../images/Emo126.gifחלק

||[5-סתם בכללי] ../images/Emo126.gif
t.A.T.u - All The Things She Said !!!!:
http://www.youtube.com/watch?v=muJaDZA-_Bk
evanescence - bring me to life :
http://www.youtube.com/watch?v=-BQxDgrQWuE
Avril Lavigne - My Happy Ending :
http://www.youtube.com/watch?v=C2eUCfREAbw&feature=related ********************************************************************************************************************* "אבא של דני..., מה את עושה כאן?" שאל דאגי במהירות. סנדי שילבה את ידיה ואמרה בשקט "באתי לבקר את סבתא שלי, היא משתחררת עכשיו. פתאום היא החליטה שבא לה לחזור הביתה לאחר ההתאוששות". "אוה" אמר דאגי. סנדי סובבה את ראשה, וראתה את טל ודני יושבים עם הכיסאות מחובקים להפליא. טל חפונה בחזהו של דני, ודני מחבק אותה בחוזקה. היא פתחה את עיניה ואמרה "אוי אלוהים, טל אביב ודני ג'ונס? שכה יהיה לי טוב". דני סובב את פניו אל עבר דמותה של סנדי. היא לבשה מכנסי ג'ינס צמודים בגזרה שהראתה את תחתוני לעיני-כול. על גופה העליון לבשה גופיה עם מחשוף נכבד, שהראה לא פחות מן אורכה של הגופייה. ממעל היא לבשה ג'קט צמרירי עם פרווה בסופו ותחילתו, ולארוך כול הכובע שעטתה לראשה הייתה פרווה גם כן. שיערה הבלונדיני היה אסוף כהרגלו, ואיפור מעט מוגזם נראה בפניה. טל הרימה אליה את פניה גם כן, והביטה עליה בשקט. "שתקי" פלטה טל מבין זרועותיו של דני. "מה קרה? רצת אחרי דני שלך עד לכאן?...את מסכנה" אמרה סנדי בשקט. "סנדי.." התחיל דאגי לומר, אך לא היה נראה שמישהו מקשיב לו בכול זאת. "אני לא רצה אחרי אף אחד" אמרה טל בטון צרוד. סנדי העבירה את אצבעותיה על גבותיה ואמרה "זה לא ממש משנה לי, במילא הרגשתי שמשהו לא בסדר בך, את מוזרה מכול הבחינות". דני הביט אל עבר ידו, טל אחזה באצבעותיו בחוזקה, כאילו ניסתה היא להשתלט על הכעס שלה, מבלי להתפרץ על סנדי. "סנדי, בואי לכאן" אמר דאגי בקול חולמני. "למה אתה תמיד מגן עליה? אתה גם חושב שהיא מוזרה" אמרה סנדי. "מה?" קרא דני אל עבר דאגי. דאגי השפ]יל את פניו והביט אל עבר הרצפה, טל בחנה את פניו של דאגי ונפעמה לגלות אודות הדברים שלא ידעה עליו. "הכתבה," אמרה סנדי "יש לה סיבות, היא לא רק שלי, היא גם ממנו. הקרדיט שייך לכול מי שהיה אחראי עליה". "זה נכון?!" שאל דני את דאגי בתוקפנות. טל הרגישה את דמעותיה יוצאות מתוך עיניה. אך היא תפסה אותם עמוק בפנים, וסגרה את פיה. "כן, חלקית" אמר דאגי בשקט. טל אחזה בחולצתו של דני, שאחז בידה ולחש "היא טיפשה". "הייתי רוצה לשאול אותך שאלה, התנשקתם כבר?" שאלה סנדי בשקט. טל התרוממה בשנייה, הביטה אל עבר סנדי ואמרה "תשתקי כבר". "את בוכה" אמרה סנדי בשקט. "בטוח לא בגללך!" קראה טל. סנדי חייכה ואמרה "אין לי משהו נגדך, זה רק שאת מוזרה, יהודייה, ישראלית...