יא-בייבי! פרק 51 חלק ב'-הסוף!

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifיא-בייבי! פרק 51 חלק ב'-הסוף!../images/Emo126.gif

הסוף יקירותי. הסוף.
בפרקים שעברו: "אלוהים שבשמיים" היא פלטה בשקט "אוה, אלוהים יקר". "אלוהים" אמרה גם טל בשקט. "מה זה אמור להביע?" שאל דני בהלם. "אני..." אמרה אימו בשקט. "ידעתי" לחשה טל בשקט. "אמא? מה זה אמור להביע?!?!" שאל דני בכעס. "אני לא יודעת!" קראה אימו בהתגוננות. "זה מגן דוד או שאנחנו מתעתעים בעצמנו? מה זה שם אמא?" שאל דני ברוגז והביט בפניה של אימו בסלידה.
שם הפיק: יא-בייבי!
שם הסופרת\כותבת: בת-אל .ב.
הפרק שעבר: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=112695921 אני מקווה שתהנו=]
... בוט.

butbut

New member
../images/Emo126.gifפרק 51-חלק ב'-הסוף חלק | ../images/Emo126.gif

Daniel Bedingfield - If You're Not The One: http://www.youtube.com/watch?v=6b9Vn6WkjPs ******************************************************************************************************** חלק ב': "זה..." אמרה אימו בשקט. "אמא, את ידעת על זה משהו? את יודעת שזה מגן-דוד? מה זה?" שאל דני מיליוני שאלות במהירות מופרזת. הוא רצה לדעת עכשיו את הכול בשעה אחת. הוא רצה להספיק לסגור חורים בחייו, במיוחד על עברו. טל אחזה בידו בכדי להרגיע אותו, והצליחה לרכך אותו מעט. היא ראהת את הנמרצות שלו והכעס כלפי אימו, וניסה להשקיט את היצר התוקפני בתוכו. "חכה כאן לרגע אחד" אמרה אימו בחשאיות ואצה רצה אל אחד מן החדרים הקרובים. דני הביט אל עבר טל והניח את ראשו על כתפה. "אלוהים" הוא פלט בשקט "למה כול הניסים והנפלאות מתגלים תמיד כמה דקות לפני שעומד לקרות משהו? למה דווקא לי...לנו?!". "לא נורא דני, אני מקווה שאמא שלך כן יודעת על זה משהו" אמרה טל במילים מרגיעות ורכות. היא ליטפה את שיערו ואמרה בשקט "אמא שלך שאלה אותי אם שכבנו". "או, אלוהים" פלט דני בייאוש. טל הרימה את פניו ואמרה בשקט תקעה בי מבט מפחיד שכזה כשאמרתי לה ש"לא". "אל תשימי לב אליה, היא רגילה לזה שאני עושה שטויות. ה"דני" המתון עדיין לא נתפס אצלה" אמר דני בשקט. "הנה זה" אמרה לפתע אימו בשקט ויצאה מחדרה עם פקעת ידה סגורה. "מה זה אמא?" שאל דני בשקט. "לפני שאני מראה לך, אני צריכה לומר לך כמה דברים יקירי" אמרה קייטי בשקט. "בסדר" אמר דני בחשד ואחז בידה של טל בחוזקה. "אמא שלי, כלומר סבתא שלך...היא בהחלט יהודייה. התמונה שצולמה למעלה היא תמונה מתקופת השואה. סבא שלך הוא נוצרי, אבל סבתא שלך יהודייה. הם התחתנו מבלי לדעת את זה גם כן, ורק כאשר באו לקחת אותם אל מחנות הריכוז...גילו שהיא יהודייה. אבל סבא שלך רצה ללכת איתה בכול זאת, והוא הלך. הוא לא השאיר אותה לבד, ועלה איתה אל הקרונות. לי סיפרו שבאמצע הדרך הם פשוט יצאו מן החלונות, נחבלו, והתחבאו בתוך יער אחד במשך די הרבה זמן. הם ניזונו מתותי-יער, וישבו על העצים כדי להתחמק מן הזאבים שהיו ביער" אמרה האם. דני הביט עליה בפליאה והרגיש את ידה של טל מתהדקת היטב על ידו. "אלוהים-שבשמיים" פלט דני בשקט. "הם הגיעו אל איזו אחוזה של נוצרייה, וסבתא שיקרה שהיא נוצרייה גם כן. הם גרו שם במשך זמן מה, עד שהחליטו לעזוב משום ההכרזה של היטלר על השמדה סופית. הם פחדו" סיפרה האם. "לבסוף