדר הניתוחים של שרלוט. "אני לא אשקר לך, אנחנו כולם חוששים. ברור שהיא לא תחזיק מעמד, היא שברירית מאוד" אמר הדוקטור ללא רגשות. "לא!" קראה טל והביטה לעברו בהלם. "אני מאוד מצטער" אמר הרופא באדישות. "זה לא יעזור לי!" קראה טל והחלה ללפוף את פניה בידיה בכאב. היא התיישבה על הכיסאות והחלה לבכות בקול רם. "שרלוט," היא לחשה "אל תמותי!".
שרלוט!!!!!!!!!!!
שם הפאנפיק: יא-בייבי!
נכתב ע"י: בוט\בת-אל .ב
פרקים 42-43: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=111320192
עצה-מי שרוצה לקרוא את הכול במסודר שתחכה עוד 15 דקות בדיוק וכול החלקים של הפרק יהיו בצורה מסודרת
בוט.
[מאוד]

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifפרק 44 חלק | ../images/Emo126.gif

Natasha Bedingfield - Wild Horses [תודה למיכל על השיר]: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/addmsg.asp
Lifehouse : http://www.youtube.com/watch?v=fjDojEOiMcE
Your Guardian Angel
http://www.youtube.com/watch?v=geRdF1XWsoM&feature=related
תהנו. ***************************************************************************************************************** פרק 44 : טל הביטה אל עבר הדלתות של חדר הניתוחים בו הייתה שרלוט. היא החליטה שהיא רוצה להיכנס, ולא חשוב מה אבל רגע לפני היא נזכרה בוויל, שבטח שרלוט תרצה לראות אותו גם כן. במהירות היא התרוממה ממקום מושבה והלכה אל עבר חדרם של שרלוט וויל, בכדי למצוא את וויל. היא פתחה את הדלת וראתה את וויל יושב במיטתו ומביט אל עבר ידיו בעצב. "וויל," היא לחשה והתקדמה לעברו. "טל," פלט וויל כאשר הרים את עיניו הכחולות אליה. טל מיהרה לחבק אותו. היא רעדה בכול אורך גופה, וראשה כאב עד מאוד. "וויל, עשית קרחת בראשך" היא פלטה בתדהמה והעבירה את אצבעותיה על ראשו המגולח. וויל הביט אל עבר טל ואמר "בשביל שרלוט, רק בשבילה". "היא נתונה למצב גרוע מאוד, הם בטוחים שהיא בדרכה אל המוות" אמרה טל ומיד המשיכה "אני רוצה שנפרד מממנה וויל... אני יודעת שזה קשה! אבל אנחנו צריכים להיות איתה ברגעיה הקשים. אנחנו היחידים שיש לה בחיים". "אני פוחד לראות אותה טל, רק לראות ולדעת שבעוד כמה שעות היא כבר לא תהיה איתי" השיב וויל בשקט. "וויל!" קראה טל ואחזה בכתפיו "אתה חייב לתמוך בה, גם ברגעיה האחרונים! אתה מוכרח לבוא איתי". "אני בא איתך" ענה לה וויל והתרומם ממיטתו. "למה אתה בכלל עדיין כאן? אתה תחת השגחה כאן?" שאלה טל במהירות ועזרה לו להתרומם לגמרי. וויל נעל את נעליו האישיות ואמר "כי המחלה שלי דורשת טיפול כול כמה זמן קצר מאוד...בפערי זמן ממש קטנים". "אוה," אמרה טל ופתחה לו את הדלת "מותר לך לצאת מן החדר, או שאתה צריך לבקש אישור מן הרופא?". "אישור," אמר וויל "אבל לא אכפת לי מן הרופא עכשיו!...אין זמן! בואי פשוט נתחמק מן האחיות, ונתמרן עד חדר הניתוחים" אמר וויל בנחישות. טל חייכה אליו ואמרה "אני אוהבת את הגישה שלך". וויל וטל מיהרו לצאת מן המחלקה שלהם אל עבר החדר בו אשפזו את שרלוט. הדבר לא היה קשה יותר מידי, החדר היה די נגיש בהליכה. טל וויל התיישבו על הספסלים, וחיכו שאחד הרופאים השוקדים על הניתוח של שרלוט ייצא. טל הרגישה איך חצי מליבה מתפרק ונמס כמו שאווה של נר, כעת כול אחד היה יכול להשתמש בזה וליצור מליבה כול צורה שהוא יחפוץ בה. היא אל רצתה לדעת ששרלוט לא תחזיק מעמד, היא רצתה להאמין ששרלוט תהיה בסדר, שהיא תינצל. אבל מן האמונה, אל האמת...