יא-בייבי
פרק 50

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifיא-בייבי../images/Emo70.gifפרק 50../images/Emo70.gif../images/Emo126.gif../images/Emo36.gif

פרק לפני אחרון...ארוך בטירוף!! אני חושבת לחלק אותו לחלק א' וחלק ב'.
בפרק הקודם: הוא חיכה שבוריס יבוא ולבינתיים ישב חסר אונים בכיסה המרופד. הוא הביט אל עבר השפתיים שלו במראה, וחייך חיוך מסופק. חיוך מאוהב. הוא ידע שיש לו עוד סיכוי, שטל לא לגמרי שונאת אותו. והוא כול כך אהב אותה, בכול עומק ליבו. אף יותר ממשפחתו, אף יותר.
אע, טל!!
שם הפאנפיק: יא-בייבי!
נכתב ע"י: בוט\בת-אל .ב
פרק 49 למי שפספסה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=112137342
בוט.

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעהע

*מרעננת* והנה העבודה בתקשורת הולכת להתארך עד 12 בלילה

butbut

New member
../images/Emo126.gifפרק 50 חלק | חלק א' ../images/Emo126.gif

Beauty in the Breakdown [תודה לנסטיה-אני בטוחה שזאת את-ואני מקווה שאני צודקתXD..או שזאת הייתה קלי]: http://youtube.com/watch?v=hsXl8e_5yR8&feature=related ************************************************************************************************************************* פרק 50: "טל? שיחררו אותך?" שאלה איימי את טל כאשר ראתה את חברתה עומדת בפתח חדרן. "שיחררו אותי, כן" אמרה טל בשקט. "מה קרה לך שם?" שאלה האחות בשקט. "תיראי" אמרה טל בשקט והראתה לה את ידה הימנית. על ידה התנוסס כתם בצבע כחול שהתפרס למרחב די גדול. איימי פתחה את עיניה הכחולות ופרצה בקריאות אימים. "אלוהים ישמור ויציל..ויגן! מה-זה עזאזל?" היא שאלה בהיסטריה. "אני לא יודעת" אמרה טל בשקט. "מה זה 'אני-לא-יודעת' ?" חזרה איימי על דבריה. "מה קרה?" שלה טל את איימי. "מה 'מה קרה' ?" שאלה איימי את טל. "נו, איימי...אני רצינית, מה קרה?" שאלה טל בתמימות. היא התיישבה על המיטה שלה עצמה והביטה אל עבר איימי הנפעמת. "טל, זה הדבר הכי כחול ועצום שראיתי בגוף של בן-אדם בחיי!" קראה איימי בקול. "האחות אמרה שהיא לא יודעת מה-זה, ואני רק בשחרור על תנאי, כלומר שבכול רגע אני עלולה לחזור לחדר הנוראי הזה" אמרה טל בייאוש. "ואם כבר מדברים על החדר הזה," אמרה לעברה איימי ושינתה את הבעת פניה כאשר שרוולה של טל הורד כלפי מטה, וכיסה שוב את כול ידה ואת המכה הכחולה. "איך היה עם דני?" שאלה איימי. טל הביטה אליה במבט נוקב ופלטה "נישקתי אותו". איימי פתחה את עיניה לגדלים שטל לא תיראה לעצמה שתוכל לראות אי-פעם בחייה. "מה?!" שאלה איימי בקול. "כן" השיבה טל. "אוי-אלוהים!" פלטה איימי. "אני יודעת, אני יודעת," אמרה טל בשקט "לא יכולתי לשלוט בעצמי איימי, אני חושבת שאני עדיין מאוהבת בו!...ואני לא מדברת איתך על אהבה רגילה, אני באמת מאוהבת בו," המשיכה טל "אנושות" היא לחשה. "טל," אמרה איימי בהתרגשות "אתם הזוג הכי מושלם שראיתי בחיים שלי, יש בניכם אהבה...