יא-בייב!פרק47[48אולי]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח זה מזכיר לי את הסרט יעד סופי

גם סוג של דה-ז'ה-וו וגם ניבוי. רק חבל שתמיד זה נכון ובסוף כולם מתים.. ><"

Lior1590

New member
../images/Emo2.gifהיא חוזרת לישראל???../images/Emo12.gif

שנייה פספסתי משהו?? מתי היא רבה עם ההורים שלה?? היא תעזוב את שני ותחזור לישראל??? איזה חמודה שרלוט!! וויל!! אני אשכרה חשבתי שויל מת ושטל נשרפת! את לא יודעת מה עשית לי!! לטל ודני יש מלא סצנות של פוצי מוצי! זה גורם לי לקנא בטל! הם כאלה חמודים ביחד! יש מצב לאיזה ספוילר? מחכה להמשך...

butbut

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo126.gifפרק 48 חלק | ../images/Emo126.gif

Aly & AJ - Chemicals React : http://www.youtube.com/watch?v=PIDoPETif8g
Britney Spears - I'm Not A Girl [תודה למיכל ונסטיה ופסיכו שהמליצו עליו]: http://www.youtube.com/watch?v=GUTrn3Bbjbs
פרק קשה-
***************************************************************************************************************** פרק 48: "מי זה?" שאלה טל כאשר דפק מישהו על דלת חדרה. כמה שעות לפני כן התקשר אליה דני ואמר לה שהוא מגיע לאסוף אותה. היא החל להתכונן לקראת מסיבת חג-המולד שלהם, בחוף הים משום מה. הקור בחוץ היה קפוא מנשוא, ובכול זאת הם החליטו ללכת אל חוף הים. היא הכינה את התיק שלה עם מספר בגדים להחלפה, ובגדים חמים. היא שמה גם את הז'קט של דני בפנים, ואת שאר הדברים שחשבה שהייתה צריכה לאסוף איתה. "דני" אמר קול מאחוריה. "דני?" שאלה טל ומיהרה לגשת אל הדלת. היא פתחה אותה וראתה את דני, באמת ובתמים, עומד על מפתן דלת חדרה. "שלום לך" אמר דני והביט עליה. טל הביטה מאחוריו, יצאה מן החדר והביטה מעבר למעקה, אל הקומה התחתונה. "אמא!" היא צעקה. "כן?" שאלה אימה והרימה את ראשה בכדי להביט בביתה. "אמרתי לכם שאני הולכת היום?" שאלה טל בשקט. "כן, כבר חמישים פעם לפחות. העיקר שישמרו עלייך, אני סומכת עליכם טל" אמרה לה אימה. "טוב אמא" אמרה טל וחזרה אל חדרה. היא חייכה אל דני, תפסה את חולצתו והכניסה אותו אל תוך חדרה. לאחר מכן היא נעלה את הדלת ואמרה בשקט "הפתעת אותי". "כרגיל, לא?" שאלה דני בשקט. טל התקרבה אליו, חיבקה אותו ואמרה "כרגיל". דני נשק לה על שפתיה ואמר לאחר מכן "זה ממש מוזר, אני נמצא באמת ובתמים בבית שלך". "כן, זה באמת מוזר" אמרה טל והתנתקה ממנו. "קרה