יא-בייבי!30-31פרקים

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifיא-בייבי!30-31פרקים ../images/Emo126.gif../images/Emo36.gif

היום יהיה פרק אחד-ומחר פרק נוסף
שיקולים שיקולים
בפרק שעבר: "אני לא יודע טל, אני לא יודע" אמר דני במהיורת ונשך את שפתיו. טל נלחצה אל חזהו ואמרה "זה לא טעות שוב נכון? זה לא השומר ראש שלך שמנסה לכוון אלי רובה". "לא, זה לא הוא, הוא שם בפנים" אמר דני. דבריו הדהדו בראשה וגרמו לה לסחרחורת קטנה. אבל היא המשיכה לשמור על קור רוח, ולהרגיש את המכונה הקרה נוגעת-לא נוגעת בגופה הדקיק. ולצפות לנס. *כוססת ציפורניים* אעאעעא...טל..רובה
...מה קרורה כאן
><
בלי לחפור:
שם הפקנפיק: יא-בייבי!
נכתב ע"י:בת-אל\בוט |בועית"פרק שעבר-פרק 29: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=109936681
עצה-תחכו רבע שעה[15 דקות] מאותה הדקה כשאתן רואות את ההודעה הזאת-ככה לא תתבלבלו בחלקים
בטוח יהיה דיילי-יש לי בעיה עם השרת של תפוז-עדייןן ><
תהנו
בוט.

butbut

New member
../images/Emo126.gifפרק 30 חלק | ../images/Emo126.gif

זה המצב.. תפוז לא נותן לי להעלות סרטוים..בין כול הודעה והודעה יש דיילי..ממש יופי>< ************************************************************************************************** פרק 30: "מה קורה כאן?" שאל דני וכיווץ את גבותיו בעצבנות. "סבתך אמרה וביקשה שתהיה כאן שמירה צמודה" אמר האיש עם הרובה. "אתה מוכן להרחיב את הדבר הזה ממנה, היא חברה בסך הכול" אמר דני והביט אל עבר טל שנראתה מבוהלת. "כן, אני נראית לך כמו מחבלת?" שאלה טל את בעל הרובה. השומר הויד מגבה את הרובה מיד ואמר "מצטער, הוראות". "פרנואידית הסבתא הזאת, בסך הכול באה לביקור של הנכד שלה, מי שישמע" אמר דני באדישות. "לא נורא, זה קורה" אמרה טל בשקט והביטה אל פניו. "שניכנס?" שאל דני את טל, והביט לא עבר איימי. "שלום" אמרה איימי. דני זיהה מיד את המבטא הבריטי ואמר "את בטח איימי, את מלונדון נכון?". "בהחלט,ואתה...אתה--" ענתה איימי וחייכה לעברו חיוך מרותק. היה נראה כי עצם היותו של דני עומד לידה, רק מספר סנטימטרים, השאיר עליה רושם גדול. "דני ג'ונס, תקראי לי דני בבקשה" אמר דני. טל פלטה צחוק מרושע ואמרה בציניות "כשאתה רישמי אתה נשמע אחרת". "מכשפה" פלט דני וקרץ את לשונו מולה. "אלף" אמרה טל בשקט וחייכה אל עבר איימי שהתלהבה מן הלהיטות בין השניים. "אני אקרא לך דני, תקרא לי איימי" אמרה איימי ביישנות והסיטה את שיערה לאחור. "את באה איתנו נכון?..איימי" הוא שאל וחייך אליה חיוך חביב למדי. "ברור שאני באה" אמרה איימי בשקט, והעבירה את מבטה אל עבר טל. טל חייכה ואמרה "מסקרן אותי לפגוש את סבתא שלך, קדימה, אנחנו לא אמורים להיכנס?". "אלא אם כן את מעדיפה להישאר לקפוא כאן" אמר דני בשקט. "ברור שלא" אמרה טל ותפסה את ידה של איימי. "לכאן בנות" אמר דני והצביע אל עבר הכניסה. "למה זה כול כך רישמי? זה קצת מבהיל" אמרה איימי בחשש והחזיקה במרפקה של טל. מליוני הצלמים שעטו עליהם, והמשרתים בכניסה רק השאירו את פיותיהם פתוחים עו דיותר. טל בהחלט לא ציפתה לקבלת פנים שכזאת, היא לא אהבה את הסוג של החברה הזאת. דני חייך אליה חיוך לבבי ואמר "ככה זה, סבתא שלי באה לעיר האת רק פעמיים בשנה, והיא מעדיפה שלא יציד\קו לה". "רגע, סבתא שלך מפורסמת?" שאלה טל במהירות והעבירה את מבטה אל עבר הפקיד שעמד בקלב. הלובי הענק שעמד מאחוריו היה נראה כמו החדר הכי מפואר שזכתה טל לראות בכול מהלך חייה. היא לא הצליחה להתיק את עיניה מן הכדים שניצבו בפינות, ומן העצים שהשתלשלו מתוכם בצורה מושלמת. "סוג של, כרגע בכול אופן. אבל אם תישאלי אותה היא תאמר לך בעצמה שהיא סתם 'זקנה פשוטה'" השיב דני בשקט והנהן אל עבר הפקיד הנחמד. הוא הביט אל הצדדים, ניכר היה עליו שהוא מחפש דבר מה. "רגע, האם זו אליס אמה ג'ונס?" שאלה איימיב מהיורת והביטה אל עיניו הגדולות של דני שנפתחו אליה בתדהמה. "אכן כן" הוא ענה והוסיף "איך את יודעת?"