יא-בייבי! פרק 51 חלק ב'-הסוף!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif *לסמוך. איל עשיתי טעות כזו? ><"

גרבע

New member
לא נכון XD

הנה שכנה של חברה של אחותי עישנה כל החיים שלה וכבר היה לה סרטן ונחשי ממה היא מתה? היא החליקה באמבטיה XDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifבכל תקופתי בפורום נראלי! ~מכחישה~

butbut

New member
../images/Emo26.gifאלכס כנסי!XDDD../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

אכן...אכן...אכן...אכן. אני חולנית?אני יודעת
XD
מעולם לא שמעתי על בנאדם שהיו מופיעים אצלו כתמים על הגוף מכלום כסימן אזהרה. אכן..אני מסכימה איתך-אבל זה רק פיק דמיוני- ובעולם הדמיון יכול לקרות. במיוחד אם אני לוחקת דבר תמים כמו סימנים כחולים, והופכת אותו למשמעותי ומזהיר. ועצם זה שטל לא ידעה בכלל שזה אזהרה- היא סתם חשה שיא...מוכתמת.
הפיק באמת עבר את כול הדרך הזאת כדי להרוג את הדמויות של עצמו
. מה שקרה בעצם זה הקטע של..."יא-בייבי!". כשאת אומרת את המשפט הזה את אומרת ארותו בעיקר בהקשר של שמחה- או התלהבות. אבל האירוניה היא שזה נשלח מתוך שמחה- ונשלח פעם שנייה מתוך עצב במטרה להחיות פיסת-זיכרון. אז כן- המטרה הייתה להראות שדברים בעולם לא מושלמים כמו שהם נראים.
"מה עם המשפחה של טל? דאגי והארי? ראיתי שענית פה לכמה שלא יודעים מה עלה בגורלם. אני לא מוכנה לקבל תשובה כזו. סתם, כלומר איך לא יודעים?". אממ...כעיקרון זה די בגלל שאני משאירה את זה לדמיון שלכן. בעצם אני בעצמי לא יודעת מה קרה איתם. העולם בטח הגיב לזה בצורה קיצונית- אני בטוחה בזה. XD
"היו גם קטעים מצחיקים שהעלו חיוך או צחקוק קליל, איכשהו גם בפרק טראגי כזה הצלחת לעשות את אחד הדברים שאת יודעת לעשות הכי טוב לאורך הפיק - להצחיק אותנו" . חחח את יודעת שדהדבר שהכי קשה לי לעשות זה להצחיק בתיאורים בלבד. XDD אבל כשראיתי שזה באמת מצחיק..נתתי לדמיון לפעולXDD
בקשר לשיר של מנדי מור- יכול היות שהורדתי אותו כבר- אני אבדו ויעלה. את פשוט תיראי הודעה בנצל"ש של
אלכס כנסי
XDD אממ.. ניסיתי לענות. והתגובה שלך באמת ארוכה!!! XDD "באמת יכול להיות מגניב אם תפרסמי סיפור המבוסס על זה, את יכולה לשמוח עליי שאני אקנה ". אני אזכור לך את זה.
XDD שמחה שאהבת
.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif באמת קראת? ><" ../images/Emo47.gif

הייתי בטוחה שלא תקראי אותה פה.. אני מקבלת את כל ההסברים שלך [כאילו יש לי ברירה
]. מקווה שיש לך ת'שיר

