יא-בייבי! פרק 51 חלק ב'-הסוף!

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 6 ../images/Emo126.gif

-סורי על הדיליי המחשב הזה איטי-
Just Can't Live A Lie : http://www.youtube.com/watch?v=vXmqhY7ycd4 ********************************************************************************************** טל חיבקה אותו בחום ופלטה "אני לא יודעת למה...ואל תשאל אותי איך, אבל משהו רע עומד להתרחש. אני לא יודעת בדיוק מתי, אבל זה יתרחש". "מה קרה? איך את יודעת?" שאל דני בשקט. טל הביטה אליו ואמרה בשקט "אמרתי לך לא לשאול אותי איך, אני פשוט יודעת, אני מרגישה את זה. אני פוחדת לאבד אותך דני, פחד-אימים". "אני פוחד לאבד אותך, אבל למה שזה יקרה?" שאל דני בשקט. "אני לא יודעת," אמרה טל בשקט "אני לא יודעת". ******************** היום של החתונה שלהם לא איחר לבוא. טל שכחה מן הרע שנראה לה בחלומה הישן, היא לא הזכירה את החלום הזה יותר. דני הסתפר, האריך את השיער, ואף עשה פס אחד בצבע סגול די להרגיז את טל. טל נהנתה מן הזמן הזה שלפני חתונתם, הם התנהגו כזוג לכול. הכול- חוץ מן עניין קטן. הגדר שלהם עוד נותרה בשלמותה, ם רצו לפרוץ אותה רק ביום החתונה, וזה שאחרי. רק אז, וזה היה כול כך קרוב. "רק עוד יומיים" לחשה טל לדני בשקט כאשר ישבו שניהם לבדוק את המוזמנים. "אני יודע, הבטן שלי מתהפכת בכול פעם כשאני נזכר בזה" אמר דני בשקט. "דני, אלוהים...שכחנו להזמין את הרב שעשה לך את הברית-מילה" אמרה טל בשקט. "כבר דאגתי לזה, מזמן" אמר דני בשקט. "באמת?" שאלה טל. "בהחלט" אמר דני. טל חיבקה אותו בחום ופלטה "איזה מזל". דני העביר את שיערה לאחורי תנוך אוזנה ופלט בשקט "את מתרגשת, מה?". "זה הדבר השני הכי מאושר בחיים שלי. חוץ מהצעת הנישואים שלך" סיננה טל בשקט. היא ישבה מעליו והניחה את ראשה על חזהו. דני חייך אליה ואמר בשקט "את הדבר הכי מאושר בחיים שלי, את". טל הרימה את פניה ונשקה לסנטרו, היא חייכה אליו ואמרה בשקט "איזה מזל שהעניינים השתלשלו בצורה שכזאת, איזה מזל שחזרת אלי אחרי שהעפתי אותך מהחיים שלי". "זה קרה לפני 4 שנים טל" אמר דני בשקט. "נכון," אמרה טל "אבל זה היה משמעותי, בעיני". "את צודקת, איזה מזל שאני חנפן" אמר דני. טל צחקה ואמרה באהבה "איזה מזל שאני יודעת לזהות את ה"סליחה" האמיתית שלך". "אני אוהב את הדברים שאת אומרת, אני אוהב יותר מכול אותך. אני חושב שהשיא של האהבה שלנו מתבטאת באהבה, ו... משפחה" אמר דני בשקט. "אני מסכימה" אישרה טל. דני שרבב את שפתיו לכדי חיוך ופלט בשקט "את יודעת, לא הייתי רוצה לדעת שום אחד אני אצטרך לאבד אותך". "מספיק דני!" הטיחה בו טל בכעס "אני לא רוצה לדבר על אבדון, אתה יודע שזה נושא רגיש אצלי...מאוד". "מדוע?" שאל דני בבלבול והביט בפניה המקומצות בכעס. טל הירפתה את שרירי פניה, היא נשמה נשימה עמוקה ואמרה בשקט "כי אני פוחדת לאבד את הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים דני, אתה". "את לא תאבדי אותי, אני שלך לתמיד" סינן דני באהבה. טל הרגישה את שפתיו מתקרבות אליה. הוא נשק ללחיה, וליטף את פניה בעדינות. טל התמסרה אל המגע שלו ואמרה בשקט, כאשר האי מעבירה את ידה בתוך סבך תלתליו המבושמים והרכים "אני פרנואידית בקשר אלייך, אני לא יודעת מדוע, אך זאת אני". "ואני מקבל אתך כמו שאת" אמר דני בשקט. טל ליטפה את צוואור ואמרה בשקט "אני אוהבת אותך...אני שונאת לומר את זה לבטה, אבל אני יודעת שאני באמת אוהבת אותך, אני באמת...באמת-באמת מרגישה את זה בתוך הלב שלי דני". "אני מבין אותך, אני מרגיש את אותה ההרגשה "אמר דני בשקט. ****************** חצי שעה לפני החתונה הרגישה טל את כול הלחץ נופל עליה.
יש המשך~~>

