../images/Emo15.gifOMחסה.
גאאש. WTF
מה נדפק אצלך בראש
זה בטח הבורג שלך זה שמצאתי על הרצפה ביפו . . . ><" אני לא אתלונן על הסוף, אני רוצה לומר לך שאת כותבת מדהים
מ-ד-ה-י-ם-
טוב אני אשמור את זה לסוף . . . ---
דני יהודי. גאש דני יהודי כמה שאני שמחה D: דני הוא יהודי- אני מדמיינת אותו כזה חרדי חמוד
דני יהודי D:
דני עשה ברית מילה XD אני מדמיינת איש שמן וחמוד שאבא שלו מחיק אותו על הכסא והוא עושה את ה . . . XD אח דנני דני. תקשיבי זה כ"כ קשה כי אני כותבת את זה וצוחקת אבל עוד יורדות לי דמעות מהסוף של הסיפור הזה . . . דני עושה ברית מילה
משפט אחד- התיאור של הגיטרה החדשה שדני קנה- מ
ו
ש
ל
ם
ג'יו בהריוןD: שרלוט בהריוןD: איימי בהריון[?] D: WTF
מה נסגר, כולן בהריון- חגיגה D: סתם לא אבל זה הכי יפה [: כשכל הילדים שלהם יהיו בני 6-5 הם ישחקו ביחד וזה יהיה הכי יפה בעולם
גאש איך שאני אוהבת את הראש שלך
דני וטל כמה דקות לפני החתונה . . . הדאגות של טל
גאש היא כזאת מאמי . . . ואיך ששרלוט ניסתה להרגיע אותה . . . גאש עוד יותר מאמי
שרלוט היא פשוט מלאך- וכמה שזה נשמע חולני היא מתה כי מלאכים הם בשמיים והיא פשוט מ-ל-א-ך-
גאש שרלוט
בקיצור, ואחרי זה שדני בא לטל לפני החתונה להרגיע אותה וזה . . . אוו דני. מה אני אעשה
אני מתשגעת ממנו
הוא בנאדם מדהים
טל ודני באמת זוג מושלם ביחד, בדיוק כמו שרלוט וויל
החתונה של דני וטל . . . אך דני. "הרי את מקודשת לי"
שלמות
הבנאדם הזה שלמות
וטל ודני רוקדים [: ובהתחלה שכתבת שדני הוריד את הטוקסידו שלו והיא רשום . . . אז חשבתי שהוא כאילו גילח את השערות בגב שלו בצורה שיהיה רשום את מה שהיה רשום XDDDDDDD דני דני דני דני טל טל טל טל
גאאש זוג מושלם אני כ"כ שמחה שהם התחתנו
טל בהריון
מה יש לי לומר על זה
אעאע טל בהריון
אני מאושרת
גאש יש להם תאומים
תאומים
תאומים
אני מתה לראות אותם D: טליה ובן, גאש בן דיוויד ג'ונס זה שם מושלם
איך חשבת על זה
את גאון D: הם כאלה חמודים גאד גאד ואני מדמיינת את דני כאילו הוא "כלה" ובן הוא "טרזן" XDD
"היא הביטה אל עבר גוש הבשר שהוגש לידה..." XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"מוזר שהשיער שלו נראה חלק, זה לא פייר. הוא צריך להיות מתולתל" XDDD דני חמוד מתוק יפיוף מקסים מדהים מושלם חמודי מתוקי שלי
את מתגרה בי בוט
דני צחק, הגיש את ידיו כלפיה ואמר בשקט "הוא לא נושך, נכון?". טל פלטה צחוק מהיר ואמרה "אותי הוא לא נושך, אבל אולי אותך הוא כן ינשוך". XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כנ"ל מה שכתבתי למעלה
כ"כ צחקתי מהקטע שדני החליף לטליה חיתול XD "החליף" XDDDD חמוד קטן
"דאגי בטח היה צוחק עלי" XDD איזה חמוד
!!!!
גאש. שרלוט- מתה. וויל- מת. למה אני לא מופתעת
יכול להיות כי כבר עשית לנו התקפי לב מספר פעמים שהם עמדו למות ואז שם כבר כל הדמעות והשוק ייצאו אז עכשי ואני בסדר עם זה, הבנתי שהיא מלאך וה' לוקח רק את הטובים ><"
גאש. OMG OMFG !!!!!!!
הגעתי לקטע האחרון של הפיק- ה-סוף. אני לא יכולה לומר שאת חולנית כי זה סיפור ><" ואיכשהו לא כולם מסתיימים בטוב ולא יודעת ... הסוף הזה כ"כ הכאיב לי אבל אני לא משאימה אותך
אשכרה כולם נהרגו בסוף. זה נשמע כ"כ מוזר, כ"כ רשע . . . ג'יו צועקת שהיא נשרפת . איימי צורחת ונשרפת . דני מנסה להציל את הבן שלו . טל צועקת מהטלפון . דני מת . כך גם בנו- בן . טל נשברת . טליה לא מבינה . גאש הקטע הזה נוראי . . . לא יודעת, עכשיו לא יוצאות לי המילים
אבל דווקא מהקטע הזה לא בכיתי, אלא מהקטע של התיאור
שלך זאת אומרת- מהקטע שאחרי, מהקטע שתיארת איך טל מרגישה . זה באמת שבר אותי
אבל אני אוהבת את הקטעים האלו, זה נשמע חולני אבל אני באמ תאוהבת את הקטעים האלו בסיפורים של עצב ובדידות וכל זה וכל הבכי הזה שאני סתם בוכה מסיפורים כי איכשהו זה מזיז לי ומשפיע עליי איפשהו ... אני באמת מתייחסת לזה ברצינות
ואז, כשטליה הקליטה מה שהיא אומרת לאבא שלה, גאש בכיתי שם אני חושבת יותר משבכיתי כשנולדתי
XD יותר משבכיתי כשאני אאבד מישהו קרוב [חסוחלילהטפוטפוטפו!!!] XD באמת את לא מבינה כמה אבל ><" ואז שהן הלכו לפארק- וכ"כ פחדתי ששם יקרה אסון נוסף, ושהזכרת את מוכר הלבונים ידעתי שיקה משהו נוראי ולא ידעתי מה.
ואז שטל חיפשה את המכשיר טלפון שלה וטליה הלכה אל מוכר הלבונים והוא אמר לה שאת מה שאמר לטל, גאש איך שהרגשתי באותו רגע הייתה זוועה. רציתי למות, רציתי לדפוק את הראש במחשב, להיכנס ולומר לטליה לא ללכת
XD נשמע נוראי
ואז שטל חיפשה את טליה ... ומצאה אותה מתה בסמטה הזאת , גאש טליה
ואח"כ טל התאבדה. טל
!!!! ושם הבנתי ששום דבר טוב לא יכול כבר לקרות- נגמר הפיק יחד עם החיים של כל הכוכבים שלו. טוב כאן סיימתי בקשר לפרק האחרוןD: עכשיו אני רוצה לכתוב לך- בקשר לפיק בכלל, כללי.
את כותבת מדהים. מדהים
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בחיים שלי לא קראתי כזה סיפור, עם כזה
תיאור
גם לא ספרים גדולים ומוצלחים שנמצאים בחנויות ספרים
את כותבת נפלא ואת באמת חייבת לעשות משהו עם הכתיבה הזאת ... את חייבת להוציא את הספר הזה- עוד אנשים צריכים להינות מהכתיבה שלך, לא רק אנחנו[: אני לא כ