."אתה צוחק עלי, נכון?" שאלה איימי והעלתה חיוך על שפתיה. דני ניער את ראשו המתולתל ואמר "לא, ברצינות. איך את מכירה אותה?". "את מכירה אותה?" התערבה טל והרימה את גבותיה בפליאה. "כן," השיבה איימי "היא לא בדרנית במקצועה, או משהו כזה?". "כן, כן, בדיוק" אמר דני ופרץ בצחוק. איימי צחקה והחלה להסביר לטל "סבתא שלו היא הבדרנית הכי טובה לגילה לבדיחות גסות". טל סובבה את פניה אל עבר דני ושאלה "בדיחות גסות?". "אכן" אמר דני וחייך חיוך מתוק. "אז זה עובר במשפחה?" שאלה טל ופרצה בצחוק. דני חייך ואמר "חוץ מההורים שלי, שניהם לא-מצחיקים". "אבל גם אתה לא מצחיק" אמרה טל וחיכתה לשמוע את תגובתו. היא אהבה לנסות אותו בכול פעם, רק בכדי לראות את תגובותיו. דני הנהן עם פניו לימין ולשמאל ואמר "בטח שאני כן מצחיק, ת תמיד צוחקת מהבדיחות שלי". "לא תמיד, אל תחמיא לעצמך" אמרה טל והרימה את גבותיה כלפי מעלה. "האם את מערערת על ההומור שלי?" שאל דני, שהבחין כי נימת קולה של טל השתנתה כליל. "כן, קצת...אבל כן" אמרה טל בבטחון. איימי הרגישה את הצורך להתערב בין השניים לפני שיאכלו אחד את השני ללא מלח, עם מלחמת הציניות ששררה בניהם. "אני חושבת שהוא מצחיק, מדוע את חושבת ההיפך טל? הרי תמיד את מספרת לי איך שהו—" טל סובבה אל פניה לעברה והתפרצה ברגע האחרון בכדי לומר "דני מבין מדוע". "קדימה בנות, אנחנו עומדים להיכנס" אמר דני והצביעה אל עבר המעלית הגדולה שנפתחה לנגד עניהם. טל ואיימי חייכו אל עבר שני הניצבים שעמדו בשני צידי פתח המעלית. כובעיהם היו זהים, ומדיהם גם. לא רק בצבעם, אלא גם בצורתם. הם פתחו את המעלית ושאלו בתזמון מושלם, ובמבטא שהתגלגל משפתיהם בקלילות "מי הקומה בה אתם חפצים?". טל הרימה את גבותיה כלפיהם, והביטה אל עבר דני ואיימי שנראו די נינוחים. היא הרגישה מוזר-למען האמת. התחושה של האנשים שמשרתים אותך, היא תחושה לא נעימה מאוד. אך טל הביטה אל עבר השניים שהתלוו אליה, והגיעה למסקנה שהיא צריכה להיות רגועה. היא נעמדה בין דני לאיימי , וחיכתה ששני הניצבים יסגרו את הדלת. לאחר שהיא נסגרה על פניהם בשקט, דווקא תכונה זו היא לא ששלטה בחלל המעלית הענקית. המעלית הייתה עצומה, היה בה די מקום בשביל 20 אנשים, ההרגשה הייתה מפחידה, לחשוב שאתה זעיר לעומת המעלית. כול ארבעת דפנותיה צופו במראות, ועליהן עיטורים אדומים, שונים ומשונים. נראה היה כי עבדו על המעלית הזאת שעות, ואולי אפילו כמה ימים. המראה הגוטי והמודרני שלה התערבב זה בזה, ויצר הרמוניה מושלמת בין שני סוגים שונים של עיצוב. "טל,אני שמח שבאת. וגם את איימי" אמר דני והכניס את ידיו לכיסי מכנסיו. "זה בסדר, אולי זה המעט שאני יכולה עלשות בכדי לחפר על אלפי ה"תודות" שאני חייבת לך עכשיו" אמרה טל באדישות. "וואו" אמרה איימי ופתחה את עיניה ,"זה היה מושלם!" היא אמרה וחיבקה את ידה של טל. "אני מסכים" אמר דני והרים את פניו אל עבר המספרים שהופיעו סקופסא מעליהם. היא מיספרה את הקומות אותם הם עברו בכול פעם. "איימי, הודעת לרון שאנחנו לא הולכות איתו היום בערב לפיצרייה?" שאלה לפתע טל והביטה אל עבר איימי דרך בבואתה שבמראה.
יש המשך~~>

