יא-בייבי!פרק3+4

butbut

New member
את יודעתXD..עכשיו כשאני חושבת על

זה-זה אכרה ספרון קטן! חחחח.... ושמחה שהתרגלת לאורך הזה-כול עוד זה לא מקשה עלייך זה בסדר. חחח..תודה רבה! אממ פרק הבא תגלי מה ההפתעה-ביום שישי [עוד יום וחצי בדיוק]

Swing life away

New member
מדהים ../images/Emo99.gif../images/Emo33.gif

תמיד שאומרים " טל אביב" זה מזכיר לי את תל אביב.. כן... אני דפוקה

butbut

New member
חחח ת'אמת?כשחשבתי על השם שלה..רציתי

למצוא משהו מקורי..וגם חשבתי על ת"א...ואז סתם קפץ לי "טל" שזה שם שאני די אוהבת. ואז ה"אביב" התווסף מעצמו..וזה יצא דומה לתל-אביב=]

meningher

New member
יאוווו

נונו פרק הבאאאא את לא יכולה לשמור אותי ככה במתח כל פעם! זה היה אחד התיאורים היותר יפים. אין כזה רגע שיא אחד יש כמה. אני ממש ממש אוהבתתתת! אוחח את נפלאה! מה הייתי עושה בלעדייך!? אני מקווה שיש עשר עונות :p

butbut

New member
חחח תודה רבה יקירתי!!../images/Emo24.gif אני באמת

שמחה שאהבת את התיאורים שלי!=]]אני שמחה לשמוע שיש אנשים שמבינים את זה XDDD.. אוו..רגעי שיא הם הדבר שהכי ממריץ -לקרוא- לפי דעתי ^^.
חחח תודה רבה רבה רבה שוב!=] אממ יש רק 2 עונות . אבל זאת כמובן הגירסה הקצרה..לפיק הזה יש גירסת ספר. פרק הבא-יום שישי.
-על הקריאה

meningher

New member
את רציניתתתת?

ספר? וואי ילדה- הכישרררוןןן1! איך כתבת ספר?? כבר הכל כתוב לך?

butbut

New member
חח כן-אני אוהבת לכתוב והגעתי למסקנה שאני

צריכה לעשות עם זה משהו-והציעו לי[אבא שלי] לכתוב על הפיק בספר. ככה שאת רוב הרעיון לספר יש לי-הפיק. עכשיו רק ריך לכתוב אותו בצורת ספר..יש לי פרק ראשון [שטל-עדיין לא החלטתי אם לקרוא לה טל או לא. עדיין בישראל-וההורים שלה אומרים לה שהיא צריכה לעזוב את כול החברות ולעבור לגור למספר שנים בבריטניה-כלומר לונדון]. וכול שאר הפרקים יתבססו על פיק=]אבל עם הרבה יותר פרטים\פירוט\ודמויות.

Shir Girl XD

New member
יואו את ממש מלכה ../images/Emo47.gif

כל סיום פר שלך גום לרצות עוד אבל זה מבאס לחכות עד יום שישי לפרק הבא חח אולי תעשי כמו פרסומת חחח "ביום שישי זה קורה... מה ההפתעה של דאגי ? האם המארגן יגיע? האם הארי מצא את המקלות שלו? ומי ינצח בקרב על המבטא? כל זה ועוד בפרק של יא בייבי" חחחח (טימטום מהמחלה שלי ומהשעה) מה עבר על דאגי? יואו דייב כמה שאני מתגעגעת אליו... יואו איזה כייף להם הם עשו קרב דיגדוגים
וואי הפרקים שלך מדהימים תמשיכי כך *הכי טוב שהפרקים ארוכים!! כל הכבוד

Shir Girl XD

New member
המקלדת שלי די דפוקה אז אם תראי שחסר

אותיות תאשימי אותה חחחחחח XD

butbut

New member
חחח זה יגרום לאנשים לרצוח אותי

על זה שאני לא רק מותחת אותם אלא גם מזכירה להם שהם עדיין במתחתXDD.. ותודה רבה-סוף סוף אנשים התרגלו לפרקים הארוכים=]] כן,זה לא שאני מעריצה הדוקה של סאן אוף דורק..אבל כדי לעשות את זה מציאותי יורת שילבתי גם את חברים שלהם=]

Shir Girl XD

New member
וכריס ודני(המתופף של סוד) לא היו בחדר....

מסכנים פספסו צחוקים.. יואו איזה מתוק דאגי הוא שר לה שיר
ומה קרה לא שהוא היה קצת מבואס... נ.ב. איזה חגורה מתוסבחת והכל בגלל מפרט המזל של דאגי..

butbut

New member
חח הם היו-פשוט לא דיברו=]

ואמ..בעיקרון-בפרק הבא את תביני למה הוא היה מבועס:] והחגורה באמת מתוסבכת-סורי שלא הסברתי אותה טוב. אבל עשיתי לזה הסבר בתמונות למעלה=] XDD.. בכול אופן-לפעמים הדברים הכי קטנים עושים את הבלאגנים הכי גדולים=]

Shir Girl XD

New member
אני לא יודעת למה אבל לעולה לי כל הזמן

הרעיון שהוא כאילו ישנה את המילים של הSilence Is A Scary Sound כמו בסרטון של הופעה להם אז דני הכניס לא את הלשון לעין ובמקום להגיד יש לי חור במוח דאגי אמר שיש לו לשון בעין וכל פעם עולה לי החשבה שהוא פשוט ישנה שיר... אוף יום שישי זה עוד מלא זמן... זה אחרי יום חמישי [חחח משפט בטומטם אהה הבאתי בספק יום שישי או אחר יום חמישי]

butbut

New member
../images/Emo58.gifחחחחחח רק עוד 24 שעות כיום=]

כבר מחר אני יכולה לפרסם ואני מפרסמת בבוקר-ככה שזה לא כול כך הרבה זמן לחכות ^^ XDDD. וכן-
ספויילר-יהיה קטע עם דני ודאגי על הבמה=]חחח..

butbut

New member
אופס אופס איזה אהבלה אני התבלבלתי בין חמישי

לרביעי בגלל התגובה של מיקי אתמול.. XDDDDDDDDDDDDDDDD...

kelly7i

New member
תפרסמי היום ב-12 בלילה

גמככה אני יחזור הביתה ב-2 בלילה+ חח אוף היה מממממשששמתאים שתפרסמי עכשיו! שאני יקרא לפני שאני ילך בערב.. שיהי המשו שיסיק אותי וגם שאני לא ישכח

למעלה