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 7 ../images/Emo126.gif

Shayne Ward-No Promises : http://www.youtube.com/watch?v=d8T3RFb58hg
Bleeding Love by Leona Lewis : http://www.youtube.com/watch?v=sF84pIhP5UM ********************************************************************************************************** היא לקחה כדור של אקמול , בכדי להשכיח את הכאבים, וניסתה להירגע. אך שום דבר לא גרם למצה להתרומם. לפתע מנפלה עליה רוח-רעה, ולא סרה. טל עצמה את עיניה ואחזה בראשה, היא ניסתה לשכנע את עצמה שזה הכול בראש שלה, הכול פסיכולוגי, אך לא הצליחה. ג'יו סיפרה לה לפני שעתיים שהיא בהיריון, ושהיא שומרת את הסוד הזה לכמה זמן עד שהחתונה תיגמר, ורק אז תספר לטום. שרלוט גם כן ניגשה אליה ושיבחה אותה על הבחירה המצוינת של שמלה הכלולות שלה. היא הוסיפה גם שהיא בהיריון, כדרך אגב, ופלטה צחוק זעיר. על שרלוט הדבר היה ניכר, הייתה לה כרס קטנטנה שראתה כאשר לבשה היא את השמלה שלה בחתונה של טל. טל נגעה בבטנה ברכות ואמרה בשקט "אני כול כך שמחה בשבילך, כול כך". "תודה טל, בקרוב אצלך" פלטה שרלוט באושר. טל צחקה וסיננה בשקט "בקרוב". גם רותם הגיעה אל החדר בו חיכתה טל בכדי להרגיע אותה, והצליחה לעשות זאת לחצי שעה בלבד. גם מאמציהן של איימי, ג'קלין וסטייסי ירדו לטמיון. טל ישבה בחדרה והביטה במראה כמה וכמה פעמים, היא הייתה נראית מדהימה. שיערה הארוך היה אסוף בפקעת, שממנה בצבצו כמה מתלתליה הארוכים. צווארה המרשים נראה לכול, וסביבו היא ענדה מחרוזת שאהבה במיוחד, את המחרוזת שלה ושל דני, אותה המחרוזת שענד גם כן דני, מתחת לצווארון שלו. הוא לא הוריד אותה לעולם. גופה החטוב נראה עכשיו בבירור, רגליה הארוכות כוסו בשכבה לבנה של חצאית השמלה. ולגופה העליון בחרה במחוך עם כתפיות הנופלות מתחת לכתפיה הדקיקות. צבע עורה הבהיר נראה עכשיו בוהק להפליא, ופניה נראו הרבה יותר מרשימים ויפים מבדרך כלל. היא אהבה את מה שראתה, ואהבה את דני יותר מכול. היא הרגישה את ליבה עומד להתפוצץ מרוב שיגעון, שיגעון בלתי נמנע. אך הלחץ שצף מעליה גרם לה לחשוש. היא עצמה את עיניה אוחזה ברכותיה בחוזקה. "אני יודע שזה עושה מזל לראות את הכלה. אבל הייתי מוכרח" אמר דני כאשר נכנס אל המקום בו ישבה לה טל טל. "אני ממש פוחדת דני, אולי מן החתונה... אבל אני פוחדת" אמרה טל בשקט. דני חייך אליה ואמר "אהובה שלי, תביטי אל תוך העיניים שלי ותאמרי לי מה את רואה, תהיי רצינית בבקשה אהובה". הוא התקדם אליה והתיישב קרוב אל גופה, צמוד אל ליבה, צמוד אל נפשה. טל הביטה אל תוך עיניו, היא ראתה ניצוצות מבריקים בהם, וזיק של אהבה עובר בהן. דני באמת אהב אותה, לא סתם הוא עבר את מסכת העינויים שלו, לא לחינם. היא באמת אהבה אותו מכול ליבה, באמת ובתמים. "אהבה" היא לחשה בשקט. "בדיוק" אמר דני בדרמטיות וניער את תלתליו הרכים. "אבל דן, אתה בטוח?" שאלה טל בבלבול, היא כיווצה את לחיה וגבותיה והביטה עליו. "כן, את בטוחה?" שאל דני כשחיוך מקשט את שפתיו. טל הביטה אל עבר ידיו שאחזו בידיה. זיכרונות מן העבר תקפו אותה ואפפו את ראשה. לרגע היא עוד ראתה אותה ואת דני צועקים אחד על השני, ובוכים אחד עם השני. היא הביטה אל עבר דני, אל עבר הגבר המתולתל בעל עיני התכלת היפות ביותר שיכל אלוהים להעניק למישהו. הוא היה לבוש בחליפה שחורה שהחמיאה מאוד לגוף רחב-הכתפיים שהוא עמל למענו בזמן האחרון. טל אהבה את הכושר הגופני החדש שסיגלה כרמן בשבילו. גופו חזר להיות שרירי, בדיוק כמו שטל אהבה לגמוע ממנו. ועכשיו, הגבר הזה, הוא שלה. רק בעוד כמה דקות, אם היא תשתלט על עצמה. "כן" לחשה טל בשקט. היא הרגישה דמעה קטנה משתחררת מעיניה. דני חייך אליה, הוא כרך את זרועותיו סביבה ולחש לה "תראי אותך, מילדונת קטנה ומרדנית הפכת לאישה מדהימה. התגברת על כול המכשולים שהיו בדרך שלך...שלנו...והתעצבת בצורה יוצאת מן הכלל. ואני באמת מחליף תחתונים כול יום!". "זה באמת נס" אמרה טל.
יש המשך~~>

