מקוויקנד

גילולית

New member
../images/Emo205.gif היית במולד לרקוד? גמאני הייתי!

מתי היית???כי הייתה לי הרגשה שמישהי שהפורום תהיה, ואולי באמת הייתה! אה ותמונה ממש מגניבה

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifXDDDDD מולד

הייתי השבוע בנולד לרקוד, גמאת היית שם?

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDD לא שמתי לב..

לא
שבוע שעבר..נראלי..כשהעיפו את ליסה.. אוף חבל באמת הייתה לי כל הזמן הרגשה שמישהי מהפורום תהיה שם.. לא נורא
גם לכם צביקה הדר עשה את הקטע הזה עם סוג'ה בוי(איך שלא כותבים) עם הYOU!? XDD

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifכןכןכן! כולם השתגעו כשהם שמעו את

השיר הזה.. ורק אני 'אוי לא' :-{

JuSt My LuCk

New member
BE COOL.STAY AT SCHOOL ../images/Emo196.gif חחח XD

מצעד הפזמונים של מקפליי: THNL
,TCFC,IBO השירים מומלצים לא של מקפליי:אהה... אוי ביוטיפול לאי של TSTM! ו....לא עולה לי עוד בראש :-S הלהקה שעשתה לי ת'שבוע: מקפליי
אני אוהבת אותם כל כך הם תמיד עוזרים לי כשיש לי מצב רוח חרא
אלבום השבוע: אממממממ אין קליפ השבוע: יש שניים ותראו אותם XD http://www.youtube.com/watch?v=_EcX4OtLWVs http://www.youtube.com/watch?v=neTsQng-70o תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אמממ.... יצאת גבר,אמרתי לך ,4 המופלאים 2 משהו שהכעיס אתכם השבוע: חברות ואנשים כאלה משהו ששימח: יש לי כרטיסים ליוני בלוך
משהו שהעציב: מצב רוח חרא ציטוטיה: אמממ.... אין מתנגן בראש / בפלייליסט: כלום תמונת השבוע:

Yu vi

New member
ערב טוב עכשיו שורקת. ../images/Emo11.gif../images/Emo85.gif

מצעד הפזמונים של מקפליי
: Too close for comfort The heart never lies Ignorance Lonley The way you make me feel Just my luck :D
השירים מומלצים לא של מקפליי
: Creep- Radiohead Paranoid android- Radiohead Bang the doldrums- FOB The carpal tunnel of love- FOB Thriller- FOB The take over, The break's over- FOB Heat dies down- Kaiser Chiefs Let me take you there- Plain white t's Jessica- Elliot Minor Running away- Elliot Minor Monsoon- Tokio hotel Folding stars- Biffy Clyro
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
McFly. Elliot Minor. Fall Out Boy.
אלבום השבוע
: Infinity On High- Fall Out Boy The Black Parade- My Chemical Romance
קליפ השבוע
: סירטונים של אסי וגורי! XD בעיקר זה עם החייזרים XD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: תוכנית- האי, הישרדות, קיילXY
סרט- Just My Luck :D
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: ביצפר, כרגיל >___< אסיפת הורים ביומולדת :/
משהו ששימח
: היום יומולדת 18 לאחותי DDDD:
להלהל מחר הולכים לחגוג לשתינו עם המשפחה D:
משהו שהעציב
: אני אף פעם לא זוכרת ><"
ציטוטיה
: אין
מתנגן בראש / בפלייליסט
: Holly... I'm The One- Son Of Dork כל הדיסק שלהם ^_^
תמונת השבוע
חמודי D:

Yu vi

New member
../images/Emo85.gifתמונה ||../images/Emo85.gif

ממש אהבתי תתמונה הזאת! D:

mcfly danna

New member
XDDD איזה מצחיק המערכון הזה של אסי וגורי...

"אני את החומר כבר יודע!" XDDDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחח ערב טוב עכשיו שורקת XDDD

אתה נשנש ואחותך מלטפת פודינג! XDDDD רדיוהד.
מזל טוב לאחותך! D:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifהו ראיתי את הסרטון הזה עם ה../images/Emo153.gif

חחח זה באמת היה קורע.. אינפיניטי און היי באמת אלבום כ"כ מעולה
ומחר יומולדת.. :]

Sharon Kez

New member
מזל טוב לאחותך. ../images/Emo13.gif

גם אני חפרתי השבוע על ג'סט מיי לאק! חחחחחח ראיתי בערך 3 פרקים של קייל xy ואני אוהבת את זה כי יש שם חתיכים, אבל לא ממש הבנתי מה הקטע חח יש לו כוחות כאילו? ובעתיד הוא יגלה שהוא צריך להציל תעולם או משהו בסגנון? XDDD

N e r d y

New member
וואי התמנה מדהימה.

