יא-בייבי!פרק3+4

butbut

New member
חחח קליי=] לאן את הולכת??

ואמ...נראה אם אני יוכל אני יפרסם היום ב-12..אבל מי יקרא את זה ב-12? לא נראה לי שיש כאן הרבה אנשים בשעה הזאת.. ומקסימום אם לא זה יתפרסם מחר ב-12 בצהריים או לפני כי אני נוסעת ^^. אז אני לא בטוחה שאני יוכל לתת תגובות בחזרה בכלל חחח=]] אוה וסתם ספויילר...[למטה]. הפרק הבא פרק 7 אם אני אל טועה..הולך להיות טיפה קשה...הוא די מגלה הרבה דברים על טל ^^. סתם משהו שחשבתי שיהיה מעניין להגיד=]

butbut

New member
באמת?טוב אני אראה אם אני אוכל

להיות בבית בשעה כזאת ואז אני יפרסם.. ומקסימום אם לא אז מחר ממש על הבוקר XDD.. ואז כשתקומו תראו את זה..

Shir Girl XD

New member
מיזה הוא? דאגי? וברור שאני אקרא ב12

אני כל כך מחכה לזה..... דאגי שר לה

butbut

New member
חח הוא=אחד מהבנים..זה קורה בעיקר

בלילה..כי זה הזמן היחיד ש..טוב בסוף אני יגלה לכן הכול!!! XDDDD...

kelly7i

New member
למה זה משנה השעה של הפירסום?

חח זה לא באמת משנה אם מישו יהיה פה בשעות האלה, שהם יבואו לפורום הם פשוט יראו שזה כבר מחכה להם חח ואני הולכת לאיזה מופע סטנד אפ בתל אביב עם חבורת לכבוד יומולדת של חברה שלי, והיא אירגנה הסעה שתחזיר אותנו באיזה 2 בלילה
אני ממש מחכה לקרוא כבר!=] אה ויש לי משו להגיד חח שאני לא ישכח, תמיד בהודעה הראשית את כותבת גם את המספר של ה-2 פרקים של פעם קודמתת, לא יודעת זה מבלבל כזה, אני מכתוונת שאת נגיד פרסמת את 5 ו-6 אז כתבת בהודעה הראשית "יא בייבי- 3+4" כן תשימי קישורים לפרקים הקודמים, אבל אל תכתבי אותם בכותרת P: אני מקווה שהבנת משו ממני|מסמיקה| נגיד אפשר שתכתבי בהודעה הראשית- "יא בייבי פרקים 7 ו-8" לא סבכתי נכון?XDDDD איך היה מתאים לי עכשיו לשבת ולהמשיך לקרוא את הפיק..

butbut

New member
חחחחחחח XD אין בעיה!

אני צריכה לזכור כמה דברים:
לעשות תקצירון בשביל קלי
לסמן את ה-"המשך ~~" בהדגשה -בשביל ספיר[אם אני לא טועה]
לעשות רווחים בפסיקים\נקודות\סימנים למיניהם-בשביל יעל
לכתוב את הפרקים הנוכחים במקום את הקודמים בהתחלה בכול פעם -בשביל קלי סבבה=] חחחח..

יעליקק

New member
אעאעאעאעא בוטבוטינה את מלכה../images/Emo47.gif

איך מצליחה? איך את מצילחה לכתוב כ"כ מדהים? שגם עכשיו כשלא היה לי כוח לקרוא כ"כ הרבה, נשאבתי לכל הסיפור? שגם כשיש קטע קטן, את מצליחה לגרור אותו לעמוד שלם והוא עדיין נשאר מעניין? שגם כשחשבתי שהקטע הזה לא מתאים או לא בסדר, זה רק מקנאה שאני לא יכולה לכתוב ככה ואת כן? את כותבת מדהים בוט :) יש לך כשרון פשוט ענקי, ויש לך מזל אז תנצלי אותו [ בינתיים את מנצלת יפה מאד! ] בקיצור, אין לי הערות, ממש אהבתי את הקטעים של דאגי והדגדודגים שלו D: גם של המסז, ממש התאים, אהבתי, פירטת מדהים ! ! ! באמת, שני פרקים, אחד היפים. השארת אותנו במתח בוטבוטינה! D: אוהההבת 33333333333>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאומג%@#%^../images/Emo99.gif

זה כזה מושלם הם כלכך חמודים וטומי בוי
והמסג'ים ואעאעאעעאעא אני כלכך מקנאה בה בוט' איי לאב יור פיק3> מחכה להמשך ^^

יעליקק

New member
אעאעאעא בוטבוטינה את מלכה../images/Emo47.gif

איך מצליחה? איך את מצילחה לכתוב כ"כ מדהים? שגם עכשיו כשלא היה לי כוח לקרוא כ"כ הרבה, נשאבתי לכל הסיפור? שגם כשיש קטע קטן, את מצליחה לגרור אותו לעמוד שלם והוא עדיין נשאר מעניין? שגם כשחשבתי שהקטע הזה לא מתאים או לא בסדר, זה רק מקנאה שאני לא יכולה לכתוב ככה ואת כן? את כותבת מדהים בוט :) יש לך כשרון פשוט ענקי, ויש לך מזל אז תנצלי אותו [ בינתיים את מנצלת יפה מאד! ] בקיצור, אין לי הערות, ממש אהבתי את הקטעים של דאגי והדגדודגים שלו D: גם של המסז, ממש התאים, אהבתי, פירטת מדהים ! ! ! באמת, שני פרקים, אחד היפים. השארת אותנו במתח בוטבוטינה! D: אוהההבת 33333333333>

butbut

New member
או גאד,כמה טעויות מקלדת-אני מקווה שזה לא

הפריע לקריאה ><..

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאופס../images/Emo2.gif ../images/Emo9.gif

לא שמתי לב למילה |דגש| יש המשך~~ אבל הכל יצא יפה.. תודהה..!!

butbut

New member
חחח זה בסדר=] פעם הבאה בשבילך אני יעשה את

ה "המשך ~~" מודגש=] ותודה רבה לך!
שקראת.

butbut

New member
אני מזדהה איתך-זה קרה לי פעם אחת עם הפיק

של אמנדה.. חחח הגבתי לחלק 1 של פרק אחד..ואז פתאום ראיתי שיש עוד חלקים ועוד פרק ><. אבל לא נורא=]

למעלה