משהו?" שאל דני. הוא הביט אל עבר המיטה שלה ורצתה להתיישב עליה. "רק רגע, אני אפנה לך מקום" אמרה טל והחלה להרים את כול תכולת ארון הבגדים שלה שזרקה כמה דקות קודם לכן על המיטה בכדי לבחור בבגד ראוי שתלבש להערב. "שב" היא פלטה. דני התיישב על מיטתה ואמר "טל, קרה משהו? אני מרגישה שכן". "לא, לא קרה כלום" אמרה טל בשקט. "אה-אה," אמר דני "בגלל זה את מתנהגת בצורה כזאת". "בצורה איך?" שאלה טל. "בצורה כזאת...קרירה" אמר דני בשקט. טל חייכה אליו ואמרה בשקט "אני...אני מצטערת...אלוהים". היא התקרבה אליו, התיישבה על ידו ופלטה "אני סתם טרודה במיליון דברים, כבר אין לי מקום למחשבות על עצמי". "תתנתקי מהכול" אמר דני. "לך קל לומר" השיבה טל. "די, טל. אני לא אשם בזה שאת מעוצבנת על משהו...את לא צריכה להיות כזאת צינית לעזאזל" פלט דני. טל נשכה את שפתה ואמרה "בסדר-בסדר". היא התרומה ממיטתה והמשיכה להחזיר את בגדיה אל הארון. לאחר מכן היא סידרה את תיק הלימודים שלה, ועברה אל מכשיר הפלאפון שלה שהיה מחובר אל השקע מן השידה שלה. היא סידרה דפים, בגדים, עפרונות, שתייה ואוכל שהיו בחדר. אך לא אף מבט אחד שתרמה לדני. דני הביט בה בעיניו הכחולות, ולבסוף מאסה בו התקווה. הוא נשכב על גבו על המיטה, והביט בתמונות שהיו תלויות על תקרת חדרה של טל. "אני שונא את הפוסטר הזה" אמר דני בשקט אל עבר אחד מן הפוסטרים שלו שהיו תלויים שם. "בסדר" אמרה טל בשקט והמשיכה לסדר את חדרה. "וממתי את שומעת את "דה הו"? חשבתי שהם לא בליגה שלך" העיר דני. "מתמיד" השיבה טל במהירות. "למה את מתעקשת לתלות את התמונה הזאת שם שלי ושל הבנים? אני נראה שם כמו כבשה. אולי תגזרי אותי" הציע דני. "אולי לא" השיבה טל בציניות. "אולי תפסיקי לזוז כול הזמן ותסתכלי אלי" אמר דני בשקט. "מה אתה רוצה?" שאלה טל בשקט. היא הרגישה כול כך רע עם עצמה שהיא מתנהגת אל דני בצורה כול כך מגעילה, אבל משהו בתוכה אמר לה לעשות את זה, בגלל שכואב לה על כול כך הרבה אנשים. ואין לה על מי להוציא את זה, ודני נתפס ברשת בזמן לא טוב, זה הכול. "כלום, אולי באמת עדיף שתחזרי לעיסוקים שלך. כשתיזכרי שאני כאן, תודיעי לי...בעצם למזכירה שלי" אמר דני בשקט. "בסדר" השיבה טל בשקט. דני הביט בה בעיניים בוחנות, ולאחר מכן העביר את ידיו אל מאחורי ראשו. טל סיימה לסדר את כול מה שרצתה, ולאחר מכן התיישבה על מיטתה, מביטה על דני. הוא כעס עליה, ראו זאת על פניו. טל החליטה לרכך אותו, בכדי שתוכל לבקש סליחה.
יש המשך~~>

