../images/Emo126.gifחלק 13 ../images/Emo126.gif
Mandy Moore ft Jonathan Foreman - Someday we'll know :
http://www.youtube.com/watch?v=2cafbb7Q04g
I Wanna Grow Old With You :
http://www.youtube.com/watch?v=QvhnHJNsgSM ****************************************************************************************************************** כולם ידעו בוודאות כול דבר קטן שיצא לאור בהקשר למקפליי. הם היו כול כך ידועים ומצליחים בעולם, עד שאנשים החלו לשנוא תא הכלות של הבנים, בעיקר המעריצות. הן אהבו את התינוק, אך לא את האישה. טל התרגלה לביקורת, והתרגלה לתמונות שלה. היא הייתה יוצאת ברובן די יפה, ודני היה כועס על כך שהראו תגובות של מעריצות בעיתוני רכילויות. הוא תמיד נלחם נגד זה ,אך ידע שזה חסר כול סיכוי. טל רק צחקה מכך וריככה את דני בכול פעם. אבל דני היה נשאר בכול זאת בשלו ואמר "אבל הן לא מכירות אותך! איך הן יכולות לומר שבגיל 16 היית נראית כמו חבית? איך הן יכולות לומר שזרקתי אותך 31 פעמים? זה לא מציאותי!". טל הייתה צוחקת תמיד ואומרת לו "אל תשים לב אליהן, העיקר שאנחנו יודעים את האמת. למי אכפת אם בברזיל חושבים שבגדתי בך עם הארי? או שביפן חושבים שאני וג'יו לסביות...למי אכפת?!". והוא היה תמיד צוחק, מחבק אותה ונוגע בבטנה התפוחה. הוא נהג לדבר אל בטנה, לדבר אל התינוק שלו בכול פעם. יום אחד הוא חזר מן העבודה, וטל נשארה לשטוף את הכלים שהצטברו בכיור. "מה את עושה?" שאל דני בדאגה. טל הביטה אליו בבלבול וענתה בשקט "שוטפת כלים, מה נראה לך שאני עושה? מסמנת לחייזרים מיקום נחיתה?". דני צחק ואמר "לא, את לא צריכה להיות כאן". "מה?" שאלה טל. ולפני שהספיקה להוסיף עוד כמה מילים לקח אותה דני מן המקום בו עמדה, הוריד את הכפפות שלה ואמר "אני אשטוף". "מה?" שאלה טל בבלבול. דני הושיב אותה על הספה, הדליק לה את הטלוויזיה וחזר על דבריו "אני אשטוף". טל התרוממה ממקומה ושאלה "מה? למה?". דני חייך, הושיב אותה שוב ואמר "שבי בשקט, אני אשטוף!". "ל-מ-ה?" דרשה טל לדעת. "את בהיריון, את לא אמרוה לעשות דברים כאלו, במיוחד לא עכשיו" אמר דני בשקט. "אז מה אם ההיריון מתקדם, זה אומר שאני צריכה לשבת במיטה כול היום כמו איזו פרה?" שאלה טל בכעס. דני חייך אליה ואמר בשקט "טל, תני לי לשטוף". "טוב, אז תשטוף גם את הערימה שנמצאת שם בצד" אמרה טל בשקט. "איזו ערימה?...וואו! מתי הספקנו ללכלך כול כך הרבה כלים?" שאל דני. טל צחקה ואמרה "הבנות באו לארח לי חברה בבוקר" אמרה טל. דני פלט צחוק ואמר "בסדר, אני ניגש לעבודה". "רק שתדע, שזה יהיה ברור בנינו, שאני לא אשטוף כול הזמן כלים" אמרה טל בקשיחות. דני זמזם שיר כלשהו, שם את הכפפת והחל לשטוף. "אה-אה" הוא פלט בשקט. "ואני לא אכבס כול הזמן, אתה תעשה את השחורים, כי נמאס לי לראות שחור בעיניים" סיננה טל. "כן, אמרת לי. בסדר- אז את תכניסי את הלבנים למכונה, ואני את השחורים" אמר דני. "ובקשר למצעים...לזה אני אדאג! נמאס לי שאתה משלב בין כחול וכתום, אתה לא מבין שהם שני ניגודים?" שאלה טל. דני צחק ופלט "כן המפקד!". טל חייכה לעברו בבדיחות ואמרה "ובקשר לתינוק..." דני הפנה אליה את מבטו הכחול העמוק ופלט "בקשר אליו, אני לא יודע להחליף חיתול". טל פרצה בצחוק, היא הביטה אליו ואמרה בשקט "ונראה לך שאני יודעת? אבל אנחנו נלמד, אל תדאג". "אני לא מאמין," פלט דני בשקט "שאני אחליף חיתולים? איזה גועל". "שקט!" קראה טל "אתה תעשה את זה כמו ילד-טוב". "אני יודע," אמר דני וחייך אליה. "מעולה" אמרה טל. "לצערי" המשיך דני. "מה זה?" שאלה טל בבדיחות ושלחה אליו נשיקה באוויר. דני צחק, שלח לה בחזרה ואמר "טל, רק רציתי לומר לך שאני חושב שאם היית רחוקה ממני עכשיו...הייתי מת. ואני רציני, לגמרי. אם לא היינו מתחתנים, הייתי גוסס עם עצמי. אולי אפילו הייתי מתחתן עם מישהי אחרת לשם שפיותי, אבל לא הייתי מצליח לאהוב אותה כמו שאני אוהב אותך". דני סיים לשטוף את הכלים, הוא הוריד את הכפפות שלו וחייך לעברה. טל סגרה את הטלוויזיה ,התרומה מן הספה ואמרה "אם לא היה לי אותך,בוודאי שהייתי ממשיכה לחפש את עצמי ולא למצוא לעולם. אני רק מקווה, שזה ימשיך להתקיים ככה כול החיים". "קדימה, את רוצה לבוא למיטה? או לשטוף את הרצפות, ולתלות כביסה, ולקפל כביסה, ולנקות את המקרר?" שאל דני בציניות. "אתה צוחק עלי נכון?" שאלה טל בשקט. "לא עלייך, איתך אהובתי" העיר דני. טל צחקה ואמרה "ידעתי, כי כמה מן הדברים האלו עושה המנקה". "אפילו שהמנקה עושה אותם את מתעקשת לעזור לה, איזו מין בחורה את?" שאל דני בצחוק ואחז בה בחוזקה. טל חיבקה אותו והשיבה בשקט "אני מי שאני". "את באה לישון?" שאל דני והתמתח. טל הביטה עליו בשקט ופלטה "לא, אני לא עייפה". "אז בואי נראה טלוויזיה במיטה, ביחד" התעקש דני.
יש המשך~~>