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||[דילי בחלק הבא מראש!] ../images/Emo126.gif

Kelly Clarkson - A Moment Like This : http://www.youtube.com/watch?v=cTsEzGXuNlo&feature=related
************************************************************************************************************************** "לא, אני מיד מתקשרת" אמרה איימי והוציאה את מכשיר הפלאפון מן הכיס של מכנסייה. היא הלכה אל הסוף של העלית, התיישבה של על אחד הספסלים המרופדים שהציבו לאנשים, ושקעה בשיחתה. היא הותירה את טל ודני לבדם במרחק-מה ממנה, אך בכולז את לבדם. דני התקרב אל טל בכמה צעדים, שנשענה באותוה זמן על דפנות המעלית, ואמר "נראה שנשארנו די לבד". טל הרימה את מבטה לעברו ואמרה בשקט "נכון שיש היום עוד משהו מלבד בואה של סבתך? אני מרגישה שאתה מסתיר ממני משהו". "כן, זאת האמת" אמר דני בשקט "יש היום מסיבה של יציאת הסינגל החדש, ומלבד זה בואה של סבתי. שזה, בערך, אירוע בעד עצמו". טל פלטה אנחה ושאלה "זה אומר שגם ג'ורג' יהיה כאן, נכון?". "נכון מאוד," השיב דני והוסיך מיד " אל תידאגי, הוא לא ייגע בך. את ואיימי תהיו צמודות אלינו כול הערב". "זאת לא רק אנני דני, הוא גם לא היה בסדר במיוחד איתך" אמרה טל בשקט ופיסקה את שפתיה האדמדמות. דני פלט חיוך מבין שפיו ודשנות ואמר "אל תדאגי לי, אני סידרתי כבר את המצב שהיה בנינו. מה שנשאר זה בניינו". נראה היה שטל לא שמעה את סוף משפטו של דני, משום שהיא מיד פרעה מעט את שיערה ואמרה "דני," והיטתה את ראשה אליו "ג'ורג' ממש מפחיד אותי, גם אם זה לא נראה כך". דני הרים אל פניו אלי הואמר "אני מבטיח לך, שאין לך מה לדאוג...אוה, ועוד דבר אחד...מכיוון שזה יהיה גם המסיבה של הסינגל, יהיו שם הרבה עיתונאים. אם את לא רוצה בעיות איתם, פשוט תאמרי שאת קרובת משפחה, או שלא תאמרי דבר, ולא תעני על שום שאלה או תענה שהם מציגים בפנייך. תזכרי שאתה לא חייבת להם שום-הסבר, סיכמנו?". "אני אזכור" היא אמרה בשקט והביטה אל עבר איימי שהצטרפה אליהם. "בחיי, רונלד הוא הבן-אנוש היחיד שמצליח להצחיק אותי כשהוא מבטא את המילה "שלום" בעברית צחה" אמרה איימי ופרצה בצחוק על ידם. "לא," אמרה טל בערעור "דני הוגה את זה הרבה יותר מצחיק". "נו, ברור. המבטא בבולטון מפורסם בזכות הקיצוניות שלו" אמרה איימי ונראתה מרוצה מעצמה עם עצם הידע שהפגינה. "רוצות הדגמה בנות?" שאל דני בגאוותנות, וגרם למספר תלתליו לקפוץ כאשר נענע את ראשו. "כדאי שנצא קודם, הדךת פתוחה כבר די הרבה זמן" אמרה איימי והצביע אל עבר הדלת הפתוחה. "אוה, לא שמתי לב"פלטו דני וטל יחדיוץ הם הביטו אחד על השני ולפטו מיד "מזל רע" באותו הזמן. "שניכם, מזל רע" אמרה איימי ופתרה את הבעיה. דני נעמד מול השתיים ואמר "תתכוננו, הנה זה מגיע". "מוכנות, מוכנות" אמרה טל באדישות ופלטה צחוק ציני. "טל מתכוונת להגיד שהיא מחכה" אמרה איימי וחייכה לעברה. "כן, שמת לב שהיא החליטה לפעול איתי בצורת הצפנים, אני זורם" אמר דני והרים את גבתו לעברה. טל התעלמה מכך ואמרה "קדימה, תגיד "שלום" כמו שאני אומרת". "הנה זה מגיע, אני מרגיש את זה" אמר דני, ועצם את עיניו. "זה בסך הכול שלום קט—" אמרה טל ונקטעה על ידי דני. "שקט, זה מפריע לזה לצאת" אמר דני, ושם את ידיו צמודות זו בזו. טל פלטה אנחה וגילגלה את עיניה לצדדי. היא הביטה עליו מצד עיניה ופלטה לאחר כמה שניות "נו, קדימה!". "רגע, אני צריך להתרכז" אמר דני ובלע אוויר. "אבל אתה—" "שתקי, ותני לו להתרכז" אמרה איימי וקטעה את דבריה של טל. טל שילבה את ידיה ואמרה "כשזה ייצא לך תודיע לנו לפני. כדי שנדע מתי למחוא לך כפיים". "אין בעיה" אמר דני, ונשך את שפתו התחתונה. טל פלטה נחרת בוז ואמרה "עד מתי אנחנו רציכים לחכות כאן?". לפתע פלט דני גרעפס ענק שהחריד והרעיד אפילו את השומרים שהיו בחדר הסמוך. הם רצו במהירות אל עבר המקום בו עמדו השלושה, והביטו עליהם כאשר הנשק שלהם בכוננות מלאה. איימי פלטה צחוק אדיר לאחר מכן, וטל החזיקה את בטנה מרוב צחקוקים קטנים. היא הביטה אל עבר דני וסיננה "אדיוט, בשביל זה חיכינו?". "בהחלט" אמר דני ושיפשף את ראשו בראשה. "אל תיהיה כבדה כול כך, משהו היה חייב לשבור את הקרח, לא?". הוא הוסיף במהירות. "אני חושבת שכן" אמרה טל ופלטה צחוק. "זה כלום חברים, הייתה כאן אי-הבנה" אמר דני אל עבר השומרים בכדי להרגיע אותם. הם שמעו את אחד השומרים מודיע במכשיר הקשר שלו "התראת-שוו-לפצצה-זה-בסדר-הכול-נערה-עם-גזים-רגזניים". "זאת לא נערה! אתה ראית פעם נערה שמוציאה דבר כזה מהפה שלה?" שאלה מיד איימי וגרמה לשומר להסתובב במקום. "לא, אבל הייתי בטוח שהשלישית היא נערה, הלא כן?" שאל השומר. טל ואיימי הביטו אחת על השניי, לאחר מכן הביטו אל פניו של דני ופרצו בצחוק קולני. "הוא נראה לך בחורה?" שאלה טל והצביע על דני. דני היה נראה המום, הוא הביט על השומר במבט, ספק מפוחד וספק עצבני. "עכשיו כשאני רואה אותו, לא. אבל מקודם הייתי בטוח שהוא בחורה לגמרי" אמר השומר בעל משקפיי הטייסים ונעלם מיד מאחורי העמודים. "ערב טוב גם לך! אתה בכלל נראה כמו דו-מיני...לך תשוויץ לך עם כול עד הדו—" "דני, תשתוק! לא מספיק שהם חשבו שהגרעפס שלך הוא פצצה, עכשיו אתה גם מקלל אותם?" התרעמה טל ומשכה אותו לאחור. "בחיי, האיש הזה עיוור" אמר דני וסלסל את שפתו התחתונה כלפי מטה. טל הביטה לעברו, וראתה את לחייו התפוחות אדומותמאי פעם, את עיניו הכחולות בורקות, ואז שפתיו מפוסקות. היא הבינה שהוא די כועס על השומר, ומיד החליטה לתקן את המצב, לפני שרוחות האגו שלו ישטלתו עליו. והוא בוודאי יעשה משהו טיפשי. "דני, תרגע. הוא בסך הכול התבלבל, אתה ואני ואיימי יודעים שאתה גבר, זכר-זכרי ביותר יותר מכול הזכרים שקיימים" אמרה טל והרימה את פניה אל פניו. דני חייך ואמר "ואם מישהו צריך הוחכה אני מוכן להוריד עכשיו את תחתוני, ולהראות לעולם שנולדתי זכר!". "אני חושבת שאנחנו נש—" "נוותר בוודאי על הצגה הזאת" אמרה טל וקטעה את דבריה של איימי, ותקעה בה מבטים מזהירים. "אני בעד שניכנס בכדי לפגוש את הסבתא שלך" אמר טל לאחר מכן, וחייכה לעברו. "רק רגע, טל. את יכולה לבוא איתי רגע אל השירותים?" שאלה איימי במהירות ותלתה בה מבטים עמומים. "אה," אמרה טל והביטה אל עבר דני "אפשר שנייה?" היא שאלה במהיורת וכיווצה את גבותיה. "שתיכן? לשירותים?עכשיו?" שאל דני במהירות. "כן, כן כן" אמרה טל, וגלגלה את עיניה אל עבר איימי. "הבנתי," אמר דני בשקט ושפשף את סנטרו "אתן הולכות לעשות את הדברים האלו שלכן...את יודעת, כול הריכולים, והעניינים... היום קוראים לזה "צריכה לשירותים", אה?...טוב, לכו לכו, אני אחכה כאן לבואו של השומר, ואז נראה מי זכר ומי נקבה".
יש המשך~~>

m i c k e y 15

New member
הסבתא הזאת לא נשמעת לי טוב חחחח

ודי! כמה זמן טל ודני מבלים ביחד תגידי?! הם בחופשה או משהו??

