יא-בייבי פרק 51-הסוף

Lior1590

New member
דני../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

"אין לי מילים לתאר לך עד כמה שאת חשובה לי, ועד כמה שאני אוהב אותך. מילים בעיני יכולים להיות השקר הכי גדול". דני
הוא כזה מושלם!

Maddie

New member
דני../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

הם כל כך חמווודיייים דייי אני נמממססההה

kelly7i

New member
בטח מגן דוד

אבל שדני לא יתגייר, כי זה יהיה סוג של לא הוגן, כי יוכלו להגיד למה היא לא התגיירה בעצמה בשבילו? מה שהם צריכים לעשות זה ללכת לאמא שלי דני ושדני יגיד לה: "אמא, אני מתגייר." ואז היא תבהל ותקבל שוק וזה, ואז הוא יגיד לה "סתם סתם תרגעי, אני נשאר קטולי ובסך הכל מתחתן עם טל, שום דבר נורא לא קרה." וכככה גם ההפך עם טל.

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifלא אומרים התגיירה אלא התנצרה

להתגייר-יהודי להתנצר-נוצרי להתאסלם-מוסלמי

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 13 ../images/Emo126.gif

Clay Aiken - Without You: http://www.youtube.com/watch?v=TogSLYIYuKM ************************************************************************************************* "בואי" אמר דני בשקט ואחז בזרועה. טל חייכה אליו ונטשה את המקום בו הם עמדו. "את חושבת שנוכל לחזור עד מחר ללונדון?" שאל דני בשקט. "אם נצא בשעה הקרובה, כן" אמרה טל בשקט. "בסדר" אמר דני. טל הביטה סביבה וראתה עוד כמה זוגות שלוטשים את עיניהם בדני. היא הביטה לעברו וראתה את הגבר שאיתו חלמה להתחתן מאז הכירה את הלהקה שלו. ועכשיו, כשיש לה את הסיכוי, יש להם בעיות. יש להם יותר בעיות מכול זוג אחר שהיא הכירה. ומה שהכי כאב לה, שאלו לא בעיות שהיו תלויים בה, אלא בדת שלה. "יוצאים?" שאל דני והביט אליה. טל חייכה אליו ואמרה בשקט "אני מניחה שכן". "טל, שכחתי לומר לך...זה לגמרי פרח מזיכרוני" אמר דני לפתע. "מה?" שאלה טל בשקט. "לא...לא חשוב" אמר לפתע דני בשקט. "מה קרה?" התעקשה טל. "לא, זה לא כול כך חשוב" אמר דני. "אתה בטוח?" שאלה טל. "כן-כן...חשבתי שזה חשוב, ואז הגעתי למסקנה שזה לא" אמר דני בשקט. טל הביטה אליו במבט מוזר ופלטה "בסדר, אבל אם אתה רוצה לומר לי את זה בכול זאת...כדאי שזה יהיה עכשיו. אני כבר מתכוונת נפשית לקראתה החזרה שלנו אל הבית שלך, הבית שעבר שלך". "אני יודע" אמר דני בשקט. ******************** דני דפק על דלת ביתו לשעבר. "מי שם?" שאלה אימו מן הצד השני. "דני" אמר דני בשקט. אמא שלו פתחה לפניו את הדלת והביטה על היד המחוברת שלהם. "אוה," היא פלטה בשקט. "אפשר להיכנס? או שכבר הפכת אותי למצורע?" שאל דני בשקט. "תיכנס- תיכנס" אמרה אימו בשקט. טל השפילה את מבטה ונכנסה אחרי דני. "בטח לא תרצו לשתות כלום, נכון?" שאלה אימו של דני את טל ודני. טל הסתובבה אליה וארמה בנימוס "לא, באמת תודה". "ואתה דני?" התעקשה אימו. "לא אמא" אמר דני במהירות. "מה אתה מחפש?" שאלה אימו בשקט כאשר ראתה אותו תר אחר כול התמונות בחדר. "את התמונה של סבא וסבתה" אמר דני בשקט. "אוה, זה במסדרון יקירי" אמרה לו אימו. "בסדר" אמר דני בשקט וסחב את טל אחריו. הוא מיהר להוציא את התמונה ממקומו, ולחזור אל הסלון, היה זה מקום האור היחיד שהאיר מספיק טוב. דניה הביט אל עבר השרשרת שענדה סבתו וניסה להבין את פשר התליון שלה. "את רואה משהו?" שאל דני בשקט. "לא" אמרה טל. "חכי רגע, אני אביא את זכוכית המגדלת" אמר דני במהירות. "היא נמצאת בחדר האורחים, ג'יימי היה כאן ושיחק איתה" פלטה לפתע אימו. "בסדר" אמר דני ונעלם מן השטח. טל הביטה אל עבר אימו של דני ושתקה. אימו של דני הביטה אליה במבט בוחן ושאלה "את באמת לא בהיריון?". טל בלעה את רוקה והשיבה "לא". "את רוצה להגיד לי שאתם ביחד חמש שנים, ועדיין לא...עשיתם את זה?" שאלה אימו בהלם. "לא" אמרה טל בשקט. "מה את? קדושה או משהו כזה?" שאלה אימו בסקרנות. "טל אביב" השיבה טל בשקט. "חזרתי" אמר לפתע דני כשזכוכית המגדלת בידו. טל הגישה לו את התמונה ועמדה על ידו. היא הביטה אליו בזמן שהוא שם את זכוכית המגדלת על התמונה של סבתו, והרים אותה מעט. "אוה?" הוא פלט בהלם ומשך את טל בזהירות אליו. טל הביטה בזכוכית המגדלת ועצרה את נשימתה. "מה גיליתם?" שאלה אימו של דני. דני הביט אל עבר אימו ואמר לה "בואי תיראי". אימו של דני נראתה נפעמת מן הרגיל, היא הביטה אל תוך זכוכית המגדלת ושמה את ידה על פיה.
יש המשך~~>

