יא-בייבי! פרק 51 חלק ב'-הסוף!

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 10...?התבלבלתי כבר!!XD../images/Emo126.gif

"את חושבת שהלילה הזה ייגמר בשלב כלשהו?" שאל דני לקראת סוף ערב החתונה כאשר מבט חודרני נמצא על פניו. טל חייכה אליו, הניחה את נעליה בצד ואמרה בשקט "אני כבר מותשת". "מעולה, כי הטיסה תהיה ארוכה" אמר דני בשקט. "טיסה?" שאלה טל בהלם. "טיסה" ענה לה דני. "מה?!" שאלה טל בבלבול. "לא אמרתי כלום" סינן דני בשקט. "או לא אדוני, אתה עוצר כאן מיד" אמרה טל ומשכה אותו אליה. "כן?" שאל דני והביט אליה "את כול כך נמוכה ככה" הוא פלט ללא הקשר. טל צחקה, הביאה כיסא, ועמדה מעליו. דני תפס אותה והוריד אותו כך שתהיה בגובה שלו בדיוק. "עכשיו אנחנו שווים" אמרה טל בשקט והרימה את גבתה מולו. דני צחק ואמר "יש לך מזל שאת קלה, כמו נוצה". "יש לך מזל שכרמן עזרה לך לפתח שרירים שכאלו" סיננה טל בציניות ונשקה לשפתיו. דני נשק לשפתיה ואמר בשקט "רק תיזכרי שיש לנו היום 15 דקות בלבד לארגן את התיקים בבית, ואז אנחנו טסים". "לאן?" שאלה טל בשקט. "הפתעה" אמר דני בשקט. "אני אוהבת הפתעות" אמרה טל בשקט. "אוה," אמר דני ופלט צחקוק מהיר "את זה אני יודע". "היי, זוג אוהבים, אנחנו נוטשים" אמרו שרלוט וויל לטל ודני. טל התנתקה מדני ואצה אל עבר שרלוט בשמחה. היא חיבקה אותה בחוזקה ולחשה לאוזנה "אל חזק מידי, אי לא רוצה שהאחיין שלי ייפגם". שרלוט צחקה ואמרה "האחיין שלך הייה בסדר גמור, תאמיני לי". "מה זה?" שאל דני את שרלוט. "אחיין" אמרה שרלוט בשקט. "מה?-את?-כלומר...וואו! מזל טוב!" קרא דני. "תודה" אמרה שרלוט. דני לחץ את ידו של וויל ואמר לו בשקט "עשית עבודה טובה". טל הביטה לעברו ואמרה "שמעתי את זה". דני צחק ואמר "לא אמרתי כלום". "להתראות" אמרה שרלוט לטל וחיבקה אותה בפעם האחרונה. טל חיבקה את שרלוט ונשקה ללחיה. "תשמרי על עצמך," היא הסתובבה אל עבר וויל ואמרה לו "ואתה, תשמור עליה. היא אחותי החורגת". וויל צחק ואמר "היא שומרת עלי, איך את מסוגלת לומר לי לשמור עליה?". טל צחקה וחיבקה אותו בחום. "להתראות לכם" אמרו דני וטל ביחד. "מזל רע" לחשה טל לדני. "זהו, האולם התרוקן, נראה לי שזה תורנו ללכת" אמר דני בשקט וחבק את טל באהבה. טל צחקה ואמרה "נכון, עכשיו". **************** "איך היה הטיול?" שאלה איימי את טל לאחר שחזרה מן ירח-הדבש שלה. "מפתה-ואקזוטי" פלטה טל בשקט. "אני מבינה שנהניתם ממנו מאוד, אה?" שאלה איימי. "בהחלט" אמרה טל בעייפות. "מחר את אוכל איתי צהריים, אל תתחייבי לכלום" אמרה לה איימי במהירות. "ברור, אין בעיה" סיננה טל בשקט. "אגב, את זוכרת את האיש ההוא ששאל אותך בחתונה אם את דוגמנית? הוא חזר אלי וביקש את המספר שלך" אמרה איימי בשקט. "באמת? כנראה שהוא התקשר ולא שמתי לב, אבל אני אומר לו שאני לא מעוניינת" אמרה טל בשקט. "למה?" שאלה איימי בבלבול. "לא יודעת, אין לי כוח לחשוף את הגוף שלי. דני לא יאהב את זה, ואני עצמי לא אוהבת את זה" אמרה טל בשקט. "אולי זה סתם בשבי לדגמן בגדים חורפיים, או איפור בכלל" אמרה איימי בשקט. "אני אחשוב על זה איימ', תודה" אמרה טל בשקט. "אוה, ועוד משהו...אני חושבת שאני... בהיריון" אמרה איימי בשקט. "גם את?" שאלה טל בשקט. "מחר אני אספר לך הכול" סיננה איימי בחשאיות. "אין בעיה, נדבר מחר" אמרה טל. "להתראות מותק, נדבר מחר" אמרה לה איימי בחביבות. אל ניתקה את השיחה והמשיכה להביט אל עבר הקיר שלה במשרד. היו שם כמה תמונות שלה ושל דני, היא חזרה רק מלפני יומיים מן הטיול הכי ארוך שחוותה בחיים שלה, ואהבה כול רגע ורגע משם. היא ודני חוו את החוויות הכי יפות שלהם, ועשו כול דבר אפשרי, ביחד. היא שמחה להיות קרובה אליו, ולדעת שהוא רק שלה, לעולמי עד. אך החלום על השחור המיוחל פגע בה שוב ביום האחרון שלהם ביחד. היא התפללה לאלוהים שיפסיק לשלוח לה מסרים על הדברים הללו, היא לא רצתה עוד כתמים שחורים בחיה, היא לא רצתה. ***************************
יש המשך~~>