Lior1590

New member
איזה דפוק השומר..../images/Emo163.gif

הם שמעו את אחד השומרים מודיע במכשיר הקשר שלו "התראת-שוו-לפצצה-זה-בסדר-הכול-נערה-עם-גזים-רגזניים". "זאת לא נערה! אתה ראית פעם נערה שמוציאה דבר כזה מהפה שלה?" שאלה מיד איימי וגרמה לשומר להסתובב במקום. "לא, אבל הייתי בטוח שהשלישית היא נערה, הלא כן?" שאל השומר. טל ואיימי הביטו אחת על השניי, לאחר מכן הביטו אל פניו של דני ופרצו בצחוק קולני. "הוא נראה לך בחורה?" שאלה טל והצביע על דני. דני היה נראה המום, הוא הביט על השומר במבט, ספק מפוחד וספק עצבני. "עכשיו כשאני רואה אותו, לא. אבל מקודם הייתי בטוח שהוא בחורה לגמרי"
[טוב שלא העתקתי חצי מהחלק..] איזה דביל השומר!! דני הוא הגבר שבגברים!!!! ואף אחד לא יגיד אחרת!! [לקחתי את זה קשה מידי לדעתי]... *ממשיכה לקרוא*

yaelsee

New member
ידעתי שזה איכשהו יהיה קשור בסבתא שלו!

בוט, כבר אמרנו שאת המ... יצירתית?
חחחח בדרנית לבדחיות גסות XDD הרגת אותי *ממשיכה לקורא*

butbut

New member
יצירתית?XD הזכרתן חולנית-דמיון מפותח-חוש הומו

ר-אבל יצירתית? לא עדיין לאXD

yaelsee

New member
כן, אני זוכרת שמישהי פעם אמרה

היו לנו יותר מדי תיאורים למוח שלך ><" אני פשוט אסתפק בזה שאני כל כךךךך אוהבת את דרך החשיבה שלך, ואת היצירתיות שלך. הפיק שלך כתוב בצורה כל כך מציאותית, וזה פשוט כיף לקרוא אותו.
אני מכורה

butbut

New member
אווו תודה../images/Emo70.gifXDDD

התיאורים שלי מוגזמים בכמה חלקים,אה?

