../images/Emo126.gifחלק

| ../images/Emo126.gif
אליס חייכה אל עבר טל ואמרה "אם לא התנשקת עם החבר הכי טוב שלו, החטפת סטירה לאקסית שלו, גרמת לו לרוץ ערום ברחוב או לאבד באמצע רחוב בומה בני-אדם בתחתון בלבד. את לא נחשבת לרעה, ואני מצפה ממך לזאת, אם את אכן קרובה אליו". טל פלטה צחוק יחד עם איימי. "קרה משהו?" שאלה הגברת בעלת השיער השחור, שהתגלה שמה כאמדיס. "טל כבר עשתה, בערך, כמה דברים מן הרשימה...זה לא אמור לצאת מכאן, אבל זה בהחלט קרה" פלטה איימי. טל פתחה את עיניה והביטה אל עבר איימי, היא רצתה לחנוק אותוב אותוה רגע, אך החליטה שלא לעשות זאת כעת. "באמת ילדונת קטנה? אני גאה בך מאמא- קטנה!" אמרה אליס. "באמת? אני מרגשיה עם זה רע" אמרה טל בשקט. "אס-אס-אס למילים שכאלו, גברים הם היצורים הכי נבזיים, שקרנים וצבועים שתוכלי לפגוש במהלך חייך. אם לא תדעי איך להשתמש בהם, הם ישתמשו בך מתוקה" אמרה הגברת השלישית, מיכאלה. מיכאלה, לעומת שאר הזקנות הייתה נראית הכי זקנה, ובכול זאת לבשה מגפי עור, ובגדים נועזים וצעקניים. דבר שלא התאים כלל וכלל לזקנות בגילן, ובכלל לזקנות בכללי. "אתן נראות לי בהלם, נאבד לכן הליפ-גלוס בנות?" שאלה אמדיס, והביטה על השתיין בהרמת גבה. טל פרצה בצחוק ואמרה בשקט "זה לא זה, אבל אתן...נראות—" "או-מאמא?" שאלה אליס במהירות, וחייכה חיוך מתוק. טל חייכה ואמרה "בדיוק, תיאור טוב". מיכאלה הרימה את ידיה לביטול ואמרה בשקט "הדור של היום, לא יודע איך זה לכייף בגיל המאוחר שלך...אנחנו שלשיית מאמות יקירתי, אנחנו לידייות של עצמינו כעת. אף גבר לא שולט בחינו, אלא אם כן משעמם לנו בלילות. וחוץ מכך, אנחנו בדרניות, ובכול זאת זקנות רגילות לגמרי". "הלוואי שסבתא שלי הייתה נראית ככה, היא נראה לי יותר קטנה ממכן בגיל, ונראית יותר זקנה ממכן במראה" אמרה איימי, וחייכה אל עבר טל. "טוב, אני לא מאשימה אותך" אמרה אמדיס. "אז את איימי, ואת טל?" שאלה אליס במהירות, והביטה אל עבר טל ואיימי. "כן" ענתה טל. "מי מבניכן בנות היא החברה החברה-המסכנה-של הנכד שלי?" שאלה אליס והרימה את גבתה. "אף אחת" אמרו איימי וטל יחדיו. "ואיפה הוא?" שאלה מיכאלה. טל הצביעה אל עבר היציאה ואמרה "בחוץ, מחכה לנו". "השארתן אותו לבד בחוץ? בחיי,אם יש דבר שאני הכי אוהבת בו זה הג'נטלמניות שלו" אמרה אמדיס. "או שהוא משתין בתוך עציץ" אמרה אליס בביטול וגרמה לטל ולאיימי להביט אחת על השנייה לפרוץ בסמפוניית צחוק. "קדימה מאמות-אנחנו יוצאים לבחוץ. הרבה זמן לא ראיתי את הילד המגודל הזה, מעניין אותי מה הפעם הוא ילמד אותי" אמרה אליס והצביעה אל עבר היציאה. "אין בעיה" אמרה טל ויצאה לפניהן על איימי. ****************** "דני" קראה טל ,כאשר יצאה יחד עם איימי בצעדים מהירים. "איפה הייתן?" שאל דני במהירות. הוא היה נרעש כאילו חיכה להן בחוץ לפחות כמה ימים שלמים. טל חיכה ואמרה "בשירותים, מה נראה לך?". "ואז הסבתא שלי תגיד לי ששוב אני מאחר, וזו אשמתי...תמיד יש לזקנה האהובה הזאת תלונות עלי. יום אחד היא ירדה עלי ש—" "אני עדיין חושבת שיש לך יותר מה להציע, אתה שמן כמו בלון, נכד יקר" אמרה אליס ויצאה מתוך העמוד שמאחוריו עמדה יחד עם עוד שתי חברותיה. "היי אליס" אמרה טל וחייכה לעברה. "סבתא? אבל איך?...