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאל אלוהים!! אל תפסיקקקקקק

אך החלום על השחור המיוחל פגע בה שוב ביום האחרון שלהם ביחד. היא התפללה לאלוהים שיפסיק לשלוח לה מסרים על הדברים הללו, DONT YOU DARE STOP!!!

Lior1590

New member
הכנסת את כל הנשים בפיק להיריון???../images/Emo6.gif

הם לא שמעו על אמצעי מניעה??? XDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 11 ../images/Emo126.gif

Jessica Simpson-With You : http://www.youtube.com/watch?v=j6wXU6DtouY&feature=user|סינק|
Aaron Carter-I'm All About You : http://www.youtube.com/watch?v=gnAMYfDjNIw *************************************************************************************************************** לאחר כמה זמן של התגוררות ביחד, הבינה טל שהדבר לא ימאס עליה אף פעם. היא למדה לבשל בצורה מתוקה, ואף גילתה אצל דני צד חזק בבישול. הוא עזר לה בכול מה שהייתה צריכה היא, והיא עזרה לו בבעיות שלו. הם סיפרו הכול אחד לשני ואל הסתירו אף דבר, גם את העובדות הכי קטנות בעולם, הם דיווחו. הייתה בניהם אהבה, אהבה חזק יותר מכול. זה כאילו שהאובססיה שהייתה קיימת בשנה השנייה לזוגיות שלהם בתור חברים נעלמה. מהשנה השלישית הם נהפכו למאוהבים קשות עוד יותר מכול זוג אוהב אחר. דני נשם את טל, וטל הסניפה את דני. הם היו תלויים אחד בשני בשביל לחיות, אך בשאר הדברים יכלו גם להסתדר לבד, אך העדיפו לעשות הכול ביחד. כשטל ראתה כלים בכיור היא שטפה, וגם דני עשה כמותה. הם מעולם עוד לא רבו על עבודות ניקיון, או הוצאות. הם ידעו להתחלק שווה בשווה, ולדעת את המינוסים והפלוסים במחיה ביחד. אף שלא דיברו על זה, טל הרגישה שמשהו מתחולל בתוך ביטנה. כבר עברה לה יותר משלוש-תרבעי-שנה, והיא ידעה בבירור שמשהו מתחולל בבטנה. היא לא השמינה יותר מידי, אבל הייתה לה הרגשה שמשהו קורה. יום אחד, משחזרה מן עבודתה. היא הלכה אל בית הקפה שבו קבעה עם ג'יו ואיימי. "אז מה טל? יש חדשות?" שאלה ג'יו את טל. טל חייכה,התיישבה על ידה ואמרה בשקט "אני חושבת". "חושבת שמה?" שאלה איימי בשקט. "אני צריכה לעשות בדיקת היריון" אמרה טל בשקט. "מה!?" קראה ג'יו בהתרגשות. "כן" אמרה טל בשקט. "בואי יקירתי!" קראה ג'יו ואחזה לטל ואיימי בידיהן. "לאן?" שאלה טל ונשרכה אחריה. "אל בית