הדרך הייתה ארוכה. הדבר האחרון שהיא רצתה לשמוע עליו זה ששרלוט מתה תוך כדי הניתוח. "טל, אני רוצה כבר לראות אותה! אני חייב!" אמר לפתע וויל. "מה קרה?" שאהל טל בשקט. וויל הרים את מבטו מן הרצפה אל פניה של טל. "אני מרגיש בזה משהו חשוב, וגם שמשהו לא בסדר איתה, פשוט ככה!" אמר וויל. טל הביטה עליו בעצב ופלטה "אתה חייב לנסות להיות סבלני, רק בעוד כמה דקות אולי ייצא לכאן רופא. ואז נבקש להיכנס, ואם לא ירשו לנו להיכנס...ניכנס בכו זאת!". "את חושבת?" שאל וויל ברכות. "כן, אני מקווה" השיבה טל בשקט. "גם אני" הסכים וויל. לארח כשלוש תרבעי שעה יצא רופא מן החדר, על פניו הייתה נסוכה דאגה רבה. "דוקטור!" קראה טל ועצרה בעד הרופא מלהמשיך. היא התרוממה ושאלה "מה מצבה של שרלוט?!". הרופא הביט בפניה של טל ואמר בטון רגוע "צריך לבדוק אותה שוב אחרי שהיא תתאושש עלמתי". "יופי" קראה טל ברווחה. "אם היא תתאושש," המשיך הרופא את דבריו. טל פתחה את עיניה ושאלה ברצינות "למה אתה מתכוון?". הרופא שפשף את סנטרו ואמר "לצערי יש אחוז לא קטן שהיא לא תתאושש. הניתוח היה קשה גם בשבילה וגם בשבילנו. אני מאוד מצטער". "לא" אמרה טל בלחש "לעזאזל". טל הביטה בגב הרופא, מומיד סובבה את פניה אל עבר וויל. הוא נעמד על רגליו, פתח את ידיו כלפיה וחיבק אותה. טל כרכה את זרועותיה סביבו ואמרה "מה נעשה וויל?". "אנחנו נכנסים לשם" אמר וויל בנחישות פלא. טל התנתקה ממנו, ניערה את ראשה ופלטה "כן," "אנחנו נפרוץ את הדלת, ולא משנה לי כמה כוחות זה ייקח ממני" המשיך וויל. "אז קדימה" אמרה טל. הם הביטו לשמאל, ואז לימין, וכשראו שהשטח פנוי הן פרצו את הדלתות, שנפתחו בנגיעה עדינה של אצבע גם כן. הם נכנסו אל תוך חדר ההתאוששות שהיה ממוקם בכמה מטרים מן "חלקת האשפוז". "שרלוט!" קרא וויל כאשר נכנסו הם אל חדרה. שרלוט הייתה נראים צנומה יותר מאי-פעם. עיניה היו עצומות ושפתיה ולחייה איבדו את צבעם הוורדרד והפכו לחיוורים כסיד. ראשה היה שמוט אל הצדדים, וידיה היו בתוך סמיכתה צמודות אל גופה. "שרלוט" אמרה טל בשקט והתקרבה ביחד עם וויל אליה, "מה הם עשו לך" היא לחשה ונגעה בפניה. "היא כול כך יפה," פלט וויל והביט בה במבט נוגה "גם כשהיא שוכבת שם, היא כול כך יפה. הילדה הכי יפה שראיתי בחיים שלי!". טל כיווצה את שפתיה ונגעה בקצוות אצבעותיה הדקיקות של שרלוט. "אתה חושב שהיא בסדר?" שאלה טל בחשש. לפתע הרגישה טל את אצבעותיה של שרלוט סוגרות על אצבעותיה של טל. "שרלוט!" קראה טל בשקט "את שומעת אותי נכון?". שרלוט ניסתה לפתוח את עיניה הכחולות, אך הצליחה ליצור רק חריצים צרים מלאי צבע כחול נוגה. "שרלוט שלי" פלט וויל בהתרגשות ומיהר לגעת בלחייה עם קצות אצבעותיו. טל פינתה לו את המקום בו ישבה היא קודם לכן, ואמרה לו " בוא, תחזיק אתה את ידה". וויל פלט לעברה "תודה" מהירה והתיישב במקומה. הוא נטל את אצבעותיה הרפויות של שרלוט אל תוך ידיו. טל התקדמה אליה מן הצד השני, והביטה עליה בשקט. "אנחנו כאן," אמר לה וויל ברוגע "אני וטל כאן, ואנחנו תמיד נהיה כאן! לא משנה מה היום או מה השעה".
יש מהשך~~>

