יא-בייבי!30-31פרקים

Decay Dance

New member
חחחח קוראים לי מיטל

חחחח אפילו גו'רג... וגם סבתא של דני... השם של הסרט שהמצאת בהחלט מתאים.. "כולם אוהבים את טל"
ובטח גם רון אוהב אותה...ובסוף נגלה שגם ליאו ואולי גם אבא של רון ואח של רון ואולי גם השכן הפדופיל שגר ממול.

screamin pittas

New member
באמת תהיתי איך קוראים לך..../images/Emo9.gif

ואל תשכחי את החבר של רוני שמנסה להגיע אל טל דרך אחותה

Decay Dance

New member
עכשיו את יודעת../images/Emo9.gif

נכון באמת שכחתי אותו... החיים כל כך לא פיירים

גילולית

New member
משתין בתוך עציץ...

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD זה היה הפרק הכי מצחיק שקראתי בחיי חבל שהוא לא ארוך יותר!! אוף אני פשוט יושבת פה ומתפקעת, ההורים שלי חושבים שהשתגעתי וטל צריכה להיות עם דנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני אוהבת את סבתא שלו היא חמודה..XD את מ-ו-כ-ש-ר-ת

butbut

New member
חחחח הכי מצחיק? לא היו יותר מצחיקים נראה ליXD

טנקס

Lior1590

New member
מה???????

ג'ורג' אוהב אותה???? איזה חרא הוא!!!! הוא ממש לא צפוי... עכשיו שלושה גברים [אם את מחשיבה גם את הארי אז ארבעה] יריבו עליה עכשיו?? איזה מסכנה!! [או אולי לא] עכשיו אני חושבת שסבתא של דני מגניבולה... אבל היא צריכה לדאוג שהנכד שלה יהיה עם "המקלונית היפה" ולא דאגי... אהבתי מאוד.. מחכה להמשך..

butbut

New member
חחח לדאוג שהנכד שלה לא יתנהג כמו אדיוט../images/Emo70.gif

LOL זה דבר ראשון XDD

McGirl For Life

New member
O__o !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מאמינה!!!!!!! זה מה שאני חשובת שזה!?!?!?!?! וואו!! באמת יש לך מוח חולני....
אין לי הרבה מה להגיד בקשר לפרק הזה.. לאדעת למה.. אבל אני אגיד כמה דברים בכל זאת [החפרנית שבתוכי יושנת היום..]
מה קורה עם שארלוט?
סבתא של דני ממש ממש ממש חמודה!!! והקליפ של Lady Marmalade באמת התאים לקטע...
מסכן דני.. הוא חושב שטל אוהבת את דאגי סופית..
אבל היא לא!! היא לא צריכה!! היא אוהבת אותו!! והיא צריכה להיות איתו!! [אני צריכה להפסיק עם השגעונות שלי.. אני יודעת... אבל היא צריכה להיות איתו!!
]
שמתי לב שעוד מישהי המליצה לך על שירים ואת לא שמה לא את השירים שהיא המליצה עליהם ולא מה שאני המלצתי... משו פה פישי פישי.. ><" ולסיום...
אני כל כך מחכה למחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

butbut

New member
../images/Emo26.gifתשובות../images/Emo9.gif

היא תחזור
חחחחחחחXDD כע הוא הראשון שעלה לי לראש..רק..את יודעת-זקנותXD
הוא יחשוב את זה שוב:]
כן אני מנסה לשים, אבל כול פעם המחשב נתקע אז אני שמה כבר שירים שיש כאן פתוחים מבינה
אבל חיף אני אשתמש בהצעות שלכן..יש ממספיק חלקים=]
חחח:]]

דייי איזה פרקקק

וואיי בוט זה לא ייאמן כאילו אני מדברת פה בשם כל עם ישראל ודורשת שדני וטל יתנשקו כבר!! עברו כבל 30 פרקים והם עוד לא התנשקו ודאגי וטל כבר פעמיים אני לא עומדת בזה יותררר דורשת פרק נוסף בהקדם!!