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||| ../images/Emo126.gif

לכול ה-2 חלקים הבאים:
Pink - Lady Marmalade: http://www.youtube.com/watch?v=-Mp115afFIA
Beyonce Knowles - Check On It :[תחכו קצת בהתחלה] http://www.youtube.com/watch?v=kJFscLngknY&feature=related
The Pussycat Dolls Megamix : http://www.youtube.com/watch?v=rPDdVwW6Cac&feature=related
************************************************************************************************************************ "אוה, כן, בערך" אמרה טל. חיוך קטן הופיעה על שפתיה, היא נזכרה ביום בו החלו הוא ודאגי לריב מי מבניהם הוא יותר גבר. לבסוף כשהיא הלכה, היא גילתה, על פי דבריו של טום כמובן, שהם בהחלט בדקו את זה, אבל בדרך המיוחדת שלהם. "חמש דקות ואנחנו כאן" אמרה טל וחייכהל עבור חיוך מתוק. "אני סופר, על השעון" אמר דני, והביט אל עבר שעונו. "בסדר" אמרו איימי וטל יחדיו ונעלמו מיד מן האופק. ******* "את פשוט רעה אליו, תודי בזה" הטיחה איימי בטל, כאשר נכנסו השתיים בדלת השירותים. "אני לא רעה אליו, אני רגילה לגמרי!" התגוננה טל, והביטה על עצמה במראה. היא ואיימי עמדו אחת על יד השנייה, והביטו על עצמן במראה הגדולה שהתנוססה בקיר מולן. טל הביטה אל עבר שיערה הגלי שגלש עד לאורך שבין מותניה ומעליו. היא לבשה סוודר ארוך בצבע סגול-אפרפר שהיה די ארוך, ומחמם. מתחתיו היא לבשה גופייה שחורה ארוכה, ומכנסי-ג'ינס צמודות. לרגלי,הפעם, היא לבשה את המגף שאהבה, במקום את האולסטאר הניצחי שלה. היא ואיימי החליטו שהפעם הן יגוונו את המראה שלהן. הן סידרו את השיער בצורה תואמת, כ שחלקו העליון חלק, וכול השאר גלי עד מתותלתל. טל הביטה אל עבר אפה הסולד, והתקרבה בכדי לראות את האיפור המועט ששמה על עצמה. היא לא רצתה להיראות מאורגנת מידי, ועם כול זה גם לא מוזנחת. גופה הצר היה מתאים לכול סוגי הלבוש, ושיערה היה קליל וגלי בצורה מושלמת תמיד. הדבר היחיד שהציק לה באמת היה הרגליים, שלה, אך מאז שאמר לה ליאו שהיא טועה ורגלייה אינן מדולדלות, וכך גם ידייה היא הפסיקה לדאוג. "טל, את שמה לב שאנחנו מדברות על דני ג'ונס?" שאלה איימי תוך כדי מריחת השפתון החדש שלה. טל התיישבה על הכיור הארוך והמפואר ואמרה בשקט אל בבואתה שבמראה "אז מה אם הוא דני ג'ונס? איימי הוא מר לי בעצמו לא להתייחס אליו כמו אל דני ג'ונס. אוף, אני מבולבלת לגמרי". איימי התקרבה אליה אומרה "אל תיה מבולבלת, תיהי טל אביב. אולי זה פשוט באוםי שלך, להיות חברותית לכולם, עוקצנית, וצינית וישראלית בעיקר. ובכולז את הוא אוהב את חברתך, בחיים שלי לא דמיינתי את דני כול כך פתוח, ומצחיק. את תמיד צדקת, זה ממש כייף להסתובב איתם. הם בכלל אל סנובים ומתנשאים, הם ממש "אחלה". טל פלתה צחוק ואמרה "כן, "אחלה"...זאת המילה". "ובכול זאת טל, את רעה אליו" אמרה מיד איימי וכייוצה את גבותיה כמו גורת כלבים חסרת-ישע. "לא, אני אומרת לך שאני לא!...זה דני, הוא פשוט כזה. ואני לא אמצא את הזמן לומר לו סליחה, או לדבר איתו על דברים חשובים. את יודעת למה? כי הוא תמיד מוצא משהו אחר לעשות" פלטה טל והחלה להרים את שיערה כלפי מעלה, בכדי לבחון אם הדבר משנה את יופייה. "אז תימשיכי אותו בחגורה ילדה, אחרת הוא יברח מבין ציפורנייך" אמרה לפתע קול של אישה. המים בשלושה תאים של השירותים ירדו באותו הרגע, ומתוכו יצאו שלושה נשים מזורות בהחלט. "כן ילדה, תשחקי בו היטב, עד עכשיו את עשית עבודה מצויינת" אמרה עוד גברת אחרת. טל נעמדה על יד איימי בפחד והביטה אל עבר שלוש הנשים שעמדו מולן. הן היו שתי נשים זקנות, אך לא נראו זקנות יותר מידי. היו שם שתי נשים כושיות, ואחת לבנה. הן היו נראות זיהות בבגדים, ובכול זאת שונות ביופי החיצוני. שתי הכושיות היו נראות מוארות בהחלט. לשפתיהן היה מרוח אודם אדום, וגם לשפתה של הזקנה הלבנה. הן לבשו מכנסי ג'ינס,שלושתן, ומגפי עור שחורות. טל הביטה עליהן בהלם, ופתחה את עיניה בכדי להבליט זאת. "הנכד שלי לא באמת מבין בנשים" אמרה הלבנה מבניהן, והתקרבה אל עבר טל. היא הוריד את משקפיי השמש שהיו לעיניה, והביטה על טל. "יום אחד הוא הביא לי בוני אחת, מקלונת עם ליפגלוס יקר, היא הביטה עלי מלמעלה עם העיניים החתוליות שלי, ובחיי שרציתי לנשוך אותה בעצמי. מתי שהיא אמרה לי "שלום אני בוני" אמרתי לה "שלום ולא להתראות". סובבתי את פני והלכתי משם אל עבר המוזג, הוא היה הרבה יותר מעניין ממנה" אמרה הזקנה, והפסיקה לסקור את טל. "את, סבתא של דני ג'ונס?" שאלה מיד איימי, והרימה את פניה לעברה. היא נראתה בהלם, ממש כמו טל. לשתיהן היה קשה לצאת מכך, משום שממש לנגד עניהן עמדו שלושת הנשים הכי מוזרות שפגשו הן בחייהן. "בהחלט יקירתי, ואת החברה החדשה שלו?" שאלה הזקנה הלבנה. "אתן לא נראות לי חתולות, מה קרה לטעם הגרוע של דני?" שאלה אחת הנשים מאחורה והרימה את רגלה אל עבר הכיור בכדי לסגור את הריצ'רץ של המגף. טל הביטה לעברה בהלם ולא הוציאה עוד ציוץ מפיה. "לא, אני לא חברה שלו, ואנחנו בהחלט לא חתולות" ענתה איימי וחייכה לעברן הזקנה השחורה שעמדה הכי קרוב אל טל הרימה אליה את פניה וניערה את שיערה השחור. "מי את?" היא שאלה במהיורת וחייכה לעברה חיוך מרגיע. "טל אביב" אמרה טל בשקט. "את רזונת, ואת יפיופה, את בטח זאת שמתאכזרת לנכד של אליס,לא כך?" שאלה בחביבות. "כן" אמרה טל וחייכה אליה בחזרה. "מעולה! סוף סוף מישהיא שעושה דברים, חוץ מלהימרח על החזה שלו. כי זה כבר לגמרי נמאס עלי!" אמרה סבתו של דני, שהתגלתה כאליס אמה ג'ונס. היא הייתה בעלת עינים כחולות ושיער בלונדיני חלק עד מאוד. היא לבשה מכנסי ג'ינס ארוכים, וחולצה בצבע שחור בעיצוב מיוחד שהיה תואם גם לשתי חברותיה האחרות. טל הביטה עליה מכף רגל ועד ראש, וראתה את הדברים הדומים בה ובדני. לשניםה היה את אותו האף, ואותו הסנטר. היא בהחלט הייתה נראית כמו הגירסה הנשית של דני, והזקנה יותר. "נעים להכיר אותך טל אביב, לשם שינוי" אמרה אליס ולחצה את ידה של טל. ידיה היו מלאות בצמידים נוצצים, וטבעותמבריקות. היא הייתה ההמפך ממה שדמיינה אותה טל בתוך ראשה. טל חייכה ואמרה "אני לא מתאכזרת אליו עד כדי כך, אני בסך הכול...עושה דברים רעים". "או, בהחלט" אמרה איימי, ולחצה את ידיהן של שאר הגברות המרשימות.
יש המשך~~

Lior1590

New member
"מתאכזרת אליו"...חחח..