Lior1590

New member
XDDDDDDDDDDDDD

מזל באמת שהוא מחליף תחתונים כל יום... חחחחחחחחחחחחח...

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאררררררררררררררררררר

גמאני רוצה להיות במשמלת כלה וללכת לעבר דני
בוט- you are killing me!!

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 8 ה-חתונה../images/Emo126.gif

Deborah Cox - Definition Of Love : http://www.youtube.com/watch?v=ZtQnUMlEm2U
Love of My Life - The Wedding Song : http://www.youtube.com/watch?v=FULXLzn4Gl0 *********************************************************************************************************** דני צחק, ליטף את פניה ומחק את שביל הדמעה המרוחה שנוצר על פניה. הוא נשק ללחייה, והתכונן לנשק אף את שפתיה, אבל טל שמה את אצבעותיה על שפתיו הרכות ופלטה "החתן והכלה צריכים להתנשק רק כשהרב מודיע שהם כבר בעל ואישה". דני חייך ואמר "בסדר, את צודקת". טל פלטה צחוק מהיר, והדביקה לו נשיקה חזותית על שפתיו. "את---" אמר דני בהלם. "כן" קטעה אותו טל. "אבל אמרת ש---" הוא המשיך. "כן-כן, אבל לא יכולתי לעמוד בפיתוי" סיננה טל. דני צחק ואמר "נראה לי שעקבנו מספיק את החתונה שלנו, את לא חושבת ככה?". "אכן," השיבה טל בשקט "להתראות דני, אני א-ו-ה-ב-ת אותך". "גם אני אוהב אותך טל אביב...בקרוב ג'ונס" סינן דני. "בקרוב...דני אנחנו מתחתנים!" זעקה טל באושר. "שמעי, בקצב הזה האורחים ירדמו שם. את יודעת שאבא שלי מסוגל גם להירדם בישיבה? הוא פשוט ישב וינחור שם פתאום... את יודעת עד כמה שזה יביך אותו?" שאל דני ונשק לפניה של טל. טל פלטה צחוק מתוק, היא נשקה לעורפו וסיננה בשקט "אז תהיה בן טוב, ותלך...וכך תחסוך לו את הבושות". "אבל האם את משחררת אותי? אני לא עוזב עד שאני אדע בוודאות שהכול בסדר איתך אהובה!" קרא דני באצילות. טל עיקלה את שפתיה לחיוך, היא נשכה את שפתה ואמרה לאחר מכן "כן, אני מוכנה לכול ג'ונס". "אני הולך" סינן דני. טל צחקה ופלטה "קדימה, לך". דני שלח לעברה חיוך ממוסס והלך משם באיטיות. מאותו הרגע הרגישה טל פרפרים בבטנה, אך פחות ממקודם. הפעם, בזכות דני, היא הייתה רגועה הרבה יותר. הרבה-הרבה יותר. ********************** "הרי את מקודשת לי בטבעת זו כדת משה בישראל", אמר דני בהתרגשות. הוא ענד את הטבעת על אצבעה הארוכה של טל וחייך אליה. בעת שהיא ,המתכת הקטנה, מסמלת את האינסופיות של הקשר שלהם, טבעת שתנצור אותם ביחד. "להוקיר ולכבד",הוסיף מיד הרב והביט אל שניהם. טל הביטה אל עבר דני והרגישה את בטנה מתהפכת בקרבה. היא ראתה את רותם מסמלת לה להביט אל דני, ולא אליה. ואף שרלוט סימנה לה זאת. טל חייכה חיוך קטן וראתה את הוריו של דני, והוריה שלה יושבים זה לצד זה ומביטים עליהם בהתרגשות. היא הביטה אל תוך עיניו הכחולות של דני וראתה ניצוצות מתעופפים בתוכם. היא ידעה שהיא רוצה לנצור את רגשותיה ביחד. היא רצת להתחיל עם הגבר הזה חיים חדשים. היא רצתה להתנער מן העבר שלה, ולנקות את העתיד שלה. היא ודני ייצרו לעצמם ביחד עתיד משותף, וחדש. ליבה ניתר בתוך תוכה וגרם לה לרצוץ לפרוץ בצרחות שמחה. בטנה לא הפסיקה להתערבל, ולחיה הסמיקו בכול שנייה ושנייה שהביטה היא עליו. אבל היא שמרה על פרופיל נמוך ורק הביטה עליו בהתרגשות. דני לא עמד בלחץ הנתון, הוא הביט אל עבר טל בעיניו הכחולות הגדולות ומלמל לה בשקט "אני-אוהב-אותך". טל הביטה אל עבר הרב, ואז אל דני וחייכה אליו באהבה. "החתן רשאי לנשק את הכלה" היא שמע את קולו העבה של הרב אומר מעליהם. דני הרים את ההינומה של טל, אסף את פרצופה בידו ולחש לאוזנה "יותר מכול". ומיד נשק לה על שפתיה. טל נישקה אותו גם כן ואחזה בצווארו. היא שמעה את קולות הקהל המוחה להם כפיים, ואת הצלמים מצלמים אותם מכול זווית אפשרית. הנשיקה הזאת סוגרת בעצם את המעגל שלהם כזוג. הנשיקה הזאת מבטיחה שאין דני יכול להתאוות לבשר אחר חוץ מבשרה של טל. הוא לא יכול לנשק אף אישה אחרת, ולא יכול בגוד בה. אותו הדבר גם לגבי טל ,לעולמי עד. והם היו מוכנים לזה, מוכנים לזה סופית.
יש המשך~~>

Lior1590

New member
אמאאאאאאא../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני לא מאמינה!! הייתי כל כך רוצה להתחלף איתה!!! יואוו דני כזה מושלם!!! גם אני רוצה להתחתן איתו!!!

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifזה../images/Emo26.gifגם לי להתפקע מצחוקקקקקקקק