Little McMickey

New member
עלק שומעת את דה הו פחחח

זה רק בגלל שאת עם דני XDD אוף שתחזור כבר לישראל חחחח

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק || ../images/Emo126.gif

JoJo - Too Little Too Late : http://www.youtube.com/watch?v=HzIQGUIxzE8&feature=related ********************************************************************************************************************** "דני?" היא אמרה בשקט והתקרבה אליו. אך דני אל ענה לה, הוא המשיך להביט על התמונות שהיו תלויות בתקרה. "אני יודעת שאתה כועס" אמרה טל בשקט. היא התקרבה אליו בזחילה, ושכבה על ידו. היא הניחה את ראשה על אחת מידיו, ונשקה לחזהו. מיד לקח דני את ידו, עטף אותה בחיבוק. טל חייכה וארמה בשקט "דני?...אני מצטערת שאני כזאת אנוכית, אבל יש לי סיבות משלי". "למה את לא מבינה שבני-אדם צריכים לדעת לעשות עצירה בחיים שלהם. ולפנות את הלב שלהם לדברים אחרים?" שאל דני בשקט. "לא יודעת" אמרה טל בשקט. "אז תדעי" אמר דני בקשיחות. "לא רוצה" תבעה טל. "את חייבת טל, את מוצפת ברגשות, ואת חייבת לדעת לשלוט בהם" אמר דני בשקט. "בסדר- בסדר...הבנתי את הפואנטה" סיננה טל בכעס. "אני רציני, לטובתך" פלט דני. טל גלגלה את עיניה, התרוממה ממנו ואמרה "בסדר, יש עוד משהו שאתה רוצה לומר לי?". "לא" אמר דני בשקט. "מעולה" אמרה טל. היא התרוממה מן המיטה ואמרה "קדימה, אנחנו צריכים ללכת". "כבר?" שאל דני בשקט. "מה זאת אומרת כבר?...אז מתי?" שאלה טל בשקט. "טוב, בואי נלך עכשיו" אמר דני. הוא התרומם מן המיטה, הצביע אל עבר התיק שלה ושאל "אני מבין שהוא באחריותי?". "בדיוק" אמרה טל בשקט. "בסדר" אמר דני. טל פתחה את דלת חדרה, חיכתה שדני ייצא ואמרה בשקט "נקווה שלא יהיה קר מידי". "לא נורא, תמיד נוכל להתחמם ב---" "בוא כבר דני" פלטה טל. "טל, בחייך!" קרא דני. "בוא כבר" אמרה טל. דני ירד בעקבות טל בגרם המדרגות עד לקומת הכניסה. טל הביטה אל עבר הוריה ואמרה במהירות "ביי, אל תתגעגעו". "אנחנו לא" סינן לה אביה. "ביי אבא" אמרה טל. "אני כן" אמרה לה אימה. "ביי אמא" המשיכה טל. דני לחץ את ידו של אביה של טל, וחייך אל אימה ומיהר בעקבות טל. "תשמור עליה" אמרה לו אימה. "אל תדאגי, היא בידיים טובות" אמר דני. "אני יודעת" אמרה גברת אביב. דני חייך אל הוריה של טל חיוך אחרון, ויצא מן הבית. טל חיכתה לו בשביל היציאה הארוך ופלטה "קר שם הרבה יותר מכאן?". "כן" אמר דני. "אלוהים" פלטה טל בשקט. "קר לך?" שאל דני. "עכשיו לא, אבל אם שם יותר קר...אני הולכת למות" אמרה טל בציניות. "לא, את לא" אמר דני בשקט. "בסדר" השיבה טל בשקט. "טל," אמר דני בשקט. הוא שם את תיקה בתוך הרכב שהגיעה. טל נופפה לטום לשלום, ולג'יו ופתחה את דלת הרכב. "שלום לך" היא אמרה לג'יו וחייכה אליה. "טל!" קרא דני ונכנס בעקבותיה אל הרכב. "מה?" שאלה טל בשקט. דני הביט בה בשקט וסינן "לא חשוב כבר". "אתה בטוח?" שאלה טל בשקט. "לא, אבל זה כבר לא חשוב" אמר דני בשקט. "בסדר" אמרה טל בשקט. "למה את כזאת קרירה שוב? מה כבר קרה?" שאל דני לפתע. טל העבירה עליו את מבטה ופלטה "זה לא משנה, כמו שמה שאתה רוצה לומר לא משנה". "אלוהים, בסדר. אני לא רוצה להעביר עוד שנייה בריב איתך. אני פוחד שייצא מזה מה שלא צריך לצאת מזה, בבקשה תפסיקי" אמר דני. טל העבירה עליו את מבטה אך לא אמרה דבר. היא רצתה לחבק אותו, אבל לא הייתה מוכנה לומר לו דבר עד אשר הוא יאמר לה את דבריו שלו. "בסדר" אמרה טל בשקט. "טוב" אמר דני. "חבר'ה, חגורות בבקשה" סינן טום. "בסדר" אמרו דני וטל יחדיו אל טום. "אז יוצאים" אמר טום בשקט. במשך הדרך טל ודני לא דיברו, רק העבירו מבטים נואשים אחד עם השני. "לאן נוסעים?" שאלה לפתע טל והביטה סביבה. לאחר כמה זמן של נסיעה היא הבינה שיש כאן טעות. הם בכלל לא נסעו אל הים, זאת הייתה דרך אחרת לגמרי.
יש המשך~~>

Little McMickey

New member
הכי טובבבבבב

"עכשיו לא, אבל אם שם יותר קר...אני הולכת למות" אמרה טל בציניות. הכי טוב באמת!! XDDD נו באמת ככה להתנהג אל דני XD יופי שיסעו לרצוח אותה XD זאת תהיה תפנית מעניינת...

