יא-בייבי! פרק 44!

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 13-הסוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo126.gif

ואז הם התחילו להתקרב, אט-אט, מבלי לנתק קשר עין אחד מן השני. בתוך עיניו הכחולות השתוללה לה סערה, סערה שרק טל יכלה לעצור מלהתפשט. נשימתו החמה החלה להפשיר את עורה, שהיה מקורר עד לאותו הזמן. דני הביט אל תוך עיניה החומות, והיא אל תוך עיניו הכחולות. הוא חייך אליה חיוך זעיר ,שחשף רק את קצה שיניו. טל חייכה היא אליו חזרה, ואודם החל להציף את פניו של דני ברכות. הוא לחץ על אצבעותיה, והם המשיכו להתקרב בהילוך איטי מכמותו. אִלוּ-לֵה היו הולכים הם על-פי קצב הילוכו של ליבה של טל, בוודאי היו הם כבר צמודים. טל אחזה בפניו, והוא אחז בפניה. הוא קירב אותה אליו, והיא לא התנגדה. היא ידעה שהוא הבטיח שהוא לא יעשה שום דבר טיפשי, וידעה שהוא לא יפר את ההבטחה שלו. "דני" היא לחשה בשקט וככה את שפתיה שלי באלו שלו. "את פוחדת?" שאל דני בשקט. הוא נשק לה על שפתה התחתונה וגרם לרעדים בגופה להתגבר. "לא, אני לא מפחדת" אמרה טל ונשקה לו גם כן היא לשפתו התחתונה. "אני מרגישה.." היא אמרה ועצמה את עיניה. "כאבים חדים?" שאל דני, וליטף את שיערותיה. "כן, גם אתה?" שאלה טל בשקט. "אכן" השיב דני. טל כיווצה את גבותיה בכאב ואמרה "גם כשאנחנו קרובים, קרובים להחלטות, אנחנו חוזרים ברמה אחת אחורה". "אולי זו הדרך הכי טובה להתקדם, לחזור, לתקן את הבסיס, ולהתחיל את הכול מן ההתחלה בצורה מסודרת" אמר דני בשקט. טל העבירה את ידיה בשיערו, ונשקה לו עוד נשיקה חמימה על שפתו העליונה. לאחר מכן היא התכוננה לנשק אותו על שפתיו, היא אהבה אותו באמת. אך האם היא צודקת כשהיא עושה זאת? האם זו טעות לסמוך עליו...שוב? היא הרגישה את נשימתו, את ידיו, את ליבו. טל נשקה לו על שתי שפתותיו ברפרוף קל, והתכוננה להבא. *****************************************************************************************************
OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG יש לי צמרמורות בכול הגוף!!!!!!!!!!!!! OMG OMG OMG... OMFG... יוו..אני מצטמררת רק מהמחשבה אלוהיםם
. XDD שאלוניה:
מה יקרההההההה בין טל ודני?|
האם טל תסלח עכשיו לדאגי..אם בכלל, אחרי כול מה שהוא עשה
מה מצבה של שרלוט
האם וויל באמת יעשה צעד דרסטי, אם ובמקקרה יקרה משהו חמוד לשרלוט
תשובות בפרק ה=ב=א=
איזה פתיח נחמד לחפירותLOL
אוקי... לנשום עמוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
בנות
איך היה פרק-העצוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם-הזה
...
אהבתן
שנאתן
..
אני רוצה לשמוע הכול
אבל הכול
..
איך הרגשתן
האם..
או ש...
. אממ...איך השירים?
הדמויות?
איך ההתפתחות בין דני וטל
ה=כ=ו=ל
אני מחכה לתגובות
...בונות או לא...
הכול יתקבל בברכה..
בוט.

yaelsee

New member
ה../images/Emo19.gif חזר ובגדול!