אהבה כול כך חזקה! זה כמו אהבה בין זוג נשוי, זה כאילו שאת מוכנה למות בשבילו, והוא בשבילך". "אני יודעת, וזה כול כך מפחדי אותי...דני מדמה את האהבה שלנו לנר, בכול פעם שאנחנו ביחד הנר בוהק באור שיכול לשרוף את הלב שנו שעשוי בסך הכול משעווה. וכשאנחנו לבד, להבת האש קטנה ומורגשת פחות. וכך הלב נשאר באותה הצורה שבה נקבע בזמן שהיינו מאוהבים, את מבינה?" שאלה טל בשקט. "בערך," אמרה איימי "אני מבינה למה את מצליחה כול כך בסרות מורחב". טל פלטה נחירת בוז ואמרה "כן, בטח. בגלל זה במבחן האחרון הוצאתי— "89...וזה ממש גרוע, מה אני אגיד לך! אל תשכחי שהתעקשת לעשות את המבחן של הדוברים!...את מקבת עוד 10 נקודות בונוס בגלל שאת עולה, ועל הצטיינות בכתב...והנה קיבלת 99" אמרה איימי בציניות. "טוב, את צודקת" אמרה טל בשקט. "אז עכשיו אתם חברים שוב? למרות שלא ציפיתי ממך שתשלימי איתו... לא אחרי מה שהוא עשה לך" אמרה איימי. "לא, אנחנו לא נחזור, אני לא רוצה לחזור אליו. ממש קשה לי להתנתק מן הדני...שנגלה לפני באותו היום. אני לא יכולה לשכוח צלקות, וגם...את יודעת שהחלטתי לקחת פסק-זמן כדי לסיים את השנה הזאת" אמרה טל בשקט. "את שוברת את הלב שלו" לחשה איימי. "לא, הוא אמר לי שהוא יחכה...הוא יודע שאני לא מתכוונת לחזור אליו, אמרתי לו את זה. אני צריכה זמן...להתאושש" אמרה טל. "אני לגמרי מבינה אותך" אמרה איימי. טל חייכה אליה ואמרה בשקט "נו, מה איתך ועם רון?". "בסדר גמור, מאוהבים כמו תמיד...את זוכרת שנפרדנו לפני חודש בגלל שהוא התנשק עם מרי-אן הזאת?" שאלה איימי. "כן" השיבה טל. איימי העבירה את שיערה לאחור ואמרה בשקט "הוא אמר לי שמרי-אן אמרה לה שסנדי ניסתה לדבר עם דני ג'ונס, שלך, לא מזמן...ואת יודעת מה הוא אמר לה? הוא אמר לה שתחכה בכניסה. ובמקום שהוא ייצא, דאגי פוינטר יצא והראה לה מה-זה!". "מה?" שאלה טל בהלם. "כן!" אמרה איימי. "אלוהים" לחשה טל. איימי צחקה ופלטה "רון החליט שעד לאיפה שהגענו זה מספיק, לשלב הזה. הוא סוף כל סוף הבין את המהות של הקשר שלנו, כמובן שאחרי השיחה איתך מלפני חודש גם...הוא פשוט הב-ין!". "באמת?" שאלה טל בהלם "באמת עזרתי לכם?". "כן!" זעקה איימי. "מה עם האח התאום של ליאו? ג'רמי? איך הוא מסתדר בכיתה החדשה?" שאלה טל את איימי. "מצויין הייתי אומרת, למרות שכמו שראית הוא מעדיף את הכיתה שלך. הוא אמר שאת ממש מגניבה" אמרה איימי. "כן, הוא אמר לי את זה כמה-וכמה פעמים. הוא מאוהב בסלין, היא יושבת מולי בכיתת העולים" אמרה טל. "מה? אבל סלין...היא...את יודעת...מוזרה קצת, לא?" שאל איימי. טל חייכה אליה ואמרה "וג'רמי בכלל לא מוזר, לא...בכלל לא". איימי פרצה בצחוק מתוק ואמרה בקול "מה שנכון נכון". "אוי לא, תראי מי מתקשר אלי" אמרה טל בשקט והרימה את הפלאפון שלה מן השידה שחצצה בין שתי המיטות.
יש המשך~~>