המרקחת-נקנה כמו ערכות בדיקה, כמה שיותר יותר טוב" אמרה ג'יו בשקט. "אוה" אמרה טל בהתרגשות. ********************* "כתוב כאן להשאיר אותם רק 15 דקות" אמרה איימי בשקט. "נכון מאוד, הגיע הזמן ללכת לבדוק אותם" אמרה ג'יו. היא התרוממה ממקום מושבה שבביתה, והלכה אל עבר טור הכוסות הקטנות שהציבו הבנות בזו אחר זו. "ראשונה שלילית" אמרה ג'יו בשקט. "אוף" פלט טל בעצב. היא הביטה אל עבר איימי שמיד התרוממה בכדי לחבק אותה. "שתיים חיובי!...לא לא...בעצם שלוש!" קראה ג'יו. "אוה!" פלטה טל אנחה. "יקירתי, זה מטורף...אבל עשר ערכות מראות שאת אכן בהיריון, ורק אחת מראה שלא. את מבינה מה זה אומר, נכון?" שאלה ג'יו את טל. "אלוהים, את בהיריון!" קראה איימי בהתרגשות. טל התרוממה בכדי לחבק גם כן את ג'יו ופלטה "יהיה לי תינוק". "דני שיחק אותה, יצא לכם הפרש זמן ממש יפה, בהתחשב בזה ששניכם צעירים" אמרה לה איימי. טל חייכה אליה ופלטה "אני יודעת, אלוהים, אני כול כך מאושרת". "מותר לספר לטום?" שלה ג'יו בהתחננות. טל צחקה ואמרה "אני חושבת שדני ירצה לספר לו". "טוב, את צודקת" אמרה ג'יו בשקט. "הכול קורה כול כך מהר" הרהרה טל בתוך ליבה. ********* טל נפרדה מן השתיים, והלכה לדרכה. היא ידעה שדני היה אמור להיות בבית, הוא לבטח היה במקלחת, או בחדר החזרות שלו. טל נכנסה אל תוך הבית ושמעה את דני פורט על מיתרי הגיטרה האקוסטית שלו. היא חייכה לעצמה, הניחה את תיקה בחדרם והלכה במהירות אל עבר חדר החזרות שלו. היא נכנסה תוכו בשקט, וראתה את דני עובד על אחד השירים שלו ושלה. הוא פרט-ופרט ושר תוך כדי. טל התקדמה אליו בשקט, היא נעמדה מאחוריו ונדעה בכתפו בעדינות. לאחר מכן היא נשקה ללחיו ואמרה בשקט "אל תהרוג את עצמך, זה רק שיר". דני חייך אליה ואמר בשקט "זה שיר ממכר טל, לגמרי". טל התיישבה לידו ואמרה בשקט "אני יודעת". היא כיוונה את הרמקול שלה ואמרה בשקט "קדימה, תנגן לי אותו". דני צחק ושאל "חיממת את הקול?". "הוא מחומם כבר" אמרה טל בשקט. "איך?" שאל דני בבלבול. "מרוב צעקות" אמרה טל בשקט שהסגיר את מחשבותיה. "קרה משהו?" שאל דני בדאגה והפנה אליה את עיניה הכחולות הגדולות. הוא הביט בפניה, ונטש את הגיטרה שלו על הכיסא על ידו. טל נטשה את המיקרופון והתקדמה לשבת על ידו בספה עליה הוא ישב. "תנשום עמוק" ציוותה עליו טל. "לשם מה?" שאל דני בסקרנות.
יש המשך~~>

