יא-בייבי! פרק 51 חלק ב'-הסוף!

butbut

New member
"סוף גאוני, אכזרי, וכתוב מדהים"אני אקח לתשומת

ליבי:] XD אממ..הארי מופיע בהמוןן פרקים בהתחלה. אבל ת'אמת?...זה די מעייף לקרוא מן ההתחלה כשיודעים את הסוף. אבל מצד שני זה גם...אממ...ממש נחמד לדעת איך דני וטל בכלל התחילו לצאת ביחד. כי עד שהם אומרים לשני "אני אוהב\ת\ אותך" לוקח להם המוןןןןן זמן. ולטל יש הרבה בעיות בכללי עם עצמה. בקיצור. זה הזוי לגמררי=]

just orr

New member
או.מיי.גזר.

אעאעעעע יואו... הסוף הזהההה... כאילו, האמת? זה טוב. טוב שכולם מתו! XD אבל חבל שהם לא מתו כולם ביחד... מסכנה טל, כל החברים/החיים שלה מתו ביחד, והיא נשארה לבד. עצוב. ~חפירה מסכמת- על הפרק~ פרק מ-ד-ה-י-ם-! באמת, כל הקטע של החתונה
, והילדים
, והציניות שבין כולם XD ובעיקר- טל ודני
אבל... כמובן... הקטע של השריפה
זה היה כזה עצוב... וואי שדני ראה את כולם מתים מול העיניים שלו... יואו
ואז... שטל נשארה לבד :( ועם המוכר בלונים!!! אני כולי כזה "לאאאאאאאאא אל תלכיייייי לאאאאאאאאאא" אבל טוב שהיא הלכה! ומתה! ואז טל מתה! וזה הסוף! XDDDDDD סתם, זה הציניות. ואני אומרת את זה כי אני יודעת שזה רק סיפור חח ^^ טוב אין לי כוח כבר לחפור על הפרק XD זה יהיה ארוך מדי, אז נעבור ל... *טם טם טם* ~חפירה מסכמת- על הפיק~ פיק חמווווד D: לא הייתי אומרת שהוא.. קליל, ממש... XDDD אבל מדהים
והכתיבה שלך ממש טובה.. כאילו מבחינת כל המטאפורות והתיאורים וזה ^^ (תגידי לי אם יש שינוי בקשר לספר
) והפיק... וואי איך שהאנשים השתנו שםםם
והיו כל כך הרבה שינויים, בכלל. המון. חח אני זוכרת שבהתחלה רציתי שהיא תהיה עם דאגי XDDD ואז ירדתי מזה, וחיכיתי פשוט לראות מה יהיה
והיו קטעים כלכך מצחיקים [בעיקר הפרקים הראשונים XD], ועצובים [שרלוט
] ומקסימים [דני
]... וזה הדבר ה-כ-י... מיוחד שקראתי! D: וזהו. קר לי בידיים, אין לי כוח לכתוב ואני עייפה. XD מילה אחת לסיכום: אהבתי.

butbut

New member
XDDDDDDD איזו תגובה אופטימית למען האמת../images/Emo70.gif

:] ~בקשר לפרק~ בהחלט בהחלט ב החלט
. נרא לי שאת יודעת לסכם את צזה ממש טוב. כאילו לא מבחינתנ "איכס זה היה מגעיל!! לא יכולה לדבר". אבל עשית את זה ממש טוב. אני מסכימה-זה היה פרק טוב. ~בקשר לפיק~. חחח..כן יש הבדלים גדולים בין טל של גיל 17 לבין טל של גיל 23. וכנ"ל לגבי שאר הדמויות. הם התבגרו בלי ששמתן לב בכלל כי זה קרה בצורה כול כך איטית. XD
אני שמחה שאהבת..ושאת חושבת שזה מיוחד. באמת.

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifOMחסה.

