יא-בייבי!פרק3+4

butbut

New member
אממ..איזה סוג של ספרים את אוהבת?

להגיד לך את האמת?שנה שעברה הייתי ממש תולעת ספרים-אני מתה על ספרים! השנה טיפה הפסקתי,אבל אני עדיין אוהבת לקרוא..אז אני מכירה די הרבה ספרים.

kelly7i

New member
אני יודעת שאני קוראת הארי פוטר..

ואמ אני לא יודעת איזה סוג, דברים מעניינים, והשנה מהחופש הגדול התחלתי פתאום לקרוא וזה ולשקוע בזה ממש, אני יושבת ממש שעות מול המחשב, יושנת בגלל זה מאוחר לפעמים וקוראת פיקים למיניהם, חח גם יש כמה באנגלית שאני קוראת [האמ סיון ואור] והתחלתי למצוא כמה סיפורים, אהבה וזה בבלוגים שהחלטתי לעקוב אחריהם, וגם פה בפורום אני קוראת את שלך ושל מיקי=] וזה ממש עושה לי חשק להחזיק ספר ולקרוא משו.. חח פעם קראתי ספרים, ואז היה תקופה שזה עבר, וקראתי הארי פוטרים במספר נכבד מאוד של פעמיםXD והביאו לנו בספרות לקרוא ספר בשביל מבחן שהיה לנו אחרי סוכות, וזה ממש עשה לי חשק לספרים! ואני מרגישה שאני.. חופרת XD

butbut

New member
אממ...פעם עשיתי רשימה של 104 ספרים

שקראתי בחופש הגדול של כיתה ט' שלי אם אני לא טועה.. ואממ היה שם גם הארי פוטר. מה שאני ממליצה אישית זה: *הארי פוטר-כול הסידרה *יומנה של ג'ורג'יה ניקולסון-כול הסידרה *יומני הנסיכה-כול הסידרה *כול הספרי של "סיגלית דיל"[זה השם של הסופרת] היא כותבת סיפרי אימה..היא מעולה!. *סודות נעורים-כול הסידרה *מתילדה של רואלד דאל *הסיפור שאינו נגמר של מיכאל אנדה *קיץ אחד ביחד+תנו לגדול בשקט+לנצח בגדול של ליאת רוטנר=] ויש לי עוד מלאא.. פשוט לא עולה לי לראש עכשיו ^^

kelly7i

New member
../images/Emo12.gif ספרי אימה!

חח איך זה לקרואספר אימה? חח אימה זה סרט כזה!XD ספרים זה דרך כלל אהבה וזה, אני רואה יש לי מה לנסות=] אז מהרשימה פה: הארי פוטר קראתי,
ג'ורג'יה יש לנסות יומני הנסיכה- קראתי
סודות נעורים גם נקרא מתילדה קראתי גם, חח אני זוכרת שממש אהבתי את זה, ועכשיו אני כבר לא זוכרת על מה זהXD
ספרי אימה של סיגלית דיל יש לנסות
הסיפור שאינו נגמר של מיכאל אנדה
קיץ אחד ביחד+תנו לגדול בשקט+לנצח בגדול של ליאת רוטנר לא נקרא! חחחחחחח תודה, ולפי מה שנאמר פה ג'ורג'יה זה טוב וזה אני יחפשP:

butbut

New member
חחח לקרוא סיפרי אימה זה כייף!

במיוחד של הסופרת הזאת! היא מפרטת את הכול מעולה-והיא באמת שהצליחה להגעיל\להפחיד[פחות או יותר] אותי בכמה מהספרים שלה. אני צריחה למצוא עןד כמה ספרי אימה גם של סופרים אחרים=]

yaelsee

New member
אם כבר אימה...

אז אני ממש ממליצה על דן בראון... הוא לא בדיוק אימה, אבל הוא יותר בכיוון של מתח וכאלה. הספרים שלו ממש מרתקים, כולם (טוב נו, כללללללל הארבעה XD) אם אתן רוצות אלה השמות, אולי שמעתן או קראתן אחד מהם: "צופן דה וינצ'י" "מלאכים ושדים" "מבצר דיגיטלי" ו"נקודת ההונאה" מעולים אחד אחד (חופרת zZZZZ)

butbut

New member
OMG קראתי את כול הארבעה האלה..והוא

באמת סופר מעולה! "צופן דה וינצ'י" היה מדהים!הוא ריתק אותי לגמרי! "נקודת הונאה" התחלתי אותו לפני יומיים בפעם השנייה.. "מבצר דיגיטלי" הכי פחות אהבתי-לא יודעת למה.. ו"מלאכים ושדים"- זה ברוליינט!XDD

yaelsee

New member
אני דווקא עכשיו במבצר דיגיטלי שוב

כי זה הדבר היחיד שיש לי בבית XD

O0NoNi0O

New member
סודות נעורים../images/Emo99.gif

סיימתי את השלישי עכשיו, חח אבל זה אדיחה לקרוא ספר של חני נחמיאס:D והסדרה של ליאת רוטנר ממש ממש משעממת, אהבת את זה?

