מקוויקנד

גילולית

New member
../images/Emo205.gif כבר 3 ימים אני קוראת את המקווינקנדים פה

ורק עכשיו הבנתי מי זה!XD(כי עד עכשיו לא קראתי
) הוא דומה למורה לספורט שלי
(היא בת)(אני חושבת..) XD

sweet shir

New member
חחחחחחחח איזה מורָה לספורט חתיך יש לך. XD

המורה שלי לספורט בת 80. ברצינות. O__O נכון יש את טינה מהאי? היא ממש מזכירה לי אותה!! ממש אבל!
(הזקנה, נו. XD)

miss dance10

New member
../images/Emo42.gif תוריי=] ../images/Emo42.gif

מצעד הפזמונים של מקפליי
:dont know why, she left me
השירים מומלצים לא של מקפליי
:promise - ciera, fuck me pumps,
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
אלבום השבוע
:wonderland
קליפ השבוע
: ...
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
:האיXD
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: חחח עזבו
משהו ששימח
: וואי למה הכל מתקשר אותו ארוע חחח עזבו...
משהו שהעציב
: אממ... לא זוכרת
ציטוטיה
:
מתנגן בראש / בפלייליסט
: please please
תמונת השבוע
אממ ישנה..

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifגאש את כזאת יפה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

את דומה לתמרה מפטיטו XD

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifמיי מקוויקאנד ../images/Emo22.gif

מצעד הפזמונים של מקפליי
BOPK IBOK ML RR
השירים מומלצים לא של מקפליי
: This Boy - James Morrison Lustra - Scotty Doesn't Know Mark Stevens - Have a nice day Natasha Bedingfield - This Love Simple Plan - When I'm Gone Stacie Orrico - More To Life V - Blood, Sweat and Tears Vanessa Carlton - A Thousand Miles Weezer - Beverly Hills Wheatus - Teenage Dirtbag The Wombats - Moving To New York Lostprophets - Everybody's Screaming !!! כי יש שם חלק מהשיר Klaxons - It's Not Over Yet http://uk.youtube.com/watch?v=GeMuQny4Wto החל מ- 3:36 כל השירים של האחרים ג'ואנס.. בעיקר time for me to fly http://www.esnips.com/doc/a9dc2908-b47b-4332-a8c7-0c602548186f/Jonas-Brothers---Time-For-Me-to-Fly-(full-song)
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
: האחים ג'ואנס
כלכך חרשתי עליהם!
אלבום השבוע
: 2 האלבומים של ג'ואנס
קליפ השבוע
: Son Of Dork - Ticket Outta Loserville http://uk.youtube.com/watch?v=3PYZV0MHCXw More To Life - Stacie Orrico http://uk.youtube.com/watch?v=-XQoBgWVquE&feature=related
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
:
JML
קייל XY
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: הציונים שלי והמבחן שהיה לי ביומולדת
משהו ששימח
: הסיור שהיה לי ביום ראשון למוזיאון הצילום כשהמחנך שלי אמר לנו ששבוע הבא אנחנו נוסעים לעין גדי לסופ"ש עם האמריקאים היומולדת שלי! הבלונים שקיבלתי בבצפר והשרשור לעשיתן לי
והשיחות המוטרפות עם מייקי
משהו שהעציב
: שגררו אותי לנולד לרקוד :-{
ציטוטיה
: *בת דודה שלי אמרה לי בטלפון כשהיא איחלה לי מזל טוב* "תבקשי מתנה שווה, תבקשי לפגוש את מקפליי, מאיפה את יודעת אולי אמא שלך מכירה אחז מהם" אני לעצמי: 'כן בטח, היא וטום גדולו באותו הרחוב' התגובה של ברוק כשסיפרתי לה: "הם קנו ארטיקים באותו הקיוסק" ביום ראשון כשנסענו למוזיאון, הסתובבנו בין התמונות בגלריה* אני נעמדתי מול תמונה אחד ואז חברה שלי באה מאחורי, ראתה את התמונה ואמרה: "אע, רגליים!" ואני פשוט נשפכתי! [התמונה מצורפת לצורך ההבנה]
מתנגן בראש / בפלייליסט
: Simple Plan - perfect world
תמונת השבוע
יש לי כמה.. אז נתחיל עם זאת
התמונה עם הרגליים

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifתמונה שנייה../images/Emo27.gif

עוד תמונה שהייתה במוזיאון, וישר אני ראיתי אותה זה מה שעלה לי בראש: "איטי,פון,הום" אז צילמתי את עצמי עם איטי..

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifתמונה שלישית../images/Emo27.gif

כשנסענו לנולד לרקוד ראיתי את השלט הזה והתחרפנתי..

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifתמונה רביעית../images/Emo27.gif

ועכשיו.. שוב תמונות מסדרת "מאוד מאוד מאוד משעמם בכיתה" תהנו

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifתמונה שביעית[../images/Emo122.gif]../images/Emo27.gif

ותמונה אחרונה

kelly7i

New member
וואו, איזה יפה זה. =|

חח ושאת כותבת את המילים, את כותבת מזיכרון\תוך כדי שאת שומעת? את וכתבת ככה בלי טעויות או מה שיוצא אני מרוצה?XD ~היתי חייבת לשאול, אם לא-> הסקרות תאכל אותיXD~

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifשיט עלו עליי ><"

סתםסתם.. נמנמ.. יש לי כמה שירים שאני הדפסתי לעצמי כי אני רוצה ללמוד אותם. והחוברון של השירים תמיד נמצא בתיק שלי. אני כלכך סתומה באנגלית ברמות מטורפות! השינון של המילים זאת דרך טקנה בשבילי ללמוד אנגלית מעט.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח וואי מגניייבבב D: ../images/Emo23.gif

למעלה