וואוו איזה מתחחח

איזה פרק מעולה בוט! אני פשוט מתה על הפיק שלך... אבל אני רוצה לבקש בקשה בשמי ובשם כל עם ישראל-איך זה שעברו כבר 30 פרקים ול ודני עדיין לא התנשקוו??אהה?? בנתיים רק דאגי התנשק עם טל פעמיים(!!!!) ודני שלנו כל כך מסכן!! אני דורשת פתרון במהרה!! ~מחכה לפרק הבאא~

butbut

New member
חחחחחחחחחחח...את ממש צודקת../images/Emo70.gif

אבל תגידי לטל..היא לא ממהרת כנראה XDD/ אולי היא לא רוצה להתנשק עם דני וזהו
=\

Lior1590

New member
אני יגיב לכל חלק..../images/Emo9.gif

איימי צחקה והחלה להסביר לטל "סבתא שלו היא הבדרנית הכי טובה לגילה לבדיחות גסות". טל סובבה את פניה אל עבר דני ושאלה "בדיחות גסות?". "אכן" אמר דני וחייך חיוך מתוק. "אז זה עובר במשפחה?" שאלה טל ופרצה בצחוק. אשכרה עובר במשפחה... חחחחח..
*ממשיכה לקרוא*

Decay Dance

New member
הצטרפה מז'נונה חדשה לחבורה../images/Emo6.gif

זהירות
חפירה ביונית בדרך
חלק |
"סבתך אמרה וביקשה שתהיה כאן שמירה צמודה" אמר האיש עם הרובה.
חחח איזה סבתא מז'נונה...חחח שוכרת שומר ראש שישמור עליה
חחח קולית אבל מז'נונה
"את באה איתנו נכון?..איימי" הוא שאל וחייך אליה חיוך חביב למדי. "ברור שאני באה" אמרה איימי בשקט, והעבירה את מבטה אל עבר טל.
אחחח דני כזה חמוד
וגם איימי כזאת מתוקה וביישנית.
דני ניער את ראשו המתולתל ואמר "לא, ברצינות. איך את מכירה אותה?". "את מכירה אותה?" התערבה טל והרימה את גבותיה בפליאה. "כן," השיבה איימי "היא לא בדרנית במקצועה, או משהו כזה?".
חחחחחחחחחחחח סבתא בדרנית. איזה ענק
יכול להיות מגניב סבתא בדרנית. אני מתארת לעצמי אותה על הבמה מריצה דחקות עם הקהל. ומה אם יקרה אם יום אחד היא תהיה על הבמה ותתפגר?
זה קצת מפחיד לחשוב שהבנאדם שעומד על הבמה מסוגל להתפגר בכל רגע חחחחח
איימי צחקה והחלה להסביר לטל "סבתא שלו היא הבדרנית הכי טובה לגילה לבדיחות גסות". טל סובבה את פניה אל עבר דני ושאלה "בדיחות גסות?".
בדרנית לבדיחות גסות?
עכשיו אני מבינה מאיפה דני קיבל את החרמנות שלו... תמיד אמרו לי שדברים כאלה עוברים במשפחה עכשיו אני יודעת שזה נכון
חלק ||
"בחיי, רונלד הוא הבן-אנוש היחיד שמצליח להצחיק אותי כשהוא מבטא את המילה "שלום" בעברית צחה" אמרה איימי ופרצה בצחוק על ידם.
חחח אני מדמיינת את רון אומר שלום בעברית במבטה בריטי
זה כמו לתת להודי להגיד אלוהה חחחחח
לפתע פלט דני גרעפס ענק שהחריד והרעיד אפילו את השומרים שהיו בחדר הסמוך. הם רצו במהירות אל עבר המקום בו עמדו השלושה, והביטו עליהם כאשר הנשק שלהם בכוננות מלאה.
OMG אני על הרצפהההההה
כל זה היה בשביל גרעפס ובסוף הוא עוד היה חזק שחשבו שזו איזה הפצצה או משהו חחחחחחחחחחחחחח XDDD
"זאת לא נערה! אתה ראית פעם נערה שמוציאה דבר כזה מהפה שלה?" שאלה מיד איימי וגרמה לשומר להסתובב במקום. "לא, אבל הייתי בטוח שהשלישית היא נערה, הלא כן?" שאל השומר. טל ואיימי הביטו אחת על השניי, לאחר מכן הביטו אל פניו של דני ופרצו בצחוק קולני.
חחחחח אמרתי לך בפרקים הקודמים או לא אמרתי לך שדני או נשי?
בטח הוא עמד כמו איזה פרוצה בצומת משולבת עם גיי
והוא עוד היה עם הגב ויש לו את השיער המתולתל הזה אז חשבו שהוא בחורה
חוץ מזה שבטח גם התחת מטעה
דני חייך ואמר "ואם מישהו צריך הוחכה אני מוכן להוריד עכשיו את תחתוני, ולהראות לעולם שנולדתי זכר!". "אני חושבת שאנחנו נש—"