meningher

New member
וואע וואע וואעעעע

אני כל כך שמחה שפירסמת אתמול1!! חוכמה! ועוד היום פרק אחרון אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע באלי למות באלי לראות כבר איך זה נגמר אבל לא באלי שהפיק הזה יעלם לי מהחיים. ג'יזס קרייסט עונה שניה! מצויננננת בוט! :)

גילולית

New member
../images/Emo205.gifמה זה הבית הקודר הזה?XDD

מי זה ג'יימי?כאילו הוד דמות שפספסתי או סתם איש כזה...?

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 14-הסוף של החלק הזה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo126.gif

"אלוהים שבשמיים" היא פלטה בשקט "אוה, אלוהים יקר". "אלוהים" אמרה גם טל בשקט. "מה זה אמור להביע?" שאל דני בהלם. "אני..." אמרה אימו בשקט. "ידעתי" לחשה טל בשקט. "אמא? מה זה אמור להביע?!?!" שאל דני בכעס. "אני לא יודעת!" קראה אימו בהתגוננות. "זה מגן דוד או שאנחנו מתעתעים בעצמנו? מה זה שם אמא?" שאל דני ברוגז והביט בפניה של אימו בסלידה. ************************************************************************* היה לי כזה צמרמורת חזקה כשאמא של דני צעקה עליו ועל טל בכללללל...גאש XD. אוקי.. את החפירה הגדולה אני ישאיר לפרק הבא.. כלומר-לסוף החלק הבא
. אני מקוה שאהבתן-נהינתן-התרגשתן..וכול מה שאמור לבוא ביחד עם זה. מצטערת על טעות הכתיב הנפוצה שלי "אל" במקום "לא". XDDD
לילה טוב לכול מי שקראה עכשיו=] XD מחר אני יעלה את החלק השני...וזה בעצם...יהיה הסוף=]
בוט.

Maddie

New member
קראתי ../images/Emo9.gif../images/Emo26.gifכנסי בוט../images/Emo54.gif

הטעות של ה'אל' במקוא 'לא', הצלחתי לחבר את זה לבד
מגן דוד?
הוא יהודי וקתולי?
גאאאאאאאאאאאד זה יהיה כ"כ מגנייייב אםםם כןןן
פרק מעולה בוט
כל הכבוד! צחקתי,בכיתי, והתרגשתי
קבלי ח"ח בוט. לילה טוב

butbut

New member
חחחחחח נראה לי שבלבלתי את כולםXD

אכן אכן...><".
תודה
ליל"ט.

דנושש XD

New member
אעאעאע הם יוכלו להתחתן!! ../images/Emo6.gif

זה הפיק הכי יפה שקראתי אי פעם!
וואו,נכנסתי לזה קשות!
המשיכי כך, כל הכבוד!!

butbut

New member
אוה גם את הצלחת להדביק אותנו בקצב?../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif

שמחה שאהבת

דנושש XD

New member
בטח שהצלחתי../images/Emo6.gif הוו..זה כ"כ יפה..../images/Emo99.gif

הפיק הזה גרם לי לאהוב יותר את דני XD ח"ח

Lior1590

New member
OMFG!!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

הפכת את דני ליהודי??? איזה מצחיק זה... חלק א' של הפרק הזה מדהים, ואני בטוחה שגם חלק ב'... את החפירה אני ישאיר לחלק האחרון של הפרק האחרון... אני לא מאמינה שזה נגמר :[
ליאור

למעלה