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק || ../images/Emo126.gif

Shayne Ward-That's My Goal : http://www.youtube.com/watch?v=EMTmdgNEXZ4
Pierrick Lilliu - Besoin d'espace : http://youtube.com/watch?v=nB7UzHKieRY&feature=related ****************************************************************************************************************** "מי זה?" שאלה איימי בשקט. "דני" אמרה טל. איימי פתחה את עיניה ואמרה בשקט "תעני לו!". "לא" אמרה טל בשקט. איימי שמה את ידיה על מותניה ושאלה בכעס "למה לא?". "לא יודעת, אחרי אתמול...לא יודעת" אמרה טל בבלבול. "תעני לבחור המסכן!" זעקה עליה איימי. "אבל איימי..." אמרה טל בשקט. "טל, מסכן, הוא דואג ל אחרי אתמול! גם אני דואגת לך אפילו שאת כבר כאן!...תתעשתי כבר!" זעקה לעברה איימי. "אני שומעת את הפלאפון שלך מצלצל" אמרה לה טל לפתע. "בסדר, אני עונה לרון בחוץ, ואת עונה לדני!" אמרה איימי ונעלמה מן החדר במהירות. טל הביטה אל עבר המסך וראתה "שיחה מדני שלא נענתה". היא הניחה את הפלאפון על הדיה, אך זה צלצל שנית. "שוב דני" סיננה טל לעצמה. היא נשמה נשימה עמוקה והחליטה לענות לו. "הלו?" היא שאלה בחשש. "טל!" קרא דני. "כן?" שאלה טל בשקט. היא שמעה את דני לוגם משקה כלשהו ואומר בשקט "איך את מרגישה טל? ממש הדאגת אותי אתמול". "בסדר, הרבה יותר טוב מאתמול" אמרה טל בשקט. "מה קרה? את נשמעת מודאגת" סנן דני בשקט. "אני לא" השיבה טל קצרות. "את כן" התעקש דני. "נכון" אמרה טל בשקט. "ידעתי, אני פשוט מרגיש את זה" אמר דני בשקט "מה מטריד אותך?". "יש לי...זה יישמע לך מוזר...אבל אתה זוכר את הסימנים הכחולים שהופיעו לי לפני חצי שנה או יותר?" שאלה טל בשקט. "כן, זה היה נוראי. זה היה נראה כאילו שהכו אותך" אמר דני בשקט. "אתה זוכר אולי שהיה לי סימן כחול על היד אתמול?" שאלה טל בשקט. "לא, הידיים שלך היו חיוורות, כמו תמיד" פלט דני במהירות. "אתה בטוח שראית טוב?" שאלה טל. "כן!" השיב דני "בחנתי את כול הגוף שלך אתמול, כאילו...לא את כולו, רק את מה שנגלה. בכול אופן, היית נראית לי רזה מאוד, חיוורת, אבל שום סימנים כחולים לא הופיעו שם". "אוה" אמרה טל בהרהור. "למה?" שאל דני בשקט. "יש לך אפשרות לעשות שיחת וידאו- בפלאפון?" שאלה טל בשקט. "כן, את רוצה להראות לי משהו?" השיב דני. "כן" אמרה טל בחשש. "בסדר, חכי רק רגע" אמר דני בשקט. "בסדר" אמרה טל בשקט. מיד ניתק דני את השיחה ובתוך כמה שניות הופיע לה בקשה לאישור של שיחת וידאו. טל בלעה את רוקה ואישרה את השיחה. היא הביטה אל תוך המצלמה הקטנה וראתה במסך את דמותו של דני. היא נופפה אליו ואמרה בשקט "תראה משהו". טל הפשילה את שרווליה וחשפה את הכתם הכחול שהיה על ידה. היא כיוונה את המצלמה כלפי הכתם ולחשה "רק תראה את זה". היא העלתה את המצלמה כלפי מעלה בכדי לקבל זווית יורת חדה, לבסוף היא עברה על ארוך כול היד שלה ושאלה "מה אתה חושב?". "אלוהים!" פלט דני בשמץ של היסטריה. "אני יודעת" השיבה טל והביטה אל עבר דמותה הקטנה שבצג. "טל, זה ממש מלחיץ, ממה זה קרה לך?" שאל דני בסבר פנים חמורות. טל פלטה אנחה ואמרה בשקט "אין לי שמץ של מושג". "זה כואב לך?" שאל דני בסקרנות. טל הכניסה את ידה אל בשרה במקום בו היה הכתם הכחול ואמרה בשקט "קצת, לא יותר מידי". "את נראית לי חיוורת טל, את מרגישה בסדר?" שאל לפתע דני. ראשה החל להסתובב וכול החדר נראה זז לפניה במהירות מוגברת. טל תפסה בחוזקה במיטה ואמרה בשקט "תעצור". "את בסדר?" שאל די שוב. "אני מרגישה סחרחורת קלה" אמרה טל בשקט ואחזה בפלאפון בצורה הפוכה. "אלוהים" פלט דני כאשר נפל הפלאפון מידה של טל. הוא ניתק את השיחה ונשאר תוהה במחשבות שלו על גורלה של טל. "טל!" צעקה איימי כאשר נכנסה אל החדר. "אלוהים" היא פלטה בשקט והרימה אותה מן המיטה. היא הושיבה אותה והביטה אל עיניה, הן היו עצומות בחוזקה. "לא!" צעקה איימי "לא!..." "דני, צדקת!" צעקה איימי אל תוך מכשיר הפלאפון שלה עצמה "טל באמת התעלפה שוב!". "רון!" צרחה איימי מן החלון כאשר ראתה אותו עובר. "מה קרה?" שאל רון בקול. "זאת טל," אמרה לו איימי "היא התעלפה!". "אלוהים! שוב?" שאל לפתע ג'רמי מאחוריו. "כן!" צעקה איימי. "אנחנו באים!" צעק אליה רון. ****************************
יש המשך~~>

