מקוויקנד

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני רואה שיש לי מקום של

כבוד אצלך במקוויקנד... XDDDDDD 333>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אריאל תעשי לי ביוטופ ../images/Emo23.gif

אני גאה בך על ההתמכרות לבוי באנדז זה הכי כייף שבעולם :] ~כאפתיות~ לאביו.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקפראלייך../images/Emo23.gif

איי מיס יו >: תתחברי כבר~

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

(21:47) סוויט שיר מתפוז: טוב הלוואי שהם שניהם ינצחו את ויקה (21:49) אריאלצ' >__<: יקרעו לה ת'תחת (21:49) סוויט שיר מתפוז: תרתי משמע XDDDDDDDD כן אה. הייתה מתה. >< שתלך שתלך לדן שלה!!!!11 אומיגאד אריאלי
היום...

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכן >>>: איזו עצבותתתת

או שמא שמחה?D: נועמולי תעשו לי ילדים אבל אחד מהם יצטרף ללכת אעאעעא מקווה שזה יהיה מולי ~כאילו, אני לא מקווה שזה יהיה מולי, אבל אם זה לא מולי אז זה נועם. ויקה בטוח הולכת היא בכלל לא אופציה~ אעאאאא חפירה אופה בופה >:

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחח הציטוטים ../images/Emo6.gif

Rebeldeway
(זה היה הכי מתאים)

just orr

New member
אני ^^

מצעד הפזמונים של מקפליי: Eazy Way Out [תקופת חרישות!! XDDD]
שירים מומלצים לא של מקפליי: Arctic Monkeys- old yellow bricks
Arctic Monkeys- Teddy Picker
Good Charlotte- The River
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע: ארקטיק מאנקיז
אלבום השבוע: Motion In The Ocean
קליפ השבוע: ...
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות ג'אסט מיי לאק
משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה לביולוגיה.
משהו ששימח: זהו, השיעור הפתוח עבר! וכרגיל הוכחתי לעולם שאסור לתת לי לעשות פירוטאים, זה לא מראה נעים לעין. סיימתי ה"פ D: הייתי בת"א והיה מזה כיף :) היה גשםםםםם1@#$%^&
משהו שהעציב: היה משו... אולי יותר טוב שאני לא זוכרת?
ציטוטיה: פחח.. לא זוכרת
מתנגן בראש / בפלייליסט: Eazy Way Out
תמונת השבוע: סופשבוע נעים

sweet shir

New member
עאעא ס'חמוד טום בתמונה!!! ../images/Emo99.gif

המשהו שהעציב זה הישרדות?

just orr

New member
חחחחחחח אולי...

אבל יש עוד משו... אני זוכרת שבכיתי |: לא זוכרת למה.

Yu vi

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טום! XD../images/Emo85.gif

איזה חמוד! XDDDDDDDDD

N e r d y

New member
איזה קוף XDDDDD

אני אוהבת את התמונה הזאת יאוו גם לי היתה תקופה שחרשתי על איזי ווי אווט (שזה היה השעון מעורר שלי
)

Bleed for Me

New member
There's once in a lifetime

And there’s once in a while And the difference between the two Is about a million miles... מצעד הפזמונים של מקפליי: 5 קולורס שטחנו אותו בג'אסט מיי לאק השירים מומלצים לא של מקפליי: האלבומים של: קלי קלארקסון,קארי אנדרווד,ארקטיק מאנקיז והאחרון של לינקין פארק (מינטס טו מידנייט-אחלה אלבום לאוטו) הלהקה שעשתה לי ת'שבוע:וואן נייט אונלי (אין כח לאינגליש חח) אלבום השבוע:קלי-מיי דצמבר קליפ השבוע:Rascal Flatts with Kelly Clarkson - What Hurts the Most אחת ההופעות הכי יפות של השיר הזה,דואט מקסים וה"אוווו" של קלי בסוף אחד החמודים.. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:הישרדות (דן מלך!!
),מגרש ביתי וסרט-אולי היום אני אראה קלוברפילד אז מקווה שהוא טוב חח משהו שהכעיס אתכם השבוע:שמישהי במשרד הדביקה אותי ואני מתחילה להיות חולה משהו ששימח:שומדבר משהו שהעציב:כלום ציטוטיה:^ מתנגן בראש / בפלייליסט:Carrie Underwood-You Won't Find This תמונת השבוע: אלכס
הרבה זמן לא שמתי תמונה שלו חח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יואו אני מתה לראות קלוברפילד

ספרי אם הוא טוב.. חחח אלכס

Bleed for Me

New member
לא התלהבתי יותר מידי..

