יא-בייבי
פרק 50

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 9 או 8?..התבלבלתי במספור../images/Emo126.gif

everything I do, I do it for you : http://www.youtube.com/watch?v=tqgrXmdzf5A
I Just Can't Live A Lie : http://www.youtube.com/watch?v=vXmqhY7ycd4&feature=related *************************************************************************************************** היא אחזה בידו בעזרת ידה הרפה והרגישה את אצבעותיו נכרכות סביבה. דני הביט עליה במבט קשוב, הוא שתק ונתן לה לסיים לומר את דבריה. "אתה כן יקר לי, אני משקרת לעצמי פשוט" אמרה טל בשקט. "בנוגע למה?" שאל דני. טל הרימה את ידה הפנויה ואחזה בשרשרת שלהם. "בנוגע אלינו דני," היא פלטה "אני...אני דווקא כן חושבת שאתה חשוב לי יותר מהכול. ככול שהזמן עובר הכעס נשכח". "טל, אל תתאמצי...אולי תאמרי לי מחר את דברייך?" שאל דני בדאגה. טל הסיטה את מבטה ופלטה "לא, היום". "בסדר" אמר דני. "זה פשוט מאוד," המשיכה טל "הלב שלי עדיין אוהב אותך, אני אוהבת אותך". "טל," פלט דני בשקט. "כן דני, אחרי כול מה שקרה...אני אוהבת אותך" המשיכה טל. דני חיזק את אחיזתו בידה של טל והביט בפניה בהלם. הוא קיבע את עיניו אל תוך עיניו ופלט בשקט "אלוהים". "מה קרה?" שאלה טל בכבדות. היא בלעה את רוקה וצמצמה את עיניה לכדי חריצים שנית. "איך את אוהבת אותי,...אחרי מה שעוללתי לך!" אמר דני בהלם. טל הורידה את מבטה ממנו ופלטה "אני אוהבת אותך, יותר מידי". "למרות כול המגרעות? למרות כול מה שעשיתי לך? למרות שאני עצבני? למרות שאני שיכור? למרות שאני מעצבן? למרות שאני צוחק מכול הלב? למרות שאני לא מוריד את המכסה של האסלה?" שאל דני אלפי שאלות. טל חייכה בכאב ואמרה בלחש "כן, דני, כן". דני ניער את פניו ואמר בלחש "אהובה שלי...לעולמים". "אל תאמר זאת" אמרה טל מיד. "מדוע?" שאל דני "זו אמת לאמיתה!". "אני יודעת, אך בכול זאת" אמרה טל בחשש. "לא," אמר דני "נמאס לי להכחיש לפנייך את כמות האהבה שבי, נהיתי כבר מטורף מרוב אהבה, מטורף". "למה?" שאלה טל בשקט. "כי כבשת את ליבי, ואני נהיה רכרוכי מרגע לרגע" אמר דני בשקט. טל נגעה בפניו עם כריות אצבעותיה ועברה על לחיו ושפתיו הורדרדות. "דני, כולם שונאים אותי כשאני איתך" אמרה טל בשקט. "למי אכפת?" שאל דני בשקט. טל הסיטה את מבטה וסיננה בשקט "וכול אתרי הנאצה? הכתבות על ה 'חברה היהודייה'?". "שישרפו מצידי, אני יודע שאת נפלאה ומי שלא מסוגל לראות את זה מטומטם לגמרי!" אמר דני בביטחון. טל כיווצה את גבותיה בכאב ופלטה "למה אתה מוכן לקחת על עצמך אחריות שכזאת?". דני אחז בידה של טל בחוזקה ואמר "כי אני או-הב אותך. אמרתי לך כבר שאני מטורף, לא?...כבר לא מעניין אותי מה המעריצות יאמרו לגבייך, אם הן ישנאו אותך, או לא. את נפלאה!...ההן צריכות להבין את זה גם כן!...הן צריכות להבין אותי, ואולי אפילו לשמוח בשבילי. אני מאושר איתך, את משלימה אותי. אם יש מישהו שגרם לי להרגיש ולומר הכול, זאת את!". טל העבירה את מבטה בחזרה אליו ואמרה בשקט "אתה גורם לי להתאהב בך עוד יותר...מרגע לרגע". "אוה, טל...בבקשה תישקלי לחזור אלי...בבקשה! אני מחכה לך בכול יום- בכול יום!" אמר דני בשקט. "כבר שקלתי" אמרה טל בעייפות. עיניה נסגרו מעט ושפתיה נפסקו. "מה החלטת?" שאל דני בשקט. "אני אומר לך בבוקר, אני מרגישה כול כך עייפה עכשיו" אמרה טל בלחש ובעייפות. דני התרומם מן השרפרף, הוא נטל כיסא מרופד מן הפינה והתיישב על יד טל. "בסדר" הוא לחש, אבל טל כבר לא הקשיבה טל. דני הביט אל עבר פניה הרגועות, ומיד העביר את מבטו אל עבר הזרוע שלה. הוא הפשיל מעט את שרוולה ולנגד עיניו התגלה לו הכתם הכחול הגדול. "אלוהים" הוא לחש ונשק במקום של הכתם. "מלאך שלי," הוא לחש ונגע בלחייה. לאחר מכן הוא התרומם ממקומו, קירב את פניו אל פניה ונשק לה על לחייה. "אני אוהב אותך" הוא אמר והניח את ראשה על המזרון על ידה. ידה העדינה עודנה שכבה בתוך ידו ואחזה באצבעותיו. דני עצם את עיניו ונרדם כך על יד אהובתו, ואילו טל כבר חלמה את המקרה הזה, היא ידעה שהיא תשלים עם דני, אהובה. ****************************** אור השמש החזקה שהסתנן מן החלון פגע בעורה הצח של טל, הוא גרם לה לפתוח את עיניה באיטיות ולהביט אל עבר ידיה שנמתחו באיטיות אל הצדדים. אך היא שמה לב שאחת מידיה אינה יכולה לזוז. היא הורידה את מבטה וראתה את דני שם את ראשו על ידה, במזרון, וישן שנת ישרים. הוא ישן די קרוב אליה, במקום שבו הפסיקו הם לדבר אתמול. טל יכלה לראות את שפתיו, עיניו, ופרצופו בכללי קרוב אליה, אל ידה.
יש המשך~~>