ענבז

New member
אמאלה!מה יש לה??!?!?!

אני כבר אתחיל לחשוב שהיא מכה את עצמה.. האמנם?!

ענבז

New member
שוב סימן כחול?!

ואו אני כבר מחכה להסבר ! חלק ממש יפה מסכן המחשב כמה פעמים עשיתי לו "רענן" בחמש דקות האחרונות ><

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||| ../images/Emo126.gif

Stand - Rascal Flatts : http://www.youtube.com/watch?v=OJXihzjGX9E&feature=related ***************************************************************************************************************** "תזמינו לה אמבולנס" אמרה האחות למזכירה. "מה קרה לה?" שאלה המזכירה במהירות והרימה את שפופרת בטלפון. "התעלפה כבר בפעם השנייה ב24 השעות האחרונות, היא חלשה מאוד, חיוורת מאוד, ומתקשה לנשום" אמרה לה האחות במיומנות. "לא, אל תיקחו אותה אל בית החולים" אמרה אימיי לאחות. "צר לי, אבל היא תצטרך לשהות שם זמן-מה" אמרה לה האחות. "אני באה איתה באמבולנס!" קבעה איימי. "גם אני!" אמר רון. "גם אני!" אמר ליאו. "צר לי, אבל יש רק מקום ל-2 אנשים באמבולנס" אמרה האחות. "אז לכו אתם חבר'ה, ותעדכנו אותנו" אמר ליאו לרון ואיימי. "נעדכן" אמרה איימי בשקט. "טל," היא לחשה ונגעה בידה הרפה. **************************** "הלו? מי זה?" שאלה איימי בשקט אל תוך מכשיר הפלאפון שלה, כאשר ישבה היא בחדר ההמתנה ביחד עם רון. "דני...ג'ונס" השיב דני. "אוה, דני! מה קרה?" שאלה איימי. "מה קורה עם טל?" שאלה דני בשקט. איימי כחכה בגרונה ואמרה בטון צרוד "היא בחדר מיון, לא מוסרים לנו מידע עליה זה ממש מוזר!". "אני אבוא יותר מאוחר, אני נכנס להופעה כאן בעוד כמה דקות" אמר דני בשקט. "אל תטריד את עצמך, אתה מכיר את טל, היא יוצאת מדברים כאלו בשלום" הרגיע אותו איימי. "כן, אני יודע" השיב דני "אבל...אני די דואג לה, אני צריך עכשיו לחשוב רק על ההופעה, ואני לא מצליח". "תשכח ממנה עכשיו! יש שם אלפי מעריצים ששילמו הרבה כסף בשביל לראות אותך על הבמה! טל לא הייתה רוצה שתתן רק חצי מעצמך בדבר שאתה הכי אוהב לעשות, אתה יודע שאתה טוב במה שאתה עושה! ואתה צריך להתאמץ להראות לקהל שאתה כן בא עם מצב-רוח מרומם!" קראה איימי. "את צודקת" אמר לה דני. "אני יודעת" השיבה איימי. "טוב, אני חושב שקוראים לנו לישיבת צוות אחרונה כדי חבר את המקרופונים, תעדכני אותי בכול איימי!" אמר לה דני בחשש. "תסיר דאגה מליבך, אני יעדכן" אמרה איימי בבטחה. "אני סומך עלייך, את יודעת כמה זה חשוב" השיב דני. איימי חייכה ואמרה "קדימה לך כבר!". דני צחקק מעט מן הקו השני ואמר "את צודקת, להתראות". "ביי" השיבה איימי. ****************************** "דני? אתה נראה מודאג" אמר דאגי לדני. "משום מה, טל נמצאת בחדר מיון" השיב דני בשקט. "אתה באמת אוהב אותה, אה?...מי היה מאמין, דני ג'ונס שלנו 'נתפס' על בחורה אחת, שווה אומנם, אבל זה מנוגד לעקרונות שלך" אמר דאגי בלגלוג. "כשאתה תתאהב גם אני ארד עלייך בצורה שכזאת" החזיר לו דני. "אתה נהפך לנקבה בגללה, אולי טל צריכה להיות גברית יותר? ואז תשלימו אחד את השני" אמר דאגי. דני חייך ואמר "גם אתה נקבה, אז אין לך זכות דיבור". "אני נקבה במובן הזכרי אחי, עכשיו תכנס לשם ותתן את כול מה שיש לך! אתה יודע כמה בנות חרמנ---" "לא מעניין אותי אפילו, יש לי רק אחת בראש" אמר דני בגאווה. "לא יעזור לך, הבחורה סובבה לו את הראש! כמו שהוא צחק על השיר "הילדה הזאת" לבסוף הוא זה שנפל בפח האהבה" אמר טום לדאגי. "תעזבו אותו כבר!...מה 'נחתם' עליו?" שאל הארי את טום ודאגי. דני צחק ואמר "תינוקות". דאגי התקרב את דני וקפץ עליו מאחור , הוא חיבק אותו ואמר "בוגד בי עם בחורה! זה מה שהוא עושה!". טום צחק מן הצד ואמר "תמיד ידעתי שיש בניכם משהו, תמיד". "למה אתה צוחק? גם בנינו יש משהו" אמר הארי לטום וחיבק אותו במהירות. "שלא תחשוב על זה אפילו" אמרה ג'יו מאחוריהם. דני חייך אליה ואמר "כולנו יודעים שאין לנו סיכוי עם השמן- כולו שלך ג'יו".
יש המשך~~>