אני חושבת שאנחנו נשמח שאתה תשלוף החוצה את הזרנוק שלך ברוב תפארתו ותראה לנו איזה זכר זכרי/נקבתי נולדת.
אני מבקשת צנזור לילדות הקטנות... כל הילדות הגדולות בבקשה להתפנות לאולם כדי לצפות בסרטון
אני מבקשת לא לצלם ולא לגעת...אחרת תסולקו החוצה ונחרים לכן את המצלמות
חלק |||
איימי התקרבה אליה אומרה "אל תיה מבולבלת, תיהי טל אביב. אולי זה פשוט באוםי שלך, להיות חברותית לכולם, עוקצנית, וצינית וישראלית בעיקר. ובכולז את הוא אוהב את חברתך, בחיים שלי לא דמיינתי את דני כול כך פתוח, ומצחיק. את תמיד צדקת, זה ממש כייף להסתובב איתם. הם בכלל אל סנובים ומתנשאים, הם ממש "אחלה".
רוצה גם רוצה גם רוצה גם
בוכה כמו ילדה בת 6 שלא קיבלה את הסוכריה שלה.
"יום אחד הוא הביא לי בוני אחת, מקלונת עם ליפגלוס יקר, היא הביטה עלי מלמעלה עם העיניים החתוליות שלי, ובחיי שרציתי לנשוך אותה בעצמי. מתי שהיא אמרה לי "שלום אני בוני" אמרתי לה "שלום ולא להתראות". סובבתי את פני והלכתי משם אל עבר המוזג, הוא היה הרבה יותר מעניין ממנה" אמרה הזקנה, והפסיקה לסקור את טל. "את, סבתא של דני ג'ונס?" שאלה מיד איימי, והרימה את פניה לעברה. היא נראתה בהלם, ממש כמו טל. לשתיהן היה קשה לצאת מכך, משום שממש לנגד עניהן עמדו שלושת הנשים הכי מוזרות שפגשו הן בחייהן.
איזה סבתא מאגניבההההה
היא שונאת פקאצות ו*ביפפפפפפפ*
כמו כולנו... מחיאות כפיים לסבתא המאגניבה
אני אוהבת אותה..היא חמודה חלק ||||
"באמת ילדונת קטנה? אני גאה בך מאמא- קטנה!" אמרה אליס.
אווויייי כבר אמרתי שאני אוהבת אותה? ושהיא כזאת מאגניבה?
"השארתן אותו לבד בחוץ? בחיי,אם יש דבר שאני הכי אוהבת בו זה הג'נטלמניות שלו" אמרה אמדיס. "או שהוא משתין בתוך עציץ" אמרה אליס בביטול וגרמה לטל ולאיימי להביט אחת על השנייה לפרוץ בסמפוניית צחוק.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין אין אני פשוט על הרצפה פה
דני בהחלט משתין בתוך עציצים. אבל כן הוא ג'נטלמן לא קטן.
"אני עדיין חושבת שיש לך יותר מה להציע, אתה שמן כמו בלון, נכד יקר" אמרה אליס ויצאה מתוך העמוד שמאחוריו עמדה יחד עם עוד שתי חברותיה.
סבתא שלו צודקת... לדני בהחלט גדלה הבטן כמו בלון...
בלון סקסי אבל בלון
"היא אוהבת את החבר הכי טוב שלי, דאגי פוינטר ההוא. יש בניהם 'קליק', לפי דבריו" אמר דני. "לא ענית על שאלתי, אני לא כמו אימא שלך דניאל. את היכול להסתיר מפניה דברים, אך מפני ילדון, לא כלום. בדיוק כמו שהיית ילד קטן והיית רץ אלי ומספר לי את כול המתרחש בבית הרדוף-קללות שלך. אתה זוכר?" שאלה אליס והרימה כלפיו את גבותיה המצויירות. "כן, ברור" אמר דני וניער את ראשו.
אוווו דייי איזה מסכן
הוא כזה חמודון פשושון...דיי אני רוצה את טל ודני ביחד. טל + דני = התאמה ביונית
וכמובן שדאגי צריך למצוא לו מישהו יותר טובה מטל |האמאניהאמ|
חלק |||||
הוא לבש מכנסי ג'ינס בהיר שהגיעו לו עד לאחר הברכיים, ואת הסווטצ'ר האדום שכול כך אהב. שיערו הבלונדיני היה נראה פרוע, ומסודר עם זאת. חיוך מתוק נראה על פניו, וזיק של חיבה בעיניו. "דאגי...פוינטר" אמרה איימי בשקט.
אני מתה הוא כל כך יפה וחמוד
וכמובן הסווטצ'ר האדום והחרוש שהוא כל כך אוהב...אויי דאגי מתי תחדש מלתחה ותעשה כבר איזה מסע קניות רציני כמו בת לתפארת.
"שלום לך, ברצוני לשוחח איתך. האם אני יכול?" שאל קול מוכר מאחוריה. טל הסתובבה בשנייה ונרטעה לאחור, היא הביטה על פניו של ג'ורג' ואמרה בתיעוב "לא, תודה". "אני חייבת לך הסברים טל אביב, אני מרגיש