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק || ../images/Emo126.gif

Forever: http://www.youtube.com/watch?v=M7v94AewveQ&feature=related ******************************************************************************************************************** "וויל הרים את ידה של רלוט אל ראשו ואמר "תיגעי בראש שלי, לבסוף הרשו לי לצאת את הספר כאן, וגילחתי את ראשי. עכשיו אני איתך בזה שרלוט!". שרלוט מתחה את שפתיה בעדינות רבה לכדי חיוך קלוש, ומיד מחקה אותו בכאב. "מקסימה אחת, אל תתאמצי...העיקר שתרגישי טוב" אמרה טל בשקט. "כואב לי" לחשה טל בקולי רפוי ובגמגום קל. טל ליטפה את ראשה של שרלוט ולחשה לה דברים מרגיעים באוזנה על כך שהיא עברה ניתוח, ועצם זה שהיא חיה זה כבר אומר שהרופאים טעו. כי בעצם הם חשבו שהיא תמות רק בהתאוששות. שרלוט עצמה את עיניה ולגמה בשקט את הדברים שאמרה לה טל. וויל מן הצד השני הקשיב גם כן לטל, וחיזק את אחיזתו בידה של שרלוט. לפתע נכנסה אל החדר אחות כעסנית, ששאלה אותם בקול צייצני במיוחד "היי! מה אתם חושבים שאתם עושים כאן? תנו לה להתאושש!". שרלוט הפסיקה להגיב, אפילו אחיזתה בוויל נרפתה וידיה נפלו מטה אל צידי גופה. מד קצב הלב פסק מלעבוד בצורה תקינה, וצפצוף קולני וממושך נשמע באוזניהם של השוהים בחדר. "אוי לא!" קראה האחות. היא ניגשה אל המיקרופון שהיה טמון בקצה החדר ואמרה לתוכו "מצב חירום בחדר התאוששות, מספר...17!". "אתם שניכם," היא אמרה אל עבר טל וויל שהיו מרותקים למתרחש. "קדימה! בחוץ...זה מצב חירום!". "אוי לא! אלוהים לא!" פלטה טל והובלה ביחד עם וויל אל מחוץ לחדר. היא הביטה אל עבר שרלוט בפעם האחרונה, ובשנייה השנייה מצאה את עצמה מחוץ לחדר. "וויל, אתה בסדר?" שאלה טל כאשר ישבו הם בחדר ההמתנה. וויל העביר את פניו אל עבר טל ואמר "הלוואי שמישהו ירה בי!...אני לא עומד במתח הזה יותר. אני לא מסוגל לחשוב על שרלוט לא-בחיים". "די וויל, תהיה חזק בשבילה, ובשבילי" אמרה טל בשקט. "טל אולי אני נכשל, לאט-לאט? אני לא מצליח לחשוב בבהירות, במוח שלי נדפק לגמרי! אני לא מצליח לזכור את השם משפחה שלי מרוב דאגה" אמר וויל בעצב. "מספיק וויל, תתעשת, אני מבקשת ממך! אני יודעת שזה קשה, ואני יודע שאתה באמת אוהב אותה...באמת אוהב...אותה" השיבה טל בשקט. "רוצה לשתות משהו?" הציע וויל. "לא תודה," אמרה ל "אין לי חשק לשתות, יש לי חשק להרוג מישהו". "גם לי" אמר וויל. "אלוהים, תעשה רק הפעם הזאת ששרלוט כן תהיה בסדר" לחשה טל בשקט. ********************** לאחר כמה זמן פונה וויל בחזרה אל חדרו, טל ישבה בייאוש בחדר ההמתנה וחיתכה לסימן מאלוהים. הדמעות שלה הספיקו כבר להתייבש מזמן על לחייה מספר פעמים. ושבילים ארוכים של מלח נערמו מתחת לקווי עיניה. דוקטור מלוביץ' הציע לה כוס-קפה חם, אך היא סירבה בתירוץ שהיא לא מסוגלת להכניס דבר אל פיה. ולאחר מכן הוא נעלם אל מן האופק ולא חזר. "כנראה שהמשמרת שלו נגמרה" חשבה טל בליבה. לפתע היא הבחינה במספר אנשים מוכרים. מוכרים עד כדי כך שהיא הייתה מוכנה להישבע שאלו דני ודאגי, מובילים את אביו של דני בעגלה. היא שפשפה את עיניה, ורק כאשר התקדמו אליה השלושה, עם עוד כמה רופאים לחוצים המובילים את העגלה בגלגלים, ירד לה האסימון. היא נעמדה ושאלה "דני? מה קרה לאבא שלך?". דני הביט עליה בהפתעה ושאל "מה את עושה כאן טל?". "שרלוט אושפזה, הם בטוחים שהיא צריכה למות" אמרה טל בשקט. דני פתח את עיניו ואמר "גם אבא שלי! אין לי מושג מה קרה פתאום, הוא איבד את ההכרה". "אני מצטערת" אמרה טל בשקט וניגשה לחבק אותו. דני נשק לראשה ואמר "גם אני". טל נעמדה על קצות אצבעותיה, והביטה אל עבר דאגי שעמד מאחורי דני. ההיא התנתקה מדני ואמרה "אוה, גם אתה כאן". "כן, דייויד הוא חצי-אבא שלי" השיב דאגי בשקט. "דייויד?" שאלה טל. "כן, השם האמיתי בכול אופן" השיב דאגי. "אוה" אמרה טל. "את בטוחה שאת מרגישה בסדר טל?" שאל לפתע דני "את נראית חיוורת מאוד, והעיניים שלך נפוחות". טל הביטה לעברו וסיננה בשקט "מבכי". "את צריכה פסק זמן בחיים, אה?" שאלה דני. "בהחלט, אני צריכה שקט מהחיים בכללי" השיבה טל. "אל תאמרי את זה!" התנגד דני. טל הביטה אל עבר הרצפה ואמרה בשקט "אתה לא תאכל להבין, כי שרלוט לא חשובה לך כמו שהיא חשובה לי. אז אל תנסה לשפוט אותי עכשיו". "לא ניסיתי" אמר דני "ואני מבין אותך, אני רואה אותך וזה מספיק לי".
יש המשך~~>

