../images/Emo126.gifחלק 7 ../images/Emo126.gif
Shayne Ward-No Promises :
http://www.youtube.com/watch?v=d8T3RFb58hg
Bleeding Love by Leona Lewis :
http://www.youtube.com/watch?v=sF84pIhP5UM ********************************************************************************************************** היא לקחה כדור של אקמול , בכדי להשכיח את הכאבים, וניסתה להירגע. אך שום דבר לא גרם למצה להתרומם. לפתע מנפלה עליה רוח-רעה, ולא סרה. טל עצמה את עיניה ואחזה בראשה, היא ניסתה לשכנע את עצמה שזה הכול בראש שלה, הכול פסיכולוגי, אך לא הצליחה. ג'יו סיפרה לה לפני שעתיים שהיא בהיריון, ושהיא שומרת את הסוד הזה לכמה זמן עד שהחתונה תיגמר, ורק אז תספר לטום. שרלוט גם כן ניגשה אליה ושיבחה אותה על הבחירה המצוינת של שמלה הכלולות שלה. היא הוסיפה גם שהיא בהיריון, כדרך אגב, ופלטה צחוק זעיר. על שרלוט הדבר היה ניכר, הייתה לה כרס קטנטנה שראתה כאשר לבשה היא את השמלה שלה בחתונה של טל. טל נגעה בבטנה ברכות ואמרה בשקט "אני כול כך שמחה בשבילך, כול כך". "תודה טל, בקרוב אצלך" פלטה שרלוט באושר. טל צחקה וסיננה בשקט "בקרוב". גם רותם הגיעה אל החדר בו חיכתה טל בכדי להרגיע אותה, והצליחה לעשות זאת לחצי שעה בלבד. גם מאמציהן של איימי, ג'קלין וסטייסי ירדו לטמיון. טל ישבה בחדרה והביטה במראה כמה וכמה פעמים, היא הייתה נראית מדהימה. שיערה הארוך היה אסוף בפקעת, שממנה בצבצו כמה מתלתליה הארוכים. צווארה המרשים נראה לכול, וסביבו היא ענדה מחרוזת שאהבה במיוחד, את המחרוזת שלה ושל דני, אותה המחרוזת שענד גם כן דני, מתחת לצווארון שלו. הוא לא הוריד אותה לעולם. גופה החטוב נראה עכשיו בבירור, רגליה הארוכות כוסו בשכבה לבנה של חצאית השמלה. ולגופה העליון בחרה במחוך עם כתפיות הנופלות מתחת לכתפיה הדקיקות. צבע עורה הבהיר נראה עכשיו בוהק להפליא, ופניה נראו הרבה יותר מרשימים ויפים מבדרך כלל. היא אהבה את מה שראתה, ואהבה את דני יותר מכול. היא הרגישה את ליבה עומד להתפוצץ מרוב שיגעון, שיגעון בלתי נמנע. אך הלחץ שצף מעליה גרם לה לחשוש. היא עצמה את עיניה אוחזה ברכותיה בחוזקה. "אני יודע שזה עושה מזל לראות את הכלה. אבל הייתי מוכרח" אמר דני כאשר נכנס אל המקום בו ישבה לה טל טל. "אני ממש פוחדת דני, אולי מן החתונה... אבל אני פוחדת" אמרה טל בשקט. דני חייך אליה ואמר "אהובה שלי, תביטי אל תוך העיניים שלי ותאמרי לי מה את רואה, תהיי רצינית בבקשה אהובה". הוא התקדם אליה והתיישב קרוב אל גופה, צמוד אל ליבה, צמוד אל נפשה. טל הביטה אל תוך עיניו, היא ראתה ניצוצות מבריקים בהם, וזיק של אהבה עובר בהן. דני באמת אהב אותה, לא סתם הוא עבר את מסכת העינויים שלו, לא לחינם. היא באמת אהבה אותו מכול ליבה, באמת ובתמים. "אהבה" היא לחשה בשקט. "בדיוק" אמר דני בדרמטיות וניער את תלתליו הרכים. "אבל דן, אתה בטוח?" שאלה טל בבלבול, היא כיווצה את לחיה וגבותיה והביטה עליו. "כן, את בטוחה?" שאל דני כשחיוך מקשט את שפתיו. טל הביטה אל עבר ידיו שאחזו בידיה. זיכרונות מן העבר תקפו אותה ואפפו את ראשה. לרגע היא עוד ראתה אותה ואת דני צועקים אחד על השני, ובוכים אחד עם השני. היא הביטה אל עבר דני, אל עבר הגבר המתולתל בעל עיני התכלת היפות ביותר שיכל אלוהים להעניק למישהו. הוא היה לבוש בחליפה שחורה שהחמיאה מאוד לגוף רחב-הכתפיים שהוא עמל למענו בזמן האחרון. טל אהבה את הכושר הגופני החדש שסיגלה כרמן בשבילו. גופו חזר להיות שרירי, בדיוק כמו שטל אהבה לגמוע ממנו. ועכשיו, הגבר הזה, הוא שלה. רק בעוד כמה דקות, אם היא תשתלט על עצמה. "כן" לחשה טל בשקט. היא הרגישה דמעה קטנה משתחררת מעיניה. דני חייך אליה, הוא כרך את זרועותיו סביבה ולחש לה "תראי אותך, מילדונת קטנה ומרדנית הפכת לאישה מדהימה. התגברת על כול המכשולים שהיו בדרך שלך...שלנו...והתעצבת בצורה יוצאת מן הכלל. ואני באמת מחליף תחתונים כול יום!". "זה באמת נס" אמרה טל.
יש המשך~~>