מאיפה נחתת כאן בכלל? את לא שייכת לכאן!...בראד סיפר לי הכול, את כול מה שעשיתם ביחד...את בכלל לא תמימה גברת, ואני עוד חשבתי שכול היהודיות תמימות". טל הביטה עליה בשנאה וסיננה מבין שפתיה "לא עשינו כלום ביחד, ואל תקשרי את היהודיות! הן הרבה יותר טובות ממך,זה בטוח" "אוה, לא סיפרת לג'ונס את מה שקרה בניכם?" שאלה סנדי, היא הביטה אל עבר דני ואמרה בטון לגלגן "טל שלך בכלל לא תמימה, תשאל אותה מה היא עשתה עם בראד". "לא עשינו כלום" אמרה טל. "גם עם פוינטר לא עשית כלום? סתם הסתובבתם? וגם עם בראד?...ועכשיו את רוצה לכבוש גם את ג'ונס? זה פתטתי" שאלה סנדי בשקט. טל הביטה אליה בעיניים רושפות ואמרה בכעס "אני לא רוצה לכבוש אף אחד, ומה שפטתי עומד ממש כאן מולי ומברבר לי במוח". "אז למה את כאן? זה ברור שרצת אחריו, לא כן?" שאלה סנדי והצביעה אל עבר דני. "חברה שלי כאן, ואני לא חייבת לך הסברים" אמרה טל בשקט. "עוד מעט תגידי לי שהיא עומדת למות, ושאת דואגת לה...אוי..אוי...אוי" אמרה סנדי. טל תפסה את ידיה בצדדים ואמרה בשקט "בול למטרה". "סנדי, תשבי כאן! למה את חייבת לריב עם כולם?" שאל דאגי. "מה יהודים היו עושים במצב שלך,אה?...מתפללים לאלוהים שלהם שיבוא ויציל אותם?...אולי הוא יציל את החברה הקטנה שלך, או שעדיף שלא?" אמרה סנדי. "לא" אמרה טל. "או שהיהודיות מעדיפות ללכת עם גברים, ולעשות את מה שאת עשית טל... לא סיפרת את זה לחבר שלך? אולי הגיע הזמן!" אמרה סנדי וחייכה אליה. טל הרימה את ידיה, סטרה לסנדי ואמרה "את צריכה להתבייש במה שאת, ומי שאת. יהודיה או לא, את גזענית מחורבנת". "היא סטרה לי" אמרה סנדי בשקט ואחזה במקום בו סטרה לה טל. "מעולה, את מתחילה להבין מה קורה, זאת כבר התקדמות מבחינתך" השיבה טל מלחמה. "היא בטרה לי" חזרה סנדי על דבריה. "למה שלא תקליטי את עצמך?" שאלה טל בציניות. "את יהודייה מסריחה!" צעקה סנדי. טל חמקה מסנדי והרגישה את תמיכתו של דני על ידה. דני נעמד לידה, החזיק לה את היד ואמר "אני חושב שאנחנו צריכים ללכת לשתות משהו". טל הביטה אל עבר סנדי בתיעוב, ואל עבר דאגי בשנאה. היא לא האמינה למה שסנדי אמרה אך משום שלא הגיב, היא הבינה שהיא כנראה טעתה לגביו. "בסדר" היא פלטה בשקט והלכה ביחד איתו. "דאג, תתקשר אלי אם יש חדשות" הודיע דני לדאגי בשקט. "לכי מכאן! מזוהמת! את וכול העם המסריח שלך, אולי באמת הייתם צריכים להיכחד!" צעקה סנדי. "תשתקי כבר ילדונת מטומטמת, בחיי שכבר הצלחת להוציא אותי מדעתי. מאותו הרגע שדיברת הבנתי ששכל זה לא הצד החזק שלך" אמר דני. "אתה תידבק ממנה, היא מזוהמת!" צעקה סנדי. "תרגעי!" אמר לה דאגי בשקט. "תקשיבי לחבר שלך, אולי תימצאו שפה משותפת" אמרה טל בשקט. "טל חכי" אמר דאגי בשקט בכדי לסגור את הסיפור אחת ולתמיד.
יש המשך~~>