Lex 1

New member
"כולנו יודעים שאין לנו סיכוי עם השמן" ../images/Emo6.gif

+
טוב שדאג חזר לעצמו וגם מה שהוא עשה לסנדי
אני מקווה שהכל בסדר עם טל.. זה מלחיץ

kelly7i

New member
צריך שדני ילבש כמו טל חלוק-בית חולים

כדי שיהיה כמוהה, כמו שהיא עשתה פעם=] אמא אבל מה יש לטל?? ואיך היא יכולה ככה רגיל לדבר עם דני לצחוק איתי אבללא לחזור אליו? או שתסלח לו ושיבטיח לה שבחים הוא לא שותה יותר, או שתתתנק ממנו לגמרי.

../images/Emo220.gifכולנו יודעים שאין סכוי עם השמןXDD

קרע אותי הדני הזה(את) XD ופאק,הסימנים חוזרים לטל:( ודאגי גם חזרP::::::::::::::

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||| ../images/Emo126.gif

Shania Twain - From This Moment On -כמה מתאים למחשבות: http://www.youtube.com/watch?v=y8qj2MzIlJw&feature=related
McFLY - The Heart Never Lies
: http://www.youtube.com/watch?v=NQHKHT-wE_Q *********************************************************************************************************************** "בשבילי הוא בגודל המתאים" אמרה ג'יו וחיבקה את אהובה. טום חרץ את לשונו אל מול פניו של דני והרים את גבותיו. דאגי צחק ואמר "בשבילי הוא תמיד יישאר רווק". "אתה חי בתוך סרט שחור-לבן" אמר לו טום. "קדימה בנים! אתם עולים!" צעקה עליהם כרמן וגרמה להם להסתלק מן המקום במהירות. "בהצלחה" לחשה ג'יו לטום. ************************** במוחה של טל התחוללה לה מאומה. היא חשה שהיא ישנה אך עם זאת גם ידעה שהיא ערה. בתוך ראשה נגלתה לפנייה שרלוט, ודיברה איתה. בחלומה שתיהן שכבו על מיטות, כול אחת במיטה משלה, אך היו מספיק קרובת בכדי להתיישב ולראות אחת את השנייה. "הסימן הכחול הזה קשור אלייך?" שאלה טל את שרלוט. "כן, ולא" ענתה לה שרלוט. "מה זאת אומרת?" שאלה טל. "אני לא יודעת, אבל אולי עם הזמן הוא יעלם. כשאני כבר לא אהיה כאן" אמרה שרלוט באופטימיות. "את לא גוססת, נכון שרלוט?" שאלה טל. "ברגע זה אני בחדר המיון, בדיוק כמוך" אמרה לה שרלוט. "מה? אני בחדר מיון?" שאלה טל בהפתעה. "בהחלט" אמרה לה שרלוט. ************************** Yeah we are the lovers, I know you believe me" When you look into my eyes 'cause the heart never lies... "טל"...