butbut

New member
זה לא כזה פאדיחה לקרוא ספר של

חני נחמיאס.. כאילו אולי קצת-אבל הספר הזה טוב!אז למי אכפת? ואממ כן-אהבתי את הסדרה של ליאת רוטנר זה ממש עניין אותי. וחוץ מן העובדה שכשקראתי את זה פשוט ניבאתי את כול הספר[כי הוא צפוי לגמרי!!זה היה ברור שהבחור הכי חתיך "ילך" לבסוף על הנערה הטומבוי מאשר על היפייהפיה..].. הוא היה בסדר-סתם חמוד מאוד=]

O0NoNi0O

New member
חחח זה קצת../images/Emo6.gif

ידיד שלי צחק עליי איזה שנהXD והספר הזה בידיוק כמו המורדים..סתם מעפן..

butbut

New member
חחח טוב כול אחד והטעם שלו בספרים

אני לשמל שונאת את הספרים של כול היסםורי מלחמות וארץ ישראל..ויש כאלה שהכי מתחברים לסוג כזה של ספרים..

kelly7i

New member
זה הורג לחכות לפרקים,

כי תחשבי, את נכנסת לסיטואציה, את במתח והכל, ופאתום את מפסיקה ומחכה כמה ימים, ועד שנכנסים לזה ורוצים עוד ועוד! ואז עובר יום.. ועוד אחד ועוד ועוד.. וצריך להכנס שטוב לסיטואציה ולהזכר מה קרה בכלל פעם קודמת!XD חח טוב לזה יש את התקציר=] חח רואים את השתי שורות האחרונות של הפרק הקודם ומתרענניםP: שורה תחתונה: אם הפיק שלך היה ספר, היתי קונה אותו, יושבת איתו על המיטה, ופשוט שוקעת בו ולא מפסיקה

butbut

New member
את לא מודעת לכך שלמעשה הפיק שלי הוא

תקציר-מורחב של הספר שאני כותבת עליו. החלטתי להוציא אותו בצורת ספר-כלומר להתחיל את העלילה מנקודה יורת רחוקה שהיא עוד בישראל-ומה קורה לה עד שהיא מגיעה ללונדון.. וכמובן שלא יהיו שם "מקפליי" אלא שם של להקה אחרת. הרה יותר תיאורים מורחבים-הרבה יותר עלילה-קיצר,הרבה יותר בשר. וכול פרק לא יהיה ב-4 חלקים..הוא יצטרך להיות כאן ב-7 או 9 חלקים..מבינה? אבא שלי הציע לי לעשות את זה-הוא אהב את הרעיון של הסיפור שלי. אז נראה לאן זה יתפתח=]

kelly7i

New member
חח אבא שלך קרא את הפיק?

ולמה במקום מקפליי לשים להקה אחרת? כי אם בכל זאת כבר להקה, אז שיהיו הם כי זה תיאורים על האופי והמהות שלהם עצמם ואת באמת מתכוונת להוציא ספר ספר?

butbut

New member
כי ילדיםם אחרים שלא אוהבים את מקפליי

לא יקראו את זה. אני מתכוונת ממש לנסות לעשות אותו אמיתי וכשקוראים אותו יעבור להם בראש "גם לי זה יכול לקרות" ושכול אחד יתאר לעצמו את חברי הלהקה לפי מה שהוא חושב. ואני בעיקרון רוצה לפרסם ספר ספר אבל זה בכלל לא בטוח כי זה תלוי בי בעיקרון..כמה אני שיקיע וכמה יהיה לי כוח לכתוב=]

kelly7i

New member
כן אז השאלה אם את ולכת לשנות את זה

לבמקום מקפליי ללהקה מוכרת אחרת, או פשוט לדמויות אנונימיות? ספר

butbut

New member
אנונימיות=]

היחידים שידעו שזה מבוסס על מקפליי בעיקרון זה אתן..והמשפחה שלי..והחברות..=] אבל זה ישתנה המון..

למעלה