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifלא יהיה לה!!! את יודעת למה?!?!

אין! אני אבוא עדדדד לבית חולים! ואני יקח אותו! XDDDDDD סתם לא.. אוףףףףףףף היה לי קשה לקרוא את זה
יהיה לי תינוק... נהנהנהנ מעצבנת......

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 12../images/Emo126.gif

Nick Lachey "What's Left Of Me: http://www.youtube.com/watch?v=1WMfU_IeMl4
Switchfoot-Dare You To Move : http://www.youtube.com/watch?v=uK_E7xS7AtQ ********************************************************************************************* טל הביטה לעברו ואמרה בשקט "פשוט תנשום, זה חשוב". "בסדר" פלט דני ונשם נשימה עמוקה. לאחר מכן הוא הביט אל עבר טל בשקט ושאל "מה קרה? משהו חמור?". טל בלעה את רוקה ואמרה בשקט "דני,... אני בהיריון". "מה?!" שאל דני בהפתעה, הוא פתח את זוג עיניו הגדולות בהלם ונתן לשפתו התחתונה להישמט כלפי מטה. טל הביטה לעברו ועצרה את נשימתה לרגע. "וואו," פלט דני בהלם בטון דק ונקי. "אני יודעת" סיננה טל בשקט. "איך את יודעת שאת באמת בהיריון?" שאל דני בלחש. טל חייכה חיוך מתוק ופלטה "בדקתי עם ג'יו ואיימי, 10 ערכות שונות 9 מתוכן הראו 'חיובי', ואחת 'שלילי' אבל לא לגמרי". "אלוהים," פלט דני "יש לנו ילד". "כן" לחשה טל. "אלוהים!" המשיך דני מבלי להתייחס להערתה של טל "אנחנו-ביחד-יצרנו-ילד...את בהיריון ממני טל!". "ברור שממך, אז ממי עוד?" שאלה טל. היא לא הבינה אם דני שמח לקראת הבשורה, או עצוב. "מה קרה?" היא שאלה בשקט. דני הביט עליה בפרצוף נדהם ואחז בפניה בעדינות. "טל," הוא לחש "את לא מבינה עד כמה עשית אותי מאושר עכשיו...אלוהים! יש לנו ילד". טל חייכה אליו חיוך קורן ונגעה בבטנה. היא הרימה אליו את פניה ואמרה "למרות כול המלחמות שלנו להישאר ביחד מאז ומעולם, לבסוף יש לנו ילד". "נכון אהובה שלי! נכון!" קרא דני באושר. הוא משך את טל אליו בזהירות וכרך את זרועותיו החסונות סביבה. טל התיישבה מעליו ואמרה "בעוד כמה חודשים אני אהיה כול כך שמנה, כמו הר". "את תהיי ההרה הכי יפה בעולם" סינן דני באהבה. טל צחקה והצמידה את מצחה אל מצחו. "אני מקווה שיהיה לו עיניים כמו שלך, כחולות" אמרה היא בשקט. "אני מקווה שהוא יהיה יפה כמוך" פלט דני ונשק לשפתיה פעם אחת נשיקה מהירה. טל חייכה והרעיפה עליו עוד המוני נשיקות חצופות שהתפרסו על פניו