לא הבנתי מה הקטע של שתי הבנות הכושיות האחרות, מה הן קשורות??? וסבתא של דני נשמעת ממש מלחיצה, היא אומרת שכל בת שהוא מביא היא חתולה שנמרחת עליו ושסופסוף הוא מביא משהיא שמתאכזרת אליו... בוני זו לא זאת שדאגי דיבר איתה ששלחה לדני ד"ש? או שאני מתבלבת באחרת? *ממשיכה לקרוא*

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||| ../images/Emo126.gif

אליס חייכה אל עבר טל ואמרה "אם לא התנשקת עם החבר הכי טוב שלו, החטפת סטירה לאקסית שלו, גרמת לו לרוץ ערום ברחוב או לאבד באמצע רחוב בומה בני-אדם בתחתון בלבד. את לא נחשבת לרעה, ואני מצפה ממך לזאת, אם את אכן קרובה אליו". טל פלטה צחוק יחד עם איימי. "קרה משהו?" שאלה הגברת בעלת השיער השחור, שהתגלה שמה כאמדיס. "טל כבר עשתה, בערך, כמה דברים מן הרשימה...זה לא אמור לצאת מכאן, אבל זה בהחלט קרה" פלטה איימי. טל פתחה את עיניה והביטה אל עבר איימי, היא רצתה לחנוק אותוב אותוה רגע, אך החליטה שלא לעשות זאת כעת. "באמת ילדונת קטנה? אני גאה בך מאמא- קטנה!" אמרה אליס. "באמת? אני מרגשיה עם זה רע" אמרה טל בשקט. "אס-אס-אס למילים שכאלו, גברים הם היצורים הכי נבזיים, שקרנים וצבועים שתוכלי לפגוש במהלך חייך. אם לא תדעי איך להשתמש בהם, הם ישתמשו בך מתוקה" אמרה הגברת השלישית, מיכאלה. מיכאלה, לעומת שאר הזקנות הייתה נראית הכי זקנה, ובכול זאת לבשה מגפי עור, ובגדים נועזים וצעקניים. דבר שלא התאים כלל וכלל לזקנות בגילן, ובכלל לזקנות בכללי. "אתן נראות לי בהלם, נאבד לכן הליפ-גלוס בנות?" שאלה אמדיס, והביטה על השתיין בהרמת גבה. טל פרצה בצחוק ואמרה בשקט "זה לא זה, אבל אתן...נראות—" "או-מאמא?" שאלה אליס במהירות, וחייכה חיוך מתוק. טל חייכה ואמרה "בדיוק, תיאור טוב". מיכאלה הרימה את ידיה לביטול ואמרה בשקט "הדור של היום, לא יודע איך זה לכייף בגיל המאוחר שלך...אנחנו שלשיית מאמות יקירתי, אנחנו לידייות של עצמינו כעת. אף גבר לא שולט בחינו, אלא אם כן משעמם לנו בלילות. וחוץ מכך, אנחנו בדרניות, ובכול זאת זקנות רגילות לגמרי". "הלוואי שסבתא שלי הייתה נראית ככה, היא נראה לי יותר קטנה ממכן בגיל, ונראית יותר זקנה ממכן במראה" אמרה איימי, וחייכה אל עבר טל. "טוב, אני לא מאשימה אותך" אמרה אמדיס. "אז את איימי, ואת טל?" שאלה אליס במהירות, והביטה אל עבר טל ואיימי. "כן" ענתה טל. "מי מבניכן בנות היא החברה החברה-המסכנה-של הנכד שלי?" שאלה אליס והרימה את גבתה. "אף אחת" אמרו איימי וטל יחדיו. "ואיפה הוא?" שאלה מיכאלה. טל הצביעה אל עבר היציאה ואמרה "בחוץ, מחכה לנו". "השארתן אותו לבד בחוץ? בחיי,אם יש דבר שאני הכי אוהבת בו זה הג'נטלמניות שלו" אמרה אמדיס. "או שהוא משתין בתוך עציץ" אמרה אליס בביטול וגרמה לטל ולאיימי להביט אחת על השנייה לפרוץ בסמפוניית צחוק. "קדימה מאמות-אנחנו יוצאים לבחוץ. הרבה זמן לא ראיתי את הילד המגודל הזה, מעניין אותי מה הפעם הוא ילמד אותי" אמרה אליס והצביעה אל עבר היציאה. "אין בעיה" אמרה טל ויצאה לפניהן על איימי. ****************** "דני" קראה טל ,כאשר יצאה יחד עם איימי בצעדים מהירים. "איפה הייתן?" שאל דני במהירות. הוא היה נרעש כאילו חיכה להן בחוץ לפחות כמה ימים שלמים. טל חיכה ואמרה "בשירותים, מה נראה לך?". "ואז הסבתא שלי תגיד לי ששוב אני מאחר, וזו אשמתי...