יא-בייבי
פרק 50

גילולית

New member
../images/Emo205.gifמאז הקטע עם שרלוט בחלק הקודם

זה נראה כאילו שרלטו מתה והיא החלום שלה או שיש לה(טל) סרטן או משהו ולשניהם- חסוחלילהטפוטפוטופ!

kelly7i

New member
לאלא, אני יסביר לך->

שרלוט גם היא- כמו טל
נמצאת בחדר מיון, לפי מה שאני מבינה שרלוט ברגעים אלה נאבקת על חייה, הכתם הכחול שיש לטל על היד זה סוג של חיבור בינה לבין שרלוט, שהכתם הכחול יעלם- כך שרלוט תעלם גם היא מהעולם. שרלוט אמרה לה ב"חלום" הזה שהיה לטל שהיא עומדת למות, והכתם יעלם איתה.

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאה נראלי שהבנתי עכשיו!תודהXD../images/Emo9.gif

לאלא, ששרלוט לא תמות, אוף אני מפסידה השרדות תודה על ההסבר

kelly7i

New member
בבקשה../images/Emo6.gif

פיף כמה זמן שלא ראיית השרדות=\ אני כל הזמן רוצה אבל אפעם לא יוצא

kelly7i

New member
יש את זה בויאודי?../images/Emo2.gif

איפה בדיוק? בחינם כה?

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאני לא בטוחה אם בחינם XD אבל

כן זה בVOD, אני חושבת שב"תוכניות מערוצים", נראהה לי שכמה ימים\ שעות אחרי כל פרק מכניסים אותו אבל או שזה בחינם או 5 שקל כל פרק אני לא יודעת..:\

butbut

New member
5 שקלים לפרק../images/Emo35.gifXDD זה עולה כמו הפרקים של

בובספוגLMAO

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDD פשוט רוב הסדרות החדשות בVOD עולות ככ

ה אז אני מניחה.. אולי זה בחינם!