גאאש. WTF
מה נדפק אצלך בראש
זה בטח הבורג שלך זה שמצאתי על הרצפה ביפו . . . ><" אני לא אתלונן על הסוף, אני רוצה לומר לך שאת כותבת מדהים
מ-ד-ה-י-ם-
טוב אני אשמור את זה לסוף . . . ---
דני יהודי. גאש דני יהודי כמה שאני שמחה D: דני הוא יהודי- אני מדמיינת אותו כזה חרדי חמוד
דני יהודי D:
דני עשה ברית מילה XD אני מדמיינת איש שמן וחמוד שאבא שלו מחיק אותו על הכסא והוא עושה את ה . . . XD אח דנני דני. תקשיבי זה כ"כ קשה כי אני כותבת את זה וצוחקת אבל עוד יורדות לי דמעות מהסוף של הסיפור הזה . . . דני עושה ברית מילה
משפט אחד- התיאור של הגיטרה החדשה שדני קנה- מ
ו
ש
ל
ם
ג'יו בהריוןD: שרלוט בהריוןD: איימי בהריון[?] D: WTF
מה נסגר, כולן בהריון- חגיגה D: סתם לא אבל זה הכי יפה [: כשכל הילדים שלהם יהיו בני 6-5 הם ישחקו ביחד וזה יהיה הכי יפה בעולם
גאש איך שאני אוהבת את הראש שלך
דני וטל כמה דקות לפני החתונה . . . הדאגות של טל
גאש היא כזאת מאמי . . . ואיך ששרלוט ניסתה להרגיע אותה . . . גאש עוד יותר מאמי
שרלוט היא פשוט מלאך- וכמה שזה נשמע חולני היא מתה כי מלאכים הם בשמיים והיא פשוט מ-ל-א-ך-
גאש שרלוט
בקיצור, ואחרי זה שדני בא לטל לפני החתונה להרגיע אותה וזה . . . אוו דני. מה אני אעשה
אני מתשגעת ממנו
הוא בנאדם מדהים
טל ודני באמת זוג מושלם ביחד, בדיוק כמו שרלוט וויל
החתונה של דני וטל . . . אך דני. "הרי את מקודשת לי"
שלמות
הבנאדם הזה שלמות
וטל ודני רוקדים [: ובהתחלה שכתבת שדני הוריד את הטוקסידו שלו והיא רשום . . . אז חשבתי שהוא כאילו גילח את השערות בגב שלו בצורה שיהיה רשום את מה שהיה רשום XDDDDDDD דני דני דני דני טל טל טל טל
גאאש זוג מושלם אני כ"כ שמחה שהם התחתנו
טל בהריון
מה יש לי לומר על זה
אעאע טל בהריון
אני מאושרת
גאש יש להם תאומים
תאומים
תאומים
אני מתה לראות אותם D: טליה ובן, גאש בן דיוויד ג'ונס זה שם מושלם
איך חשבת על זה
את גאון D: הם כאלה חמודים גאד גאד ואני מדמיינת את דני כאילו הוא "כלה" ובן הוא "טרזן" XDD
"היא הביטה אל עבר גוש הבשר שהוגש לידה..." XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"מוזר שהשיער שלו נראה חלק, זה לא פייר. הוא צריך להיות מתולתל" XDDD דני חמוד מתוק יפיוף מקסים מדהים מושלם חמודי מתוקי שלי
את מתגרה בי בוט
דני צחק, הגיש את ידיו כלפיה ואמר בשקט "הוא לא נושך, נכון?". טל פלטה צחוק מהיר ואמרה "אותי הוא לא נושך, אבל אולי אותך הוא כן ינשוך". XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כנ"ל מה שכתבתי למעלה
