יא-בייבי! פרק 44!

גרבע

New member
OOOOOOOO:../images/Emo153.gif../images/Emo191.gif

טל," אמר לפתע דני בטון סלחני "נו, תקשיבי...אני מצטער". "תקליט את עצמך ותשלח לי באי-מייל" השיבה טל בקרירות XD תמותי
אוקי ואט דה פאק ?XDD דאגי חתיכת כלב XDD [תשכחו שאמרתי] זה לא שאני בעד טל חס וחלילה אבל הוא קקה XD נו מגיע לה
בוט אני בשוק מפרק לפרק יותר ויותר XD

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||| ../images/Emo126.gif

elliot minor the white one is evil[כן,שוב...תודה לפסיכו(יעל)]: http://www.youtube.com/watch?v=PqTlT7wBBw0&feature=related ************************************************************************************************************* "אתה מצטער?" שאלה טל והביטה בו בשקט. "אתה מצטער? אתה יודע כמה סבל הכתבה המטומטמת הזאת גרמה לי?". "גם את הכתבה השנייה, עם "תלתלים", גם בזו אני פלטתי מספר דברים. אבל זה לא היה בכוונה!...לא ידעתי שסנדי כתבת שם, אני נשמע!" קרא דאגי בחוסר אונים. "סנדי...אבל היא...אתה...אתה מושפל!" קראה טל בגועל אל עבר דאגי. "בסדר" אמר דאגי בשקט. "איך היית מסוגל? מה עשיתי לך שגרם לך לעשות את זה?!" שאלה טל במהירות והרגישה את לחיה בוערות. דני הביט על השניים והעדיף לשתוק, הוא בהחלט כעס על דאגי, הוא רתח עליו. אך לא היה זה הזמן הנכון להתערב. "כלום" אמר דאגי בשקט. "זאת התשובה שלך?" שאלה טל בכאב "זאת התשובה שלך אחרי שכמעט והרסת לי את החיים בלונדון, תודה רבה דאגי פוינטר!". "טל, זה לא היה בכוונה, אני נשבע לך! את חייבת להאמין לי!" קרא דאגי. "למה לי?" שאלה טל בכעס. "אני לא יודע" אמר דאגי בשקט. לפתע יצאה האחות בבהלה מחדר הניתוחים. טל ודני נעמדו מולה ישר והחלו לשאול שאלות. "תירגעו בבקשה!" צעקה האחות. "דייויד ג'ונס עובר עירוי ברגעים אלו, ושרלוט...אני מאוד מצטערת. אני חושבת שהיא תישאר תחת הרדמה, עד שהיא תוכל להתעורר בעצמה. אם היא לא תתעורר, זה יהיה כנראה— "לא!!!" צרחה טל בקול. היא רצתה לנענע את הרופאה, לקפוץ עליה, והכול בכדי להפסיק את הדיבור האדיש והכעסני שלה. דני, שהרגיש במה מדובר מיהר לקחת את טל לידיו. הוא תפס אותה בחוזקה ואמר "תירגעי! " "תעזוב אותי!" צעקה טל והלמה בחזהו. "תישלטי בעצמך! אל תיתני לפחד ולכעס שלך למרוד בך!" המשיך דני. "לא, שרלוט צריכה להתעורר, אני לא רוצה שהיא תמות!" קראה טל בכעס. "אני יודע שאת מסוגלת להירגע, בבקשה!" המשיך דני בשלו. טל זרקה את ראשה על חזהו ואמרה "למה זה קורה לה? למה אלוהים נטפל אליה?". דני תפס את ראשה, תפס את גופה, וחיבק אותה בחיבוק חם ואוהב. טל תפסה את חולצתו בחוזקה, והמשיכה להטיח עוד ועוד תלונות. עד שלבסוף פסקה, וטמנה את ראשה בחזהו בשקט. דני המשיך ללטף את שיערה וללחוש מילות עידוד לאוזנה. טל חיבקה אותו בחוזקה ושתקה, היא החליטה שהיא לא יכולה להוציא את עצביה על אנשים שלא קשורים אליה בכלל. וחוץ מזה, מה כול כך מעצבן באחות שגורם לה לרצות להתפרץ עליה? "טל, רק תירגעי" אמר דני בשקט. "ילדה, אני צריכה שתהיי רגועה, אם לא אני אבקש ממך לעשות סיבוב בחוץ. אני יודעת שהמצב קשה, אבל את חייבת להירגע" אמרה האחות בזעם. טל לא הרימה אליה את פניה, ודני גם לא עודד אותה לכך. הוא והיא היו בפלנטה אחרת כבר, הרבה מחוץ לבית החולים. "אני מקווה שהפנמת את זה" המשיכה האחות. "אלוהים" זרקה טל בשקט. נמאס היה לה לשמוע את קולה הצעקני של האחות, או את הטפות המוסר שלה. "זהו? את רגועה? יש כאן מספיק לחץ בבית החולים גם בלי הלחץ שלך" המשיכה האחות. טל תפסה את חולצתו של דני עוד יותר חזק, ועמדה באמת ובתמים להתרומם ממקומה ולומר לאחות שתסתלק. "נראה לי שהיא הבינה!" התערב דני בדבריה של האחות כאשר ראה שטל מתחילה לסובב את ראשה. "בסדר" אמרה האחות בדייקנות. "בסדר" השיב דני כנגדה. האחות מיהרה בריצה אל עבר סוף המסדרון, ומה שנותר לטל דני ודאגי היה זה לחכות. דני התיישב על הספסלים, וטל התיישבה לצידו. היא נשארה חבוקה בזרועותיו, מקווה ששרלוט תתעורר, ותבריא. דאגי ישב מנגד להם, מהלך פה ושם ומביט אל הצדדים. לפתע, משום מקום, החלו כמה רופאים לרוץ, ולהיכנס אל חדר הניתוחים. טל הרימה את פניה והביטה בהם. "קרה משהו?" שאל דני את אחד הרופאים שעבר. "מקרה חירום, עדיין אין תשובות ברורות, מצטער" אמר הרופא ונעלם מחוץ לדלת. "אני לא יכולה יותר" פלטה טל בטון חנוק ועצרה את שפתה מלרטוט. דני הביט בפניה ואמר בשקט "אני יודע, המתח הזה יכול להרוג בן-אדם". "דאגי!" קרא פתע קול מצויץ מקצה המסדרון. קולות של עקבים נשמעו מהלכים במהירות עד אליהם. "סנדי?" שאל דאגי והביט אל עבר הדמות הגבוהה שהתקרבה לעברם. "ידעתי שראיתי אותך כאן, מה אתה עושה כאן בשעות הללו?" שאלה סנדי בשקט.
יש המשך~~>