העניינים התגלגלו, ואנחנו הגענו לכאן. כלומר, אני נולדתי רק זמן מה אחר כך, ואמא שלי מעולם לא הזכירה את זה. הדבר היחיד שנותר לה זהו מגן-הדוד. אני לא מאשימה אותה על כך שלא סיפרה לנו, ואולי משום כך אני עצמי לא מרגישה יהודייה. אבל כן, יקירי. מבחינה ביולוגית, אתה יהודי. אבל לא עשינו לך ברית מילה, ולא שום דבר שקשור לזה. אתה חצוי-דם, ואני מניחה שהעובדה הזאת עוזרת לך מאוד" אמרה האם בשקט. "למה לא אמרת כלום אמא? למה שתקת במשך 24 שנים?" שאל דני בהלם. "אלו היו שיקולים שלי יקיר, לא רציתי לבלבל אותך, לא רציתי שתחשוב שאנחנו משפחה שמשחקת בדתות. אני חושבת שהיה הכי טוב בשבילך שאני אחליט באיזו דרך תגדל" אמרה אימו בשקט. טל הרגישה את דמעותיה מתחדשות. זאת האמת, זה נכון! דני חצי יהודי, והיא יהודייה שלמה! במידיות היא שלחה את ידיה סביבו ולא שלטה בעצמה. "טל" לחש דני בשקט וחבק את גופה הרזה. "דני!" קראה טל בשקט ואפשרה לדמעותיה לפרוץ את גבולות עיניה. דני ליטף את שיערה ואמר בשקט "טל שלי, הכול מסתדר". טל הטביע את ראשה בחזהו ופלטה בשקט "אלוהים, אלוהים!". אמא של דני פתחה את ידה והגישה לשניים את השרשרת. דני הביט אל עבר התליון, מגן-דויד בצבע כסף. הוא היה צרוף בצורה מוזרה, והיו עליו מעט חתכים ושריטות. דני הביט עליו בשקט ולאחר מכן הביט על אימו. "למה כעסת על טל אמא?" שאל דני בשקט. "לא רציתי שהיא תבגוד בדת שלה דני, היא לא נולדה נוצרייה, ולא הורגלה לכך. הנושא הזה רגיש אצלי מאוד" סיננה אימו. דני הביט אל עבר טל שהתנתקה ממנו. טל חייכה אליה ואמרה בשקט "אני מבינה אותך". אמא של דני התקדמה אליה וחיבקה את טל. טל חיבקה אותה בשקט ואמרה "זה בסדר, אני באמת מבינה". "אני יודעת יקירתי, אני יודעת. אני רוצה שיהיה לכם רק שמח, אתם זוג כול כך מיוחד. את כול כך מתונה, והוא פקעת של שמחה. אני נותנת את האישור שלי" אמרה קייטי. טל חייכה אל דני ופלטה בשקט "אנחנו יכולים להתחתן". "ועוד איך!" קרא דני בשמחה. טל התנתקה מזרועותיה של אמו, ורצה לעברו. היא קפצה עליו בשמחה ואמרה "עכשיו נותר רק לספר להורים שלי, ו...אתה צריך לעבור ברית מילה". "מה זה?" שאל דני בשקט. אמא של דני חייכה אל עבר טל, וטל חייכה אל עבר אימו. דני הביט עליהן בשקט ושאל "רגע,...זה לא קשור ל-'הוא' שלי, נכון?". שאל דני בפחד ופתח את עיניו הגדולות. "דווקא...כן" אמרה טל בשקט. "אוה-לא" אמר דני בשקט. "אוה-כן" השיבה טל. "לא-טל-לא" אמר דני בפחד. "זה יכאב לשנייה, אתה עשית דברים הרבה יותר מזוכיסטיים כשהיית קטן" סיננה אימו. דני הביט אליהן באי-שקט ופלט "לא, אני לא מוכן להכאיב לעצמי שוב". "דני, זה חובה, זה חשוב" אמרה טל בשקט. "אבל...זה כואב" פלט דני בחשש. "רק לכמה ימים! כול התינוקות היהודים עוברים את זה" אמרה קייטי בידענות. היא עיקלה את שפתיה לחיוך, והביטה אל עבר טל בציפייה לחיזוק. "עכשיו להתגייר? ...עכשיו ברית-מילה? ...הכול נשמע כול כך מפחיד" אמר דני בשקט. "אל תדאג, יש לך ארוסה נפלאה, היא תתמוך בך. ואם תהיה רעב תקפוץ אל אמא ,היא תכין לך לאכול" אמרה קייטי בצחוק. דני פרץ בצחוק והביט על טל. "אז מה? אנחנו מוכנים לזה?" שאל דני. "מי זה אנחנו?" שאלה טל וחייכה אליו באהבה. "אני... והגוף שלי" אמר דני בשקט. טל צחקה ופלטה "אני אומרת שכן". *********************
יש המשך~~>