תמיד יש לזקנה האהובה הזאת תלונות עלי. יום אחד היא ירדה עלי ש—" "אני עדיין חושבת שיש לך יותר מה להציע, אתה שמן כמו בלון, נכד יקר" אמרה אליס ויצאה מתוך העמוד שמאחוריו עמדה יחד עם עוד שתי חברותיה. "היי אליס" אמרה טל וחייכה לעברה. "סבתא? אבל איך?...טל, איימי...אתן....מה קורה כאן?" שאל דני בבלבול ועמד על יד סבתו בכדי לחבק אותה. הוא היה הרבה יותר גברי ובגבוהה ממנה, היא הייתה נמוכת קומה גם עם העבקים הגבוה שנעלה. היא הגיעה לו רק עד לחזה, כמו שטל הגיע לו, ועד לכתף מלבד זאת. "השמנת יקירי" אמרה אליס וטפחה על כרסו של דני. "תודה סבתא" אמרה דני, ופלט צחוק מתגלגל. שגרם לליבה של טל לקפוץ לפתע, היא לא הבינה מדוע, ולא הבינה מה פשר הקפיצה הזאת. אבל קיוותה שאף אחד לא הבחין בכך. "היי, מיכאלה ואמדיס, גם אתן כאן?" שאל דני בשמחה והתקדם אל עבר שתי הזקנות האחרות. הוא עטף אותן בחיבוק ואמר "לא ראיתי אותכן המון זמן, אז מה המרגש? איך העסקים?". "קודם בוא נתחיל בכך שהיינו בלאס-וגאס, או-או כמה שהשתוללנו שם, אה אליס?" שאלה אמדיס את אליס. שלושתן פרצו בצחוק קולני והשאירו את שלושת הצעירים פעורי פה. זה היה נדיר לראות קירבה כזאת שבין שלושה חברות טובות, שהתברר שהן כך עוד מילדות. היה קשה להאמין שהן אכן בריטיות, אלמלא המבטא הכבד שהיה בלשונן. "אני רואה שהפעם הבאת לנו בנות נורמאליות, במקום חתולות גבוהות וחטובות יישבן. אל תעלבו יקירותי, פשוט הישבן שלכן לא מציץ כלפי חוץ בכדי שנוכל להבחין בפרטים שלו" אמרה מיכאלה אל עבר דני. "היי, היא בסך הכול לבשנה מכנסונים, מה אתן רוצות ממנה?" שאלה דני בנסיון להגן על האקסית שלו. טל החליפה מבטים עם איימי, שהחליפה מבטים איתה אותו הזמן. היה ניכר על שתיהן, כי הן אינן יודעות מי היא האקסית של דני, אך היא בהחלט נשמעה כזולה. "מכנסונים? לזה אתה קורה מכנסונים? חצי מן הישבן שלה בצבץ לבחוץ, זה היה מבחיל לגמריי בחורצ'יק" אמרה אמדיס. "אני מסכימה דני-בוי" אישרה אליס, וחייכה לעברו. "אבל אנחנו כבר רגילות לדברים העל-טיבעיים שאתה מראה לנו, כמו החבר שלך. ההוא שלמד איתי וואלס" הוסיפה אליס. "דאגי פוינטר?" שאלה טל מיד, והתערבה בשיחה. "כן, בדיוק. הבחור הרזה והמצחיק ההוא" אמרה אליס ושפשפה את סנטרה. טל פרצה בצחוק ואמרה "כן, אחד מן החברים הכי טובים של דני. הוא רקד גם איתי". "וגם איתי" אמר דני בהתמרמרות, והשפיל את פניו אל עבר נעליו. "הוא נראה כמו אחד שאוהב לעשות דברים מטורפים" אמרה אמדיס מן הצד והביטה אל ציפורנייה. "אז יקירי, יש לך חברה חדשה כבר?" שאהל אליס, והובילס את כום אל עבר חדר האורחים של הקומה הזו. טל ידע שתוך החדר מצויים להיות גם שאר חברי מקפליי, מספר עיתונאים, וגם ג'ורג'. ולכן הכינה את איימי מראש לכול הפרטים הללו, בכדי שלא תוכל לפשל. "לא בדיוק," אמר דני והרים את מבטו אל עבר טל שהביטה על איימי, שדיברה עם אמדיס על קניונים ברחבי המדינה. "הבחורה הזאת," אמרה לפתע אליס, וגלגלה את עיניה אל עבר טל שהמטרפה לשיחה עם איימי, אמדיס ומיכאלה. "היא מוצאת חן-בעיניך?" היא שאלה מיד, והירמה את פניה אל עבר נכדה. "היא אוהבת את החבר הכי טוב שלי, דאגי פוינטר ההוא. יש בניהם 'קליק', לפי דבריו" אמר דני. "לא ענית על שאלתי, אני לא כמו אימא שלך דניאל. את היכול להסתיר מפניה דברים, אך מפני ילדון, לא כלום. בדיוק כמו שהיית ילד קטן והיית רץ אלי ומספר לי את כול המתרחש בבית הרדוף-קללות שלך. אתה זוכר?" שאלה אליס והרימה כלפיו את גבותיה המצויירות. "כן, ברור" אמר דני וניער את ראשו.
יש המשך~~>