screamin pittas

New member
../images/Emo46.gif

סנדי.כלבה.
"היא החליטה שהיא לא יכולה להוציא את עצביה על אנשים שלא קשורים אליה בכלל."
דני ועוד איך קשור אליה! לעזאזל טל-הנאדם מאוהב בך ואת אוהבת אותו-תפנימי את זה!

yaelsee

New member
ידעתי!

קרינה החמודה ביותר [
] הדפיסה לי היום בבוקר את הספוילרים, וכתבת שמישהו יבוא ואז אמרתי לה "זאת בטח סנדי" והיא אמרה "איך את יודעת?" ואז אמרת לה "בגלל השפם"
אני שונאת אותה.

גרבע

New member
OOOOOO: אני צריכה להפסיק XD

דני תפס את ראשה, תפס את גופה, וחיבק אותה בחיבוק חם ואוהב. טל תפסה את חולצתו בחוזקה, והמשיכה להטיח עוד ועוד תלונות" תמותי יקקה!ותעופי ממנו לפני!
אני לא יכולה יותר" פלטה טל בטון חנוק ועצרה את שפתה מלרטוט. דני הביט בפניה ואמר בשקט "אני יודע, המתח הזה יכול להרוג בן-אדם". מגניב D: טל צריכה להיות קצת יותר מטוחה אוי לא XD סנדי בבית חולים XD היא תראה את טל XD יאלה מכות D:

m i c k e y 15

New member
ואוו פרק טעון../images/Emo2.gif

שתמשיך לכעוס! אולי ככה היא תעזוב את לונדון וזה ותעוף מתשומת הלב של דני! XDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||||[5-סתם בכללי] ../images/Emo126.gif

