../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשלי ~אחרי מיליון שבועותXD~
מצעד הפזמונים של מקפליי הדמו של No Worries
השירים מומלצים לא של מקפליי: Pink - Nobody Knows Backstreet Boys - Inconosolable Daniel Powter - Jimmy Gets High Jessee McCartney - Beautiful Soul Vivo Como Vivo - Erreway ~פליז, סתמו ת'פה
חבל עליכן~ Elephent Love Medaley - Moulin Rouge
Westlife- My Love Westlife - Fool Again N Sync-Pop
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע ווסטלייף, בקסטריט בויז, אן סינק D: *כן, אני אוהבת בויבנדז.*
אלבום השבוע: החדש של הבקסטריט בויז
קליפ השבוע: אין
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות
, פלקון ביץ'
/ג'סט מיי לאק
משהו שהכעיס אתכם השבוע: עידן קפון. וכל מילה נוספת מיותרת.
משהו ששימח: ניצחנו משחק ממש ממש קשה D:
משהו שהעציב: כאילו דה, נועם >:
ציטוטיה: ~במהלך דיבורים על תלבושת אחידה בכיתהXD~ גלעד:אני לא יכול יותר! אני כל יום קונה חולצות בצפר חדשות! המורה:למה!? תעשה כביסות גלעד:אמא שלי הופכת כל דבר לורוד אני לא יכול יותר! XDDDDDDDDDD הוא היה כזה דרמטי זה היה משעשע -------------------------------------------------------------------- ~המורה רוצה להשאיר אותנו שעה אחרי הלימודים כי הפרענו בשיעור
הנה כמה ציטוטים משםXD~ הדר:אני לא יכול להישאר, יש לי פגישה עם המקרר. *************** גלעד:אם אני מפספס ת'אוטובוס אתה משלם לי למונית סבבה? המורה:סגור ************** הדר:אני לא יכול להישאר יש לי רופא שיניים! גלעד: יש לי רופא תחת! ************ 22:36) אריאלצ' >__<: יאמי אבא עשה לי חלב חם אחד הטעימים (22:36) סוויט שיר מתפוז: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה כלכך קשה? (22:36) סוויט שיר מתפוז: לוקחים ושמים במיקרו... (22:36) סוויט שיר מתפוז: וואי, שמים לב שהוא שף. (22:36) סוויט שיר מתפוז: XDDDDDD ------------------------------------ (21:47) סוויט שיר מתפוז: טוב הלוואי שהם שניהם ינצחו את ויקה (21:49) אריאלצ' >__<: יקרעו לה ת'תחת (21:49) סוויט שיר מתפוז: תרתי משמע ----------------------------------- 21:01) סוויט שיר מתפוז: ~יש מישהו נוסף, שהוא כאילו מערכון~ (21:02) סוויט שיר מתפוז: שהוא כאילו הסוכן טלנטים.. (21:02) סוויט שיר מתפוז: אם פעם ראית מה קשור את מבינה חחחחחחחח (21:02) סוויט שיר מתפוז: אז הם מדברים על מחשבים וזה שיוני מכור למחשבים (21:02) סוויט שיר מתפוז: והסוכן: גם קובי פרץ מכור לזה. מישהו: אה, באמת, בפלייסטיישן וזה? (21:02) סוויט שיר מתפוז: הסוכן: (21:03) סוויט שיר מתפוז: לא, איזה, בקומפי! כבר 3 שנים הוא תקוע על זה ועדיין לא מוצא את הג'ירפה"
מתנגן בראש / בפלייליסט: My Love-Westlife|מכורה|
תמונת השבוע אקראית D: