איך זה הגיע לפה ?O: טוב נגיב כבר פה להכל
איזה דרמה DDDDDD=
"אתה נהפך לנקבה בגללה, אולי טל צריכה להיות גברית יותר? ואז תשלימו אחד את השני" אמר דאגי. XDDDDD דני לא נקבה ):
לאאא!אסור ששרלוט תמות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 איזה מסכנה היא,היא כל החיים שלה סבלה.אסור לה למות!
נכון? גם אני שמתי לב לזה. הם פשוט...לפעמים אני חושבת שדני יורת מידי מאוהב בטל, זה כאילו שהם...נשואים או משהו, אני לא יודעת איך להסביר את זה" אמרה איימי בשקט."אהא "אבל היא לגמרי אוהבת לשחק בלב שלו קצת," אמר רון להגנתו של המין הגברי."כפיים.
איזה שרשרת מגניבה יש לטל ודני!אהבתי D:
"באתי לראות מה קורה איתך" השיב דני בשקט."אבל זרקתי אותך" אמרה לא בכבדות.אכזרית! "נכון, אבל עוד לא הבנת את זה טל אביב? אני- א-ו-ה-ב- אותך!" אמר דני "אתמול הבנתי שאת הבן-אדם הכי יקר לי בכול העולם, את כול כך חכמה, כול כך חשובה. את סלחת לי, אף על פי שבחורה אחרת כבר הייתה לבטח נפגעת עד עמקי נשמתה ומנסה להתנקם בי או לברוח ממני. או לפגוע בי בכול דרך אפשרית".איזה חמודד
ואו איך טל הבינה מה הוא אומר?היא בטח ממש טובה באנגלית,או שהיא משתלבת ממש מהר!
"דני, כולם שונאים אותי כשאני איתך" אמרה טל בשקט.XDD האמהאמ. הגיע הרגע להשלים עם זה שהם ביחד ): שיפרדו XD
אוי שכחתי XD איפה המשפחה של טל? איזה חמוד הפיק XD בוט את ממש כישורינת,את כותבת בשפה כזאת מצמררת! אעע טל ודני!הם חמודים אבל אני לא אוהבת כשהיא איתו\= היה פרק שולט