כ"כ צחקתי מהקטע שדני החליף לטליה חיתול XD "החליף" XDDDD חמוד קטן
"דאגי בטח היה צוחק עלי" XDD איזה חמוד
!!!!
גאש. שרלוט- מתה. וויל- מת. למה אני לא מופתעת
יכול להיות כי כבר עשית לנו התקפי לב מספר פעמים שהם עמדו למות ואז שם כבר כל הדמעות והשוק ייצאו אז עכשי ואני בסדר עם זה, הבנתי שהיא מלאך וה' לוקח רק את הטובים ><"
גאש. OMG OMFG !!!!!!!
הגעתי לקטע האחרון של הפיק- ה-סוף. אני לא יכולה לומר שאת חולנית כי זה סיפור ><" ואיכשהו לא כולם מסתיימים בטוב ולא יודעת ... הסוף הזה כ"כ הכאיב לי אבל אני לא משאימה אותך
אשכרה כולם נהרגו בסוף. זה נשמע כ"כ מוזר, כ"כ רשע . . . ג'יו צועקת שהיא נשרפת . איימי צורחת ונשרפת . דני מנסה להציל את הבן שלו . טל צועקת מהטלפון . דני מת . כך גם בנו- בן . טל נשברת . טליה לא מבינה . גאש הקטע הזה נוראי . . . לא יודעת, עכשיו לא יוצאות לי המילים
אבל דווקא מהקטע הזה לא בכיתי, אלא מהקטע של התיאור שלך זאת אומרת- מהקטע שאחרי, מהקטע שתיארת איך טל מרגישה . זה באמת שבר אותי
אבל אני אוהבת את הקטעים האלו, זה נשמע חולני אבל אני באמ תאוהבת את הקטעים האלו בסיפורים של עצב ובדידות וכל זה וכל הבכי הזה שאני סתם בוכה מסיפורים כי איכשהו זה מזיז לי ומשפיע עליי איפשהו ... אני באמת מתייחסת לזה ברצינות
ואז, כשטליה הקליטה מה שהיא אומרת לאבא שלה, גאש בכיתי שם אני חושבת יותר משבכיתי כשנולדתי
XD יותר משבכיתי כשאני אאבד מישהו קרוב [חסוחלילהטפוטפוטפו!!!] XD באמת את לא מבינה כמה אבל ><" ואז שהן הלכו לפארק- וכ"כ פחדתי ששם יקרה אסון נוסף, ושהזכרת את מוכר הלבונים ידעתי שיקה משהו נוראי ולא ידעתי מה.
ואז שטל חיפשה את המכשיר טלפון שלה וטליה הלכה אל מוכר הלבונים והוא אמר לה שאת מה שאמר לטל, גאש איך שהרגשתי באותו רגע הייתה זוועה. רציתי למות, רציתי לדפוק את הראש במחשב, להיכנס ולומר לטליה לא ללכת
XD נשמע נוראי
ואז שטל חיפשה את טליה ... ומצאה אותה מתה בסמטה הזאת , גאש טליה
ואח"כ טל התאבדה. טל
!!!! ושם הבנתי ששום דבר טוב לא יכול כבר לקרות- נגמר הפיק יחד עם החיים של כל הכוכבים שלו. טוב כאן סיימתי בקשר לפרק האחרוןD: עכשיו אני רוצה לכתוב לך- בקשר לפיק בכלל, כללי.
את כותבת מדהים. מדהים
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בחיים שלי לא קראתי כזה סיפור, עם כזה תיאור
גם לא ספרים גדולים ומוצלחים שנמצאים בחנויות ספרים
את כותבת נפלא ואת באמת חייבת לעשות משהו עם הכתיבה הזאת ... את חייבת להוציא את הספר הזה- עוד אנשים צריכים להינות מהכתיבה שלך, לא רק אנחנו[: אני לא כ

