יא-בייבי!30-31פרקים

butbut

New member
../images/Emo99.gif....כן..מסכנה טל ><

><
חחח סבתא של דני..XDDDDDDDDDDDDD...באמת שובבה
אכן..LOL
חחח..כנ"ל[יי את זכרת את המשפט ההוא!]XD
כן,יש לה בעיות בכללי..חח
. חחח טנקס
אוו מחר פוינט
מאז שניסיתי אותו בעצמי-אני מעריכה אותך יותר
XD

Fall Out Inbar

New member
../images/Emo24.gifבוט, אין מילים בפי!

תיראי, את אפילו גורמת לי לדבר בצורה ספרותית. אלוהים, כל התיאורים שלך והכל..
"אבל גם אתה לא מצחיק" אמרה טל וחיכתה לשמוע את תגובתו. היא אהבה לנסות אותו בכול פעם, רק בכדי לראות את תגובותיו. דני הנהן עם פניו לימין ולשמאל ואמר "בטח שאני כן מצחיק, ת תמיד צוחקת מהבדיחות שלי". "לא תמיד, אל תחמיא לעצמך" אמרה טל והרימה את גבותיה כלפי מעלה. "האם את מערערת על ההומור שלי?" שאל דני, שהבחין כי נימת קולה של טל השתנתה כליל. "כן, קצת...אבל כן" אמרה טל בבטחון.
איך היא נהנית להתגרות בו..
הן היו שתי נשים זקנות, אך לא נראו זקנות יותר מידי. היו שם שתי נשים כושיות, ואחת לבנה. הן היו נראות זיהות בבגדים, ובכול זאת שונות ביופי החיצוני. שתי הכושיות היו נראות מוארות בהחלט. לשפתיהן היה מרוח אודם אדום, וגם לשפתה של הזקנה הלבנה. הן לבשו מכנסי ג'ינס,שלושתן, ומגפי עור שחורות.
הלוואי שהסבתות שלי היו כאלה!
"או-מאמא?" XD
אני נקרעת פה!!
"היא מוצאת חן-בעיניך?" היא שאלה מיד, והירמה את פניה אל עבר נכדה. "היא אוהבת את החבר הכי טוב שלי, דאגי פוינטר ההוא. יש בניהם 'קליק', לפי דבריו" אמר דני.
טל מתי תביני שאת צריכה להשאיר את דאגי לאחרות אהמאניאהמ ולהיות עם דני.. פאק, הוא היחיד שיודע על כל הכתמים האפלים והשחורים מהעבר שלך, ואת היחידה שיודעת על שלו [אפילו ללהקה הוא לא סיפר].. טיפשה!
"בקיצור, אני חושב שהסיבה העיקרית היא..." אמר ג'ורג' והביט בה. "היא?" שאלה טל במהרות. "אני לא מוכן שהם יהיו איתך, אני מקנא להם" אמר ג'ורג' וליטף את קצה סנטרו. טל הפילה מידה את הכוס שנטלה לידה, והלכה צעד אחד אחורה. היא פתחה את עיניה לרווחה והרגישה את הרוח מכה בה בחוזקה, כאילו מנסה לעורר אותה ולהשיב את תשומת ליבה. "לא" לחשה טל בשקט. גור'ג' התקדם לעברה ואחז במרפקה עוד לפני שהצליחה היא לברוח מפניו.
לאלאלאלאלא!! לא עוד כתם שחור ואפל.. היא לא עברה מספיק? אני לא פה בצהריים, אבל ברגע שאני אחזור תתכוני לעוד חפירה!

butbut

New member
LOL../images/Emo24.gif

חח כע-היא בהחלט נהינת להתגרות בוLOL XDDDDDDDDD.. איך שזה נשמע קל "תעזבי את דאגי-לכי לדני-ונגמר הסיפור!". אבל זה קשה במציאות. טל כזאת תמימה...רצחים.

m i c k e y 15

New member
רקע..ג'ורג' הוא....כאילון? זה מה שנאי חושבת?

כאילו הוא?! איך...מה? מדוע? אררר מחכה לפרק הבא!!

Fairy of Rock

New member
../images/Emo136.gifבוט, אני חייבת להגיד לך שאני לא מבינה כב

*כבר כלום, מה מקנא? מי מקנא? מה סבתא? איזה בס? ואיפה ה
קיצר, עוד פרקD:

butbut

New member
חחח...ג'ורג' מקנאXDD

טוב אולי הכול יתבהר לך בפרק הבא:]