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק || ../images/Emo126.gif

Lifehouse - Whatever It Takes: http://www.youtube.com/watch?v=Iawro7IfoCM ************************************************************************************************************* "תני לי להבין, לפני כמה ימים הוא היה נוצרי, והיום הוא יהודי?" שאלה אמא של טל. "הוא כבר יהודי אמא!...יהודי בדם, הוא עשה כבר ברית-מילה, זה היה די מהיר למען האמת" סבירה טל לאימה. "הוא הלך לרבנות הראשית בלונדון? בקהילה היהודית, והתגייר?" שאלה אימה בחשש. "אמרו לו לעשות ברית מילה-ולטבול במקווה. אני לא יודעת על מה דיברו איתו שם, או מה בדיוק הולך שם. אני רק יודעת שהוא יהודי כי אמא שלו יהודייה" אמרה טל בשמחה. "אלוהים, אלי! אתה שומע מה הבת שלך סיפרה לי עכשיו? דני ג'ונס יהודי!" קרא אווה לבעלה. "מה?!" שמעה טל קול נשי. "זאת רוני שם?" שאלה טל בשקט. "כן!" קראה אימה בהתרגשות. "טל!" זעקה רוני לאחר שלקחה מאימה את מכשיר הפלאפון. "רוני, מה שלומך?" שאלה טל בדאגה. "הכול בסדר! איך זה שדני יהודי?" שאלה רוני בשקט. "סבתא שלו יהודייה!" קראה טל בהתרגשות. "הוא עבר ברית-מילה?" שאלה רוני בסקרנות. "אכן, הוא אמר שהוא לא רוצה לדבר על זה, ושזה היה הדבר הכי כואב שהוא עבר בחיים שלו" אמרה טל בשקט. "אוה, הוא ישן עכשיו? זה לילה שם?" שאלה רוני. "כן-כן...זה לילה, אבל אם הוא ישן... בקשר לזה אני לא כוך כל בטוחה" אמרה טל בשקט. "אמא רוצה לדבר איתך" אמרה רוני במידיות. "בסדר" אמרה טל. "טל! יפה שלי- ידעתי שתימצאי פיתרון לבסוף, תמיד היה לך ראש על הכתפיים" אמר לה אביה. "זה רק הגורל אבא, רק הגורל" סיננה טל בשקט. "איך הגיבו הוריו?" שאל אביה בשקט. "הלם" אמרה טל קצרות. "אני מבין, אז את אומר שאני צריך להתחיל לחסוך לכרטיסי טיסה לונדון?" שאלה אביה חד וחלק. טל צחקה והשיבה "מתברר". אביה צחק מן העבר השני ואמר בשקט "שימחת עכשיו את אמא שלך". "אני יודעת, שמעתי אותה" אמרה טל בשקט. "את הולכת לישון עכשיו?" שאל אביה. "כן" אמרה טל בעייפות. "בסדר, לילה טוב. שיהיו לך חלומות פז" אמר אביה. "לילה טוב אבא" אמרה טל בשקט. טל נתקה אתה שיחה והביטה אל עבר החלון. היא ראתה את החושך מכה על כול העיר, ושוטף אותה באפלה. היא מתחה את ידיה, ומיהרה ללכת את עבר מיטתה בשקט. היא התיישבה על המיטה, חלצה את נעליה, ונכנסה מתחת לשמיכה. היא סברה שדני ישן, ולכן נשקה לגבו החשוף, ומיד הסתובבה ועצמה את עיניה. "טל?" שאל דני בשקט. "הערתי אותך?" שאלה טל בשקט. "לא, כבר הייתי ער" אמר דני בשקט. טל הסתובבה אליו,והביטה אל פניו. "עדיין כואב לך?" היא שאלה בשקט. "קצת" אמר דני בשקט. טל חייכה אליו ואמרה בשקט "אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות". דני חייך אליה ואמר "אני הייתי מעדיף שתצחקי". "אני מצטערת שהיית צריך לעבור את זה" אמרה טל בשקט. דני כרך את ידיו סביב ופלט "זה כלום, אני חושב שאני אתחיל להתרגל לעניין הזה בעוד כמה זמן. בכול אותם הרגעים חשבתי עלייך, וידעתי שאני רוצה שזה רק ייגמר כבר. הרב היה די מצחיק, הוא דיבר איתי המון ע כול העניין של המאכלים שאסור לי לאכול מעכשיו וכול העניין הזה". "כן, יהיה לך בטח קשה להתרגל" אמרה טל בשקט. "בכלל לא," השיב דני "במילא לא התמדתי תמיד לאכול גבינה צהובה עם המבורגר, או חזיר, או תמנון. זה לא יהיה כול כך קשה כי אנחנו לא שומרים בדיוק כמוהם. נגיד את שותה גם את המשקאות שלנו, ואוכלת גם מהאוכל שלנו, אבל את שומרת על כשרות של בשר וחלב בנפרד, לא?". "כן" אמרה טל בשקט. "אז זהו, לא נראה לי שיהיה לי כול כך קשה להתרגל לעניין הזה" סינן דני. "אתה נפלא" אמרה טל בשקט. דני חייך אליה ואמר "מי היה מאמין שאני חצי יהודי". "יהודי," אמרה טל בשקט "רק יהודי".
יש המשך~~>