וצווארו. דני צחק ואמר "אני מקווה שזה יהיה בן". "לי זה לא משנה,בן או בת, העיקר שיצא משהו בריא" אמרה טל. "אוה," פלט דני אנחה וחיבק את טל בזרועותיו "אני כול כך אוהב אותך". "מן ההתחלה ידעתי שאני מאוהבת בך" אמרה טל בשקט. "אני לא מאמין שהסתרת ממני את זה בכו פעם" סינן דני. "דני, אתה מאמין שאני בהיריון?" שאלה טל באושר. "כן, מה שאני לא מאמין זה שאת לגמרי מאושרת מזה" פלט דני. "מה-זאת-אומרת?" שאלה טל בבלבול. דני עיקם את פרצופו ופלט "לא יודע, לא חשבתי שתרצי עכשיו ילד ממני...לא בשלב הזה". "אם לא ממך אז ממי?" שאלה טל. דני צחק והשיב "ברור שממני!". "זה זמן מצוין לילד, ואתה תהיה אבא נפלא, ואני אהיה אימא מעולה...מי צריך יותר מזה?" שאלה טל באושר. "אני לא יודע, אני רק יודע...שאני מאושר" סינן דני באהבה. "דני, הדבר הכי נפלא שיכולת להעניק לי...זה ילד" אמרה טל בשקט. "גם את, ממך הוא בא, אני רק שלב אחד בייצור שלו" אמרה דני. טל פרצה בצחוק, היא הביטה בעיניו הצוחקות ואחזה בידו בחוזקה. "טל ג'ונס..." אמר דני בשקט וחייך אליה. "כן דניאל-ג'ונס?" שאלה טל בהתחכמות. "אלוהים, מגיל 3 לא קראו לי ככה" אמר דני במהירות. טל חייכה והשיבה "אני אוהבת את הכינוי שלך...דני...זה קיצור יפה, ושם יפה". "אני קורא לך טל" אמר דני בפשטות. "ואהובה" אמרה טל. דני חייך ואמר "ואהובתי, ויקירתי, ויקירה שלי, ואהובה שלי...כי את אשתי, ואת שלי באמת ובתמים". "יש לנו ילד," אמר טל בשקט "עכשיו נותר לנו לחכות ולגלות אם זה בן או בת. מה שזה לא יהיה, הוא שלנו". דני חיבק אותה בחום ואמר "את צודקת, את תמיד צודקת". **************************** חודשי ההיריון עברו במהירות ממש כמו החודשים שלפני החתונה של דני וטל. דני תמך בטל בכול וטל תמכה בו במה שיכלה. בטנה תפחה ותפחה, טל לא רצתה לדעת אם יש לה בן או בת. היא ודני החליטו לא להילחץ בנוגע לזה ולהשאיר את זה בגדר "הפתעה". ולכן הם רק עשו את הבדיקות הרגילות. כול פרט ופרט על ענייניהם הפרטיים עניינו את המעריצים כולו העולם. היו תמונות של דני וטל הולכים ברחוב ,ותמונות של טל עצמה הולכת אל בתי קפה ונפגשת עם ג'יו. כולם דיברו על ביטנה התפוחה, כולם דיברו על לידת התינוק של ג'יו.
יש המשך~~>

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif

רק לא לילד של טל!! XDD מטל..XD ממש יתאים לו אבל, הוא אמר כמה שהוא יאהב להיות אבא ושהוא יהיה אבא קולי