יעליקק

New member
|באגOMחסה../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifהמשך../images/Emo70.gif

אני לא כועסת או מאוכזבת שהפיק נגמר רע כי באמת אהבתי את הסןף הזה, זה באמת רעיון גאוני
יש לך באמת ראש מדהים ומקורי ואני מקווה שהוא יעזור לך בדברים אחרים גם כן D: אוקי יאני מתחילה לחפור ><" XD אז תודה שפרסמ תפה את הפיק הזה ונתת לנו לקרוא אותו
מצפה לקרוא עוד סיפורים שלך, אם יהיו [: אוהבת תמיד תמיד תמיד
פסיכוו[:

butbut

New member
אני אוהבת אותך../images/Emo70.gifXD ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אני מקווה ליצור עוד פיק. למרות שאז אני לא ישקוד על הספר. אז כנראה שאני אשקוד עכשיו על הספר.. ואז נראה מה יהיה הבא. אני אוהבת את הדרך כתיבה שלך בתגובות
באמת הצלחת להעביר לי שאני צריכה לעשות משהו עם הפיק הזה כי זה לא סתם עוד פיק.
פגר.

butbut

New member
../images/Emo126.gifהתגובה שלך באמת באמת ריגשה אותי../images/Emo9.gif

נשתמש במפריד>>
סבב? XD דני יהודי-דני בהחלט יהודי. למה כולן מדמיינות אותו בתור דוס?XDDDDD אין בכלל קשר, אבל טוב בסדר- דימיון שלכן..החלטה שלכן...:]
אוה- גם אני אהבתי את התיאור של הגיטרה- זה באמת היה אחד המוצלחים שלי.
אכן- כולן בהיריון
חשבתי שזה יהיה רעיון טוב לשלב את הילדים שלהם ביחד- כאילו שאם כבר שהם יגדלו במחיצת ילדים של החברים של ההורים שלהם. בקיצור, שמחה שאהבת
אה-אה
לפני החתונה תמיד לכלה יש כאלו חששות...כאילו זה בא בדרך כלל בגלל הפחד להתחתן- אבל לטל היו ת'חששות שלה. זה בא לה בעיקר מרוב התרגשות. והיה צפוי שרק דני[ אהוב ליבה
] יוכל לעשות עם הרגשות שלה משהו שונה ולתקן לה את הדרך חשיבה. XDD הם בהחלט זוג מושלם -הכי מושלם. יותר מרומאו ויוליה- הרבה הרבה הרבה יותר.
XDDDDDDDDDDD גילח שיערות?? LOL אני מקווה שאין לו שיערות- למרות שזה מראה על גבריות.
כן, תאומים. תאומים זה השיא לפי דעתי
. זה פשוט-הדבר שכול בן אדם רוצה אם הוא מתכנן להביא יותר מ-2 ילדים. אז הכול בא בנגלה אחת
XDDD
.
בקשר לכול הציטוטים שלך.. בהחלט- בהחלט..XD גם אני צחקתי והייתי בהלם בכול הקטעים שאת בכית וצחקת והיית בהלם. בהחלט. :]
"יכול להיות כי כבר עשית לנו התקפי לב מספר פעמים שהם עמדו למות ואז שם כבר כל הדמעות והשוק ייצאו אז עכשי ואני בסדר עם זה, הבנתי שהיא מלאך וה' לוקח רק את הטובים ><"". אני חושבת שסגרת את זה בצורה הכי טובה שיכולה להיות. כי בקטע הזה אני גם לא הרגשתי רגש של בכי של ממש...בסך הכול חלחלה על שרלוט.זה הכול.
אוי האש. על זה בכלל אין לי מה להוסיף. אני קוראת את התגובות של כולן ואני מבינה...מבינה בדיוק מה אתן מרגישות. אני מדמיינת את כולן בוכות- אבל זה בסדר...אני חושבת שאם רק מכמה מילים הצלחתי להוציא ממכן בכי- זה בזה גדולה.
-"טליה לא מבינה "..
בהחלט. זה הקטע ששבר גם אותי קצת. זה הקטע שטל רואה שטליה שמה לב ויודעת שאבא שלה לא יחזור עוד לעולם- וכנ"ל לגבי אחיה התאום. -"ואז שהן הלכו לפארק- וכ"כ פחדתי ששם יקרה אסון נוסף, ושהזכרת את מוכר הלבונים ידעתי שיקה משהו נוראי ולא ידעתי מה. ואז שטל חיפשה את המכשיר טלפון שלה וטליה הלכה אל מוכר הלבונים והוא אמר לה שאת מה שאמר לטל, גאש איך שהרגשתי באותו רגע הייתה זוועה. רציתי למות, רציתי לדפוק את הראש במחשב, להיכנס ולומר לטליה לא ללכת"
. כול מילה ומילה. את הרגשת בדיוק את מה שרציתי שכולם ירגישו. את הרצון הזה לעצור את טליה- את הרצון הזה לשמור עליה בשביל טל.
חחח תודה יעלי
אני ממש ממש ממשמממחייכת עכשיו. כאילו את אשכרה גורמת לי להרגיש שבאמת העברתי את המסר- ושבאמת הצלחתי..אני באמת כותבת טוב. =]
יש המשך~~>XD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחח חמודה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה חמודי את
וכן גם אני מחייכת--->
XDD אממ כן, כמו שאמרתי- הקטע של האש כן גרם לי לומר "
" אבל לא לבכות ... והקטע עם טליה וטל כן ><" בכל מקרה אניאומרת ל ךאת זה כי אני באמת חושבת שאת צריכה לעשות משהו עם הכתיבה שלך [: ועכשיו אין לי למה לצפות בימי שלישי ושישי
אם יהיה לך עוד פיק אני אפילו אתן לך את התור שלי בפרסום כדי שתפרסמי

