מקוויקנד

MelMcFly

New member
דאגיי ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif

חחחחחח מוליליישן XDD אוףף, גם נעם וגם מולי ,
למרות שאני מעדיפה את סבאנה XD אבל הכי את גיא
אני חולה עלייך
=)

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifXDDDמולליייייי../images/Emo99.gif

אוחחח גיאאא....נועםםם....מוללללייי....
איך גיא אמר-דבר ראשון שאני בא הביתה זה עושה לאשתי ילדXDDDD חמוד
מעניין אם יש עכשיו בטן או לאXD אני מ-ת-ה עלייך

MelMcFly

New member
חחחח איזה חמודד ../images/Emo9.gif

גמאני רציתי לכתוב את זה .. אבל אין לי מושג למה לא כתבתי בסוף חחחח XDD איזהה חמודד הוא
הוא בכה כזהה =[ חח כן באמת מעניין XDDD אני חולה עלייךךך

NoNo xD

New member
המקוויקנד הראשון שלי ! וויפפפי ../images/Emo163.gif

מצעד הפזמונים של מקפליי
: I'V GOT YOU
השירים מומלצים לא של מקפליי
: simpel plan - perfect
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
: MCFLY
וקצת paramore
אלבום השבוע
: -
קליפ השבוע
: -
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: דרייק וג'וש :)
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: אני מתרגזת לפעמים בקלות.. אבל לא נראלי שיש משהו XO
משהו ששימח
: ציון באנגלית - 94 *אושר* P:
משהו שהעציב
: לא.. עדיף שככה :)
ציטוטיה
: מממ יש .. לא ממש מצחיקים XO 1. בשיעור אחד שהמורה תוקעת את העיניים בשולחנות של כולם פתחתי ספר ואז אמרתי לחברה שלי שכדי שיהיה לי מקום לצייר במחברת אני פותחת רק ספר אחד שלא יתפוס מקום .. אז היא אמרה : "אני לא יכולה לראות שזה באמצע אני חרשת" XD וזהו נראלי :)
מתנגן בראש / בפלייליסט
: טרנסילבניה וקראש קראש קראש של פארמור [סורי שאני עצלנית וכותבת בעברית XP]
תמונת השבוע

../images/Emo41.gifMcWeekend../images/Emo41.gif

מצעד הפזמונים של מקפליי
ההההכול
וגם זה McFly - Honky Tonk Women שהוא חדש לי..
השירים מומלצים לא של מקפליי
: Avril Lavigne - The Best Damn Thing Avril Lavigne - Innocence Blink 182 - All The Small Things Simple Plan - When I'm Gone SIMPLE PLAN - Crazy Simple Plan - Jump Simple Plan - Perfect Simple Plan - Untitled 11 - Busted - Everything I Knew Busted - Better than this busted & mcfly - runaway train Busted - Who's David
Busted - She Wants To Be Me Busted - Brown Eyed Girl Busted - Falling For You plain white ts - our time now Limp Bizkit - Behind blue Eyes Foo Fighters - Long Road To Ruin Elliot Minor - Still Figuring Out Britney Spears - Piece Of Me Timbaland_-_Apologize_(feat.One_Republic)
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
Mcfly |
Busted
Simple Plan
אלבום השבוע
:
קליפ השבוע
:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: הישרדות
- למה נועם עף? אין! הוא חייבת לנצח באי המתים |: אני והמזל שלי :] משמורת סרט - הדייר. אמאאא זה ממש מפחייייד
~זה מה שרואים בשעורי קולנוע כשהמורה לא בא
~
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: מבחן מעצבן במתמטיקה שנתנו לנו רק יומיים ללמוד אליו |:
משהו ששימח
: עניתי לשירור ברדיו D: 84 בהיסטוריה :]
משהו שהעציב
: נממ שומדבר
ציטוטיה
: אין כלום
הכול בגלל שהמורה לתנ"ך בחו"ל D: היא זו שמביאה את כול הקטעים שאני רושמת פה XD
מתנגן בראש / בפלייליסט
: Elliot Minor - The White One Is Evil
תמונת השבוע|ברק
שיהיה שבוע מעולה :]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אני חולה על התמונה הזאת ../images/Emo99.gif

נמ, ראנאווי טריין זה משהו מיוחד שהם שרו ביחד? כי ממה שידוע לי זה חידוש שרק באסטד עשו..