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 13 ../images/Emo126.gif

Mandy Moore ft Jonathan Foreman - Someday we'll know : http://www.youtube.com/watch?v=2cafbb7Q04g
I Wanna Grow Old With You : http://www.youtube.com/watch?v=QvhnHJNsgSM ****************************************************************************************************************** כולם ידעו בוודאות כול דבר קטן שיצא לאור בהקשר למקפליי. הם היו כול כך ידועים ומצליחים בעולם, עד שאנשים החלו לשנוא תא הכלות של הבנים, בעיקר המעריצות. הן אהבו את התינוק, אך לא את האישה. טל התרגלה לביקורת, והתרגלה לתמונות שלה. היא הייתה יוצאת ברובן די יפה, ודני היה כועס על כך שהראו תגובות של מעריצות בעיתוני רכילויות. הוא תמיד נלחם נגד זה ,אך ידע שזה חסר כול סיכוי. טל רק צחקה מכך וריככה את דני בכול פעם. אבל דני היה נשאר בכול זאת בשלו ואמר "אבל הן לא מכירות אותך! איך הן יכולות לומר שבגיל 16 היית נראית כמו חבית? איך הן יכולות לומר שזרקתי אותך 31 פעמים? זה לא מציאותי!". טל הייתה צוחקת תמיד ואומרת לו "אל תשים לב אליהן, העיקר שאנחנו יודעים את האמת. למי אכפת אם בברזיל חושבים שבגדתי בך עם הארי? או שביפן חושבים שאני וג'יו לסביות...למי אכפת?!". והוא היה תמיד צוחק, מחבק אותה ונוגע בבטנה התפוחה. הוא נהג לדבר אל בטנה, לדבר אל התינוק שלו בכול פעם. יום אחד הוא חזר מן העבודה, וטל נשארה לשטוף את הכלים שהצטברו בכיור. "מה את עושה?" שאל דני בדאגה. טל הביטה אליו בבלבול וענתה בשקט "שוטפת כלים, מה נראה לך שאני עושה? מסמנת לחייזרים מיקום נחיתה?". דני צחק ואמר "לא, את לא צריכה להיות כאן". "מה?" שאלה טל. ולפני שהספיקה להוסיף עוד כמה מילים לקח אותה דני מן המקום בו עמדה, הוריד את הכפפות שלה ואמר "אני אשטוף". "מה?" שאלה טל בבלבול. דני הושיב אותה על הספה, הדליק לה את הטלוויזיה וחזר על דבריו "אני אשטוף". טל התרוממה ממקומה ושאלה "מה? למה?". דני חייך, הושיב אותה שוב ואמר "שבי בשקט, אני אשטוף!". "ל-מ-ה?" דרשה טל לדעת. "את בהיריון, את לא אמרוה לעשות דברים כאלו, במיוחד לא עכשיו" אמר דני בשקט. "אז מה אם ההיריון מתקדם, זה אומר שאני צריכה לשבת במיטה כול היום כמו איזו פרה?" שאלה טל בכעס. דני חייך אליה ואמר בשקט "טל, תני לי לשטוף". "טוב, אז תשטוף גם את הערימה שנמצאת שם בצד" אמרה טל בשקט. "איזו ערימה?...