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 7 ../images/Emo126.gif

At The Begining With You: http://www.youtube.com/watch?v=f_ywsYzwVQc&feature=related
Never Gone : http://www.youtube.com/watch?v=AeRKhlB8_jY&NR=1 ******************************************************************************************************************** רק טל הצליחה לשבור את הכוכב, רק טל הצליחה להחזיק בתוך הכוכב הזה זמן ומעמד. האחות הגיעה באותה המהירות בה נעלמה. היא עמדה על יד דני ואמרה "כן, היא התאוששה. אני חייבת לציין שהיא נראית במצב לא כול כך טוב משהיא הגיע לכאן. אז אל תעשה שום דבר חריג, ואל תעייף אותה. היא נורא חלשה". "אל תדאגי, אמרתי לך כבר, אני לא בא כדי להזיק לה" אמר דני בשקט. "הרבה בחורים כמוך חיכו לחברות שלהם, ואחר כך רק סיבכו את העניינים עוד יותר, ולא בגלל שהם הזיקו, זה בא מתוך אהבה" השיבה האחות. "אני מבטיח לא להזיק לה" אמר דני. "יש לי שאלה אלייך, היא קצת מביכה...אבל, אתה דני ג'ונס...נכון שאתה הוא?" שאלה האחות בחנפנות. דני חייך חצי חיוך ופלט "כן, זה אני". "אתה יכול לחתום לי?" שאלה האחות הצעירה. "אוה, כן..בוודאי" אמר דני בחביבות. "תודה" פלטה הצעירה. דני חתם לה והבטיח לה שוב ושוב שהוא לא מתכוון לסכן את טל, או לגרום לה להתעייף. הוא בסך הכול רצה לראות אותה ולדעת שהיא בסדר. דני הלך אחרי האחות שחזרה ואמרה בפירוש לא לעייף את טל. דני חייך אליה ואמר "בסדר". האחות צחקה ואמרה "אני סומכת עלייך". "בסדר" השיב דני. הוא פתח את הדלת של חדרה של טל ונכנס. האחות באה בעקבותיו ואמרה "היא נמצאת שם בסוף, אם לא תסתדר למצוא אותה תקרא לי". "בסדר" השיב דני. הוא חייך אליה ואחז בשרשרת בחוזקה. דני הביט אל עבר שלושת התאים שהיו בתוך החדר. הוא נכנס אל שני התאים הראשונים ולא ראה שם את טל, ולבסוף עתר אל התא האחרון. התא היה ממוקם על יד החלון הפתוח, שמתוכו השתלשלה לה זרימה של משב רוח קפוא במידה קטנה מאוד. משום החריצים שהיו מותקנים שם. אורו של הירח האיר על פניה המתוקות של טל ששכבה במיטה הלבנה. דני הביט אל עבר פניה והרגיש את ליבו נפעם בקרבו. ******************** טל הרגישה שמישהו קרוב אל מיטתה, היא הרגישה שמישהו בוהה בה. היא כפתה על עצמה לפתוח את עיניה ולהביט בבן-האדם המסתורי. ראשה עוד כאב וצביטות קטנות הורגשו לפתע בידיה של טל. היא פתחה את עיניה לכדי חריצים במאמץ רב והביטה אל עבר הדמות שעמדה לפניה. ******************* דני ראה את עיניה של טל נפקחות, הוא התיישב על יד השרפרף שעמד לרשותו, והביט בה מגובה העיניים. הוא רצה שטל תדע שזה הוא, הוא רצה שהיא תדע שהוא כאן בשבילה. "טל" הוא אמר בשקט. טל סובבה את פניה אליו והביטה בו דקות ארוכות. ********************** "זה דני" עברה המחשבה בראשה. "דני" היא אמרה כבדות ובלחש. "אני כאן" לחש לה דני בשקט. טל מתחה את שפתיה לכדי חיוך רופף, וחיפשה אחר ידו. דני מיד תפס את ידה ונשק לגב כף ידה. טל הביטה לעברו ונשמה נשימות עמוקות. "אני כאן, בשבילך" אמר דני בטון צרוד. "מה קרה לקול שלך?" שאלה טל בשקט. היא לא יכלה להפיק צלילים יותר גבוהים ממה שדיברה בהם בכול הזמן. "שששש..." אמר דני בשקט "אל תתאמצי". טל חיזקה תא אחיזתה בידו עד מכה שיכלה והביטה אל עבר פניו הלבנות. עיניו הכחולות, העמוקות, היו נעוצות בה. "היה לי הופעה לפני כמה זמן, ושרנו כמה שירים פחות כי הקול שלי כבר נהיה צרוד. איבדתי את הקול לכמה זמן" הסביר לה דני. טל בלעה את רוקה ועצמה את עיניה בחזרה. היא חייכה ואמרה בשקט "אתה נשמע מוזר". דני חייך אליה ואמר "ממש הדאגת אותי קטנטונת, אל תעשי את זה שוב". טל חייכה אליו ולחשה בשקט "מה אתה עושה כאן אבל?". "באתי לראות מה קורה איתך" השיב דני בשקט."אבל זרקתי אותך" אמרה לא בכבדות. "נכון, אבל עוד לא הבנת את זה טל אביב? אני- א-ו-ה-ב- אותך!" אמר דני "אתמול הבנתי שאת הבן-אדם הכי יקר לי בכול העולם, את כול כך חכמה, כול כך חשובה. את סלחת לי, אף על פי שבחורה אחרת כבר הייתה לבטח נפגעת עד עמקי נשמתה ומנסה להתנקם בי או לברוח ממני. או לפגוע בי בכול דרך אפשרית". "אבל את," הוא המשיך "את שונה". טל חייכה והשיבה בשקט "אתה תמיד אומר לי את זה..." "אלוהים, אם רק יכולת לצפות בלב שלי...היית מבינה באמת הכול" אמר דני בשקט. הוא הביט אל עבר כף ידו ואמר "דרך אגב, השרשרת שלך כאן". "איזו שרשרת?" שאלה טל בלחש. "שלנו" השיב דני. "מצאת אותה?" היא שאלה בפליאה. דני הראה לה את השרשרת לנגד עיניה וגרם לעיניה להיפתח. טל הביטה אל עבר דני, ואז אל עבר השרשרת. "איפה?...איך?" היא שאלה בטון צרוד.
יש המשך~~>

גילולית

New member
../images/Emo205.gifעוד סוף אפשרי לפיק..