screamin pittas

New member
דני-יהודי.

איזה הזוי זה לחשוב על זה
הייתי אומרת שיש לך מוח מעוות, אבל כבר דיברנו על התאוריה שלי בנושא הזה><

screamin pittas

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

איזה חמוד דני
אבל זה ממש מוזר שאין לו בעייה להפוך ליהודי.. כאילו, אם אני הייתי מגלה שאני בעצם נוצרייה לא הייתי "מתנצרת לגמרי" כי זה לגמרי לא מה שאני מאמינה בו>< לא איכפת לו שהוא בכלל האמין כל הזמן הזה בדברים אחרים?

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||| ../images/Emo126.gif

Whitney Houston - I Will Always Love You: http://www.youtube.com/watch?v=VUoEil40qZA
McFly - Too Close For Comfort : http://www.youtube.com/watch?v=Cw8JWIc8ih4
והגרסה של ההופעה בוונדרלנד[החביבה עלי
: http://www.youtube.com/watch?v=NRdYG0zLmkQ&feature=related ******************************************************************************************************************** "אוה, נכון. כשהאמא יהודייה הילדים נקראים יהודים לכול" דקלם דני. טל נשקה ללחיו וסיננה בשקט "אני כול כך אוהבת אותך, תראה מה עשית בשבילינו...אתה משנה את עצמך בכמה מעלות שלמות, ואני בסך הכול באה כמו שאני". "את בכלל לא כמו שאת, את בריטית לכול" אמר דני בשקט. טל צחקה ואמרה "אתה צודק, אפילו המבטא שלי נהיה כבד". "את מושפעת ממני" סינן דני בשקט. "גם נכון" אישרה טל. דני צחק ואמר "אני אוהב אותך, לא היה אכפת לי לעבור את זה...למרות שזה...את יודעת, זה די מוריד מהביטחון העצמי שלי". טל צחקה ונשקה לו על שפתיו "יש לך ביטחון עצמי בשפע, אני בטוחה שזה לא יגרום ליותר מידי צרות". "מי שמדברת, את בכלל צריכה לשווק לחנויות ביטחון עצמי. אם היה אפשר לקנות את זה בקופסאות שימורים אני הייתי קונה" אמר דני. טל צחקה ופלטה "אבא שלך צדק בדבר אחד". "ומהו?" שאל דני. "חוש הומור שלך לא נטש אותך יקירי, עם השנים רק השתבחת" סיננה טל באהבה. דני חייך אליה ואמר בשקט "תיראי, איזה מוזר העולם הזה. עד כמה הוא עקום, ועד כמה אנחנו מגלים את עצמם היותנו בובות בתוכו. מישהו מלמעלה, נטול רגשות, משחק בכולנו. זה נקרא "צחוק הגורל" כשמשהו רע בא לאחר משהו טוב". טל הביטה אליו בשקט, היא צילמה בעיני רוחה את דמותו, רק ליתר ביטחון. הדברים שלו החלו לחלחל בתוכה, ולהפחיד אותה. במהירות היא חיבקה אותו ואמרה בשקט "בגלל זה אני לא לוקחת הכול כמובן מאליו. זה שאתה יהודי? זה יכל להיות אחרת. זה שאתה בסדר אחרי ה...