ענבז

New member
משום מה יש לי תחושה שיהיה משהו בין איימי לדני

אבל אני לא רוצה שזה יקרה כי אז זה יהיה צפוי ואני רוצה להיות מופתעת XD בוט, פרק מדהים.. ממש אהבתי את סבתא של דני.. במיוחד בקטע שהם מדברים על האקסית שלו.. וגם מאיך שדני נפגע כשחשבו שהוא בת חחחח מחכה מחכה מחכה מחכה לפרק הבא מתי יהיה?....... היום יש לי מסיבה מגניבה ביותר בשוהם, מישהי מכאן באה? (השאלה מפונית לצופיפניקים סקסיים בכיתה ט' בהנגהגת איילון XD)

butbut

New member
חחחח אני יכולה לומר לך מעכשיו שההרגשה

הזאת לא נכונה. ליבה של איימי יהיה שייך למישהו..גם..לא..ממש..צפוי
XD

גרבע

New member
אוה גאד

אני הייתי בוחרת בדני XD אבל מצד שני דני היה מקבל את זה יותר טוב אם היא תבחר בדאגי,דאגי לא יודע לקבל דברים כאלה הוא עוד צעיר אם טל תיהיה עם דני אז דאגי יהיה עצוב והכול ודני חוצמיזה לא יעשה לו את זה הוא חבר טוב אני מנסה להגיד שדני יתגבר על זה אבל דאג לא XD אוה פרק יפה! יו ג'ורג' אונס אותה?OO" אם היא היתה מציאותית יש מצב שהייתי עוזרת לה XD אני עדיין שונאת אותה,היא רעה אני לא מוכן שהם יהיו איתך, אני מקנא להם" אמר ג'ורג' וליטף את קצה סנטרו. טל הפילה מידה את הכוס שנטלה לידה, והלכה צעד אחד אחורה. היא פתחה את עיניה לרווחה והרגישה את הרוח מכה בה בחוזקה, כאילו מנסה לעורר אותה ולהשיב את תשומת ליבה. מוכעכע XD

butbut

New member
חחח דאגי קטן? טוב רק בשנה וכמה חודשים מדני..X

למה שונאת? היא ממש חמודה אבלל XDD
חחח רעה אחתLOL

גרבע

New member
נאמ הכוונה שלי זה

שדאגי יותר ילדותי מדני.. [ואו.מה אמרתי כרגע?XD] טוב זה די נכון.. דאגי יקבל את זה הרבה יותר קשה מדני..\= טל לא חמודה XD! היא רעה.XP היא פוגעת לנו גם בדאגי וגם בדני.. אין סיכוי שג'ורג' יאנוס אותה נכון?חבל שהיא הפילה את הכוסOO" אני הייתי זורקת אותה עליו XD או מפילה אותו מהמרפסת..
תודי בזה טל היא מלפצת XD [סוג של מפלצת] אוה הסיפור עד פרק 35 ?):

butbut

New member
לא,כרגע הסיפור יותר הרבה ארוך../images/Emo9.gif

XD.. אממ לא היא לא רעה. היא מסכנה. היא מה-זה מבולבלת...ואין אף אחד שמבין אותה... זה קשה LOL

screamin pittas

New member
חהחה!ידעתי!../images/Emo6.gif

תמיד ידעתי שהיא תהיה עם ג'ורג'[אוי אני כ"כ אוהבת את השם שלוXD] אבל בטח סופר סבתא תפריע להם
לדני יש סבתא כזאת מגניבהD: כבר ממש לא אכפת לי עם מי היא תהיה
רק בבקשה שתבחר כבר!
האמת שאם ג'ורג'[
האייקון הזה מזכיר לי אותוXD] יבצע את זממו בטל היא תוכל לתבוע אותו ואז החוזה שלו עם מק' יתבטל וכולם יהיו מאושריםD: טוב אני לא אגיב לכל חלק בנפרד כמו שאני בערך עושה כי האינטרנט במחשב השני דפוק[
] ובמחשב הזה המקלדת קשה כמו אבן[כאילו הכפתורים שלה לא נלחצים כאלה><] אז בקיצור-פרק נחמד אבל לדעתי הוא קצת מיותר כזה..[חוץ מהקטע עם ג'ורג'] מחכה לפרק הבא!

screamin pittas

New member
XDD

היא לא מתעסקת איתו היא עושה לו פסיכולוגיה מתוחכמת
את מבינה?פשוט היא גורמת לו לחשוב שהוא אוהב אותה ואז היא רצה לדאגי,
ואז דני לא יודע מה לעשות עם כל האהבה שנשארה לו בלי אף אחת לממש אותה עליה
והוא יבין צריך מישהי טובה יותר מטל-מישהי שלא כמעט שכבה עם מוכר בלונים ועם ג'ורג'|דרמטיות| הוא יבין שהוא צריך- אותך! אז בעצם טל עוזרת לך בדרך מעוותת כלשהי

Decay Dance

New member
נכון מיקה

היא בעצם מכינה את השטח בשבילך. היא משאירה לך גבר פגוע פצוע וחרמן שזקוק לנחמה
ואת שם בשבילו. וכמובן שהיא צריכה לעזוב את דאגי בשקט ולהשאיר אותו למישהי שאוהבת אותו ולא תפגע בו ותשחק בו |האמאניהאמ|

למעלה