יא-בייבי!פרק3+4

Swing life away

New member
הספר הזה באמת יוכל למכור../images/Emo33.gif

הפיק הכי יפה שקראתי כה. ותאמיני לי שקראתי הרבה. בייחוד פרארדים בפורום MCR

butbut

New member
חח תודה רבה-מה לפורום MCR יש גם פיקים?

את זה אני חייבת לקרוא=]..חחח

butbut

New member
טוב מי כימיקאל רומאנס זאת להקה די

מפורסמת אז אני לא מתפלאת=] חח

O0NoNi0O

New member
ה פתאום םעם אחרונה שבדקתי

וזה היה לפני הגל של החדשות היה בערך חמישים.. בפורום MCR הן הרבה יותר!

Swing life away

New member
אממ נראה לי ../images/Emo33.gif

תאמת אין לי מושג... אבל פורום MCR הרבה יותר ממנו. אחד הפורומים הכי פעילים בתפוז. ניסיתי להצטרף לשם אבל כל הזמן הפורום נתקע לי בגלל השרשורים המפלצתיים.

Yu vi

New member
לדעתי הן הרבה יותר מ60../images/Emo85.gif

טוב.. לא הרבה יותר.. אבל יותר. הצטרפתי לשם לפני כמה חודשים ועזבתי תוך שבועיים המחשב היה נתקע לי כל הזמן בגלל השרשורים הענקיים ולא הצלחתי לעקוב אחריי הכל
חחח וכשהצטרפתי לפה פחדתי שזה גם ייקרה ואנלא אסתדר XD אבל פה זה משהו אחר משם ואני לא מתכוונת לעזוב!!

butbut

New member
אני חושבת שגם לפורום שלנו יש שרשורים

מפלצתיים לפעמים.. אבל לא כמו אצלם כמובן. הכמות אנשים משפיעה גם על הכייף והקטע שכולם מכירים את כולם בערך=]] XDD.. וחוץ מזה-אני מהת על הפורום שלנו-אני רשומה לעוד פורומים בתפוז ורק לזה אני מכורה באמת ^^

Swing life away

New member
כן... פחות כייף שם.../images/Emo33.gif

הצטרפתי לפורום הזה ולפורום שלהם באותו יום. והחלטתי להשאר רק פה. אני חייבת להגיד שזה פורום של קשוחים.

butbut

New member
חח הם קשוחים?..הם אפלים!

XDD...ת'אמת אני לא בטוחה מה הם:] אני חושבת שהפורום שלנו הוא פשוט אחד הפורמים ההכי טובים שיש כאן.

Yu vi

New member
נכון../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

ולגביי מה שאמרת מקודם על השירשוריפלצת אז כן, גם פה יש הרבה כאלהXD אבל אין לי מושג למה, פה ובפורום MCR הם שונים לגמריי כנראה פה הם פחות מפלצתיים XD בקיצור, כיף פה D:.

just orr

New member
ואוו ספר? ../images/Emo12.gif

לדעתי זה רעיון ממש ממש טוב D: לדעתי באמת כדאי לך לעשות את זה.. אם הפיק עצמו מדהים [!@#$
], אז אני כבר מתה לראות איך הספר יהיה XD חוץ מזה שהוא גם נשמע ממש טוב... כאילו כל הרעיון שהיא צריכה להיפרד מהחברות והכל... ועוד פירוט ודברים כאלה... ^^ תומכת לגמרי

butbut

New member
חח תודה על התמיכה=] אני באמת צריכה

לחשוב על זה ברצינות..כי זה רק עניין של זמן עד שירד לי מזה-וכרגע ממש בא לי כבר לסיים לכתוב ת'פרק הראשון=]

למעלה