t.A.T.u - All The Things She Said !!!!: http://www.youtube.com/watch?v=muJaDZA-_Bk
evanescence - bring me to life : http://www.youtube.com/watch?v=-BQxDgrQWuE
Avril Lavigne - My Happy Ending : http://www.youtube.com/watch?v=C2eUCfREAbw&feature=related ********************************************************************************************************************* "אבא של דני..., מה את עושה כאן?" שאל דאגי במהירות. סנדי שילבה את ידיה ואמרה בשקט "באתי לבקר את סבתא שלי, היא משתחררת עכשיו. פתאום היא החליטה שבא לה לחזור הביתה לאחר ההתאוששות". "אוה" אמר דאגי. סנדי סובבה את ראשה, וראתה את טל ודני יושבים עם הכיסאות מחובקים להפליא. טל חפונה בחזהו של דני, ודני מחבק אותה בחוזקה. היא פתחה את עיניה ואמרה "אוי אלוהים, טל אביב ודני ג'ונס? שכה יהיה לי טוב". דני סובב את פניו אל עבר דמותה של סנדי. היא לבשה מכנסי ג'ינס צמודים בגזרה שהראתה את תחתוני לעיני-כול. על גופה העליון לבשה גופיה עם מחשוף נכבד, שהראה לא פחות מן אורכה של הגופייה. ממעל היא לבשה ג'קט צמרירי עם פרווה בסופו ותחילתו, ולארוך כול הכובע שעטתה לראשה הייתה פרווה גם כן. שיערה הבלונדיני היה אסוף כהרגלו, ואיפור מעט מוגזם נראה בפניה. טל הרימה אליה את פניה גם כן, והביטה עליה בשקט. "שתקי" פלטה טל מבין זרועותיו של דני. "מה קרה? רצת אחרי דני שלך עד לכאן?...את מסכנה" אמרה סנדי בשקט. "סנדי.." התחיל דאגי לומר, אך לא היה נראה שמישהו מקשיב לו בכול זאת. "אני לא רצה אחרי אף אחד" אמרה טל בטון צרוד. סנדי העבירה את אצבעותיה על גבותיה ואמרה "זה לא ממש משנה לי, במילא הרגשתי שמשהו לא בסדר בך, את מוזרה מכול הבחינות". דני הביט אל עבר ידו, טל אחזה באצבעותיו בחוזקה, כאילו ניסתה היא להשתלט על הכעס שלה, מבלי להתפרץ על סנדי. "סנדי, בואי לכאן" אמר דאגי בקול חולמני. "למה אתה תמיד מגן עליה? אתה גם חושב שהיא מוזרה" אמרה סנדי. "מה?" קרא דני אל עבר דאגי. דאגי השפ]יל את פניו והביט אל עבר הרצפה, טל בחנה את פניו של דאגי ונפעמה לגלות אודות הדברים שלא ידעה עליו. "הכתבה," אמרה סנדי "יש לה סיבות, היא לא רק שלי, היא גם ממנו. הקרדיט שייך לכול מי שהיה אחראי עליה". "זה נכון?!" שאל דני את דאגי בתוקפנות. טל הרגישה את דמעותיה יוצאות מתוך עיניה. אך היא תפסה אותם עמוק בפנים, וסגרה את פיה. "כן, חלקית" אמר דאגי בשקט. טל אחזה בחולצתו של דני, שאחז בידה ולחש "היא טיפשה". "הייתי רוצה לשאול אותך שאלה, התנשקתם כבר?" שאלה סנדי בשקט. טל התרוממה בשנייה, הביטה אל עבר סנדי ואמרה "תשתקי כבר". "את בוכה" אמרה סנדי בשקט. "בטוח לא בגללך!" קראה טל. סנדי חייכה ואמרה "אין לי משהו נגדך, זה רק שאת מוזרה, יהודייה, ישראלית...