yaelsee

New member
לאלאלא../images/Emo70.gif

שום קליק!
בוט סליחה שהרסתי קודם את הרצף

Lior1590

New member
רגע...

דני יודע שהם התנשקו??? דאגי סיפר לו??? אם כן זה אסוןןןןןןןןן!!!!!!!!!!! אבל הוא עדיין אוהב אותה אפילו סבתא שלו אומרת את זה!!!! גאד רק שהוא לא ישנא אותה עכשיו
הם צריכים להיות ביחד!!! דני+טל=
*ממשיכה לקרוא*

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||| [5-אחרון!!!!!!!!!!!!!1!!]../images/Emo126.gif

אליס פרצה בצחוק ואמרה "אתה עיוור למה שאתה לא מסוגל לראות יקירי. תנסה להביט קרוב יותר לבחורונת, ותתחיל לתת צ'אנס לנמרות. כי אני בטוחה שעם חתולות גמרת...כלומר, סיימת". "את מדברת איתי בצופן כלשהו?" שאל דני בשקט. "תפסת את הרעיון" אמרה אליס וקרצה לו. הם נכנסו במהיורת אל תוך החדר הענק תחילה, ולאחר מכן אל תוך האולם העצום. באולם חיכו להם כולם, ולא קפצו ישירות כמו שציפתה טל, אלא עשו זאת בשלבים. טל ראתה את ג'ורג' מקצה האולם ואמרה לדני בשקט "הוא כאן דני, הוא כאן". "אני כבר חוזר טל, יש לי בעיה עם אחד המנהלים" לאחר מכן הוא הסתובב אל שתיהן ואמרה "אתן תוכלו להסתדר כאן כמה דקות? אני מיד חוזר". "בטח" אמרה איימי. "טל?" שאל דני, והביט אל עבר פניה. "כן, כן. לך" אמרה טל בשקט. "כבר חוזר" אמר דני ונעלם בים האנשים שהקיפו אותן. לפתע הגיח מאחוריהן דאגי, הוא גרם לשתיהן לקפוץ כאשר התגנב מאחוריהן בלי ששמו לב. "שלום לבנות היפות, ערב טוב לחברה של טל" אמר דאגי בנימוס. הוא לבש מכנסי ג'ינס בהיר שהגיעו לו עד לאחר הברכיים, ואת הסווטצ'ר האדום שכול כך אהב. שיערו הבלונדיני היה נראה פרוע, ומסודר עם זאת. חיוך מתוק נראה על פניו, וזיק של חיבה בעיניו. "דאגי...פוינטר" אמרה איימי בשקט. "זהו שמי" אמר דאגי וחייך אליה חיולך חביב ביותר. טל חייכה ואמרה "התלבשת נחמד הפעם, איך עבר הלילה דאג?". "רע, חשבתי המון על מה קרה...רגע, היא יודעת על זה?" שאל דאגי והצביע על איימי. טל צחקה צחוק מהיר ואמרה "כן, היא יודעת". "גם סבתא של דני יודעת" אמר דאגי וכיווץ את גבותיו הדקיקות. "כן, אני יודעת" השיבה טל בשקט. "היא באה ואמרה לי ששיחקתי אותה עם המקלונית-היפה" ארמ דאגי ונראה מבולבל עוד יותר. טל הביטה אל עבר איימי, ושתיהן פרצו בצחוק. "למה היא קוראת לך המקלונית-היפה?" שאל דאגי והרים את שפתיו לכדי צורת נשיקה. "אני לא יודעת" אמרה טל והביטה אל עבר מכשיר הנייד שלה שהחל לצלצל. "כבר חוזרת" היא פלטה, ואמרה "רגע" אל תוך המכשיר. היא תקרבה אל דאגי ואיימי ושאלה "אתם תסתדרו לכמה דקות שניכם?". דאגי הביט על איימי ושאל "איימי, רוצה לבוא איתי ליסבוב קטן באולם, נראה לי שאם תשארי כאן לחכות לטל את תתייבשי". איימי הביטה אל עבר טל בפליאה ומארה לדאגי "בוודאי". היא חייכה לעברו ושאלה "הבס שלך כאן? אני גם באסיסטית במקרה". "באמת?" שאל דאגי, ובאותה השנייה שניהם נעלמו מן האופק. טל הביטה אל עבר השיחה שלה, היא התנתקה בתוך שניות. היא הלכה אל עבר ספר הטלפונים של המספרים האחרונים שחייגו אל המספר שלה, וראתה מספר לא מזוהה. היא הביטה עוד כמה דקות במספר, וכשראתה שאין היא מזהה אותו היא החליטה לחזור ולחפש את דאגי ואיימי, או שמא שתיתקל בדני ותוכל לדבר איתו סוף כול סוף על הדברים שעומדים על ליבה. "שלום לך, ברצוני לשוחח איתך. האם אני יכול?" שאל קול מוכר מאחוריה. טל הסתובבה בשנייה ונרטעה לאחור, היא הביטה על פניו של ג'ורג' ואמרה בתיעוב "לא, תודה". "אני חייבת לך הסברים טל אביב, אני מרגיש שאני חייב לספר לך מדוע נתקעתי איתך באמת בארון הניקוי ההוא, ומדוע אני רודף אותך במשך כול הזמן הזה. יש הסבר להכול, אני מבטיח לך. רק תבואי לשמוע" אמר ג'ורג' בנימה חלקלקה. טל הרימה את גבתה ואמרה "ומדוע אינך יכול לומר את זה כאן? האם אתה מנסה לגרור אותי אחרייך שוב? נמאס לי מהשטויות הללו, עוד צעד אחד ואני קוראת למשטרה באמת, אני לא צעצוע של אף אחד". "אני הבנתי את זה מזמן יקירתי, רק כמה מילים...בבקשה?" שאל ג'ורג', וליטף את סנטרו. "בסדר, אבל לא במרחק רב מכאן, אני מתכונת להיות צמודה אל כולם" ציוותה טל. "במרפסת הפתוחה כאן זה בסדר?" הוא שאל, והתקדם לעברה צעד אחד. טל הסתובבה אל עבר המרפסת, וסובה את ראשה במהירות אל עבר ג'ורג'. "בסדר" היא אמרה בטון חזק, ובתוך תוכה היא פחדה. ובכול זאת הייתה סקרנית לשמוע את דבריו על התנהגותו המטופשת. היא הלכה אחריו אל עבר המרפסת הגדולה, היא הייתה ממוקדמ בסוף האולם, ובכול זאת מנותקת עם זאת. היה שם זוג בסופה, אך חוץ מהם אף לא אחד אחר. טל החלה להרגיש את הפחד גואה בה, היא עמדה על יד המעקה ואמרה בשקט "דבר, אני מקשיבה. ואין לי הרבה זמן". "דבר ראשון, אני מצטערת על הכול טל אביב" אמר ג'ורג'. "דבר שני," הוא המשיך ברצף מבלי לחכות לתשובתה. "ההתנהגות שלי היא משום שבעצם אני לא רוצה שהבנים יסתובבו ספציפית איתך. כי את ראית שעם ג'יוהנה אין לי שום-בעיה--" "כן, שמתי לב" קטעה אותו טל והרגישה את האוויר מתפרץ על פניה. "בקיצור, אני חושב שהסיבה העיקרית היא..." אמר ג'ורג' והביט בה. "היא?" שאלה טל במהרות. "אני לא מוכן שהם יהיו איתך, אני מקנא להם" אמר ג'ורג' וליטף את קצה סנטרו. טל הפילה מידה את הכוס שנטלה לידה, והלכה צעד אחד אחורה. היא פתחה את עיניה לרווחה והרגישה את הרוח מכה בה בחוזקה, כאילו מנסה לעורר אותה ולהשיב את תשומת ליבה. "לא" לחשה טל בשקט. גור'ג' התקדם לעברה ואחז במרפקה עוד לפני שהצליחה היא לברוח מפניו. *****************************************************************
המשך יבוא מחר:] [יום שישי] סורי על הדילי בננות.[חרא של מחשב]
בוט.

yaelsee

New member
../images/Emo2.gif

ג'ורג'? ג'ורג'
. *צמרמורת*
. מסכנה, במקומה אני הייתי... לא יודעת
פרק מצחיק
. סבתא של דני
שובבה שכזו
קליק בין דאגי לטל? שום קליק
. טל צריכה להיות עם דני
חחחח אני רוצה לשמוע את רון ודני אומרים שלום, וואי עם דני בכלל...
. "הילדה שיושבת לידי מהממת" XDD
לטל יש בעיות לא ברורות עם הטלפון שלה?
. שיחה ממספר לא מזוהה, הודעה שהיא אף פעם לא פותחת... טל, זה לא קשה, את רק צריכה ללחוץ על כמה כפתורים! זה פשוט!
מקלונית יפה חחח ממש הצחקת אותי.
טוב, הראש לי לגמרי ריק, בקושי ישנתי בלילה [אהמשעתייםוחציאהמ] ואני לא מצליחה לחשוב בבהירות.
. אני חייבת לעוף לישון, יש לי מחר פוינט, נשארתי ערה בשביל הפיק
לילה טוב

למעלה