yaelsee

New member
למה את עושה לי את זה?

לא שרלוט!
ומזתומרת דיוויד הוא חצי אבא של דאגי? :| *ממשיכה לקרוא אפילו שאני יודעת שעוד שנייה אמא תבוא ותעיף אותי מהמחשב
*

butbut

New member
בגדלל שלדאגי אין אבא...אז דייויד[אבא של דני]

היה תמיד מתרועע עם דני..ומי שמתרועע עם דני היה גם דאגי. אז משום מה שהשלושה נקשרו. XD

yaelsee

New member
אבל אבא של דני

לא כזה עזב? מתישהו? לפני שדני הכיר את דאגי? אני מבולבלת

butbut

New member
הוא נשאר בקשר עם המשפחה...הוא לא עזב לגמרי

רק אבא של דאגי עזב לגמרי ולא חזר כמעט.

screamin pittas

New member
אבל..

אם הם עושים לה החייאה זה לא יכול לקחת כל כך הרבה זמן-היא כבר הייתה צריכה לדת מה המצב שלה... איזה חמוד דני

גרבע

New member
../images/Emo10.gifOOOOOOOO:../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif../images/Emo12.gif

שרלוט הפסיקה להגיב, אפילו אחיזתה בוויל נרפתה וידיה נפלו מטה אל צידי גופה. מד קצב הלב פסק מלעבוד בצורה תקינה, וצפצוף קולני וממושך נשמע באוזניהם של השוהים בחדר. "אוי לא!" קראה האחות חבל על שרלוט