butbut

New member
XDDDDDDDDDD...יהיה עצוב בלי ה../images/Emo126.gif בימי שלישי

ושישי... XDDD
לא נורא, אנחנו נשרוד את זה איכשהוLOL אני אמצא דברים אחרים לעשות. =] אהמ כתיבה אהמ

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifלמי אכפת ממך../images/Emo35.gifלי לא יהיה דברים לעשות../images/Emo70.gif

XDDDDDDDD כפרעלייך
נונונונונו אני מחכה לעוד מוזות [: אם את רוצה אני אעביר לך כמה
|לאכדאילך
| דרדר אני אתגעגע לכתיבה שלך ><" יהיה חסר לי קצת צחוקים קצת בכי XD
ורק שתדעי שאני מצפה להקרנה פרטית גם במסן
XD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאז ככה...

את תבואי למסן ואז ואז ואז תביאי לי פופקורן כמובן
ואז תתחילי לכתוב דברים ואני אקרא ואם לא תהיה לך מוזה אז אני שוב אקרא את הפיק סתם לכיף ואז תביאי לי גלידת פצפוצים ואז תעודדי אותי כי כואב לי היד מהחיסון

butbut

New member
אוי איזה בעסה! אני שנאת חיסונים...עשית טטנוס

נכון? XD
נאממ...אני אביא לך פוקפורן.