אני בטוחה ששמת לב שהגבתי לך לכל חלק בנפרד, אי לכך ובהתאם לזאת [
] לא תהיה כאן ממש חפירה. אוקיי בואי נתחיל מהדבר:
טל ודני. אין לי מה לומר. כל כך חיכיתי לזה, וסוף סוף זה בא! הוא אמר שהוא אובה אותה, היא הבינה את זה, הם עומדים להתנשק [
] ועכשיו דאגי יבוא ויהרוס הכל, כי מתאים לו, ולך שאת הורסת כל רגע מושלם לנשיקה ביניהם
. עשית לי ממש צמרמורת. אני יושבת פה ומחייכת כמו דבילית. שתביני שגרמת לי להישאר ערה עד 1 בלילה [
] מרוב מתח, בייחוד כשמחר אני תריכה את כל כוחותיי למבחן מעשי בקלאסי [
].
שרלוט
. אסור לה למות, פשוט אסור לה! אוף... בייחוד עכשיו כשהיא עם וויל, שהוא כזה מתוק ועשה בשבילה קרחת.
דאגי אררררררררג
. אין לי מה לומר. אני יודעת שהוא בטח מצטער וכל זה, אבל מה שהוא עשה לטל... עובר כל גבול, לפחות בגלל העובדה שהוא שיתף פעולה עם סנדי
[זה אמור להיות דלי להקיא בו את נשמתי XD]. |זה היה בין הפרקים הכי הכי טובים שהיו עד עכשיו. באמת.
אני חייבת לציין שרון ואיימי [וליאו כמובן
] היו חסרים לי, אבל זה התקזז בגלל טל ודני XD.
לגבי השירים
אהבתי, ואפילו שמעתי חלק מהם [אני תמיד שומעת משהו מהפלייליסט שלי
]. יש לי שתי המלצות: 1. Funeral For A Friend - Hystory
שיר מדהים!
. מתאים חלקים יותר עצובים. ד"א, זה גרם לי לשקול אותו מחדש, אולי אני אשלב אותו בריקוד של הערב מחול. 2. Ewan McGregor - Your Song
שיר מהסרט מולין רוז'. שיר מ-ד-ה-י-ם-! [בטח כתבתי לא נכון את השם משפחהף זה אמור להיות מקגרגור
]. אני חושבת שעכשיו אני אלך לישון סוף סוף
לא לפניי שאני אשאל אותך את השאלה שחיכיתי לשאול כל היום
: איך הלך המבחן במתמטיקה
זהו, עכשיו אני יכולה לומר לילה טוב בלב שלם, ואני בטוחה שיהיו לי חלומות טובים
איזה מזל שאמא שלי לא תפסה אותי XDD ד"א, אופס
יצאה חפירה
. לא התכוונתי
[סתם כי התחשק לי, השעות מתחילות להשפיע ><"]

yaelsee

New member
אה כן ../images/Emo6.gif

במקום לכתוב בהתחלה עצה שלי בלה בלה בלה [לא זוכרת] משהו משהו חכו 15 דקות תכתבי חכו 3 שעות ><"

butbut

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

אכן אכן.. שמתי לב שהגבת בכמה תגובות בכול פרק. LOL
אוהה....אכן זה היה פרק קומנטי במיוחד, הרבה נשיקות קטנות פה ושם. כמו שאת חיכיתי לזה, גם דני חיכה לזה....וזה קרה. אז מתברר ששוה לחכות. XD גם לי היה צמרמורת כשקראתי את זהה...XDDDD בהצלחה במבחן
אוה שרלוט..בהחלט><"...אבל החיים לא מתוקים, ושרלוט כבר תכננה את זה שהיא תמותהיא פשוט ידעה...אבל טוב, היא עדיין בחיים.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....XDD אכן... דאגי דפק חתיכת "חראיות" ספרק הזה. וסנדי הזו..><" טיפש
LOL
אוה סבבה שירים נחמדים
אני מכירה את השני
אממ..במהחן הלך טוב
...חוץ מן העובדה שעשיתי טעות אחת ענקית.. נקווה שהמורה לא תוריד לי על זה יותר מידי. XD
XDDD... חפירות בע"מ

yaelsee

New member
הו... אני אצטרך את ה'בהצלחה' הזה

אחרי שישנתי 5 שעות בלילה בגלל פיקך החביב XDD
כואבות לי הרגליים, אני לא חושבת שזה סימן טוב.

yaelsee

New member
וואי!

הייתי בטוחה שהלך לי גרוע אבל לא! היא אמרה לי שממש השתפרתי ושהאישיות שלי התקדמה [לא זוכרת, משהו כזה] בזכות זה שנפתחתי [אמרתי לה שכל תחילת השנה הייתי ממש לחוצה בשיעורים XD ואמרתי לה שאני יודעת שאני צריכה לעבוד על הגב שלי וחוץ מזה לא היום עוד שום הערות! שתביני, הלכתי לישון ב 2 ואני חולה. אולי יש בי בכל זאת שמץ קטנטן פיצפון של יכולת וכישרון? ><"

butbut

New member
יכולת כישרון../images/Emo35.gif את מוכשרת בייב../images/Emo70.gif אם תרצי-או

לא
XDD
שמחה לשמוע שזה בסדר עכשיו..
לפחות המורה שלך מחבבת אותךXD

yaelsee

New member
כן, אני בהחלט מקווה שהיא מחבבת אותי!