מה שעברת שם, אנשים אחרים לא מסוגלים לעמוד בזה. זה שאנחנו בכלל חיים, אנחנו יכולים למות בכול רגע". "אני יודע, גם אני משתדל לא לקחת הכול כמובן מאליו. עצם זה שאת שלי עכשיו, זה לא מובן מאליו. הדבר היחיד שמובן מאליו זה שאנשים הם החיה הכי ברברית בעולם. וגם זה לא כול כך מובן, לא נתפס" פלט דני. "אני יודעת בדיוק על מה אתה מדבר, אני גם חשבתי על זה יום אחד" אמרה טל בשקט. דני חייך אליה, אחז בידה ושכב על גבו. טל שמה את ראשה על חזהו ופלטה אנחה. לפתע הוא התחיל לזמזם מנגינה ארוכה, ולאחר מכן שר את המילים שלה בשקט. טל הקשיבה בדריכות אחר צליל קולו שרק התעדן עם השנים. "I never meant the things I said To make you cry Can I say I'm sorry". טל חייכה אליו והמשיכה את השורה ביחד איתו. " It's hard to forget" דני חייך ושיתף פעולה. And yes I regret" All these mistakes I don't know why you're leaving Me But I know you must have your reasons "There's tears in your eyes טל הסתובבה אליו והמשיכה בעצמה. " I watch as you cry" דני חייך אליה והמשיך את סוף הבית. " But it's getting late" שניהם לקחו מספיק אוויר וחתכו אל הפזמון על פי הקצב האיטי שלהם. "Was I invading in on your secrets Was I too close for comfort You're pushing me out When I'm wanting in What was I just about to discover When I got too close for comfort Driving you home Guess I'll never know" דני הביט אל עבר טל ופלט בשקט "זה כייף שאת מוזיקלית, וזה כייף שאת מכירה שירים שאני מכיר. אני פשוט יודע שאת ה"אחת", אני אפילו אל צריך לטוס בעולם ולהכיר בחורות כדי לבדוק אם טעיתי, זאת את". טל חייכה אליו ופלטה "זה שיר מדהים, אני מצליחה התחבר אליו לגמרי. וחוץ מזה דני, לא אמרתי לך תודה על ההקדשה בהופעה האחרונה שלכם בתורכיה, שרתם את השיר שלי, זה מאוד ריגש אותי". "זה בסדר, ידעתי שתאהבי אותו" אמר דני בשקט וחיזק את אחיזתו בידה הרפה. טל צחקה ופלטה "הוא מדהים...כמעט כמוך...אך לא מגיע לקרסוליים שלך". דני חייך אליה באהבה והמשיך לזמזם את מילות השיר. הוא אהבת את ההרגשה שטל קרובה אילו, הוא אהב את ההרגשה שטל היא זאת שמשבחת אותו בכול פעם. הוא אהב אותה עד כלות נישמתו, זאת הסיבה לפרוץ האהבה שלו מכול חור אפשרי ולא אפשרי בגופו. "What was I just about to discover When I got too close for comfort Driving you home I guess I'll never know..." "בהחלט" לחשה טל ועצמה את עיניה כאשר היא חבוקה בזרועותיו שמחה ומאושרת. פתאום העתיד נראה לה לבן יותר מקיר חדרם. אך גם על הקיר היו כתמים ותמונות, בדיוק כמו חיה של טל, מלאי תמונות...וכתמים. ********************************
יש המשך~~>

screamin pittas

New member
אה בתורכיה הם היו ובישראל לא?../images/Emo69.gif

טוב מזל שהם לא היו בישראל, אחרת מיקי כבר היתה רוצחת את טלXD

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo6.gif, חבל לה על הזמן../images/Emo11.gif יותר נכון...