גילולית

New member
../images/Emo205.gifוואו.כל-כך-הרבה-רגשות-בו-זמנית|מבולבל|

בוט. אני מצטערת אם יהיו מלא שגיאות כתיב שהודעה הזאת- פשוט הידיים שלי רועדות(ברצינות) גאדגאדגאדגאדגאדגאד!גאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד או מיי גאד אני בכיתי כל כך שליד העכבר של הלפטופ יש שלולית של הדמעות שלי
ואני לא מפסיקה לרעוד!!!!! ועד שהפסקתי לבכות ראריתי את התמונה ההיא של דני(זאת ששמת שהוא דומה בה לג'ון טרבולטה
) והמשכתי לבכות ואני לא מפסיקה לרעודדדדדדד למהה???? באמת שחטפתי חום. כשקראתי על השרפה אני כזה "לא, היא לא תהרוג את טום.. הרי בוט תשאיר את כל מקפליי שלמים"ואז טום, ונהיה לי כזה "טו-טווום" בראש בבום כמו שמרגישים כשמתחוורים בבת אחת ולא חשבתי על דני כי היה לא ברור שלאתהרגי אותו ואז קראתי וכשהבן שלו הזיז אותו והוא לא זז עדיין לא חשבתי שהוא מת ואז כתוב על קברו דל דגני ובשניה הזאת כל חום הגוף שלי עלה לכמה מעלות וכל הדם עלה לי לראש(נרדמו לי הרגליים בגלל זה) וכל התיאורים המטורפים האלו שלך(מוכשרתתתתתתתתתתתתתתתתתת) רציני שהרגשתי את זה בעצמיי.. ועם המוכר בלונים. שניה שהצשכתי לקרוא את זה עלה לי יותר ויותר החום ואני כזה "לא, היא לא תעשה את זה..אין סיכוי" וגאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאדדדדדד מהרגע הזה זה היה צפוי שטל תאבד- וגם אני הייתי מתאבדת אבל איך יכולת?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! מאן זה אחד הדברים היפים ביותר שקראתי בחיים שלי
או מיי גאדדד זה מטורף ואני יודעת שה"דני"" של הפיק שלך הוא רק דמות ובכללי הכל הוא רק סיפור אבל כש"דני" בתור רק הדמות מת- זה רציני ישאיר לי משהו רציני לשבועות הבאים, אני עוד אחשוב על זה..כאילו אם זה היה מסתיים כשהם חיים אז הייתי נארת עם הרגשה של הכל בסדר הוא עוד יחייה, למרות שהוא סתם דמות אבל אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אוף אני לא מאמינה שהם מתו זה דמויות שכל כך התחברתי אליהם וזהו. אני לוקחת את זה יותר מידי ברצינות אבל זה באמת כואב לי. דרך אגב בול למדנו בתקשורת על סצינות מתח ואם זה היה סרט זאת הייתה אחת הסצינות מתח הטוהות XD ובקטע של השריפה בדיוק בפלייליסט שלי היה IT ENDS TONIGHT והיו המשפטים:THEY STRANGLE MEו-A WHEIGHT IS LIFTED ON THIS EVE?NING I GIVE THE FINAL BLOW וכמובן-WHEN DARKNESS TURNS TO LIGHT IT ENDS TONIGHT וזה פשוט ק-ר-ע אותי! מאן בחיים לא בכיתי ככה ממשהו שקראתי!!! גאד. והסוף עם ההודעה פשוט היה מצמרר,אבל אני לא זוכרת על מה הייתה התגובה של ההודעה, כאילו על מה הם דיברו שהתשובה הייתה יא ביבי XD למרות שלא נראלי שזה חשוב. וגם, בסוף הסימנים הכחולים היו פשוט סימן שמשהו רע עומד לקרות נכון? מאן, אפילו בשביל מיקי זה היה יותר מידי
מי היה מאמין
מאן, זה היה מדהים ועוצמתי XDאת באמת יודעת איך להשאיר רושם ולמרות שבהתחלה לא הבנתי איך לעזאזל את מסוגלת לעשות סוף כזה, זה פשוט מוכיח את כישורי הכתיבה שלך- להפתיע ולא לעדות הכל צפוי

גילולית

New member
../images/Emo205.gifנ.ב.(כןכן, חפרתי מספיק אבל זה חשוב../images/Emo70.gifXD)

מה עם רון וליאו ואח שלו? או שסתם קראתי מהר מידי|(מהלחץ ולא שמתי לב) ודאגי, והארי?

butbut

New member
אני לא יודעת-ונראה לי שאף אחד לא יידע לעולם..

