../images/Emo24.gifבוט, אין מילים בפי!
תיראי, את אפילו גורמת לי לדבר בצורה ספרותית. אלוהים, כל התיאורים שלך והכל..
"אבל גם אתה לא מצחיק" אמרה טל וחיכתה לשמוע את תגובתו. היא אהבה לנסות אותו בכול פעם, רק בכדי לראות את תגובותיו. דני הנהן עם פניו לימין ולשמאל ואמר "בטח שאני כן מצחיק, ת תמיד צוחקת מהבדיחות שלי". "לא תמיד, אל תחמיא לעצמך" אמרה טל והרימה את גבותיה כלפי מעלה. "האם את מערערת על ההומור שלי?" שאל דני, שהבחין כי נימת קולה של טל השתנתה כליל. "כן, קצת...אבל כן" אמרה טל בבטחון.
איך היא נהנית להתגרות בו..
הן היו שתי נשים זקנות, אך לא נראו זקנות יותר מידי. היו שם שתי נשים כושיות, ואחת לבנה. הן היו נראות זיהות בבגדים, ובכול זאת שונות ביופי החיצוני. שתי הכושיות היו נראות מוארות בהחלט. לשפתיהן היה מרוח אודם אדום, וגם לשפתה של הזקנה הלבנה. הן לבשו מכנסי ג'ינס,שלושתן, ומגפי עור שחורות.
הלוואי שהסבתות שלי היו כאלה!
"או-מאמא?" XD
אני נקרעת פה!!
"היא מוצאת חן-בעיניך?" היא שאלה מיד, והירמה את פניה אל עבר נכדה. "היא אוהבת את החבר הכי טוב שלי, דאגי פוינטר ההוא. יש בניהם 'קליק', לפי דבריו" אמר דני.
טל מתי תביני שאת צריכה להשאיר את דאגי לאחרות אהמאניאהמ ולהיות עם דני.. פאק, הוא היחיד שיודע על כל הכתמים האפלים והשחורים מהעבר שלך, ואת היחידה שיודעת על שלו [אפילו ללהקה הוא לא סיפר].. טיפשה!
"בקיצור, אני חושב שהסיבה העיקרית היא..." אמר ג'ורג' והביט בה. "היא?" שאלה טל במהרות. "אני לא מוכן שהם יהיו איתך, אני מקנא להם" אמר ג'ורג' וליטף את קצה סנטרו. טל הפילה מידה את הכוס שנטלה לידה, והלכה צעד אחד אחורה. היא פתחה את עיניה לרווחה והרגישה את הרוח מכה בה בחוזקה, כאילו מנסה לעורר אותה ולהשיב את תשומת ליבה. "לא" לחשה טל בשקט. גור'ג' התקדם לעברה ואחז במרפקה עוד לפני שהצליחה היא לברוח מפניו.
לאלאלאלאלא!! לא עוד כתם שחור ואפל.. היא לא עברה מספיק? אני לא פה בצהריים, אבל ברגע שאני אחזור תתכוני לעוד חפירה!