זה-זה אכרה ספרון קטן! חחחח.... ושמחה שהתרגלת לאורך הזה-כול עוד זה לא מקשה עלייך זה בסדר. חחח..תודה רבה! אממ פרק הבא תגלי מה ההפתעה-ביום שישי [עוד יום וחצי בדיוק]
נונו פרק הבאאאא את לא יכולה לשמור אותי ככה במתח כל פעם! זה היה אחד התיאורים היותר יפים. אין כזה רגע שיא אחד יש כמה. אני ממש ממש אוהבתתתת! אוחח את נפלאה! מה הייתי עושה בלעדייך!? אני מקווה שיש עשר עונות
צריכה לעשות עם זה משהו-והציעו לי[אבא שלי] לכתוב על הפיק בספר. ככה שאת רוב הרעיון לספר יש לי-הפיק. עכשיו רק ריך לכתוב אותו בצורת ספר..יש לי פרק ראשון [שטל-עדיין לא החלטתי אם לקרוא לה טל או לא. עדיין בישראל-וההורים שלה אומרים לה שהיא צריכה לעזוב את כול החברות ולעבור לגור למספר שנים בבריטניה-כלומר לונדון]. וכול שאר הפרקים יתבססו על פיק=]אבל עם הרבה יותר פרטים\פירוט\ודמויות.
כל סיום פר שלך גום לרצות עוד אבל זה מבאס לחכות עד יום שישי לפרק הבא חח אולי תעשי כמו פרסומת חחח "ביום שישי זה קורה... מה ההפתעה של דאגי ? האם המארגן יגיע? האם הארי מצא את המקלות שלו? ומי ינצח בקרב על המבטא? כל זה ועוד בפרק של יא בייבי" חחחח (טימטום מהמחלה שלי ומהשעה) מה עבר על דאגי? יואו דייב כמה שאני מתגעגעת אליו... יואו איזה כייף להם הם עשו קרב דיגדוגים
וואי הפרקים שלך מדהימים תמשיכי כך *הכי טוב שהפרקים ארוכים!! כל הכבוד
על זה שאני לא רק מותחת אותם אלא גם מזכירה להם שהם עדיין במתחתXDD.. ותודה רבה-סוף סוף אנשים התרגלו לפרקים הארוכים=]] כן,זה לא שאני מעריצה הדוקה של סאן אוף דורק..אבל כדי לעשות את זה מציאותי יורת שילבתי גם את חברים שלהם=]
ואמ..בעיקרון-בפרק הבא את תביני למה הוא היה מבועס:] והחגורה באמת מתוסבכת-סורי שלא הסברתי אותה טוב. אבל עשיתי לזה הסבר בתמונות למעלה=] XDD.. בכול אופן-לפעמים הדברים הכי קטנים עושים את הבלאגנים הכי גדולים=]
הרעיון שהוא כאילו ישנה את המילים של הSilence Is A Scary Sound כמו בסרטון של הופעה להם אז דני הכניס לא את הלשון לעין ובמקום להגיד יש לי חור במוח דאגי אמר שיש לו לשון בעין וכל פעם עולה לי החשבה שהוא פשוט ישנה שיר... אוף יום שישי זה עוד מלא זמן... זה אחרי יום חמישי [חחח משפט בטומטם אהה הבאתי בספק יום שישי או אחר יום חמישי]