טל, איימי...אתן....מה קורה כאן?" שאל דני בבלבול ועמד על יד סבתו בכדי לחבק אותה. הוא היה הרבה יותר גברי ובגבוהה ממנה, היא הייתה נמוכת קומה גם עם העבקים הגבוה שנעלה. היא הגיעה לו רק עד לחזה, כמו שטל הגיע לו, ועד לכתף מלבד זאת. "השמנת יקירי" אמרה אליס וטפחה על כרסו של דני. "תודה סבתא" אמרה דני, ופלט צחוק מתגלגל. שגרם לליבה של טל לקפוץ לפתע, היא לא הבינה מדוע, ולא הבינה מה פשר הקפיצה הזאת. אבל קיוותה שאף אחד לא הבחין בכך. "היי, מיכאלה ואמדיס, גם אתן כאן?" שאל דני בשמחה והתקדם אל עבר שתי הזקנות האחרות. הוא עטף אותן בחיבוק ואמר "לא ראיתי אותכן המון זמן, אז מה המרגש? איך העסקים?". "קודם בוא נתחיל בכך שהיינו בלאס-וגאס, או-או כמה שהשתוללנו שם, אה אליס?" שאלה אמדיס את אליס. שלושתן פרצו בצחוק קולני והשאירו את שלושת הצעירים פעורי פה. זה היה נדיר לראות קירבה כזאת שבין שלושה חברות טובות, שהתברר שהן כך עוד מילדות. היה קשה להאמין שהן אכן בריטיות, אלמלא המבטא הכבד שהיה בלשונן. "אני רואה שהפעם הבאת לנו בנות נורמאליות, במקום חתולות גבוהות וחטובות יישבן. אל תעלבו יקירותי, פשוט הישבן שלכן לא מציץ כלפי חוץ בכדי שנוכל להבחין בפרטים שלו" אמרה מיכאלה אל עבר דני. "היי, היא בסך הכול לבשנה מכנסונים, מה אתן רוצות ממנה?" שאלה דני בנסיון להגן על האקסית שלו. טל החליפה מבטים עם איימי, שהחליפה מבטים איתה אותו הזמן. היה ניכר על שתיהן, כי הן אינן יודעות מי היא האקסית של דני, אך היא בהחלט נשמעה כזולה. "מכנסונים? לזה אתה קורה מכנסונים? חצי מן הישבן שלה בצבץ לבחוץ, זה היה מבחיל לגמריי בחורצ'יק" אמרה אמדיס. "אני מסכימה דני-בוי" אישרה אליס, וחייכה לעברו. "אבל אנחנו כבר רגילות לדברים העל-טיבעיים שאתה מראה לנו, כמו החבר שלך. ההוא שלמד איתי וואלס" הוסיפה אליס. "דאגי פוינטר?" שאלה טל מיד, והתערבה בשיחה. "כן, בדיוק. הבחור הרזה והמצחיק ההוא" אמרה אליס ושפשפה את סנטרה. טל פרצה בצחוק ואמרה "כן, אחד מן החברים הכי טובים של דני. הוא רקד גם איתי". "וגם איתי" אמר דני בהתמרמרות, והשפיל את פניו אל עבר נעליו. "הוא נראה כמו אחד שאוהב לעשות דברים מטורפים" אמרה אמדיס מן הצד והביטה אל ציפורנייה. "אז יקירי, יש לך חברה חדשה כבר?" שאהל אליס, והובילס את כום אל עבר חדר האורחים של הקומה הזו. טל ידע שתוך החדר מצויים להיות גם שאר חברי מקפליי, מספר עיתונאים, וגם ג'ורג'. ולכן הכינה את איימי מראש לכול הפרטים הללו, בכדי שלא תוכל לפשל. "לא בדיוק," אמר דני והרים את מבטו אל עבר טל שהביטה על איימי, שדיברה עם אמדיס על קניונים ברחבי המדינה. "הבחורה הזאת," אמרה לפתע אליס, וגלגלה את עיניה אל עבר טל שהמטרפה לשיחה עם איימי, אמדיס ומיכאלה. "היא מוצאת חן-בעיניך?" היא שאלה מיד, והירמה את פניה אל עבר נכדה. "היא אוהבת את החבר הכי טוב שלי, דאגי פוינטר ההוא. יש בניהם 'קליק', לפי דבריו" אמר דני. "לא ענית על שאלתי, אני לא כמו אימא שלך דניאל. את היכול להסתיר מפניה דברים, אך מפני ילדון, לא כלום. בדיוק כמו שהיית ילד קטן והיית רץ אלי ומספר לי את כול המתרחש בבית הרדוף-קללות שלך. אתה זוכר?" שאלה אליס והרימה כלפיו את גבותיה המצויירות. "כן, ברור" אמר דני וניער את ראשו.
יש המשך~~>