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 10 ../images/Emo126.gif

Whitney Houston - I Will Always Love You: http://www.youtube.com/watch?v=VUoEil40qZA&feature=related **************************************************************************************************************** היה ולוּ בזחילה אחת קטנה שהייתה עושה היא לכיוון מטה, והייתה היא יכולה להיות בזווית שלו. היא הרימה את ידה הפנוּיה והעבירה אותה בשיערו המתולתל של דני שכול כך אהבה. "דני" היא לחשה בלחש ודחפה את עצמה כלפי מטה. עתה היו פניו קרובים אליה עד מאוד, היא נשקה לו על אפו וראתה אותו זז מעת. לאחר מכן היא פלטה "אני אוהבת אותך דני ג'ונס". טל קירבה את שפתיה אל שפתיו של דני ונשקה לו נשיקה מהירה על שפתיו. היא ראתה את עיניו נפקחות באיטיות והתנתקה ממנו. דני חייך אליה חיוך מתוק ואמר בשקט "גם אני אותך טל אביב". טל חייכה אליו מעט ואמרה "איתך אני רוצה להיות". דני פתח את עיניו הכחולות הגדולות ופלט "מה?!". טל צחקקה ואמרה "תגיד 'אוה'...לא 'מה?'". דני חייך אליה ואמר "אוה". טל נשקה לאפו ואמרה בשקט "ישנת ידי כול הלילה". "שמרתי שלא יקרה לך כלום" אמר דני ונשק ללחייה. טל העבירה את מבטה מעינו השמאלית אל הימנית ואמרה בשקט "מצטערת על הכאב". "מצטערת על הטיפשות" אמר דני. "מצטערת על ההתעלמות האין-סופית" השיבה טל. "מצער על היותי חסר-אחריות בכול" אמר דני. "זה לא מפריע לי, כבר לא" סיננה טל בשקט. "את אוהבת אותי?" שאל דני בשקט. "מאוד" פלטה טל. דני חייך אליה ואמר "את סולחת, את אוהבת...מי צריך יותר מזה?". טל היבטה אל עבר התליון של השרשרת שלה ואמרה בשקט "אהבה". דני קירב את שפתיו אל שפתיה ושאל "תרשי לי?". טל חייכה ופלטה "כן, אהובי". דני קירב את שפתיו אל שפתיו והדביק לה נשיקה שנבעה מן הרצון לשרוד ולאהוב יחד. מן הרצון לספק את טל יותר מאשר את עצמו. מן הרצון לאהוב ללא גבולות. אך לא מן הרצון של תשוקה בלתי פוסקת, לא מכך באה אהבה. טל משכה בעדינות את גופו אליה ולחשה "אהבה אסורה". דני ליטף את שיערה ולחש "כבר דבירנו לגבי זה, ואני אומר לך שוב...אם זה כרוך בדת, לא מעניין אותי מן הכפיות החדשות. אני הולך על פי הלב, מורה הדרך הטוב ביותר". "כואב לי כול כך" לחשה טל. "איפה?" שאל דני בשקט. "בבטן" אמרה טל בשקט. "מה קרה?" שאל דני בחשש. "לא יודעת, אולי אני בהיריון" אמרה טל בשקט. דני פתח את עיניו ואמר ברצינות גמורה "מה?!". "לא יודעת" אמרה טל בשקט. "מה?...מה?...מה קורה כאן?" שאל דני בהלם. טל חייכה אליו ופלטה "אני צוחקת". דני פתח את פיו בכדי לומר משהו, אך סגר אותו מיד. טל חיבקה אותו ואמרה בשקט "האחות תהרוג אותנו". "אני יודע" אמר דני. "יש לך היום משהו, לא?" שאלה טל בשקט "כן, יש לנו הכנה לראיון". "תלך" אמרה טל בשקט. "אני אשאר איתך, ההכנה לא מעניינת אותי אפילו" אמר דני בשקט. טל הביטה אליו בשקט ושאלה "אתה מזלזל בעבודה שלך?". "לא," אמר דני ופלט צחקוק מהיר "זה ראיון לקדם ראיון שיהיה לנו-אולי- בעוד כחודש. הם בסך הכול עובדים על שאלות ביחד עם כרמן, ואנחנו יושבים שם כמו חברות אדיוטיים ומציירים להם גרפיטי על שולחן". "למה אתה מכליל את כולם? תגיד 'אני דאגי' " אמרה טל בציניות. "אני לא מאמין שחזרת אלי" אמר דני בשקט לפתע. הוא אחז בידיה ונשק על גבם. טל הביטה אליו בשקט ואמרה "אני לא יכולה להתנתק ממך". "זה מוזר," אמר דני בשקט "זה מוזר שאנחנו אוהבים אחד את השני כבר שנה, ויצאנו כמה חודשים, ובכול הזמן הזה נשארנו אוהבים לפחות מבחינתי, אחר כך חזרנו שוב. משהו מניע אותנו, משהו חייב למשוך אותנו כול כך בחוזקה. בחיים שלי עוד לא נתפסתי לבחורה אחת ואמרתי לעצמי "כן, דני. אתה לא צריך לוותר...היא חשבוה לך, היא חשובה ללב שלך, תרדוף אחריה"...בחיים לא!". "עכשיו, נכון לעכשיו, אתה, איימי, רון, שרלוט, וויל, ליאו, ג'יו, טום, הארי, דאגי, אייזי, ג'רמי והחבר'ה...המשפחה היחידה שלי כאן" אמרה טל בשקט עם הפסקות בין מילה למילה משום המאמץ. "את האהובה היחידה שלי, וחצי משפחה גם כן" אמר דני בשקט. "אנחנו כן דומים" אמרה טל.
יש המשך~~>