וואו! מתי הספקנו ללכלך כול כך הרבה כלים?" שאל דני. טל צחקה ואמרה "הבנות באו לארח לי חברה בבוקר" אמרה טל. דני פלט צחוק ואמר "בסדר, אני ניגש לעבודה". "רק שתדע, שזה יהיה ברור בנינו, שאני לא אשטוף כול הזמן כלים" אמרה טל בקשיחות. דני זמזם שיר כלשהו, שם את הכפפת והחל לשטוף. "אה-אה" הוא פלט בשקט. "ואני לא אכבס כול הזמן, אתה תעשה את השחורים, כי נמאס לי לראות שחור בעיניים" סיננה טל. "כן, אמרת לי. בסדר- אז את תכניסי את הלבנים למכונה, ואני את השחורים" אמר דני. "ובקשר למצעים...לזה אני אדאג! נמאס לי שאתה משלב בין כחול וכתום, אתה לא מבין שהם שני ניגודים?" שאלה טל. דני צחק ופלט "כן המפקד!". טל חייכה לעברו בבדיחות ואמרה "ובקשר לתינוק..." דני הפנה אליה את מבטו הכחול העמוק ופלט "בקשר אליו, אני לא יודע להחליף חיתול". טל פרצה בצחוק, היא הביטה אליו ואמרה בשקט "ונראה לך שאני יודעת? אבל אנחנו נלמד, אל תדאג". "אני לא מאמין," פלט דני בשקט "שאני אחליף חיתולים? איזה גועל". "שקט!" קראה טל "אתה תעשה את זה כמו ילד-טוב". "אני יודע," אמר דני וחייך אליה. "מעולה" אמרה טל. "לצערי" המשיך דני. "מה זה?" שאלה טל בבדיחות ושלחה אליו נשיקה באוויר. דני צחק, שלח לה בחזרה ואמר "טל, רק רציתי לומר לך שאני חושב שאם היית רחוקה ממני עכשיו...הייתי מת. ואני רציני, לגמרי. אם לא היינו מתחתנים, הייתי גוסס עם עצמי. אולי אפילו הייתי מתחתן עם מישהי אחרת לשם שפיותי, אבל לא הייתי מצליח לאהוב אותה כמו שאני אוהב אותך". דני סיים לשטוף את הכלים, הוא הוריד את הכפפות שלו וחייך לעברה. טל סגרה את הטלוויזיה ,התרומה מן הספה ואמרה "אם לא היה לי אותך,בוודאי שהייתי ממשיכה לחפש את עצמי ולא למצוא לעולם. אני רק מקווה, שזה ימשיך להתקיים ככה כול החיים". "קדימה, את רוצה לבוא למיטה? או לשטוף את הרצפות, ולתלות כביסה, ולקפל כביסה, ולנקות את המקרר?" שאל דני בציניות. "אתה צוחק עלי נכון?" שאלה טל בשקט. "לא עלייך, איתך אהובתי" העיר דני. טל צחקה ואמרה "ידעתי, כי כמה מן הדברים האלו עושה המנקה". "אפילו שהמנקה עושה אותם את מתעקשת לעזור לה, איזו מין בחורה את?" שאל דני בצחוק ואחז בה בחוזקה. טל חיבקה אותו והשיבה בשקט "אני מי שאני". "את באה לישון?" שאל דני והתמתח. טל הביטה עליו בשקט ופלטה "לא, אני לא עייפה". "אז בואי נראה טלוויזיה במיטה, ביחד" התעקש דני.
יש המשך~~>