חשב דני בראשו. הוא העדיף לחשוב שהכול בסדר גמור איתה, מאשר על המילים של השיר, במילא הוא שר אותם בכול פעם והם נחרטו כבר במוחו. "'cause the heart never lies"... דני ראה את פניהן של כול המעריצות הצוהלות והתמלא ברגשות של שמחה מחודשים. "הכול יהיה בסדר" הוא אמר לעצמו "יהיה טוב, אני יודע שיש לי סיכוי עם טל, רק מדאיג אותי שהיא לא מרגישה טוב כול הזמן, הסימנים הכחולים הללו...מחשידים". "Because the heart never lies..." הקהל צרח בתשואות רמות וגרם לליבו של דני להתכווץ. הוא חייב אל כולם ואמר "אני מקווה מאוד שנהניתם! עכשיו אני ודאגי נלך אל השירותים, אתם פשוט לא מבינים איך זה להתאפק במשך שיר שלם!". הקהל, כצפוי, פרץ בצחוק ובתשואות ופצח בקריאות של "דני, דני!". דני חייך אליהם ואמר "תודה רבה!". קולו היה צרוד ושפתיו כבר כאבו. הוא יצא בחיוך מן הבמה וחיכה לדאגי, טום והארי שיבואו אחריו. "עשית את זה!" אמר לו הארי. "בהחלט" אמר דני. "אהבתי את הסולו שחיברת לסוף, של מי הרעיון הגאוני?" שאל דאגי את דני. דני הסיט את שיערו הרטוב מזיעה לאחור ואמר בשקט "טל עזרה לי לכוון את הטונים, יש לה שמיעה מוזיקלית ממש טובה". "הילדה הזאת..." אמר הארי בשקט. "הילדה הזאת מה?" שאל דני. הוא היה נראה מותש, שיערו נדבק אל פניו ועיניו צחקו. "פשוט מיוחדת, היא פשוט...הכול!" אמר הארי. "היא לא הכול, היא פשוט הכול בשביל דני" התערב טום. דני חייך ואמר "מי שמדבר, זה שחבר של חברה שלו כבר מעל כמה שנים". "אל תעשה עין הרע ג'ונס" אמרה לו ג'יו. דני צחק ואמר "ממתי את מאמינה ב'עין הרע' ?". "טל" השיבה ג'יו. דני חייך ופלט "נכון," הוא הסתובב בכדי לקחת את המגב ת שלו ואמר לעצמו "זאת היא". ******************************** "דני?!" קראה איימי כאשר נכנס דני בדלתות המחלקה. "איימי" אמר דני לעברה. איימי חייכה ומיהרה לחבק אותו. גם רון התרומם ולחץ את ידו של דני. "כולנו דואגים לה" הוא הוסיף וחייך אליה.
יש המשך~~>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לא.. ../images/Emo27.gif

"...נכנס דני בדלתות המחלקה...". ההופעה נגמרה והוא הגיע לבי"ח כמו שהבטיח :]

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאיי בליב איט וואז מי../images/Emo11.gif

XDD הכוונה לשיר.. אבל אולי עוד מישהי הביאה לך אותו אז אני לא אשתלט עליוXDD למרות שאפחד לא מכיר אותו..ממ..*חושב* נו מילא
XD נואו הארד פילינגס