גרבע

New member
../images/Emo6.gif

יאי הם רבים D: שתעזוב את דני בשקט.הוא לא אשם בזה שהמוח שלה מסרב לאמר לו שהיא עוזבת. חעחע. היא עוזבת |-B

../images/Emo220.gifאני אומרת לך

בהתחלה שלא זוכרת מי אמר שכשאומרים משהו יחד זה מזל רע הולך כאן.. "בסדר" אמרו דני וטל יחדיו אל טום. מזל רע. טוב אמשיך לקרוא(לא הגבתי על הפרק הקודם,הוא מעולה וואוו)

butbut

New member
אכן...יש תמיד מזל רע שבא לפני משהו

שקורה לטל. לא חשוב מה זה.

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||| ../images/Emo126.gif

"את תיראי" אמר טום. "אתם שקטים שם מאחור, קרה משהו?" שאלה ג'יו בשקט מקדימה. טל הביטה אל עבר דני, ודני הביט טל עבר דני. "לא—" פלטה טל "כן—" אמר דני. "כן או לא?" שאלה ג'יו. "לא ממש—"אמר דני. "טוה, כן—" אמרה טל. "אתם מבלבלים אותי" אמרה ג'יו וחייכה אל עבר השניים. "לא, לא קרה כלום" אמר דני בשקט. "אוה, אתם סתם עייפים?" שאלה ג'יו. "משהו כזה" השיבו טל ודני פה אחד. "בסדר" סיימה ג'יו. "דני, אתה יכול בבקשה לסגור את החלון? ממש קר לי" סיננה טל בשקט. "בסדר" אמר דני בשקט. הוא סגר את החלון והשאיר חריץ אחד קטן. "זה טוב?" הוא שאל בשקט. "מעולה" סיננה טל "אגב, לאן נוסעים?". "את תיראי" אמר טום. "למה אתם כאלו סודיים?" שאלה טל. דני פלט צחוק, ומיהר להטות את ראשו אל החלון. "מה יש לך?" שאלה טל. "כלום, אסור לבן-אדם לצחוק?" שאל דני. טל הביטה אל עבר ידיה ופלטה "מותר". "תודה על האישור" אמר דני בציניות. "בבקשה" סיננה טל באדישות. "אתם צמאים שם מאחורה?" שאל לפתע טום. "כן" אמר דני "אם אני לא אשתה עכשיו, אני אמות". "אל תמות, תשתה" אמרה טל. "למה? התחלתי כבר לדמיין לעצמי בראש איך החונק עוצר לי את הגרון...ואז העיניים שלי מתגלגלות, הלשון יוצאת וכול הקיבה ש—" "קח, ותשתוק" אמרה ג'יו וזרקה על דני בקבוק של מים, מה שגרם לו לעצור את זרם המילים שלו. "הצלת אותנו מסיפור מטומטם" העירה טל לג'יו. "את כזאת רעה" סינן דני לאחר שלגם מן המים. הוא חייך אליה והגיש לה את הבקבוק. "תודה" אמרה טל ולגמה מן הבקבוק גם כן. "תיזהרי, את יכולה לקבל מחלה...אני שתיתי מהבקבוק הזה לפנייך" אמר דני. "על החיים ועל המוות" סיננה טל. היא סיימה לשתות ושמה את הבקבוק בניהם. "נו, איך את מרגישה?" שאל דני. "בא לי להקיא, אני חושבת שאתה באמת חולה" אמרה טל בטון דרמטי. "מה?" שאל דני ברצינות. "צחקתי איתך" אמרה טל. "לא מצחיק" אמר דני. טל פרצה בסימפוניה של צחוק והביטה בפניו של דני. היא גרמה גם לטום ולג'יו להתחיל לצחוק אחריה משום צחוקה. "מה קרה? למה כולם צוחקים?" שאל דני בבלבול. טל אחזה בבטנה ואמרה בשקט "היית חייב לראות את ההבעה שלך כשאמרת 'לא מצחיק'...אוי, אלוהים. הרבה זמן לא צחקתי ככה". "אבל," אמר דני "זה לא היה מצחיק". "בסדר" אמרה טל בשקט והביטה אליו. דני חייך ואמר "כן, טום אתה חתיכת בוגד!...למה אתה צוחק עם הבנות?". "אני לא בוגד, לטל יש צחוק מדבק" אמר טום. "בוגד" סינן דני. "די, דני. אתה בעצמך עמדת לפרוץ בצחוק. טום פשוט...בן-אדם שמח" התערבה ג'יו. "ממש שמח, סתם בוגד-לא חברי- חסר התחשבות-בוגד" סינן דני. "יש לך בעיות שהוא יודע מתי לצחוק?" שאלה טל בשקט. "יש לי המון בעיות," אמר דני "איתך". "אז בוא נפתור אותם, פסיכולוג יקר מידי" אמרה טל בציניות. "באמת? קדימה...אני רציני, בואי נתחיל" אמר דני. "קדימה" אמרה טל."אתה לא באמת רוצה שאני אומר את זה בפורום מלא" אמר דני. "אני דווקא כן" אמרה טל. "לא, אני אל אעשה את זה" אמר דני. "פחדן" סיננה טל. "שיהיה, זה שווה את הפחד הזה" אמר דני. טל הביטה עליו במבט מוזר וסובבה את פניה אל החלון. "אגב," הוא אמר בשקט לאחר כמה זמן "אין לך שום סיבה לכעוס עלי". "דווקא כן" אמרה טל בשקט. "את יודעת מה? בסדר...תכעסי. את הורסת רק לעצמך את מצב-הרוח" אמר דני באדישות. "מותר לי, לא?" שאלה טל. דני פלט אנחה ואמר "אני פורש, לדבר איתך זה כמו לדבר עם קיר". "קיר יפה" ציינה טל. "מסכים" אמר דני בשקט. "אם אני קיר, אתה חומה" אמרה טל. "למה? כי אני חזק?" שאל דני. "לא,כי אתה שמן" אמרה טל בשקט. ג'יו פלטה צחוק מלפנים וסיננה "גם את אומרת לו שהוא שמן תמיד? גם אני אומרת את זה לטומי". "היא מורידה לי את הביטחון העצמי" אמר טום כמו ילד קטן.
יש המשך~~>