מאיפה נחתת כאן בכלל? את לא שייכת לכאן!...בראד סיפר לי הכול, את כול מה שעשיתם ביחד...את בכלל לא תמימה גברת, ואני עוד חשבתי שכול היהודיות תמימות". טל הביטה עליה בשנאה וסיננה מבין שפתיה "לא עשינו כלום ביחד, ואל תקשרי את היהודיות! הן הרבה יותר טובות ממך,זה בטוח" "אוה, לא סיפרת לג'ונס את מה שקרה בניכם?" שאלה סנדי, היא הביטה אל עבר דני ואמרה בטון לגלגן "טל שלך בכלל לא תמימה, תשאל אותה מה היא עשתה עם בראד". "לא עשינו כלום" אמרה טל. "גם עם פוינטר לא עשית כלום? סתם הסתובבתם? וגם עם בראד?...ועכשיו את רוצה לכבוש גם את ג'ונס? זה פתטתי" שאלה סנדי בשקט. טל הביטה אליה בעיניים רושפות ואמרה בכעס "אני לא רוצה לכבוש אף אחד, ומה שפטתי עומד ממש כאן מולי ומברבר לי במוח". "אז למה את כאן? זה ברור שרצת אחריו, לא כן?" שאלה סנדי והצביעה אל עבר דני. "חברה שלי כאן, ואני לא חייבת לך הסברים" אמרה טל בשקט. "עוד מעט תגידי לי שהיא עומדת למות, ושאת דואגת לה...אוי..אוי...אוי" אמרה סנדי. טל תפסה את ידיה בצדדים ואמרה בשקט "בול למטרה". "סנדי, תשבי כאן! למה את חייבת לריב עם כולם?" שאל דאגי. "מה יהודים היו עושים במצב שלך,אה?...מתפללים לאלוהים שלהם שיבוא ויציל אותם?...אולי הוא יציל את החברה הקטנה שלך, או שעדיף שלא?" אמרה סנדי. "לא" אמרה טל. "או שהיהודיות מעדיפות ללכת עם גברים, ולעשות את מה שאת עשית טל... לא סיפרת את זה לחבר שלך? אולי הגיע הזמן!" אמרה סנדי וחייכה אליה. טל הרימה את ידיה, סטרה לסנדי ואמרה "את צריכה להתבייש במה שאת, ומי שאת. יהודיה או לא, את גזענית מחורבנת". "היא סטרה לי" אמרה סנדי בשקט ואחזה במקום בו סטרה לה טל. "מעולה, את מתחילה להבין מה קורה, זאת כבר התקדמות מבחינתך" השיבה טל מלחמה. "היא בטרה לי" חזרה סנדי על דבריה. "למה שלא תקליטי את עצמך?" שאלה טל בציניות. "את יהודייה מסריחה!" צעקה סנדי. טל חמקה מסנדי והרגישה את תמיכתו של דני על ידה. דני נעמד לידה, החזיק לה את היד ואמר "אני חושב שאנחנו צריכים ללכת לשתות משהו". טל הביטה אל עבר סנדי בתיעוב, ואל עבר דאגי בשנאה. היא לא האמינה למה שסנדי אמרה אך משום שלא הגיב, היא הבינה שהיא כנראה טעתה לגביו. "בסדר" היא פלטה בשקט והלכה ביחד איתו. "דאג, תתקשר אלי אם יש חדשות" הודיע דני לדאגי בשקט. "לכי מכאן! מזוהמת! את וכול העם המסריח שלך, אולי באמת הייתם צריכים להיכחד!" צעקה סנדי. "תשתקי כבר ילדונת מטומטמת, בחיי שכבר הצלחת להוציא אותי מדעתי. מאותו הרגע שדיברת הבנתי ששכל זה לא הצד החזק שלך" אמר דני. "אתה תידבק ממנה, היא מזוהמת!" צעקה סנדי. "תרגעי!" אמר לה דאגי בשקט. "תקשיבי לחבר שלך, אולי תימצאו שפה משותפת" אמרה טל בשקט. "טל חכי" אמר דאגי בשקט בכדי לסגור את הסיפור אחת ולתמיד.
יש המשך~~>