screamin pittas

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

טל וג'יו לסביות ביחדXD ומה באמת עם התינוקות של איימי וג'יו ושרלוט?[שכחת להכניס גם את רוני ורותם להריוןXD]

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 14 ../images/Emo126.gif

Estoy loco-Chiquititas : http://www.youtube.com/watch?v=L7SDIjjr3Es
Mandy Moore "Won't Let You Fall: http://www.youtube.com/watch?v=9jlaqC1M04s ****************************************************************************************************** "בסדר, בתנאי שאתה לא לוקח לי את כול השמיכה הלילה הזה. אתמול בבוקר התעוררתי ללא שמיכה" אמרה טל בציניות. דני צחק צחוק מהיר ופלט "מבטיח". דני נשקה ללחיו ואמרה בשקט "בטח-בטח". "טל, הרופא אמרה לך היום מה קורה?" שאל דני את טל לפתע. טל הביטה עליו בשקט ואמרה "כן". "מה קרה?" למה הנימה שלך קודרת פתאום? קרה משהו נכון? די לא! אל תאמרי לי שקרה לך משהו! אני אמות אם יקרה לך או לתינוק משהו!... אני אמות!" קרא דני בפרץ של דאגה. "לא-לא...תפסיק לרגע לדבר! לא קרה כלום!" צעקה טל. דני חייך אליה בהקלה ופלט "באמת? אז למה שינית את הנימה של הדיבור שלך?". "רציתי לשאול אותך אם אתמה רוצה לראות תמונות" אמרה טל בשקט. "בטח-בטח-כן-כן!" קרא דני בהתרגשות. טל חייכה אליו, היא משכה בידו ונצרה את אצבעותיהם ביחד. "בוא אחרי" אמרה טל והוליכה אותו אל עבר החדר שלהם. היא נכנסה אל תוך המיטה ואמרה לו "תביא לי את התיק שלי". ולאחר מכן היא התרוממה לכדי ישיבה, ושמה את הכרית מאחוריה. דני הביא לה כרית נוספת והתיישב על ידה. טל הוציאה מתיקה את התמונות של התינוק והראתה לו. "איזה קטן" אמר דני בהתרגשות. "אכן" פלטה טל והביטה על דני. דניה ביט עליו בריתוק. הוא כול כך שמח לראות תמונות של הילד-שלו ושל טל. סוף סוף הם הצליחו להשיג ת מה שעמלו בשבילו כול כך קשה. שיא האהבה השתלמה לבסוף. "מה זה מאחוריו?" שאל דני בסקרנות. "לא יודעים עדיין, הרופא אמר שאולי זה סתם המשך של חבל התבור" אמרה טל בהכחשה. היא ידעה שדני לא ידעה, והיא לא רצה שהוא יידע עד שהיא תהיה בטוחה. הרופא אמר לה שאולי זה עוד תינוק, כלומר שהיא מכילה בתוך ביטנה תאומים. היא לא רצתה להניע בו תקוות שווא ולכן שתקה. "זה לא משנה, תיראי את התינוק שלנו...הוא מושלם" אמר דני בהתרגשות. טל חייכה אליו ופלטה "מתחת לשכבות שלך, אתה בעצם אבא בעל רגשנות יתר, מה דני?". דני צחק ואמר "אל תגלי לאף אחד". טל צחקה ואמרה "זה לא יוצא מן החדר הזה". "יש לי חולשה לשני דברים...בעצם לשלושה. אחד-לך, שתיים-למשפחה שלנו, שלוש-לכול מה שקשור במוזיקה שלי" אמר דני בשקט. טל חייכה אליו ופלטה "הוא הולך להיות תינוק יפה, הוא מקסים. אני רק מקווה ששום דבר לא יסתבך, ושהכול יהיה בסדר גמור איתו". "הכול יהיה, בבקשה אל תהיי שלילית, לא עכשיו" סינן דני. טל הכניסה את התמונה אל ארנקה, ונתנה אחת לדני. "איפה הארנק שלך?" היא שאלה בשקט. דני סובב את ראשו ותר אחר תיקו, וכאשר מצא אותו הוציא ממנו את הארנק שלו והגיש אותו לטל. טל שמה את התמונה של התינוק על יד התמונה שלה עצמה. "מושלם" אמר דני ונשק לראשה. טל צחקה ושלחה את אצבעותיה בכדי לדגדג אותו. דני תפס אותה, נשק ללחייה ופלט "הפעם לא הצליח לך". *********************** "דני תתעורר!" קראה טל בכאב ואחזה בגבו של דני במהירות. "מה קרה?" שאל דני בנמנום אחוז בהלה. טל נשמה נשימות קצרות ופלטה "אני עומדת ללדת". דני עיקם את אפו, שפשף את פניו ולקח נשימה עמוקה. "זה גם מה שאמרת כשהיינו בפארק, זוכרת?" שאל דני בעייפות. "לא," השיבה טל "אז אמרתי לך שהוא בועט, לא שהוא יוצא!".
יש המשך~~>

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifיש לי תיאוריה XDDDDDDDDD

"מה זה מאחוריו?" שאל דני בסקרנות. זה זנב!!! XDDDDDDD הוא השטן דני הוא השטן!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחח היא תמות בלידה נכון?! נכון?!?!?!?!?! אמןןןן XDDDDDDDDD דני אב חד הורי-
זה חמוד כל כך XDD

screamin pittas

New member
חחחחחחחח

תאומים-צפוי
וואי איזה נוסטלגיות עם השיר הזה מקטנטנות [או אחת הטלנובלות הספרדיות האחרות><] איזה סתום דני הזה-היא אומרת לך שהיא יולדת, מה אתה מתווכח?XD

למעלה