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 6 ../images/Emo126.gif

Mandy Moore -Won't Let You Fall: http://www.youtube.com/watch?v=9jlaqC1M04s ******************************************************************************************** "בהחלט" אמר דני בשקט והביט לעברו. איימי חייכה ואמרה "אתה מחליף אותנו? השעה כבר מאוחרת- מאוד מאוחרת. לא נתנו לנו אישור להישאר כאן מהקולג', לצערנו מחר יש בחינה לקראת השליש". "אז אני נשאר במפקדה?" שאל דני בצחוק. "אכן" השיבה איימי. "אני יעדכן אתכם" אמר דני. "אם יש חדשות, משהו רע, טוב...אתה כבר יודע...תעדכן אותנו!" אמרה לו איימי. דני חייך ואמר "אל תדאגי, אני אשלח לך אסמס". "בסדר" אמרה איימי. ********************************* "הוא נראה כול כך שונה, הדני ג'ונס הזה" אמר רון לאיימי בזמן שהשניים יצאו מבית החולים. "הוא שונה במציאות" אמרה איימי בשקט. רון חייך ואמר "את רוצה להגיד לי שהוא באמת התאהב בטל? זה ממש מוזר, כול כך". "כן!" אמרה איימי "למה אתה מתפלא?". היא אחזה בידו ונשקה ללחיו. רון צחק ואמר "טל לא נראית בחורה יותר מידי רומנטית, והוא לא נראה אחד כזה שמתאים לה עוד יותר. אבל היא כול כך אוהבת אותו, עוד חשבתי לרגע שאני רק צריך לשמוע את הסיפורים שלה עליה ועליו במקום לקרוא את הספר 'רומאו ויוליה' של שייקספיר, והנה אני עומד להצליח בבחינות. ספרות התחילה להתחבב עלי". "נכון? גם אני שמתי לב לזה. הם פשוט...לפעמים אני חושבת שדני יורת מידי מאוהב בטל, זה כאילו שהם...נשואים או משהו, אני לא יודעת איך להסביר את זה" אמרה איימי בשקט. "אבל היא לגמרי אוהבת לשחק בלב שלו קצת," אמר רון להגנתו של המין הגברי. "והוא בשלה," אמרה איימי להגנתם של המין הנקבי. רון פלט צחוק ואמר "זוכרת מה שהיא אמרה לנו?". "כן, שאנחנו הוזים" אמרה איימי. "בהחלט," אמר רון "מתברר שהיא היחידה שהוזה". "היא לא תקשיב לנו, טל היא כמו חומת קיר...היא מקשיבה לי לפעמים, אבל רוב הזמן...רק לעצמה" אמרה איימי. "אני עדיין לא מעכל את זה שהיא גרה עכשיו בלונדון!" אמר רון. "גם אני," אמרה איימי "ולחשוב שהיא נטשה משפחה, חברים וארץ כדי לגור כאן. רק כי היא רצתה לסיים לימודים, ויש לה פוטנציאל, המורים אצלנו כבר מכינים לה המלצה מעכשיו". "כמה אנחנו מדברים עליה, אלוהים-ישמור" אמר רון. "כן, זה מביא מזל רע" אמרה אימי בשקט. "מזל רע?" שאל רון בהפתעה. "כן" אמרה איימי. "למדת את זה מטל, נכון?" שאל רון. "אם לא ממנה אז ממי?" שאלה איימי וחיבקה את חברה האהוב. **************************** "אחות!" קרא דני כאשר יצאה האחות ממחלקת האשפוז. "כן?" שאלה האחות בשקט. "טל אביב כבר יצאה לחדר ההתאוששות?" שאל דני בשקט. "מזמן" השיב האחות. דני פתח את עיניו הכחולות לפניה ואמר "היא התאוששה כבר? אפשר ללכת לראות אותה?". "אני לא יודעת, אני חושבת שהיא התאוששה. אני לא בטוחה שבשעה כזאת מותר לי להכניס אורחים" השיבה האחות. "אני לא יפריע!" אמר דני "אני רק רוצה להעיף בה מבט,". "בבקשה" היא המשיך. "אתה יודע מה? אני אלך לבדוק אם הכול בסדר איתה, ואז אתה תוכל ללכת להעיף בה מבט. כדאי שתכבה את הפלאפון שלך לפני שאתה נכנס, ותהיה בשקט" אמרה האחות. "בסדר," אמר דני בהתלהבות "אני אחכה לך כאן". "אין בעיה" אמרה האחת בשקט. היא נכנסה אל תוך המחלקה במהירות ונעלמה מאחוריה הדלתות המסתובבות. דני התיישב על הכיסא ואחז בשרשרת שהייתה בידו, השרשרת של טל שמצא הוא לפני כמה זמן בביתו. זאת הייתה שרשרת שהוא והיא קנו ביחד, שרשרת בצורה של כוכב, שמסמלת את דני, משום שהוא עצמו כוכב, ובתוך הכוכב חץ, שמסמל את טל.
יש המשך~~>

למעלה