יותר מידי פרוייקט המכשפה מבלייר פוגש את פארק היורה..סרט דיי מעצבן שממש רואים שהוא מהיוצרים של אבודים..אבל סך הכל הוא נחמד ומותח..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לא ידעתי שהוא מהיוצרים של אבודים

את פרוייקט המכשפה מבלייר דווקא אהבתי ומאז לא עשו סרטים בסגנון שלו אז זה יכול להיות די שינוי מרענן שכזה. דווקא אמרו שהוא די טוב לפי מה שהבנתי, אני יילך לראות אם יבוא לי..
תנקס אניווי על הביקורת הבונה שלך חחח

Bleed for Me

New member
חחחח

שמעי,בתור מישהי שלמדה במגמת תיקשורת,מאוד נהנתי מהסרט,הוא בנוי טוב וזה באמת מרענן אבל היו המון טעויות שממש שמים לב עליהן והמון דברים שהיה עדיף שהם היו משאירים לדימיון,זה דיי הרס את הסקרנות..היו המון פאשלות וזה עיצבן,אבל סך הכל סרט נחמד.. זה מסוג הסרטים שאו שאוהבים או שלא,את צריכה לראות לבד כדי להחליט

just orr

New member
יוווו איזה חמוד ../images/Emo99.gif

חחח מצחיק אותי איך שהם מחזיקים את הגיטרות
והקליפ ששמת- ראיתי אותו לא מזמן, הופעה ממש יפה ^^

shakedy69

New member
Mcweekend :]

מצעד הפזמונים של מקפליי Ignorance השירים מומלצים לא של מקפליי: Melee- built to last, Avril lavgine- Get over it Avril lavigne- Make up The view- Face to the radi The view- Same jeans Janet Jackson- Feedback הלהקה שעשתה לי ת'שבוע The all ameriacn reject אלבום השבוע: The best damm thing קליפ השבוע: Feedback תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות חהחהחה :] משהו שהכעיס אתכם השבוע: בגרות במתמטיקה איףףףףףףףףףף משהו ששימח: עברתי תאוריה יאיייי
משהו שהעציב: סבא שבר את האף חח... ציטוטיה: "Roses are red- fact" מתנגן בראש / בפלייליסט: Sketer boy- Avril lavigne לא יודעת מה יש לי איתו..

YoureMyHeroine

New member
.../images/Emo54.gif

מצעד הפזמונים של מקפליי: שמעתי השבוע את bubble wrap אז שיהיה השירים מומלצים לא של מקפליי: It's High Tide Baby! - The Blackout הלהקה שעשתה לי ת'שבוע: ברינג מי דה הורייזון
אלבום השבוע: שלהם ^ קליפ השבוע: אין תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: כל השבוע התחשק לי לראות טיטאניק! משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמ. המורה לספרות. >< משהו ששימח: שנגמר המבחן בתנך. אנשים, התרמת דם משהו שהעציב: נמנמ ציטוטיה: 5 פעמים העתקתי את כל זה כבר >< ~ילד אחד שם קרם ידיים בטעות יותר מדי~ הילד: "מישהו צריך קרם ידיים?" מישהו עונה לו: "צא החוצה ותשתמש בזה כמו שצריך!" ~ידיד שלי מדבר בשיעור חיבור.~ המורה לחיבור: "יואב אל תדבר איתי בבקשה.." יואב: "אני מדבר עם בן...אבל בסדר.." באימוניםXD: טל: "יד שמאל שלך מפגרת" XDDDD ~דיברנו על זה שהרוסיות אף פעם לא לובשות חזיות מתחת לבגד גוף.~ אני: "בטח אין חזיות ברוסיה" *שעה אני וחברה שלי צוחקות, ועבדנו עם ילדה אחת שהיא רוסיה חח אז היא שאלה מה אמרנו, אמרנו לה..* היא ענתה לנו {ברצינות על!}: "לא, יש חזיות ברוסיה.." ~המורה למתמטיקה מדברת על זה שההורים שלה סלב~ "ההורים שלי סלב, תיגעו בי" ידיד שלי: *מחקה אותה* "כן כן, תיגעו בי, אני צריכה זין..." {בדיחה שלנו עליהD::} מתנגן בראש / בפלייליסט: Always And Never- Silverstein תמונת השבוע: איןליכוחבאמאשכם

למעלה