OneStepCloser

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifסופשבועD:../images/Emo37.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע של מקפליי
McFly - The Way You Make Me Feel McFly - Don't Wake Me Up McFly - The Heart Never Lies McFly - Five Colours In Her Hair (USA Version) McFly - Obviously
שיר השבוע לא של מקפליי
James Blunt - You Are Beautiful Jesse McCartney - Because You Live Nirvana - Smells Like Teen Spirit Oasis - Don't Look Back In Anger Oleander - Runaway Train The Beatels - Hey Jude The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel Timbaland Ft. One Republic - Apologize
להקת/אלבום השבוע
מקפליי והביטלס.
קליפ השבוע
חחחח כמה סירטונים חמודים: mcfly invade stage dressed as girls! http://www.youtube.com/watch?v=FPusLICPq20&feature=related Flour covered Dougie in Transylvania at Margate http://www.youtube.com/watch?v=3qaEqgtjIIY&feature=related אותו הקטע רק ממצלמה אחרת: http://www.youtube.com/watch?v=2ewNu5w4R6Y
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
CSI ניו יורק ואבא אמריקאי. JML.
משהו שעיצבן
סתם משהו קטן ><'
שימח השבוע
כלום.
ציטוט השבוע
אין
.
מתנגן בראש/פלייליסט
McFly - Don't Wake Me Up
תמונת השבוע

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif smells like teen spirit ../images/Emo99.gif

הקליפ בדיוק היה אתמול נדמה לי ב-VH1 וקורט מדהים שם
אוו וגם אואזיס

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifXDDDאיך מזהים את דני בסרטון הראשון

וזה היה דאגי מחופש כזה?
XDDגאד נשפכתיXDDDD אעע ואיך דאגי שר בסרטון השנייי
אוחחח כפרנונוו

kelly7i

New member
../images/Emo26.gifיש לרשום ציטוטים!../images/Emo36.gif גאד, השקעתי../images/Emo70.gif