יו אין לי את running away יש מצב שאת מעלה בבקשה
או במסן? ווואי אין לי אותך במסן בכלל
מזל טוב :] 33>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשלי ~אחרי מיליון שבועותXD~

מצעד הפזמונים של מקפליי הדמו של No Worries
השירים מומלצים לא של מקפליי: Pink - Nobody Knows Backstreet Boys - Inconosolable Daniel Powter - Jimmy Gets High Jessee McCartney - Beautiful Soul Vivo Como Vivo - Erreway ~פליז, סתמו ת'פה
חבל עליכן~ Elephent Love Medaley - Moulin Rouge
Westlife- My Love Westlife - Fool Again N Sync-Pop
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע ווסטלייף, בקסטריט בויז, אן סינק D: *כן, אני אוהבת בויבנדז.*
אלבום השבוע: החדש של הבקסטריט בויז
קליפ השבוע: אין
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות
, פלקון ביץ'
/ג'סט מיי לאק
משהו שהכעיס אתכם השבוע: עידן קפון. וכל מילה נוספת מיותרת.
משהו ששימח: ניצחנו משחק ממש ממש קשה D:
משהו שהעציב: כאילו דה, נועם >:
ציטוטיה: ~במהלך דיבורים על תלבושת אחידה בכיתהXD~ גלעד:אני לא יכול יותר! אני כל יום קונה חולצות בצפר חדשות! המורה:למה!? תעשה כביסות גלעד:אמא שלי הופכת כל דבר לורוד אני לא יכול יותר! XDDDDDDDDDD הוא היה כזה דרמטי זה היה משעשע -------------------------------------------------------------------- ~המורה רוצה להשאיר אותנו שעה אחרי הלימודים כי הפרענו בשיעור
הנה כמה ציטוטים משםXD~ הדר:אני לא יכול להישאר, יש לי פגישה עם המקרר. *************** גלעד:אם אני מפספס ת'אוטובוס אתה משלם לי למונית סבבה? המורה:סגור ************** הדר:אני לא יכול להישאר יש לי רופא שיניים! גלעד: יש לי רופא תחת! ************ 22:36) אריאלצ' >__<: יאמי אבא עשה לי חלב חם אחד הטעימים (22:36) סוויט שיר מתפוז: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה כלכך קשה? (22:36) סוויט שיר מתפוז: לוקחים ושמים במיקרו... (22:36) סוויט שיר מתפוז: וואי, שמים לב שהוא שף. (22:36) סוויט שיר מתפוז: XDDDDDD ------------------------------------ (21:47) סוויט שיר מתפוז: טוב הלוואי שהם שניהם ינצחו את ויקה (21:49) אריאלצ' >__<: יקרעו לה ת'תחת (21:49) סוויט שיר מתפוז: תרתי משמע ----------------------------------- 21:01) סוויט שיר מתפוז: ~יש מישהו נוסף, שהוא כאילו מערכון~ (21:02) סוויט שיר מתפוז: שהוא כאילו הסוכן טלנטים.. (21:02) סוויט שיר מתפוז: אם פעם ראית מה קשור את מבינה חחחחחחחח (21:02) סוויט שיר מתפוז: אז הם מדברים על מחשבים וזה שיוני מכור למחשבים (21:02) סוויט שיר מתפוז: והסוכן: גם קובי פרץ מכור לזה. מישהו: אה, באמת, בפלייסטיישן וזה? (21:02) סוויט שיר מתפוז: הסוכן: (21:03) סוויט שיר מתפוז: לא, איזה, בקומפי! כבר 3 שנים הוא תקוע על זה ועדיין לא מוצא את הג'ירפה"
מתנגן בראש / בפלייליסט: My Love-Westlife|מכורה|
תמונת השבוע אקראית D:

Yu vi

New member
אעא בריל!! מקוויקנד! מי היה מאמין? 0:../images/Emo85.gif

הוו גאד זכרתי שאני צריכה לרשום במשהו שהעציב שנועם עף אבל שכחתי! הדחקתי. >< חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים XD חחחחחחחחחחחחח הילד עם החולצות בצפר XDDDDDD הכל מצחיק XD קפראלייך33>

למעלה