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||| ../images/Emo126.gif

Augustana-Boston [תודה לקלי]: http://youtube.com/watch?v=UnqvjD7Kxs4
MCR - Cancer [תודה לscreamin pittas אני תמד שוכחת ת'שם שלך!! יוו] http://youtube.com/watch?v=W-f43xs15aE **************************************************************************************************************************** "קשה לי לעקל את זה דני, קשה" אמרה טל. "כן, אני לא מאמין שזה באמת קורה. ששרלוט באמת תלך" אמר דני בשקט. "היא לא" אמרה טל בשקט. "מצטער" אמר דני שנית. "אל תצטער, זו לא אשמתך אחרי הכול" סיכמה טל. דני עיוות את פניו ואמר בשקט "בסדר, איך שאת רוצה". טל פלטה אנחה ואמרה "מה קרה לאבא שלך?". "אמרתי לך—" "וחוץ מזה" המשיכה טל. "הוא שתה משהו, אני כבר לא יודע מה קורה איתו. חשבתי שהוא בא לי, ומצאתי אותו זרוק במדרגות בכניסה לבית שלי, עם ריח חריף של אלכוהול, וקופסא של כדורים ביד" אמר דני בעצב. "הוא משתמש בסמים?" שאלה טל בשקט. דני שם את ראשו בין רגליו, ושם את ידיו מעליו ואמר "אני לא יודעת טל, אני לא יודע!". "בסדר" אמרה טל בשקט ופנתה אל עבר מכשיר הפלאפון שלה. "טל," אמר לפתע דני בטון סלחני "נו, תקשיבי...אני מצטער". "תקליט את עצמך ותשלח לי באי-מייל" השיבה טל בקרירות. דני פלט אנחה והתרומם מן המקום בו ישב. הוא התקרב אליה ואמר "לא התכוונתי". "אני יודעת" אמרה טל ללא הבעה. "אני באמת מצטער" אמר דני. "בסדר, הבנתי כבר בפעם הראשונה" השיבה טל בציניות. דני הרים את ידיו ואמר בכניעה "נגמרו לי המשפטים, מצטער". "אתה לא צריך מילים, אתה צריך לשתוק" אמרה טל. "וזה יכפר על מה שאמרתי?" שאל דני. טל חייכה חיוך קטן ופלטה "אם לא תדבר, לא תגיד שטויות שאתה לא באמת מתכוון אליהם". "תפסיקי להיות צודקת" אמר דני. "טל, את עדיין כועסת עלי?" שאל לפתע דאגי כאשר התפרץ אל תוך שיחתם של דני וטל. "על מה?" שאלה טל בשקט. "את יודעת," אמר דאגי בשקט והעביר את ידיו בשיערו הקצוץ. "מאז שלא רציתי לעזור לדני...כי הייתי עסוק". "זה בסדר" אמרה טל בשקט. "באמת?" שאל דאגי בפליאה. "כן" אמרה טל בשקט. דאגי הרים את גבותיו הדקיקות ואמר בשקט "אולי זה הזמן לספר לך כמה דברים שלא ידעת, אני מקווה שיש לך מצב רוח טוב". "כמו מה?" שאלה טל. "תשבי" ציווה עליה דאגי. טל כיווצה את גבותיה, הביטה אל עבר דני בכדי לראות אם הוא מבין דבר מה ממה שקורה כאן. אך לפי הרמת הכתפיים שלו, היא הניחה כי הוא לא יודע דבר. היא התיישבה על ידו והביטה אל עבר דאגי, "דבר" היא פלטה. "בסדר," אמרה דאגי "נעשה את זה קצר וקולע. את זוכרת את אוצו היום שהתפרסמה עלייך כתבה? אותו היום שפרסמו שאת מעריצה שמטורפת עלי?". "בהחלט, איך אפשר לשכוח את זה? זה עשה לאבא שלי המוני בעיות בעבודה, ופיטרו את אמא שלי מן העבודה. ובכלל, לי זה עשה המוני בעיות בלימודים" אמרה טל בשקט. "את זה לא ידעתי, אבל טוב. זה היה רעיון של ג'ורג', ואני עזרתי לו בזה. אפילו שלא בטחתי בו, הוא אמר שזה מה שצריך לעשות כדי לפרסם את הלהקה" אמר דאגי בשקט. "מה?!" שאלה טל בפליאה והביטה בעיניו המבוישות של דאגי. "אתה מה?" שאלה דני בכעס. "כן" אמר דאגי בשקט. "אדיוט! מה חשבת לעצמך באותו הרגע דאגי?" שאלה טל בהלם. היא באמת ובתמים גילתה שהכתבה הזאת הייתה הדבר הראשון שגרם לה לרצות לעזוב אל הארץ. הדבר הראשון שהביא את כול הבעיות שלהם יחד איתו. "אני לא מאמין!" פלט דני "אתה בוגד!". "טום והארי יודעים על זה" אמר דאגי בשקט. "מה?!" שאלו טל ודני יחדיו. "אני מצטער" אמר דאגי.
יש המשך~~>

yaelsee

New member
../images/Emo12.gif

מניאק! חתיכת @!$@#$%^#$^@%&$^*Q@&$
אני אשכרה כועסת פה!

screamin pittas

New member
../images/Emo6.gifלילך.

מה כבר הוא אמר, שהוא לא יודע אם אבא שלו משתמש בסמים?! למה היא כ"כ כועסת?
דאגי-או מיי גאד אני לא מאמינה! עכשיו גרמת לי לשנוא אותו עוד יותרXD

butbut

New member
מי אמר לך? אף אחד לא מכיר אותו אישית כאן../images/Emo9.gif

miss dance10

New member
בצחוק חחח, אבל, לא נראה לי..

אבל בכלל.. למה את תמיד מוציאה אותו הרע בכל הסיפור??? הוא בסך הכל נשמה קטנה וחמודה=[

butbut

New member
../images/Emo24.gif XDD לא יודעת..נטפלתי אליו

XFFF. ממש כייף להוציא אותו רע. LOL

למעלה