butbut

New member
|חלק| 11..זה אמור להיות 10 אבל חפיף../images/Emo126.gif

"אני מתכוון למשהו אחר טל, למשהו שמושך אותנו אחד אל השני" הסביר דני. טל התיישבה במיטתה ואמרה בהרהור "אף פעם לא חשבתי על זה, כלומר...חשבתי על זה. אבל אף פעם לא הגעתי למסקנות ברורות". "את מושכת אותי, בגלל שיש לך אופי חזק כזה, אופי שאין לכול בחורה. את עושה רושם של אחת שתבגוד בבחור שלה 'על ימין ועל שמאל', אבל את מסורה, את נאמנה" אמר דני. "גם אתה נראה אחד כזה שמשחק בלבבות" פלטה טל. דני חייך ואמר "את גורמת לי לחייך, לצחוק..לבכות, לאהוב". "אתה גורם לי לחייך גם כן, אתה גורם לי להבין דברים, לדעת מהי אהבה, להתבגר, לשמור על עצמי, אתה מגן עלי...והרשימה עוד ארוכה" אמרה לו טל בשקט. דני צחק ואמר "אני מאושר עכשיו, אני הבן-אדם הכי מאושר בעולם". טל פתחה את זרועותיה לקראתו, דני התרומם ממקום מושבו וכרך את זרועותיו סביבה. "אני מאוהבת," היא ארמה בשקט "בך". דני נשק לראשה ואמר בשקט "הלוואי שבחיים עוד לא ניפרד, את פשוט הבחורה שכנראה חיכיתי לה כול החיים. חיכיתי שהסבל יסתיים". "דני, אנחנו מדברים כמו מבוגרים...אתה שומע את זה?" שאלה טל לפתע היא הביטה בעיניו הכחולות וראתה זיק של ילדותיות ובגרות נפגשים שם יחדיו. "אנחנו מבוגרים, הרבה יותר מילדים בני 15..." השיב דני. "אני לא חושבת שאהבה של ילדים קטנים היא לא אמיתית" אמרה טל בשקט. "גם אני לא," אמרה דני בהפתעה "לאהבה אין גיל". "אני לא רוצה להפסיק לאהוב אותך" אמרה טל בשקט. היא נגעה בפניו בעדינות וחיפשה אחר אצבעותיו. "גם אני לא, אני כול כך נהנה, לומד הרבה דברים חדשים, מתפתח, מתבגר" השיב דני. "אתה חושב שהמעריצות שלך יקבלו אותי יפה שוב?" שאלה טל בציניות. דני צחק ואמר "אמרתי לך כבר, אם הן לא מקבלות הן מקנאות. אני לא רואה סיבה לשנוא אותך, או לתעב...את יודעת שאני אוהב את המעריצות שלי, אבל אני לא מוכן שזה יבוא על חשבון האהבה שלי אלייך". טל חייכה אליו בסיפוק אמרה בשקט "איך התאהבתי בכוכב רוק, זה הדבר הראשון שני רוצה לדעת". "כי אני חמוד" אמר דני. טל צחקה ואמרה "חוץ מזה". "ואני מושך, מאוד מאוד מושך...אוה, את אוהבת את השיער שלי, אמרת לי לא פעם אחת שאת מעדיפה אותי במראה הטבעי שלי. ובטח בגלל שאני מנגן ושר ממש טוב" אמר דני. "לאן אבדה הצניעות?" שאלה טל בשקט לכיוון התקרה. "לארץ לעולם לא" אמר דני בשקט. "בסדר פיטר-פן...