אפשר רק לדמין או להמציא המשך לפיק הזה. חברה שלי כבר תחילה לכתוב את גרסה ההמשך עפ"י בר לפיק "יא-בייבי" של בת-אל. ב. כי הרבה שקראו את זה רוצים לדעת מה יהיה בהמשך. ואין איך לדעתXD :]

butbut

New member
../images/Emo26.gifגילי../images/Emo9.gif]../images/Emo24.gif../images/Emo36.gif../images/Emo23.gif

אךך..את לא יודעת איך שהתגובה שלך באמת שריגשה אותי. כי אחרי הכול...אני באמת שלא התכוונתי לעורר כאן מהומות. אבל, מצד שני כן ניסיתי להצויא ממך ומכולן את מיטב הרגשות שקיימות בתוככן. XD תכננתי לא להרוג את דני- כי טל היא חלק ממני..וחלק ממני פשוט לא רצה שדני ימות. אבל מצד שני- איזו מין סגירת מעגל הייתי יכולה לעשות? אז פעלתי. ואכן הפרק הזה היה מ-ט-ו-ר-ף
הוא הזוי! הוא סדיסטי! הוא..הוא....הוא חולני!! אבל הוא בטוח ייזכר אצלכן... "איך המעגל האישי והכללי של טל אביב נסגר, בהתאם לסוף הסיפור?" אם השאלה הזאת הייתה מופיע במבחן, בטח שהייתן יודעות לענות! כי הסוף זה חרוט בנשמה אחרי שקוראים את זה.. אחר כך זה יעבור לכן כמובןXDD
-"אוף אני לא מאמינה שהם מתו זה דמויות שכל כך התחברתי אליהם וזהו. אני לוקחת את זה יותר מידי ברצינות אבל זה באמת כואב לי.". בהחלט...אני מסכימה איתך. ההודעה הייתה אחת ההודעות שטל לא פתחה מעולם מאז גיל 17 שהיא ודני התכתבו. אותה ההודעה המציקה הזאת-זאת היא! :] ממ...כן הסימנים הכחולים-הם סימן רע לדברים רעים. אצל הרבה אנשים יש סימנים כחולים...לפעמים זה ממכה[רוב הזמן] ולפעמים ממחזור[ כמו לי] ולפעמים זה סתם סימן שכול אחד מפרש אותו אחרת. -"XDאת באמת יודעת איך להשאיר רושם ולמרות שבהתחלה לא הבנתי איך לעזאזל את מסוגלת לעשות סוף כזה, זה פשוט מוכיח את כישורי הכתיבה שלך- להפתיע ולא לעדות הכל צפוי". תודה
פשוט תודה
אני אוהבת מחמאות-ובטח שהמחמאה הזאת היא בין הטובות. תודה.
בוט.

../images/Emo204.gif../images/Emo2.gif

אוקי. אני חסרת מילים. לא, בעצם יש לי תגובה: את שרוטה!!
מה פתאום הרגת את כולם?! [למרות שגם אני עושה את זה כשאין לי מה לעשות עם הדמויות, אבל מיתות משונות שכאלו?! אלוהים. ><] מחכה בקוצר רוח להתכתבויות באימייל. מסקרן אותי לדעת איך זה באמת היה צריך להיות.

butbut

New member
חחח...אני שרוטה?..טוב כן גם חולנית וחולת נפשX

*אנחה* XDDD הזכירו לי שאני יכולה להיות תסריטאית מופלאה לסירטי אימההXDDDDDD
אכן אכן
^_______________^

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif גאד דאמט.

