יא-בייבי!פרק3+4

Yu vi

New member
ספר...../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

וואו אני מדמיינת את זה ולדעתי זה הולך להיות ממש יפה =] לחשוב שלכל דבר תעשי פירוט יותר גדול ו...עוד כל מיני דברים XD חחחח כשיהיה לך פרק ראשון [או שכבר יש?
] אני אשמח לקרוא.

butbut

New member
יש בערך-יש לו בערך 10 דפים בוורד ועוד לא

סיימתי..לפי דעתי זה יסתכם ב-14 דפים לפרק הראשון.. ותחשבי שכול 2 דפים זה חלק 1 כאן...>< חחח תודה-זה באמת יהיה פירוט ענק יותר..עם הרבה יותר פרטים ודיבורים וכול זה. נקווה שיהיה לי כוח להמשיך..

kelly7i

New member
כן, אבל בספר זה אידיאלי

ופרופורציונאלי[אל תהרגדו אותי אם המילים לא קשורותXD] שבכל פרק יהיה מס' כזה של עמודים. ~חח אם לא יותר~ יש סםרים שבהם בכל פרק זה סביבות 20 עמודים, וזה לא מאיים או משו

butbut

New member
בהארי פוטר יש בכול פרק 13-18

עמודים בוורד.. זה בערך מה שילך אצלי אחרי שאני יכתוב את כול מה שבאמת אני רוצה לכתוב ולא באיפוק כזה כמו שהולך בפאנפיק. יש לי המון מה להרחיב.. ככה שזה בערך יגיע למספר של 13-20 עמודים בוורד לפרק. ועצם זה שאני יודעת לחפור בכללל מוסייףף חחחח..

butbut

New member
לאלאאל יש לי את זה על המחשב!XD

באנגלית זה 13-20! חחח.. באמת רולז!

butbut

New member
כלומר-היה לי את זה על המחשב

זה נמחק יחד עם הפירמוט ><

Dana Argamen

New member
בווווט!!../images/Emo24.gif

זה ממש יפה, קראתי כל מילה בשקיקה וסיימתי עם טעם של עוד. D: בא לי לקרוא עוד פרקים, את לא מבינה בכלל. (וזה בא מאחת שחושבת שפאנפיקים נועדו לעוות תמצ'יאות XD) קיפ רוקינג

butbut

New member
שרון../images/Emo24.gifאת באמת חושבץ שפאנפיקים

נועדו לעוות את המציאות?חח למה? ותודה רבה-התגובה שלך גורמת לי לרצות לפרסם את הפרקים הבאים כברר=]] אבל אני אצטרך לחכות עד יום שישי גם=] תודה

Dana Argamen

New member
חח לא יודעת זה פשוט ככה..XD

בדרך כלל הכתיבה לא ממש משהו וזה נראה לי טיפשי כזה..אני לא ממש מתחברת חח ובכייף, אני אמשיך להחמיא כל עוד את תמשיכי לספק את הסחורה! D:

butbut

New member
חחח-אוקי,הבנתי:]

את צודקת-אני מסכימה איתך.אני קראתי כבר לפחות 4 פיקים בכול מהלך חייי[XD] הקצרים..ואלה שבאמת נראו לו משמעותיים-היו דווקא האלו שהכתיבה בהם זרמה. והעלילה הייתה מסופרת טוב ומעניינת. אני ימשיך לספק את הסחורה! כול עוד היא מוצאת-חן בעיני אנשים כאן=]

יעליקק

New member
אוקי אני מודעת לכך שאני לא משרשרת נכון !!!!!!

אבל התפוזבל האידיוט הזה!!! אני לא יודעת לאן אני משרשרת אני מנסהל שרשר על הכי למטה ואני לא יודעת על איזה תגובה ללחוץ ולשלוח כדי שיעשה הכי למטה ונסיתי כבר שלוש פעמים !!!!!!!! [ בוטבוטינה אם תראי שלוש פעמים את התגובה הזאת למעלה אל תיבהלי D: ] קיצר זאת התגובה: איך מצליחה? איך את מצילחה לכתוב כ"כ מדהים? שגם עכשיו כשלא היה לי כוח לקרוא כ"כ הרבה, נשאבתי לכל הסיפור? שגם כשיש קטע קטן, את מצליחה לגרור אותו לעמוד שלם והוא עדיין נשאר מעניין? שגם כשחשבתי שהקטע הזה לא מתאים או לא בסדר, זה רק מקנאה שאני לא יכולה לכתוב ככה ואת כן? את כותבת מדהים בוט :) יש לך כשרון פשוט ענקי, ויש לך מזל אז תנצלי אותו [ בינתיים את מנצלת יפה מאד! ] בקיצור, אין לי הערות, ממש אהבתי את הקטעים של דאגי והדגדודגים שלו D: גם של המסז, ממש התאים, אהבתי, פירטת מדהים ! ! ! באמת, שני פרקים, אחד היפים. השארת אותנו במתח בוטבוטינה! D: אוהההבת 33333333333>

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifלגבי השירשור..

שאת רוצה לשרשר הכי למטה.. את לוחצת על ההודעה הראשיתת [זאת שהכי למעללה..XDD] הוספת תגובה.. ואז זה ישרשר לך להכי למטה.. מקווה שעזרתי!!

m i c k e y 15

New member
שרשור מפלצתי../images/Emo6.gif

רציני בוט את ממש פופולרית XDDD יום שישי את הולכת לפרסם עוד פרק והשירשור הזה עדיין יהיה למעלה

butbut

New member
תחשבי שפרסמתי את זה אתמול..בכולאופן

לא נראה לי שהוא יישאר קיים עד יום שישי-יש עוד יומיים עד יום שישי. כולם כבר סיימו לקרוא=] חחח חכי שאת תעני על כול התגובות שלך.אגב למה פרקסמת בשעה כול כך מאוחרת?[למרות שתכנית זה תחילת היום-12 בלילה]. תודה לכול הבנות שקראו!!!
ושנהנו-אני מקווה=]

למעלה