חבל לה על החיים

screamin pittas

New member
XD

ככה את רוצה לעשות את דני אומלל? לא יפה! |מצקצקבלשון| את צריכה להיות שמחה בשבילו

screamin pittas

New member
כדאי לך להתחיל לרצות../images/Emo11.gif

כיכי בסוף, דני ישנא אותך, כי הוא אוהב את טל, ומי שרוצה שטל תמות, אז דני שונא אותו גם.

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifלא אכפת לי../images/Emo11.gif

XDDD הוא לא יודע מי אני בכלל אז מכפת לי
אבל הוא עוד ידע.... הו הו הוא עוד ידע...

screamin pittas

New member
אמן.../images/Emo197.gif

בסוף, אחרי שתרצחי את טל בחדר שלהם בלילה, הוא יבוא למסדר זיהוי, ואז הוא יתאהב בך ויפליל מישהי אחרתXD ואז תחיו באושר ועושר, והוא יבין שטל היתה סתם מישהי בשבילו
רגע, גם את אוליביה את שונאת כל כך או שזה רק לדמויות ישראליות מהחבר'ה שלנו?

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאת אוליביה אני....

לא מסמפטת
XDD אני מרגישה שהיא רק מנצלת אותו, וזה מעצבן אותי נורא.. כי היא ממש ממש נראית ככה... ארר אני לא שונאת שונאת, אני לא ממש יכולה לשנוא מישהי שאני לא מכירה XD אני צריכה להכיר אותה בשביל לשנוא אותה
ואת טל מותר לי! היא בדיונית!! וטוב שכך!

