../images/Emo126.gifפרק 50 חלק | חלק א' ../images/Emo126.gif
Beauty in the Breakdown [תודה לנסטיה-אני בטוחה שזאת את-ואני מקווה שאני צודקתXD..או שזאת הייתה קלי]:
http://youtube.com/watch?v=hsXl8e_5yR8&feature=related ************************************************************************************************************************* פרק 50: "טל? שיחררו אותך?" שאלה איימי את טל כאשר ראתה את חברתה עומדת בפתח חדרן. "שיחררו אותי, כן" אמרה טל בשקט. "מה קרה לך שם?" שאלה האחות בשקט. "תיראי" אמרה טל בשקט והראתה לה את ידה הימנית. על ידה התנוסס כתם בצבע כחול שהתפרס למרחב די גדול. איימי פתחה את עיניה הכחולות ופרצה בקריאות אימים. "אלוהים ישמור ויציל..ויגן! מה-זה עזאזל?" היא שאלה בהיסטריה. "אני לא יודעת" אמרה טל בשקט. "מה זה 'אני-לא-יודעת' ?" חזרה איימי על דבריה. "מה קרה?" שלה טל את איימי. "מה 'מה קרה' ?" שאלה איימי את טל. "נו, איימי...אני רצינית, מה קרה?" שאלה טל בתמימות. היא התיישבה על המיטה שלה עצמה והביטה אל עבר איימי הנפעמת. "טל, זה הדבר הכי כחול ועצום שראיתי בגוף של בן-אדם בחיי!" קראה איימי בקול. "האחות אמרה שהיא לא יודעת מה-זה, ואני רק בשחרור על תנאי, כלומר שבכול רגע אני עלולה לחזור לחדר הנוראי הזה" אמרה טל בייאוש. "ואם כבר מדברים על החדר הזה," אמרה לעברה איימי ושינתה את הבעת פניה כאשר שרוולה של טל הורד כלפי מטה, וכיסה שוב את כול ידה ואת המכה הכחולה. "איך היה עם דני?" שאלה איימי. טל הביטה אליה במבט נוקב ופלטה "נישקתי אותו". איימי פתחה את עיניה לגדלים שטל לא תיראה לעצמה שתוכל לראות אי-פעם בחייה. "מה?!" שאלה איימי בקול. "כן" השיבה טל. "אוי-אלוהים!" פלטה איימי. "אני יודעת, אני יודעת," אמרה טל בשקט "לא יכולתי לשלוט בעצמי איימי, אני חושבת שאני עדיין מאוהבת בו!...ואני לא מדברת איתך על אהבה רגילה, אני באמת מאוהבת בו," המשיכה טל "אנושות" היא לחשה. "טל," אמרה איימי בהתרגשות "אתם הזוג הכי מושלם שראיתי בחיים שלי, יש בניכם אהבה...אהבה כול כך חזקה! זה כמו אהבה בין זוג נשוי, זה כאילו שאת מוכנה למות בשבילו, והוא בשבילך". "אני יודעת, וזה כול כך מפחדי אותי...דני מדמה את האהבה שלנו לנר, בכול פעם שאנחנו ביחד הנר בוהק באור שיכול לשרוף את הלב שנו שעשוי בסך הכול משעווה. וכשאנחנו לבד, להבת האש קטנה ומורגשת פחות. וכך הלב נשאר באותה הצורה שבה נקבע בזמן שהיינו מאוהבים, את מבינה?" שאלה טל בשקט. "בערך," אמרה איימי "אני מבינה למה את מצליחה כול כך בסרות מורחב". טל פלטה נחירת בוז ואמרה "כן, בטח. בגלל זה במבחן האחרון הוצאתי— "89...וזה ממש גרוע, מה אני אגיד לך! אל תשכחי שהתעקשת לעשות את המבחן של הדוברים!...את מקבת עוד 10 נקודות בונוס בגלל שאת עולה, ועל הצטיינות בכתב...והנה קיבלת 99" אמרה איימי בציניות. "טוב, את צודקת" אמרה טל בשקט. "אז עכשיו אתם חברים שוב? למרות שלא ציפיתי ממך שתשלימי איתו... לא אחרי מה שהוא עשה לך" אמרה איימי. "לא, אנחנו לא נחזור, אני לא רוצה לחזור אליו. ממש קשה לי להתנתק מן הדני...שנגלה לפני באותו היום. אני לא יכולה לשכוח צלקות, וגם...את יודעת שהחלטתי לקחת פסק-זמן כדי לסיים את השנה הזאת" אמרה טל בשקט. "את שוברת את הלב שלו" לחשה איימי. "לא, הוא אמר לי שהוא יחכה...הוא יודע שאני לא מתכוונת לחזור אליו, אמרתי לו את זה. אני צריכה זמן...להתאושש" אמרה טל. "אני לגמרי מבינה אותך" אמרה איימי. טל חייכה אליה ואמרה בשקט "נו, מה איתך ועם רון?". "בסדר גמור, מאוהבים כמו תמיד...את זוכרת שנפרדנו לפני חודש בגלל שהוא התנשק עם מרי-אן הזאת?" שאלה איימי. "כן" השיבה טל. איימי העבירה את שיערה לאחור ואמרה בשקט "הוא אמר לי שמרי-אן אמרה לה שסנדי ניסתה לדבר עם דני ג'ונס, שלך, לא מזמן...ואת יודעת מה הוא אמר לה? הוא אמר לה שתחכה בכניסה. ובמקום שהוא ייצא, דאגי פוינטר יצא והראה לה מה-זה!". "מה?" שאלה טל בהלם. "כן!" אמרה איימי. "אלוהים" לחשה טל. איימי צחקה ופלטה "רון החליט שעד לאיפה שהגענו זה מספיק, לשלב הזה. הוא סוף כל סוף הבין את המהות של הקשר שלנו, כמובן שאחרי השיחה איתך מלפני חודש גם...הוא פשוט הב-ין!". "באמת?" שאלה טל בהלם "באמת עזרתי לכם?". "כן!" זעקה איימי. "מה עם האח התאום של ליאו? ג'רמי? איך הוא מסתדר בכיתה החדשה?" שאלה טל את איימי. "מצויין הייתי אומרת, למרות שכמו שראית הוא מעדיף את הכיתה שלך. הוא אמר שאת ממש מגניבה" אמרה איימי. "כן, הוא אמר לי את זה כמה-וכמה פעמים. הוא מאוהב בסלין, היא יושבת מולי בכיתת העולים" אמרה טל. "מה? אבל סלין...היא...את יודעת...מוזרה קצת, לא?" שאל איימי. טל חייכה אליה ואמרה "וג'רמי בכלל לא מוזר, לא...בכלל לא". איימי פרצה בצחוק מתוק ואמרה בקול "מה שנכון נכון". "אוי לא, תראי מי מתקשר אלי" אמרה טל בשקט והרימה את הפלאפון שלה מן השידה שחצצה בין שתי המיטות.
יש המשך~~>