screamin pittas

New member
../images/Emo46.gif

אני לא מאמינה הדאגי הזה..והסנדי הזאת..כ"כ..אררג
אוף..את גורמת לי לשנוא את דאגיXDD

yaelsee

New member
כל הכבוד טל!

אני כל כך שונאת אותה
גזענית מפגרת
לפי דעתי טל הייתה צריכה להחטיף לה יותרף ודני היה מצטרף עליה והם היו עושים עליה אמבוש
דאגי

kelly7i

New member
כאפהההה, איפה הכאפה??

טל חייבת להביא אחת לסנדי, זה לא עובר ככה. !!!!!!

kelly7i

New member
יש היא הביאה לה!../images/Emo6.gif

אבל בוט זה היה בלי רגש, זה היה צריחך להיות מתואר שהיא לא יכלה להתאפק יותר וקמה והביאה לה אחת בכל הכחXD

white in Angel

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך בכול מילה...

אני הייתי קורעת אותה מכות... חוצפנית אנשטמית... בעצם תיקון הייתי רוצתח אותה...
ניראה לי שהפיק הזה קצת יותר מידי בשבילי אבל הוא ממכר עדיין

butbut

New member
אני יודעת..רציתי להראות שטל לא חשבה יותר מידי

זה כאב לה, והיא פשוט לא ניסתה לדמיין עד כמה שזה כואב לה. היא היייתה כמו רובוט שנשלט ע"H טל אחרת. כעס-סטירה-נגמר.

LindZiv Cohan

New member
שמישו יזרוק עליה נעל כבר!!!../images/Emo46.gif../images/Emo119.gif

גזענית מטומטמת! והדאגי הזה!

גרבע

New member
../images/Emo191.gifנו אני חיבת-OOOOOOOOOOOOOOOO:

יחתיכת חשה מטומטמת לכי לכי יפרחולה סתומה מעצבנת וקרציה להלהלה O: טוב נו כיוון שבוט המציאה אותה אני לא אקלל XD בוט
איזה קקי דאגי O: טוב נו מגיע לטל.חעחע.רגע היא הולכת עם דני!!!!!!!אעא בוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!הלואי שהיא תיפול בדרגות ותתגלגל ותתגלגל ו-ו- תשבור את עמוד השידרה ותצטרך ללכת עם דבר-מכוער-כזה-כמו-של-הזאתי-מילדות-רעות

m i c k e y 15

New member
אוי לא לא לא

היא פתחה את עיניה ואמרה "אוי אלוהים, טל אביב ודני ג'ונס? שכה יהיה לי טוב". אר.. הם לא ביחד!! ובחיים לא יהיו!!! XD שלא תטעי מותק
"אני לא רוצה לכבוש אף אחד, ומה שפטתי עומד ממש כאן מולי ומברבר לי במוח". חחחחחחחחחחחחחחחחחח יפה וואי הסנדי הזאת מעצבנת! הייתי מחטיפה לה נבוט במוח!! דאגי
|*"את יהודייה מסריחה!" צעקה סנדי.|סדגש וואליהההההה הלך עליה!!
מילא היא מעליבה את טל...
אבל את העם שלי?! חוצפניתתתת ארררר
"לכי מכאן! מזוהמת! את וכול העם המסריח שלך, אולי באמת הייתם צריכים להיכחד!" צעקה סנדי. יא בת אלףףףףףףףף!!!!!!

למעלה