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||| ../images/Emo126.gif

A Moment Like This : http://www.youtube.com/watch?v=XyK26Zehs50
Stand - Rascal Flatts: http://www.youtube.com/watch?v=OJXihzjGX9E ************************************************************************************************************* "תני לי להבין! דני ג'ונס יהודי?" פלטה רותם בשקט. "כן!" קראה טל. "אלוהים" סיננה רותם בשקט. "אני יודעת" אמרה טל בשקט. רותם צחקה מן הצד השני ופלטה "אז...גיליתם את זה לפני חודשיים וכשהתקשרתי אלייך לפני חודש לא יכולת לומר לי את זה?". "לא, שכחתי מזה" סיננה טל באדישות ממשרדה. "איך אפשר?! זה הדבר הכי חשוב בקשר שלכם, עלי אדמות!" קראה רותם. "אני יודעת-אני יודעת, טעות שלי, בסדר? העיקר שעכשיו את יודעת" אמרה טל. רותם כחכחה בגרונה מן העבר השני ושאלה "אז אני מבינה שיש חתונה בקרוב?". "קיבלת את ההזמנה ?" שאלה טל בשקט. "לא!" קראה רותם "איזו הזמנה?!". "מה?!" קראה טל. "מותק, יש לך דואר" נשמע קולו של תמיר. "ההזמנה של החתונה?!" קראה רותם ונטשה את הטלפון עומד על דבר כלשהו. "איזו הזמנה?" שאל תמיר בבלבול. "של החתונה של טל! טל אביב? הלו! העבודה עשתה אותך שכחן?" שאלה רותם. טל פלטה צחקוק מהיר והמשיכה להקשיב, עד שתיזכר רותם שהיא עודנה על הקו, ושזוהי שיחת-חוץ. "מה? טלוש מתחתנת?...היא מדברת איתך? מי זה על בקו?" שאל תמיר. "טל!" קראה רותם. הטלפון הורם מידית, וטל הקשיבה לקולו של תמיר. "טל?" הוא שאל. "תמיר!" קראה טל. "מה נשמע ילדונת?" שאל תמיר. טל צחקה ופלטה "עכשיו מעולה, ואיתך?". "מצוין!...אז מה, את מתחתנת?" שאל תמיר בשקט. "בהחלט!" השיבה טל "קיבלתם את ההזמנה?". "לא, אני לא חוש---" "ההזמנה!!" צרחה רותם ברקע. טל פלטה צחוק ותמיר פלט "או שכן". "היא מתחתנת, הם מתחתנים! איזה אושר! תמיר תכין את הכרטיסים, אנחנו טסים!" קראה רותם. תמיר פלט צחוק ואמר "וואו, מזל טוב טלוש. איך את מרגישה עם זה?". "מאושרת" אמרה טל. "אנחנו רק לפני כמה זמן התארסנו" אמר תמיר. טל צחקה ופלטה "כן, אני יודעת. שמחתי בשבילכם נורא!". "תמיר, אתה לא מבין מה הולך כאן? החברה הכי טובה שלי מתחתנת! איפה הרגישות? איפה הרגשנות?" שאלה רותם ברקע. "נראה לי שהיא השתגעה" סינן תמיר לטל. טל צחקה ואמרה "לא, היא תמיד הייתה כזאת". "אולי את צודקת, אבל...את חייבת לראות אותה קופצת כאן משמחה, אני חושב שהיא חושבת שהיא זאת שמתחתנת איתך" אמר תמיר בציניות. "שתוק!" פלט רותם ברקע. טל פרצה בצחוק ופלטה בצחוק "אין בעיה". *********************************** "טל," קרא דני ורץ לכול אורך המסדרון עד למשרד הגדול שלה. הבניין בו עבדה היה כול כך גדול, והיא הייתה כול כך קטנה בתוכו כמו שאר האנשים. "טל," הוא המשיך וקרא לה. טל שמעה אותו מסוף המסדרון ומיד סגרה את המחשב שלה. היא שמה את הסוודר שלה מעליה ופיזרה את שיערה. "ביי בוס" סיננה טל בשקט אל תוך חדרו של הבוס שלה. "אוה, טל! חכי רגע!" הוא קרא לה. טל אחזה בתיקה מיהרה אליו ושאלה "מה?". "דרך צלחה" הוא אמר לה וצחק. טל חייכה ואמרה "תודה" ונעלמה כאילו אל עמדה שם מעולם. "טל, טל, טל" אמר דני כאשר ראה אותה. טל צחקה ורצה אליו. היא קפצה עליו באהבה ואמרה בשקט "אני מוכנה". "ג'ונס, דרך צלחה גם לך, אני רוצה לראות אותך מרקיד אותה בחתונה שלכם" אמר לו הבוס שלה מקצה המסדרון.
יש המשך~~>

screamin pittas

New member
איזה חמודה רותם../images/Emo9.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח או מיי גאד, הרגע חשבתי על דני-דוס עוד פעםXD זה יהיה כ"כ מצחיקXD בוט-יש לך מוח אה..מעניין..כן.