תראה מי מתקרבת אלינו" אמרה טל בשקט וגלגלה את עיניה אל עבר האחות שנכנסה באותו הרגע. דני חייך ואמר "אני עוד אחזור אהובתי". טל חייכה ואמרה "דני ג'ונס רומנטיקן, זה רגע שצריך להנציח". "אני תמיד רומנטי" אמר דני בשקט. "נכון" אמרה טל ספק בציניות ספק ברצינות. דני חייך ואמר "להתראות". הוא התקרב אליה ואחז בפניה. טל הביטה אל תוך עיניו הצוחקות ונשקה לסנטרו. דני חייך ונשק לשפתיה נשיקה מהירה. טל תפסה אותו לפני שהתרומם והלך משם ואמרה לו "אם התחלת, תסיים". שפתיו של דני נמתחו לכדי חיוך. הוא הצמיד את שפתיו אל שפתיה של טל ונשק לה צבורה ששניהם אהבו. הם כבר סיגלנו לעצמם נשיקות, חיבוקים, ושפת סימנים שרק הם מבינים ונהנים מהם. "אני מבקשת מכם להתנתק אחד מן השני בשביל הבדיקה של טל, ובוקר טוב" אמרה האחות. דני חייך אל עבר האחות ופלט "בוקר טוב, איך אפשר להתנתק ממנה? היא כזאת...מושכת". טל הסמיקה מעט ואמרה " הוא בדיוק התכוון ללכת". "בדיוק" אמר דני. הוא השתחרר מאחיזתה של טל בידה ופלט "להתראות אהובה, נדבר אחרי שתרגישי טוב". טל חייכה אליו ושלחה לו נשיקה באוויר. כאשר יצא דני מן החדר האחות עזרה לטל להתרומם מן המיטה למצב ישיבה לגמרי. "את ברת מזל" היא אמרה לה באופטימיות גלויה. "למה?" שלה טל בשקט. "דני ג'ונס מאוהב בך על למעל הראש" אמרה האחות בפשטות. טל צחקה ופלטה "נכון, ואני מטורפת עליו". "לא ברמה שהוא אוהב אותך, אתמול הוא נלחם בשביל להגיע לכאן. אומנם הוא הבטיח לי שהוא לא יפריע לך, אבל נראה לי שדווקא..נהניתם" אמרה האחות בשקט. "בהחלט" פלטה טל בשקט. "זהו, ברת מזל" סיננה האחות. "את...כועס ת עלי או משהו כזה? הנימה שלך קצת תוקפנית" אמרה טל באדישות. היא ידעה שיש לה רגעים שהיא לא מצליחה לשלוט על עצמה והיא אומרת מה שהיא חושבת, גם אם זה האמת, וגם אם היא כואבת. "לא," אמרה האחות בשקט וחייכה אליה. "להיפך! אני רואה שאתם מסתדרים מצוין, אני שמעתי די הרבה שמועות עליכם, ואם לומר לי את האמת לי את לא נראית כמו רוצחת סדרתית". "אני?" שאלה טל בהלם "רוצחת?". האחות צחקה ואמרה "כן, קראתי באינטרנט שאת ברזילאית משוגעת". "אני בכלל אל ברזילאית, אני ישראלית...יהודייה" אמרה טל בשקט. "אני יודעת, אמרתי לך כבר...אלו רק שמועות" אמרה האחות. "זה מפחיד" אמרה טל בשקט. "אני מסכימה איתך" השיבה האחות. טל פלטה צחוק עצבני והצביע אל עבר התמיסה המוזרה שמילא האחות את השקית שהייתה מחוברת אל זרועה של טל במחט קטנה. "מה זה?" שאלה טל בשקט. "ארוחת הבוקר שלך, בתיאבון" אמרה האחות. "אני שונאת לאכול באינפוזיה" אמרה טל בשקט. "כבר עשו לך את זה פעם?" שאלה האחות. "כן, זה קורה כשאני יורדת יותר מידי במשקל, או שהתסמינים האלו של ההתעלפויות מגיעים שוב" השיבה טל. "זה ממש מוזר, את מתפקדת ממש רגיל, אבל נחשבת לחולה. הגוף שלך מבפנים מת, בגלל זה את לא מסוגלת לאכול" אמרה האחות. "הוא לא מת," אמרה טל "הוא חולה". ******************************
יש המשך~~>