butbut

New member
../images/Emo126.gifברור שקראתי! XD אני משתדלת לענות לכול

התגובות עכשיו. לא סתם זה פרק אחרון LOL

Fall Out Inbar

New member
כנסי כבר..... ^________^

אוקי, אני חייבת להודות שלסוף כזה לא ציפיתי. אבל מצד שני, באמת אם הכל היה נגמר "והם חיו באושר עד עצם היום הזה.." הייתי מתעצבנת. שונאת סופים כאלה. אני חושבת שחוץ מהכותב הגאוני של "גאווה ודעה קדומה" שגרם יל לבכות בסרט, את הבנאדם היחיד שגרם לי לבכות [פעמיים!!] מסיפור. ובכלל, סיפור לא אמיתי! וזאת הבעיה אצלי-אני נקשרת לדמויות, מוצאת משהו בהם שגם דומה אליי, ומתחילה לחיות דרכם, ולחשוב לפעמים פשוט באמצע שיעורים מה טל ודני עושים, רציני, אני לא מבינה מה עובר עליי! והכל בגלל הפיק ה..אפילו אין לי מילה לתאר אותו. אני חייבת לציין, שמסיבות שלא כ"כ בה לי לדבר עליהם, יותר נקשרתי "ו"הזדהתי" עם החלק בסיפור שהם מתים, וטל מאבדת את החשק לחיות. כבר אמרתי לך שאת כותבת בצורה שפשוט גורמת לך להרגיש לפחות כמו המוח של הדמות, או משו כזה? בוט, בקיצור-ליווית אותי תקופה לא קצרה, וכרגע אני בכלל לא רואה את עצמי מוצאת משהו אחר לחשוב עליו בשיעורים/לחפור לחברות בשיעורים. דאמט, הבטן שלי עדיין מהתפכת. אני בכל זת אשמח אם תשלחי/תעלי לי את הגרסה המלאה כמו שכבר אהבתי-אני אוהבת פירוטים, מיוחד כמו שלך.
מדהים, מפתיע, מה שזה לא יהיה-מאוד מקווה שזה לא הפיק האחרון שנראה ממך.
, ענבר.

butbut

New member
חחח תודה ענבר../images/Emo9.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

אמממ... אכן- להיקשר אל דמויות זה הדביר הכי טוב שאפשר לגרום למישהו לעשות. כאילו זה רק אומר עד כהמ באמת ביססתי את טל אביב טוב.
ותודה רבה על כול המחמאות
חחח...אני אנסה למרות שזה לא ממש אפשרי בגלל הגודל ואמרו לי שאם אני משכתבת את זה לספר שכאילו יהיה בעתיד באמת ספר אז יש עניין של הגנה על זכויות קיצר אין לי שמץ מה קורה כאן! אבל אני יוציא תא זה יום אחד בגרסה מלאה להורדה
. אני אנסה להוציא עוד פיק- זה יכול להיות נחמד כי לכתוב פיקים זה רק עוד אחד מן האהבה הגדולה שלי[ציור] XD

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo88.gifאתלא מבינה למה

גרמת לי עכשיו. אני אשכרה קוראת והדמעות שלי עולות ואני אומרת למלאני שאני בוכה אני אשכרה ישבתי ובכיתי. דני ובן
ושטליה דיברה לדני... זה הזכיר לי את בת-בת דוד שלי...היא התייתמה מאבא שלה לפני שנתיים בערך ואני נזכרתי ובכיתי עוד יותר. כי המחשבה על לאבד מישו יקר זה עצוב ושאני כותבת את זה עכשיו אני מתחילה לבכות שוב.. את לא מבינה מה גרמת לי עם הפיק הזה!!! זה הדבר הכי אבל כי יפה שקראתי בחיים שלי. מא ועד ת'. הפרקים הראשונים המצחיקים...ואחריהם שהיו קטעים עם דאגי וסנדי[סנדי?שכחתי כבר חחח] והחתונה
והילדים
זה נשמע הדבר הכי מאושר ופתאום בפוף נאבד הכל. ושרלוט וויל
והמחשבה שג'יו וטווווווווום והילד שלהם נשרפים מול דני
\ זה פשוט עצוב! למה גמרת את זה העצוב כ''כ?! ועוד שטליה חוותה מה שטל חותה אבל גרוע יותר. אם היה המשך לסיפור בטח טל היתה מתאבדת. ועוד משו-שאני קוראת אני פתאום גם שומעת את דני...והקול שלו גרם לי עוד יותר לבכות
לסיכום- זה היה מהמם. גרמת לי להתאהב בדני עוד יותר ולאהוב בכלל את מקפליי יותר ממה שאהבתי פעם זה הסיפור הכי מצחיק,מרגש,עצוב,אכזרי,מכעיס,מהמם,מהפנט! שיכול להיות.... וכמו שאומרים
אל תפסיקי לכתוב סיפורים יפים כאלה וחסר לך אם את לא מוציאה את הספר הזה... שוב
זה היה מדהיייייייייים! אני לא יודעת מה נאי אעשה בלעדי זה. אוהבת המון!
אבל עדיין חושבת שלא היית צריכה לעשות סוף כזה שכולם בוכים ממנו[XD] מורנצ' שלך

למעלה