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||| ../images/Emo126.gif

Kingdom Hearts - Kiss Me Goodbye : http://www.youtube.com/watch?v=ltpobMdC72A ***************************************************************************************** טל ירדה מדני בקפיצה ואמרה לו "אל תקשיב לו, הוא יודע שאני העובדת הכי קופצנית בכול הבניין הזה". דני צחק, אחז בידה, לקח את תיקה ואמר "קדימה, נצא". "אין בעיה" אמרה טל בשקט. "ביי טל" קראה אחת העובדות מן הצד. "ביי מולי, מחר אני רוצה לראות את הכתבה שלך על השולחן שלי" אמרה טל בשקט. "אני ואדם סיימנו את הכתבה מזמן, פשוט הוא שבר את מכונת הדפוס" סיננה מולי בעוקצנות אל עבר האדם שעבר על ידם טל ודני. טל עצרה את הנער ואמרה "זה שאתה מתלמד לא נותן לך את האפשרות לשבור". אדם חייך אליה ופלט "וזה שאת יפה לא נותן לך את האפשרות לבקש ממני לעשות עבודה על נשים! נו באמת!". טל צחקה ואמרה "דבר ראשון, זו לא עבודה, זו כתבה. ודבר שני, מחר-על-הבוקר-שזה יהיה מוכן אדם!...בלי שטויות". "אני מרחם עלייך ,בן-אדם" אמר אדם וטפח לדני על גבו. דני צחק וקרץ לו. "אני מריחה פמיניסטיות" סיננה מולי בציניות. טל צחקה ואמרה לה "ואז הוא שואל למה אני מטילה עליו כתבות נשיות". "קדימה, מחכים לנו" אמר דני. "בסדר, ביי מולי, ביי אדם, ביי כולם" סיננה טל בשקט והלכה עם דני. "להתראות טל!" פלטו עוד כמה קולות בדרך. טל השיבה לכול אחד מהם כאשר פגשה אותם, והחזירה להם חיוך. דני צחק ואמר "העובדים כאן ממש אוהבים אותך". "אני יודעת," אמרה טל בשקט "חשוב לי שיאהבו אותי". "זה ידוע" אמר דני. טל חייכה אליו ושאלה "הזזתם את סיבוב-ההופעות של אירופה שוב?". "כן, בגלל החתונה" אמר דני בשקט. "לא נורא, אחרי החתונה אתה משוחרר" אמרה טל בצחוק. "מה משוחרר? את מצטרפת אלי טל!" אמר דני בהתעקשות. טל צחקה צחוק חמוד ופלטה "כן, לחלק מן הימים, אבל בחלק האחר אני אצטרך להיות כאן. ברוס לוקח חופשה עם אשתו, ואני מנהלת הכול". "כן, אני יודע" אמר דני ונשק לראשה. "הבית שלנו ממש מוצא חן בעיני, נראה לך שבחרנו מיקום טוב?" שאלה טל בשקט וסלסלה את אחד מתלתליו באצבעה. "ברור, הוא קרוב לכול מקום, אפילו לטום" סינן דני לאחר שחשב על תשובתו. "כן, ג'יו השתגעה כשהיא שמעה את זה" אמרה טל. "זה עדיין דורש נסיעה של כמה זמן מן הבית שלנו לשלהם, אבל אנחנו קרובים, כולנו. במיוחד אחרי שהם עברו דירה" אמר דני. "קנית את הגיטרה שרצית?" שאלה טל. "כן! רציתי להראות לך אותה" אמר דני בהתלהבות. ******************* "וואו, דני. היא מרשימה!" קראה טל והביטה אל עבר העיקולים המושלמים, והצבעים המנוגדים. היא הייתה שחורה, ומתוכה יצא צבע נוסף לא מוגדר. בעיקר תכלת וירוק בוהקים. הצבעים התערבבו זה בזו כאילו שנלחמו על קיומם בגירה במופלאה. נראה היה כאילו שהיא, הגיטרה, קמה לחיים. הצבעים המנוגדים נלחמו זה בזה, מלחמת קיום, הם אלו שציירו את דמותם של טל ודני, והשחור את עברם. ביחד הם יצרו סביבה חדשה, סביבה מעורבבת. "נכון? אני מאוהב בה" אמר דני. טל צחקה ואמרה "גם אני, איזה סוג היא?". "טלני" סינן דני בצחוק. "מה?!" שאלה טל בבלבול. "טלני, טל+דני. זה הסוג שלה, אני עיצבתי אותה בעצמי. אחרי שגיליתי שזה אפשרי, ישבתי ביחד עם טום וחבר שלנו, שמבין בגיטרות, ועיצבנו אותה על פי הרצונות שלי. ועכשיו היא הדוגמא החדשה, וקראים לה "טלני". אני היחיד בעולם שיש לו אותה" התגאה דני. "היא פשוט מדהימה, איזה ראש יצירתי יש לך" אמרה טל בשקט. היא העבירה את אצבעה על המרקם החלק שלה ופלטה "התרשמת דן, מאוד". "אהבת אותה?" שאל דני. "מאוד, היא מקסימה" סיננה טל. דני חייך אל עבר טל ופלט "ידעתי שהיא תהיה הטעם שלך. הכחול, כמו העיניים שלי, הירוק, כי זה הצבע שאת הכי אוהבת. והשחור, כי זה מה שמרכיב את רוב העולם שלנו". "העולם הפנימי שלנו" תיקנה אותו טל. "את צודקת, מאוד" אמר דני.
יש המשך~~>

למעלה