"הרי את מקודשת לי בטבעת זו כדת משה בישראל", אמר דני בהתרגשות. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודעת למההה אני נקרעת מצחוקקקקקקק XDDDDDDD
דני לא עמד בלחץ הנתון, הוא הביט אל עבר טל בעיניו הכחולות הגדולות ומלמל לה בשקט "אני-אוהב-אותך". טל הביטה אל עבר הרב, ואז אל דני וחייכה אליו באהבה. "החתן רשאי לנשק את הכלה" היא שמע את קולו העבה של הרב אומר מעליהם. דני הרים את ההינומה של טל, אסף את פרצופה בידו ולחש לאוזנה "יותר מכול". ומיד נשק לה על שפתיה. טל נישקה אותו גם כן ואחזה בצווארו. היא שמעה את קולות הקהל המוחה להם כפיים, ואת הצלמים מצלמים אותם מכול זווית אפשרית. הנשיקה הזאת סוגרת בעצם את המעגל שלהם כזוג. הנשיקה הזאת מבטיחה שאין דני יכול להתאוות לבשר אחר חוץ מבשרה של טל. הוא לא יכול לנשק אף אישה אחרת, ולא יכול בגוד בה. אותו הדבר גם לגבי טל ,לעולמי עד. והם היו מוכנים לזה, מוכנים לזה סופית. חראית!! חרא חרא חרא חר אחרא חרא חרא חראאאאאאאאאא בקקה!! זה-לא-פייר!! ל א פ י י ר ! ! ! פ ש ו ט ל א ! ! אוףףףףףף אוףףףףףף אני בסרטיםםםםםם אני בעצביםםםםםםם בא לי לרצוח מישהו!!! חבל שטל לא אמיתית.. בעצם טוב שהיא לא אמיתית!! מה אני שחה..
ארררררר לא פייררררר XDDD אסור לדני להתחתן! כי אני אמורה להיות איתו קודםםםםםם אני אהיה הפילגש שלו אז
את אילצת אותי בוט, רק את

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 9 ../images/Emo126.gif

LeAnn Rimes - Can't Fight The Moonlight : http://www.youtube.com/watch?v=vjMGtb3MDWo
Clay Aiken - Without You : http://www.youtube.com/watch?v=TogSLYIYuKM ****************************************************************************************************** "מזל טוב" אמר הרב בהתרגשות ונגע בכתפו של דני. מיד באו כול השושבינות אל עבר טל וחיבקו אותה באהבה. טל הביטה אל עבר שרלוט שאמרה לה כמה מילות עידוד. לאחר מכן היא זכתה לחיבוק עידוד של כול שאר החברות שלה, ואף הדודים והדודות. היא חייכה כול אותו הזמן ואל מחקה את החיוך מפניה. גם דני נראה מאושר. כול חבריו באו לברך אותו ולחוץ את ידו, או סתם לפרוע את שיערו. הוא חייך אל כולם וצחק והביט אל עבר טל בכול אותו הזמן. טל צחקה ושלחה לעברו נשיקה דמיונית באוויר. דני עשה תנועת של תפיסה ולאחר מכן הדביק את הנשיקה אל לחיו. טל צחקה והביטה אל עבר אימו של דני ואימה שלה שבאו לחבק אותה. "מזל טוב" אמרו השתיים וחיבקו אותה באושר. טל חייכה ואמרה בשקט "תודה אמא, קייט". ******************************* "בן!" קר אביו של דני וחיבק אותו "אבא!" קרא דני. "דני!" קרא אביה של דני. "אלי!" קרא דני. הם מיד חיבקו את דני והביטו עליו בהערצה. "עשית עבודה מצוינת עם המילים בעברית דני, באמת" שיבח אותו אלי. "תודה לעצמך, אתה זה שעזרת לי