XD כשכתבתי פיל במאומץ, כמעט כתבתי פיקXD לעניינו-->חסר לך שהיא תמות או משהו חסוחליחה עוד פעם..אני לא רוצה לחשוב על איך דני ירגיש:( יואו זה יהיה כמו הסוף של עיר של מלאכים
כשהיא מתה ואז הוא היה עצוה וחבר דלו שאל אותו אם להיות איתה לכל כך קצת זצ=מן היה שווה בשביל הפסיק להיות מלאך ולאבד את חיי הנצח שלו בתור מלאך ולהפוך לבן אדם והמלאך לשעבר אמר-> "I WOULD RATHER HAVE HAD ONE BREATHE OF HER HAIR,ONE KISS FROM HER MOUTH,ONE TOUCH OF HER HAND,THEN ITERNITY WITHOUT IT.ONE" |נמסה| טוב זה לא מעניין אז אני אפסיק. ואמרתי כבר אבל אני אגיד שוב-> בפיק שלך לא כמו כל פיק\ספר\סרט\סידרה אחרים, מההתחלה ועד שניה לפני הסוף- באמת שאי אפשר לדעת איך זה ייגמר, שזה טוב אבל גם אוכל לי את הלב מבפנים, ולאטXD סתםסתם, זה ממש טוב

screamin pittas

New member
אני מקווה שלא תהרגי אותה בסוף../images/Emo6.gif

אבל דני ממש מתוק
אוף אני לא מאמינה שעוד פרק אחד זה נגמר

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifבת-אל

איימי העבירה את שיערה לאחור ואמרה בשקט "הוא אמר לי שמרי-אן אמרה לה שסנדי ניסתה לדבר עם דני ג'ונס, שלך, לא מזמן...ואת יודעת מה הוא אמר לה? הוא אמר לה שתחכה בכניסה. ובמקום שהוא ייצא, דאגי פוינטר יצא והראה לה מה-זה!". לא הבנתי >< :0

butbut

New member
../images/Emo26.gifזה פשוט--כנסי:

מרי-אן?[אותה האחת שהציקה לדני פעם פעם כשטל באה אליהם]..ואז היא סיפרה לה שסנדי ניסתה לדבר עם שני. כאילו אחרי המ שקרה בניהם,בכול זאת... ואז דני אמר לה שתחכה שנייה בחוץ, והוא כבר יורד. ובמקום שהוא יירד הוא אמר לדאגי שיירד

butbut

New member
חח../images/Emo9.gif גם אם לא הבנת...זה לא כול כך חשוב

לעלילה..זה סתם משפט ציניות שמבהיר מה קרה בין דאגי לסנדי.

