יא-בייבי! פרק 51 חלק ב'-הסוף!

butbut

New member
למה הלם?XD ת'אמת זה באמת קיצוני מאוד-זה

חולני. אבל ההשוק עובר אחרי שמבינים שזה בעצם רק סגירת מעגל החיים של טל אביב.

white in Angel

New member
אם כבר היית רוצחת אותה

ולא את דני.......... רוצחת................... סתם............ מתה עליך

butbut

New member
אבל היא מתה! בסופו של דבר כלומר...

אולא לא רצח. אבל התאבדותXD

white in Angel

New member
מצטערת לא ראיתי את חלק 22 שניה אני אקרא!!!

עצובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

butbut

New member
../images/Emo126.gifטליה מתה-היא נרצחה...אולי בגלל

מוכר הבלונים[כי הוא זה שלקח אותה אל הסימטא] ואולי בגלל מישה אחר. אבל טל מצאה אותה מתה. אממ..בקשר לכתמים-עניתי לאלכס על השאלה הזאת...תיראי למטה- יש לה את המאומץ>>

white in Angel

New member
את חייבת.....

.להיפגש איתי נדבר על הפיק המפחיד שלך ועל סתם דברים אולי תבואי אלי את גרה יחסית קרוב לעיר שלי...

butbut

New member
הרצלייה-רייט?אממ...זה בטח חצי שעה מרעננה

אני אל גרה ברעננה- אבל עדיין. אממ...יהיה נחמד לפגוש אותך0- והתגעגעתי אל אחותך..ולאחותי שי הרבה חברות בהרצליה. אולי זאת תהיה אופצייה טובה דווקא לצאת מן הבית

white in Angel

New member
תבואי נעשה חגיגה..

נזמין את מי שבאיזור הזה... שזה אומר את נסטיה,סוויט שיר, אריאל[בריל] ואת מי ששכחתי אני מצטערת.. [רעיונות מקוריים של אחותי.............]

NoNo xD

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני לא מפסיקה לבכות ! זה פשוט בא עם הטקסט .. את כותבת מדהים ! את ממש אכזרית !! XD להרוג את דני ??%T#$%*
ועם כל התיאורים שלך בשריפה.. |צמרמורות||שיטפונותבכי| וההתאבדות של טל .. [האמת לקחת את זה יחסית טוב .. אבל טליה ?@? למה מה היא עשתה לך הילדה ?!?!?!?] הסימנים הכחולים האלה.. זה כאילו שטפי דם [ממכות] או הסימנים שהיו מופיעים לה ?!? שגם את זה לא הבנתי למה הם היו מופיעים .. וששרלוט וויל מתו ): אני לא מאמינה שהרגת את כולם !!!!!!!!!!!! את חולת נפש !! XD אני פשוט לא הפסקתי לבכות בזמן הקריאה ! אי אפשר לעצור את זה
להירגע נועה להירגע .. XO זה רק מראה כמה את מוכשרת שאת גורמת לכולן פה לבכות איך אני ארגע עכשיו $&?%$#$*$? טוב פרשתי לישון.. [לפחות לנסות] לילה טוב :)

butbut

New member
אני מניחה שגם את חושבת שהסוף גאוני?../images/Emo9.gif אבל את

מסכימה עם כולם שאני חולנית\חולת נפש? XDD אני שמחה לדעת שאני כותבת טוב- ושזה אשכרה גרם לך לבכות. שמילים גורמות לאנשים לבכות! :] כול פעם שהקשר בין טל למשהו מתחיל להיות גרוע[במיוחד אל דני ושרלוט] מופיעים לה סימנים כחולים. ועכשיו כשהם מתים- יש לה סימנים תמידיים:] LOL חולת נפש? מקבלת על עצמי. XDD לילה טוב
ובהחלט גרמתי לכולן לבכות-זה מה שהכי נגע לי בלב.

Maddie

New member
חולנית בהחלט!../images/Emo185.gif

אם אבא שלי יתעורר עכשיו וימצא אותי בוכה הוא עוד יחשוב שמשהו קרה לי. ומה אני אגיד לו ?קראתי את הפאקינג פיק של בוט! היא הרגה את כולם! דננננננניייייי כוללללםםם!" הוא יסתכל עליי ככה-
אגב, מי זה אריק
מה עם דאגי
ה-2 חברות אחרות של טל
הארי
הרי רק טום ודני היו בשריפה אבל איך שהיא לא לחצה על הגז ידעתי שזה מה שיקרה!

butbut

New member
אריק-חבר של טליה מן הגן:]

ומה עם דאגי? אף אחד לא יודע... מה עם שאר הדמויות גם אף אחד לא יודע. מה קרה בעולם לאחר שחצי מחברי מקפליי[שהתפסרמו כמו הביטלס] נהרגו.. אף אחד לא יודע. :] ואכן הגז היה מין נורית אזהרה.

Maddie

New member
וגם וגם../images/Emo185.gif

טל יכלה לחזור לישראל! ההורים שלה, אחותה, חברות שלה! למה לזרוק חיים שלמים לפח?

butbut

New member
טל אהבה את דני בצורה אנושה...הם לא היו זוג

רגיל כמו כול הזוגות. הם לא רק נמשכו אחד אל השני.. הלבבות שלהם ממש התחברו ביחד, וכשדני מת, והלב שלו התנתק מהלב שלה...זה כאילו שמישהו לקח גרזן וכרת חצי[כי בן+דני] מליבה... ועוד שרלוט שתפסה רבע מהלב של..אז מה שנשאר זה רבע אחרון בלב. הרבה הזה היה שייך לטליה.
זה הולך ככה:
הלב שלה מחולב למליון- אבל אני יחלק את זה לפי אנשים הנפש שלה שזה טליה-בן-דני-ושארלוט. כול אחד מהם לוקח רבע לב. דני-4\1{מת} שרלוט-4\1{מתה} טליה-4\1{מתה} ובן-4\1...{מת} מה נותר?.. וברגע שטליה הלכה.. כול הלב שלה כבר לא היה קיים. היא הייתה כמו אדם ששוכב ומלקק את הפצעים הפתוחים והמוגלדים של עצמו. אין שום טעם לחיות. פשוט אין.

NoNo xD

New member
ברור שאני חושבת שהסוף גאוני !!

הוא סוף ממש טוב [במובן של כתיבה וזה לא ה"חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה"] וגם כתבת אותו טוב [גרמת לכל מי שקראה אותו לבכות!!!!!!] סוף גאוני שהוא ממש אכזרי ורשע עם כל התיאורים של השירפה והאבל של טל |צמרמורות| אני לא קראתי את הפיק מפרק 1 כי לא היה לי זמן אז התחלתי אותו מפרק 47\48 ובאמת שהבנתי הכל . סיפורי דאגי עם היו לא שמעתי כלום והארי בכלל הופיע בפיק ?! כי לא יצא לי לקרוא פרק שהוא נמצא בהם .. אולי עכשיו כשאני יודעת את הסוף אני אקרא מההתחלה XD נראה .. :) אבל באמת סוף גאוני , אכזרי , וכתוב מדהים !

למעלה