Little McMickey

New member
דנייייייייייייי../images/Emo99.gif אמא אני מתה פה!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דני פלט צחוק, ומיהר להטות את ראשו אל החלון. "מה יש לך?" שאלה טל. "כלום, אסור לבן-אדם לצחוק?" שאל דני. איזה חמוד!!! XDDDD אהבתי את הקטע הזה! מה יש לה?! באמת מה זה אסור לצחוק פתאום?! אם היא תקח את זה מדני אני אקח לה את הראש!!
XDD
"אל תמות, תשתה" אמרה טל. "למה? התחלתי כבר לדמיין לעצמי בראש איך החונק עוצר לי את הגרון...ואז העיניים שלי מתגלגלות, הלשון יוצאת וכול הקיבה ש—" XDDDDDDDDDDDDDDDDD איזה חמודדדדדד XDDD אני הייתי מתה מצחוק בקטע הזה והטל הזאת מעצבנת! תמותי את XDD חחח די נקרתעיי
"הצלת אותנו מסיפור מטומטם" העירה טל לג'יו.
די אני לא יכולההה
"אבל," אמר דני "זה לא היה מצחיק". "בסדר" אמרה טל בשקט והביטה אליו. מגיע למגעילה הזאת!! XDDDDD דני הורג אותי
אני כל כך מדמיינת אותו עושה את כל הדברים האלה XDDD
דני פלט אנחה ואמר "אני פורש, לדבר איתך זה כמו לדבר עם קיר". "קיר יפה" ציינה טל. "מסכים" אמר דני בשקט. "אם אני קיר, אתה חומה" אמרה טל. "למה? כי אני חזק?" שאל דני. "לא,כי אתה שמן" אמרה טל בשקט. אמאאאאאאאאאאאאאאאא
חחחחחחחחחחחחחח "אם אני קיר אתה חומה" XDDDDDDDDDD די אני נקרעתתתת מצחוק
גם אני אומרת את זה לטומי". "היא מורידה לי את הביטחון העצמי" אמר טום כמו ילד קטן.
חחחחחחחח בוט החלק הזה הרג אותי!!

גרבע

New member
XDD

"תיזהרי, את יכולה לקבל מחלה...אני שתיתי מהבקבוק הזה לפנייך" אמר דני. "על החיים ועל המוות" סיננה טל. תישתי,תישתי איזה חלק יפה XDD מענין לאן הם נוסעים O:

למעלה