butbut

New member
לא היא לא אנורקסית חח..היא פשוט יורדת

במשקל בגלל המחלה שלה. כשאת חולה ואת במצב שאת לא יכולה לאכול כלום, את יורדת במשקל:]

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאה חח הבנתי:)

כי בהתחלה חשבתי שהיא דיברה על העבר והיא לא היתה חולה לפני זה XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הוו ~מזילה דמעת התרגשות~ ../images/Emo7.gif

טל חייכה אליו בסיפוק אמרה בשקט "איך התאהבתי בכוכב רוק, זה הדבר הראשון שני רוצה לדעת". "כי אני חמוד" אמר דני. טל צחקה ואמרה "חוץ מזה". "ואני מושך, מאוד מאוד מושך...אוה, את אוהבת את השיער שלי, אמרת לי לא פעם אחת שאת מעדיפה אותי במראה הטבעי שלי. ובטח בגלל שאני מנגן ושר ממש טוב" אמר דני. "לאן אבדה הצניעות?" שאלה טל בשקט לכיוון התקרה. "לארץ לעולם לא" אמר דני בשקט. "בסדר פיטר-פן...תראה מי מתקרבת אלינו" אמרה טל בשקט וגלגלה את עיניה אל עבר האחות שנכנסה באותו הרגע. דני חייך ואמר "אני עוד אחזור אהובתי". טל חייכה ואמרה "דני ג'ונס רומנטיקן, זה רגע שצריך להנציח". "אני תמיד רומנטי" אמר דני בשקט. דיי כל הקטע הזה כזה חמוד, מרגש, רומנטי ויפה
את חייבת כבר להבהיר מה נסגר עם טל! כבר אמרתי שזה מלחיץ??

Little McMickey

New member
היא חולהההה

אז שיקרה לה משהו דרמטי כבר! דאמט!! אוף הקטעים האלה בניהם כל כך חמודים וגררר אבל אבל כואב חחחחחח כמה פרקים
עוד כמה זמן נגמר?