Decay Dance

New member
זה לא שלח לי את כל ההודעה../images/Emo46.gif

"שלום לך, ברצוני לשוחח איתך. האם אני יכול?" שאל קול מוכר מאחוריה. טל הסתובבה בשנייה ונרטעה לאחור, היא הביטה על פניו של ג'ורג' ואמרה בתיעוב "לא, תודה". "אני חייבת לך הסברים טל אביב, אני מרגיש שאני חייב לספר לך מדוע נתקעתי איתך באמת בארון הניקוי ההוא, ומדוע אני רודף אותך במשך כול הזמן הזה. יש הסבר להכול, אני מבטיח לך. רק תבואי לשמוע" אמר ג'ורג' בנימה חלקלקה.
אני שונאת אותו
הוא כל כך גועלי...ואת כבר שמעת את ייכוליי מותו ממני נכון? אני לא צריכה לחזור עליהם נכון? גם על החייזרים שמעת נכון? וגם על העדר גמלים שדרס אותו? וגם על המכת ברק שהוא חטף עד שהתפוצץ לו המוח נכון? יופי
"אני לא מוכן שהם יהיו איתך, אני מקנא להם" אמר ג'ורג' וליטף את קצה סנטרו.
איכססססססססססססססססססססס
הרשי לי נא להקיא את כל מה שאכלתי במשך כל השבוע על הרצפה...אני פשוט מקיאה פה מהגועל. אבל אני אומרת ככה טל יכולה לקחת את ג'ורג זה בסדר מבחינתי...כל עוד היא עוזבת את דאגי בשקט
אל תגרמי לי שוב לבכות
ולהציע לך הליכון חינם כי את דורכת על ליבי כל פעם מחדש. קיצר פרק מצחיק ביותר. נהנתי מכל רגע ואני מחכה כבר למחר... או יותר נכון היום בצהריים שתעלי כבר את הפרק

butbut

New member
../images/Emo26.gifהסווטצ'ר:]

חחחחח כןן רעיונות מצויינים למוות. לא ציינת הטבעה בים:]
@_@ אני מרשה לך. LOL
תודה על הפירוט

butbut

New member
חח נכון שהסבתא כול כך מגניבה../images/Emo35.gif...I LIKE IT:]

מז'נונה
XDDDDDDDDDD
איימי ביישנית רק בהתחלה-אחר ךכ היא מרגישה מאוד בסדרLOL
חחח אל תידאגי..לסבתא של דני בוודאי יש מעין נעורים
LOL...אכן עובר במשפחה
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDהודי אומר אלוהה?XDDDDDDDDDDDDאני מתה כאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןXD
כן היה הד-בגלל זה הגרעפס היה נשמע חזק גם..חחח
כן-בהחלט
אמרת לי שדני נשי
חח..וצדקתXD וזה בטח בגלל התחת גם אני חשבתי על איזו עמידה הומואים-נשית כזאת=]
כנ"ל
אכן-היא הדמות הכי מגניבה בפיק שלי ממין נקבה..הזכר זה בראד-ורון..למרות שהוא טמבליש..XD
ג'נטלמן שמשתין בעציצים..חחח
חחחחחחחחחח בלון סקסייייייXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD זה לא נשמע טוב
את, כבר הבנתי שהדעה שלך זה די דני+טל
...כול אחת חושבת אחרתXD...אבל הרוב דני+טל
כעע הסווטצ'רXD
אני אמשיך בהודעה האחרת שלך XDD

למעלה