יא-בייבי
פרק 50

kelly7i

New member
תעלי כבר המשךD:

מקודם ניסיתי להגיב ולא נתן- רציתי להגיד איך זה שעל הבוקר דני וטל ככה מתנשקים, אמור להיות להם ריח מסריח מהפה!XDDDDDDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif כ"כ הרבה חודשים עברו ועוד לא

הסתיימה השנת לימודים שלה? הייתי בטוחה שכבר עברה איזה שנה וחצי מתחילת הפיק, את כל הזמן כותבת על חודש שעבר ועוד שלושה חודשים שם ועוד ארבעה חודשים פה.. כל הזמנים כבר התבלבלו לי פה..

butbut

New member
חח אלתתדאגי-חישבתי את כול החודשים בפיק../images/Emo9.gif

זה בערך לקראת סוף שנה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אז כמה זמן בעצם הם ביחד?

כמה זמן היא באנגליה בכלל? הו ובת כמה היא הייתה כשהיא הגיעה לשם שרק כמה חודשים אחרי היא כבר בת 18? ובן כמה דני כאן? סתם כדי לסדר לי דברים בראש.

butbut

New member
חחח אל תדאגי- בחלק ב' של הפרק הזה יש את

התשובות לשאלות שלך. כך שאני לא רוצה סתם להסביר ולבלבל עוד יותרXD

kelly7i

New member
היה גם מתשיו שטל חלמה על שרלוט

שהיא באה לבית-חולים והי הלה גם משו כחול על היד =| מה פשר הדבר?

kelly7i

New member
מה דרגי עשה כדי להראות לכונפה מה זה?../images/Emo6.gif

שיביא לה כאפה
ולמה רון התנשק עם מישי אחרת?><

גילולית

New member
../images/Emo205.gifהיה כתוב איפשהו "מאז שהוא התנשק עם מרי-

אן".. זה תמיד מזכיר לי את מריאן מהקמצן של מולייר XD אנחנו לומדים את זה עכשיו זה משעמם:\

butbut

New member
חחח...אוה נכון- כן זה קרה, אין על זה הרחבה

כי לא רציתי להרחיב את הפרק.

kelly7i

New member
איך הוא העז. חוצפן בוגד. לא מתאים לו להיות

להיות מניאק.

butbut

New member
כי קרה שם משהו..ובלה בלה בלה...

ובום נשיקה.. רגשות אשמה... ~מספר לאיימי מה הוא עשה~ ~כועסים~ ~מבקש סליחה~ ~לא סולחת~ ~מבקש סליחה בדרך יצירתית~ ~מבטיח שלעולם הוא לא יידע עוד בכלבה~ ~איימי מסכימה~ ~נשיקה~ ~חברים שוב~ XD

גרבע

New member
../images/Emo6.gif היד שלה בטח נראית כמו חציל XD

"אז עכשיו אתם חברים שוב? למרות שלא ציפיתי ממך שתשלימי איתו... לא אחרי מה שהוא עשה לך" אמרה איימי" גם אני לא!איזה חסרת כבוד עצמי היא
רון התנשק עם מריאן ?! איזה רומנטי דני

גרבע

New member
איך זה הגיע לפה ?O: טוב נגיב כבר פה להכל

איזה דרמה DDDDDD=
"אתה נהפך לנקבה בגללה, אולי טל צריכה להיות גברית יותר? ואז תשלימו אחד את השני" אמר דאגי. XDDDDD דני לא נקבה ):
לאאא!אסור ששרלוט תמות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 איזה מסכנה היא,היא כל החיים שלה סבלה.אסור לה למות!
נכון? גם אני שמתי לב לזה. הם פשוט...לפעמים אני חושבת שדני יורת מידי מאוהב בטל, זה כאילו שהם...נשואים או משהו, אני לא יודעת איך להסביר את זה" אמרה איימי בשקט."אהא "אבל היא לגמרי אוהבת לשחק בלב שלו קצת," אמר רון להגנתו של המין הגברי."כפיים.
איזה שרשרת מגניבה יש לטל ודני!אהבתי D:
"באתי לראות מה קורה איתך" השיב דני בשקט."אבל זרקתי אותך" אמרה לא בכבדות.אכזרית! "נכון, אבל עוד לא הבנת את זה טל אביב? אני- א-ו-ה-ב- אותך!" אמר דני "אתמול הבנתי שאת הבן-אדם הכי יקר לי בכול העולם, את כול כך חכמה, כול כך חשובה. את סלחת לי, אף על פי שבחורה אחרת כבר הייתה לבטח נפגעת עד עמקי נשמתה ומנסה להתנקם בי או לברוח ממני. או לפגוע בי בכול דרך אפשרית".איזה חמודד
ואו איך טל הבינה מה הוא אומר?היא בטח ממש טובה באנגלית,או שהיא משתלבת ממש מהר!
"דני, כולם שונאים אותי כשאני איתך" אמרה טל בשקט.XDD האמהאמ. הגיע הרגע להשלים עם זה שהם ביחד ): שיפרדו XD
אוי שכחתי XD איפה המשפחה של טל? איזה חמוד הפיק XD בוט את ממש כישורינת,את כותבת בשפה כזאת מצמררת! אעע טל ודני!הם חמודים אבל אני לא אוהבת כשהיא איתו\= היה פרק שולט :)

butbut

New member
חחחחחחחח...XD או-או! את מתחילה להבין

שטל אחרי הכול לא שטן
XD
גמני אהבתי את דני ברומנטי ואת דאגי החמודXD
"שחזר לעצמו". LOL

גרבע

New member
לא אמרתי שטל היא שטן../images/Emo70.gif

רק אמרתי שאני קצת מאחלת לה מוות כי היא עם דני

למעלה