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifגאאאאאאאאאאאאאאאאאש../images/Emo70.gif

"כי אני חמוד" אמר דני. אעאעאעאעאעאעאעאעאעא יוווווווו באלי לאנוס אותו שהוא אומר את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1. אני מדמיינת אותו אומר את זה והוא כזה חמוד!!!!@#@$^%)()$#%$#$#@@$# אעאעע דני ג'ונס כזה חמוד ~מתלהבת~ גאש אני משתגעת הוא כזה חמוד כשהוא אומר שהוא חמוד יווווו דני ג'ונס תעשה לי תאומים ואם לא אז תעשהל לטל ואני אאמץ אחד !!!@$#$%^&*&
אוו דניאל
אלן
דיוייד
ג'ונס
גאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאש הוא כזה חמממוד!!#$#$%^847

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 12 סוף חלק א' ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo126.gif

"אני משוחררת?" שאלה טל בשקט. "בהחלט" אמר הרופא "אבל את תחת מעקב". "בסדר" השיבה טל בשקט. "את מרגישה בסדר?" שאל הרופא בשקט. טל הביטה אל עבר הרצפה ואמרה בשקט "כן, בטח". הרופא הביא לה טופס שחרור וחייך לעברה. "ובקשר לסימן הכחול, אני...אני יכול לתת לך משחה, אבל לפי בדיקה במעבדה שעשינו, אין לו שום...הסבר" אמר הרופא. "אוה," אמרה טל בשקט "זה בסדר, אני אסדר איתו". "בסדר, המשפחה שלך יכולה לבוא לקחת אותך? אני לא בטוח שאת צריכה ללכת ככה לבד בקור שכזה" הציע הרופא. "המשפחה שלי לא כאן, אבל אני אסתדר אל תדאג" אמרה טל בשקט. "בסדר, תהיי בריאה" אמר הרופא. "תודה ,גם אתה" אמרה טל וחייכה אילו. היא אספה את תיקה שהביאה לה איימי, והתרוממה מן הכיסא. היא הורידה את השרוול של חולצתה וצעדה במסדרונות הקרים של בית החולים. לפני יציאתה מן הדלת היא חזרה בה והלכה אל עבר חדרה של שרלוט, רק בשביל לבדוק איך היא מרגישה. ************************ "השלמת איתו? אני לא מאמינה!...אמרתי לך שהכול יסתדר! אתם הזוג הכי יפה שראיתי מימיי" אמרה שרלוט בהתלהבות. "שרלוט, חלמתי עליך באותו היום" אמרה טל בשקט. "באמת?" שאלה שרלוט בפליאה. **************************************************************************************************** זהו סופו של חלק א'! חלק ב' אני יעלה מתישהו כבר.. או היום יותר מאוחר..כדי לא להכביד עליכן בקריאה!!! או ביום שלישי
מחכה לתגובותיכן-XDD
בוט.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif את מוזמנת להכביד עלינו.. ../images/Emo69.gif

או עליי בכל אופן. בקריאה, כן?
. אהבתי
לא רוצה שיסתיים

butbut

New member
חחח...אם היית אי-פעם מנסה מנסה להרים

אותי היית מגלה שאני שמנה באופן על-טיבעיXDD כך שלא הייתי נותנת לך להגיע למצב הזה... בטח התחת שלי מכביד...בעצם שי לי תחת חמוד...טוב לא חשובXDD את-דיוני-איברי-גופי-נשאיר-לעצמיXDD
אממ...נראה אם זה לא מפריע לכולן...כי זה באמת שיוצא הרבה..
LMAO

ענבז

New member
וואו פרק מעולה :)

כלומר חלק א' של הפרק מעולה :) חח ממש אהבתי את התיאורים עם הסימן הכחול..אי סקרנית בטירוף לדעץת מה זה @#$%^&* מתי את חושבת שתעלי את חלק ב'? היה כיף לדבר היום במסרים XD חח כאילו מסן ואימייל לא קיים בעולם .. חח ענבר 33>>

butbut

New member
חחחח../images/Emo9.gif המסן שלי באמת לא קיים-הוא לא

נפתח. כזה זבל!! XD
אממ..אני יעלה את חקל ב' הביום שלישי כנראה..:] LOL
3>

למעלה