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 8 ../images/Emo126.gif

Westlife - Moments: http://www.youtube.com/watch?v=_rCuK3PYv4w
US5 best in me-|הדגA|להקת בנים חמודה מאוד אגב: http://www.youtube.com/watch?v=NA6_nWMQRFw *********************************************************************************************************************** דני חייך ואמר "היא הייתה בתוך הקופסא שלי, של כול הדברים החשובים. את שמת אותה שם בעצמך". "נכון" לחשה טל. "עכשיו היא חוזרת אלייך, שלי תמיד עלי, תמיד" אמר דני. "אני לא יכולה להרים את הראש" אמרה טל בצרידות. היא הביטה לעברו והרגישה את ליבה מתפרפר בתוכה. "אל תדאגי" אמר דני בשקט. "מרשה לי?" הוא שאל והרים את השרשרת לנגד עיניה שוב. "כן" אמרה טל בשקט. דני חייך אליה ואמר "בסדר". הוא שם את כף ידו מתחת לראשה והרים אותו מעט, טל אחזה בזרועו עם ידה. היא עצמה את עיניה והרגישה אותו משחיל את השרשרת סביב צווארה ומביא את הסוגר לקדימה. דני הניח את ראשה בעדינות על הכרית ושאל "הכול בסדר?". טל עזבה את ידו ואמרה בשקט "כן". דני חייך וסגר את הסוגר ביחד עם האבזם שלו. לאחר מכן הוא סובב את השרשרת והביט אל עבר טל בשלמותה. "אני יודעת, אני נראית נורא" פלטה טל בשקט. "נורא?" שאל דני בהפתעה "את נראית נפלא, לא חשוב לי באיזה מצב, את תמיד נראית יפה כול כך. גם כשאת חולה ורזה, את נראית יפה". טל חייכה אליו ואמרה בשקט "תודה דני". היא הרימה את ידה השברירית ואחזה בידו החזקה. דני לקח את ידה קרוב אל פניו ונשק מעליה מספר נשיקות קטנות. טל התמכרה לתחושה ואמרה בשקט "אתה תמיד יודע איך לומר את הדבר הנכון...בזמן הנכון". "למדתי אותך" אמר דני. טל נשמה נשימה עמוקה ואמרה בלחש "אתה עדיין אוהב אותי". "נכון" אמר דני בשקט. "ואתה כאן" אמרה טל בלחש. "אני משתדל, אני משתדל לא לעזוב אותך, אני משתדל לא לשתות...אני משתדל לא ללכת לשירותים ולהשאיר את המכסה פתוח, אני משתדל לא לשרוף את החביתה בבוקר, אני משתדל לשים שתי כפיות בתוך הקפה ולא יותר או פחות" אמר דני בשקט. טל חייכה ואמרה בשקט "אם הייתי יכולה לצחוק, הייתי צוחקת. אבל כואב לי כול הגוף". "אי רואה," אמר דני בשקט "הידיים שלך מחוברות למכשירים...מאכילים אותך באינפוזיה נכון?". "כן," השיבה טל בשקט "היום הכניסו לי דם אל הגוף, אבל חסרים תורמים...הם אומרים שיש לי סוג של דם לא נפוץ במיוחד". "מה? למה לא אמרת לנו לעשות בדיקה בשביל לתרום?" שאל דני בשקט. "לא יודעת," השיבה טל "אמרו לי את זה לא מזמן". "תקשיבי," אמר לפתע דני "בקרוב יסלקו אותי מכאן. האחות אמרה לי לא לפתח איתך שיחות, ולא לגעת, ולא להתיש אותך...ברור לך שהפרתי את ההבטחה שלה, אבל היא בטח תחזור עוד מעט ותבקש ממני לצאת". "חכה," אמרה טל בשקט. "מה קרה?" שאל דני ואחז בידה שנית. "אני לא רוצה שתלך" לחשה טל. "מה?" שאל דני. טל נשמה נשימה עמוקה ואמרה במילים קטועות, משום המאמץ "אני...לא רוצה...שתלך". "אבל עוד מעט היא תבוא ותסל—" "דני ג'ונס, הזמן שלך אזל, טל צריכה לנוח" התפרצה האחות עוד לפני שסיים דני לומר את כול דבריו. "בסדר" אמר דני. "לא," התערבה טל בשקט. "סליחה? רגע, את ערה לגמרי?" שאלה האחות את טל. "הוא יכול להישאר בחדר? בבקשה, אני רוצה שהוא יישאר לידי כאן. זה אפשרי?" שאלה טל בשקט. היא בלעה לאחר מכן את כול הרוק שהיה בפיה והביטה אל עבר דני כשעיניה סגורות לכדי חריצים. "אבל, איפה הוא יישן? איך הוא יסתדר? ואם תרעישו?" שאלה האחות. "לא נעשה כלום" אמרה טל. "אני אסתדר, אל תדאגי" אמר דני בביטחון. "אתה בטוח? הרבה יותר נוח ללון בחדר ההמתנה, אם אתה מתכוון ללון כאן" אמרה האחות. "אני אסתדר" אמר דני. "הוא יסתדר" אמרה טל אחריו. "בסדר," אמרה האחות "אני מניחה שזה...בסדר". "לילה טוב" אמר דני לאחות. "לילה טוב," אמרה האחות "וטל אביב, אם יש איזושהי בעיה ,אני סומכת עלייך שתיקראי לי". "בסדר" לחשה טל לעברה. "להתראות" אמרה האחות. "ביי" סינן לעברה דני. האחות סגרה את הדלת ועמעמה את האור בחדר הגדול. טל הביטה אל עבר דני בשקט וחייכה חיוך מחיק. דני העביר את כרית אצבעו על לחיה ואמרה "לשם מה זה היה?". טל מצמה בעיניה באיטיות והשיבה "יש לי משהו לומר לך". "כן, אני שומע" אמר דני. "אתה חשוב לי," פלטה טל בשקט ונשמה נשימות קצרות.
יש המשך~~>

למעלה