היא חמודה כזאת. קוראים לה גוצ'י [
] והיא ארגנטינאית עם מבטא כזה מצחיק, והיום גיליתי שהיא לימדה את המורה שלי למודרני כשהיא הייתה בתיכון. איזה עולם קטן XDDD מדברים על כישרון... אני ראיתי את הקלסר ציורים שלך! *הקנאה
* אם יהיה לך משעמם באחד השיעורים [על מי אני עובדת, תמחקי את המילה 'אם' ותחליפי אותה ב'כש'
], את מוזמנת לצייר לי ציור

גילולית

New member
../images/Emo205.gifבווט איזה פרקק!רר..../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif

זה לא היה קיטשי! זה היה רומנטי-לייט!כאילו זה היה ממש רומנטי אבל לא רומנטי קישטי וממש אהבתי את הישירים ובכיתי על שרלוט, אבל כשהם חיכו בבית חולים, לאן נעלם וויל?!?! אני אובססיבית לגבי הפיק שלך רשמית ודני וטל
אה אה וגם שמת שיר של לייף האוס אז נזכרתי בעוד שיר שלהם שיכול להיות טוב (אולי כבר שמת אותו, אני לא זוכרת..) lifehouse- you and me http://www.youtube.com/watch?v=QCe2GwscXgo רמז:לקטעים של דני וטל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה וגם לפני שבוע בערך הוספתי לפיק מישהו בשם ג'ייק ובדקתי שאין כזאת דמות באף פיק, ולא רציתי שמות דומים שלא יהיה מבלבל ושיהיה דמויות יחודיות ובול יום אחרי זה העלית חלק עם ג'ייק XD ג'אסט מיי לאקXD דרך אגב, הוא נשמע חתיכוס
(טוב האמת זה לא משנה כי עד שאני אעלה את הפיק לפה יהיה עוד שנה בערך נראה לי XD)

butbut

New member
אווו כייף לשמוע ממך שזה היה רומנטי-לייט ולא

קיטצ'י...
לקחו אתוויל משם, אל החדר שלו. הוא חולה, באיזשהו שלב "קלטו" שהוא לא רק "מבקר". אז החזירו אותו אל החדר שלו, לשינה. חחח תודה
כן השיר של לייף האוס יפה
. ואז השיר ששמת כאן קישור-רציתי לשים אותו, אבל לבסוף שמתי את ההוא. XD אוה, את יכולה לקחת את השם ג'ייק. אממ...אבל יש עוד מליוני שמות בריטיים יפים...

Lior1590

New member
OMFG!!!!!!!

הם מתנשקים!!!
הוא אמר לה שהוא אוהב אותה!!!
והיא הבינה שהיא אוהבת אותו!!
אהההה!!!
אני מתחרפנת!!!! אני קוראת את הפיק שלך בחלון שיש לנו עכשיו בבית הספר עם החברות שלי והם גם היו בשוק!!
הם אמרו שאת כותבת מדהים ואני מסכימה איתן בהחלט! את לא מבינה מה עובר לי בגוף עכשיו!! אני כולי צמרמורות! יואוווווווו אני כל כך מחכה להמשך!!!!

butbut

New member
אכן הם מתנשקים-סוף סוף הכול קורה../images/Emo70.gif

חחחחח....תודה רבה
לך ולחברות ^^
כן, גמני מלאה בצמרמורות כשאני חושבת על הפרק...

kelly7i

New member
מהז ה לסמוך עליו שוב?

מתי היא סמכה עליו והוא איכזב? סוף סוףף טלל תגידי לו את המילה הזאת שאת אוהבת אותו, תוציאי את זה ממך, תיהי איתו כבר
גאד, דני, כל כך חמוד

butbut

New member
חחח...אממ.. בכול הריבים שלהם...

XDD....רוב הזמן זאת היא,אבל בסדר. LOL

lirazraz

New member
בוט פעם ראשונה שבכיתי מפיק;(

שמעתי את טטאניק בסוף ומזה התרגשתי!! היו לי אשכרה דמעות בעיניים!! ואיי זה היה מדהים!! כאילו טל! הוא אומר לך מאה פעם "אני אוהב אותך" ואת עוד מבולבלת?!?! מה נסגר?? תנשקי אותו כבר נשיקה סוחפת!!!!!!! אעאעאע לא יכולה לחכות לחמישי בלילה!!!

butbut

New member
ואיי....לא חשבתי שזה באמת ירגש:]

ברור שהיא מבולבלת... כמו שאמרתי...ל...קורל נראה לי. שזה בלתי נתפס ששמפורסם שאת מעריצה פתאום אוהב אותך.
XD

למעלה