ללמוד אותם" אמר דני לאביה של טל, אלי. דייויד צחק ואמר "אפילו אני למדתי כמה מילים". "לא הפסדת כלום" סינן אלי. דייויד צחק ואמר "אתה עדיין כועס על זה שהפסדת לי בגולף? כנראה שזה לא הצד החזק שלך, רואים שלא שיחקת הרבה זמן, נשחקת". אלי פתח את פיו ואמר "אני מזמין אותך לעוד משחק, בשבת הבאה!". "אין בעיה- אני אהיה שם!" אמר דייויד ולחץ את ידו. השניים חייכו אחד אל השני ופרצו בצחוק. "איפה הבחורה שלך?" שאל האב את בנו. דני הביט אל עבר חבורת הבנות שהתגודדה בצד האולם ואמר "שם, איפשהו". אלי צחק ואמר "לא תזמין אותה לרקוד? זה הזמן שלך להראות לנו שאתה גם רקדן טוב כמו שאתה תמיד מספר". "אתה תראה" אמר דני והלך מהם אל עבר גוש הבנות שהתגודד סביב טל. "תמהר אליה!" קרא אביו של דני אליו. דני חייך אליו חיוך ממתיק סוד, הוא הרים את ידו בחיוב ואמר בשקט "יש לי הפתעה בשבילה". רוב האורחים ישבו בכיסאות שלהם, על יד השולחנות הממוספרים. ***** "תראו איזה 'מאצ'ו' מתקרב לעברינו" פלטה ג'יו אל עבר גוש הבנות. "שלום לדני" אמרה רותם כאשר דני התקרב כשידיו מאחוריו. טל הסתובבה אליו והביטה עליו בשקט. "אפשר בבקשה לרקוד עם אשתי?" שאל דני והביט על טל. שריקות רמות נשמעו מן גוש הבנים שעמד כמה מטרים מאחורי דני. טל צחקה ואמרה "בוודאי". "רק התחתן וכבר שכח מאיתנו" סיננה ג'יו בציניות. "הריקוד הזה שמור לי" אמר טום מאחורי דני. "ברור-ברור" אמרה ג'יו והלכה לעברו. "תנו לזוג הצעיר את הרשות להתחיל" אמר התקליטן באנגלית, וחזר על הדברים בעברית. טל אחזה בידו של דני ואמרה בשקט "כבר שכחתי שאתה יודע לרקוד מצוין". "אני אזכיר לך" אמר דני ומשך אותה אליו בריקוד צמוד. טל חייכה אליו והניחה את ראשה על כתפו. "אני אוהבת אותך" היא לחשה לאוזנו. דני חבק אותה ואמר בשקט "גם אני אוהב אותך, יותר מהכול, ועכשיו את שלי!". הוא עצר את הריקוד שלהם. "מה קרה?" שאלה טל בחשש. כולם הביטו עליהם בשקט. טל הביטה אל עבר דני בבלבול ושאלה בשקט "דני?". לפתע הוריד דני את חליפת הטוקסידו שלו. הוא חייך אל עבר טל ואמר לה בשקט "תקראי את מה כתוב על הגב שלי". טל הרימה את גבתה בבלבול, והסתובבה אל גבו. על חולצתו היה רשום בגדול: "עכשיו זה רישמי, אני נשוי לאישה הכי מדהימה בעולם! טל ג'ונס אני אוהב אותך!". טל פתחה את פיה בהלם. היא מיד חיבקה את דני באושר ופלטה "אתה לא מפסיק להפתיע אותי דני ג'ונס". דני נשק לשפתייה באקזוטיות מטרפת חושים ואמר בשקט "אני לא אפסיק לעולם להפתיע אותך... אהובתי...טל ג'ונס". טל חיבקה אותו בחוזקה והמוזיקה החלה לפעול. היא נשמה את ריחו, ונגעה בשיערו. והוא אחז אותה בידיו החזקות וסחב אותה לאורך כול הריקוד על פי הצעדים ששניהם הכירו. טל הביטה אל תוך עיניו הכחולות והביעה משאלה. שהגבר הזה לא יעלם מחיה לעולם, כי גבר כזה לא מוצאים בכול יום ובכול מקום. ******
יש המשך~~>