אני קצת בדיליי, אבל כל הזמן ניסיתי לדחות את הקריאה כי הייתה לי תחושה שהסוף לא יהיה מלבב במיוחד ועם המוח שלך... ולצערי צדקתי.
איזה מיתות נוראיות! מעוותות. יותר מדי קיצוני וסדיסטי מבחינתי. קשה להאמין שכל הפיק עבר בכדי להביא את הדמויות שלו לאושר ובסוף לא חסת על חייהם. הבנתי את הקטע של הסגירת מעגל אבל היא הייתה טו מאצ' מבחינתי. לא אכפת יל לקבל סוף מפתיע, לא צפוי ולא שמח אבל כל הדברים אחד אחרי השני היו.. גאד. הייתי מגיבה על כל אחד מהחלקים בנפרד אבל אני לא חושבת שזה היה מועיל. עדיין לא הבנתי את הקטע של הכתמים הכחולים. זה סימן המבשר רעות כן, אבל מעולם לא שמעתי על בנאדם שהיו מופיעים אצלו כתמים על הגוף מכלום כסימן אזהרה. וגם, ההודעה שהיא מעולם לא פתחה שהופיעה בסוף, באיזה הקשר היא הייתה? אני זוכרת את השיחות הממושכות שהיו לה עם דני אבל עדיין, כתשובה למה זה? איך זה מסכם את הפיק? מה זה אמור להביע? אעעע אין מענה! [ותמיד כשאת עונה זה לא בדיוק פותר את השאלה ><"] חוצמזה: - אירוני שאחרי שכל החיים שלה שרלוט נלחמה בסרטן והיא תמיד ידעה שהבריאות שלה לא לנצח, היא מתה מתאונה. לפחות וויל איתה ולא נשאר בודד בעולם. - היית יכולה להפסיק בנ"ל^ למה להמשיך להתאכזר לבנאדם? אוי, זה איום. - מה עם המשפחה של טל? דאגי והארי? ראיתי שענית פה לכמה שלא יודעים מה עלה בגורלם. אני לא מוכנה לקבל תשובה כזו.
סתם, כלומר איך לא יודעים? - החתונה הייתה כ"כ מרגשת. הלידה. כל האהבה בין טל לדני. זה בלתי ניתן לתיאור. התיאורים שלך הם אלו שהוסיפו להרגשה הטובה ולהמחיש את הרגשות של כל הדמויות ולהעביר אותם אלינו. - היו גם קטעים מצחיקים שהעלו חיוך או צחקוק קליל, איכשהו גם בפרק טראגי כזה הצלחת לעשות את אחד הדברים שאת יודעת לעשות הכי טוב לאורך הפיק - להצחיק אותנו
- כל הלידות
היה ממש חמוד. חבורה של נשים בעלות בטן מתנפחת מתהלכות להן. >< - הו, מה עם רון? לא הוזכר שהוא היה בדירה בזמן ה.. קשה לעכל
אמרת שאם נרצה שירים מסויימים מהפיק אז שנבקש, ובכן.. היה שיר אחד שלא מצאתי אותו לא משנה כמה חיפשתי - Mandy Moore - Won't Let You Fall. אז אם יש לך אותו אני אשמח אם תעלי :] ולסיום, לא משנה כמה אני אחפור או אמשיך להחמיא או לעורר שאלות, באמת יהיה קשה לסכם תקופה ארוכה כ"כ שנהנתי לקרוא את הפיק הזה. |מכחכחת בגרון| סליחה, סיפור. ^^ מקווה שתעני לי פה על רוב השאלות היא ערבבתי פה הכל ביחד [אם תקראי בכלל
]. אני חושבת שזאת התגובה הכי ארוכה שלי בתולדות הפיק, תקני אותי אם אני טועה. באמת יכול להיות מגניב אם תפרסמי סיפור המבוסס על זה, את יכולה לשמוח עליי שאני אקנה
ואני אתאר את כל הפיק לדעתי בכמה מילים אחרונות: מיוחד, קיצוני, [ארוך
><"], כתוב בצורה מעולה, מעביר רגשות בצורה מעולה יותר. אהבתי.
את הסוף קצת פחות.
. אבל קבלי ח"ח על המקוריות. זה הזכיר לי נורא את הסרט "יעד סופי", שאין לחמוק מידי הגורל - אם נועדת למות זה יקרה. ~ספוקי
~ אוקיי, די עכשיו אני סתם מורחת פה את התגובה. סיימתי.

למעלה