כדי שאני יפסיק לשכוח אותם
או שאני לא עושה מקוויקנדים בכלל, או שאני עושה בריבוע, שעות אני עובדת על זהXD כל מקרה:
מצעד הפזמונים של מקפליי McFly - Ultraviolet
השירים מומלצים לא של מקפליי: Superchick- Stand In The Rain
Elliot Minor - Jessica Elliot Minor - Lucky Star Elliot Minor - Parallel Worlds
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע Elliot Minor ?
אלבום השבוע: -
קליפ השבוע: Achmed The Dead Terrorist
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האי שנות ה-70 משפחת פיירו
משהו שהכעיס אתכם השבוע: הניכשלים.
זה שלא הייתי יום לפני מבחן בבצפר, ועכשיו אני צריכה אישור רופא. עומס בבצפר להשלים פול שיעורים בערבית><
משהו ששימח: היית בירושלים בישלג עם חברה הרחבתי את החור באוזן.
משהו שהעציב: נפל לי באמטיה העגיל של חברה שלי שאיתו הרחבתי את החור באוזן
הניכשלים.. התרחקות מחברה.
ציטוטיה: אני עושה עכשיו לקט, על כל מיני ציטוטים של החודש האחרון שלא שמתי במקוויקנדים הקודמים-
הורים ואימיילים, יום מדאיג
אבא שלי שולח לי אימייל: [וזה דבר נדיר, פתחתי לו אימייל אבל הוא אפעם לא נהג להשתמש בו.] "נושא:חורף תוכן: קלי תסגרי קצת את התריס כדי שהחדר שלך יהיה חם." ~פשוט נשפכתי!!XDDDD~ הוא כולו יושב במחשב חדר ליד, יצאתי מהחדר התחלתי לצחוק, יצאו לי דמעותXD~
יותר מאוחר באותו היום, אמא שלי החליטה שהיא רוצה להתנסות בחווית הטכנולוגיה שנקראת-אימייל. אז היא רצתה שאני יפתח לה- אני:"לעשות לך אימייל?" אמא:"כן, זה קשה?" ~יותר מאוחר מתחילות ליצור את החשבון.~ אמרתי לה: "עכשיו צריך לבחור שם משתמש" "אפשר לכתוב את השם שלך.." אמא: "לאא מה פתאום, זה ארוך מידי, עד שאני ימצא את האותיות! תחשבי על קיצור!" ~ואז היא רצתה את השם משתמש "yyy" אבל מסתבר שהוא היה תפוס. XDDDDDDDDDDDDDDD אני משאירה את אמא שלי עם המחשב, נותנת לה לכתוב אימייל לדודה שלי[נו,אחותה] אחרי שניה אני שומעת אותה: "קלייייי איך יורדים שורה???"
ואם כבר אמאות וטכנולוגיה, זה מזכיר לי שיום אחד אמא שלי התלהבה שהיא יודעת לכתוב סמסים. אז היא מתחילה לשלוח לי כל מיני שטויות, בזמן שהיא הלכה רגע לעשות פן הוא משו כזה.. החזרתי לה סמס עם סימן שאלה, פתאום היא שולחת לי : "איך עושים סימן שאלה" ~פה התקשרתי שניה להסביר לה ולצחוק עליה~ אחרי שניה היא מראה הבנה ושולחת סמס נלהב: "אני תכף מגיעה!!!" אוקי, זהו בערך, אני ינסה ~שוב~ לנסות להתחיל לרשום ולזכור ציטוטיםXD
מתנגן בראש / בפלייליסט: כלום, המדיה פלייר החליט לא לעבוד, אז אני צריכה להפעיל את המחשב מחדש.
תמונת השבוע נמ, אני יעלה 2
מסט תמונות עם השרשרת סוכריה החמודה שלי
~איזה ילדה קטנה יצאתי =| XD ~

N e r d y

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

גם אבא שלי (שאני שונאת אותו עכשיו) ככה כל שניה הוא נכנס לי לחדר עם המחש שלו (לפטופ) והוא כזה "טל מה זה ההןודעה הזאת?" "טל את זוכרת תסיסמה שלי?" "טל איך אני שולח במסנג'ר תמונות?" "טל איך אני נכנס למסנג'ר?!?!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kelly7i

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענקXD יש לאבא שלך מסן??
גם אני מעוצבנת עכשיו על ההורים שלי. הם פשוט לא מפסיקים להיות מעצבנים!><"

N e r d y

New member
חחחחחחחחח כן יש לו

אניח עשיתי לו... ואני צריכה לזכור את הסיסמה והכל >< יאוו פשוט שונאת אותם O___o

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הציטוטים כלכך מצחיקים XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Yu vi

New member
XDDDDDDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif

אוי אני מכירה אתזה כלכךךךךך טוב!!! XDDDDDDDD אימאשלי לא מבינה כלוווום במחשבים והיא כל היום על האימייל שלה! XD למזלי התקופה שהיא שואלת איך לרדת שורה עברה כבר אבל זה היה קיים! חחחחחחחחחחחח זה מזכיר לי שפעם היא חשבה שבגלל שהמסך שלי נדפק האינטרנט שלי גם לא עובד. ואז אני ואבאשלי צחקנו עליה והסברנו לה שמסך וה~מכשיר~ של המחשב זה לא אותו דבר! ואז היא ענתה "כן אני יודעת, אל תעשו ממני טיפשה! תראו למה התכוונתי... יכול להיות שבגלל שהמסך לא עובד אתם לא רואים ובעצם האינטרנט כן מחובר ואתם חושבים שלא!" והיא הייתה רצינית. XDDDDDDDDDDDDDDDD אבל דווקא באסמסים שניי ההורים שלי ממש מהירים XD אימאשלי מוציאה בערך 3000 אסמסים בחודש. ואני רצינית. 00"

למעלה