screamin pittas

New member
חחחחחחחחחחחחחח

"דני נשק לשפתייה באקזוטיות מטרפת חושים"
המשפט הזה נורא הצחיק אותיXD איזה מתוק דני! אני רוצה לשמוע אותו מדבר עברית

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאה כן?! אה כן?!?!

טל אחזה בידו של דני ואמרה בשקט "כבר שכחתי שאתה יודע לרקוד מצוין". אמן והוא ידרוך לך על הרגליים יינעל אבא שלך.. XDD
היא מיד חיבקה את דני באושר ופלטה "אתה לא מפסיק להפתיע אותי דני ג'ונס". אם תמשכי ככה, עוד מעט תראי איך אני יפתיע אותך, אבל את לא ממש תזכי לראות את זה כי את לא תהיי בחיים
אררר

גילולית

New member
../images/Emo205.gifטל גונס../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

אני לא יודעת למה אבל משום מה, את החתונה של טום וג'יו דימיינתי כמו החתונה בספר השביעי של הארי פטר (כןכן חסרת חיים, אני יודעת LOL) רק בלי הדברים הרעים ואת החתונה של דני וטל דמיינתי כמו החתונות היהודיות באנגלית בסרטים אדם סנדלר רק בלי השטויות(כמעט כתבתי דני סנדלר
), וכשהיה את השריקות לשניה דמיינתי את זה האולם ספורט במסיבת ריקדודים של גריז ואת דני זוקו וחבורתו שורקים XDDD

למעלה