../images/Emo26.gifיש לרשום ציטוטים!../images/Emo36.gif גאד, השקעתי../images/Emo70.gif
כדי שאני יפסיק לשכוח אותם
או שאני לא עושה מקוויקנדים בכלל, או שאני עושה בריבוע, שעות אני עובדת על זהXD כל מקרה:
מצעד הפזמונים של מקפליי McFly - Ultraviolet
השירים מומלצים לא של מקפליי: Superchick- Stand In The Rain
Elliot Minor - Jessica Elliot Minor - Lucky Star Elliot Minor - Parallel Worlds
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע Elliot Minor ?
אלבום השבוע: -
קליפ השבוע: Achmed The Dead Terrorist
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האי שנות ה-70 משפחת פיירו
משהו שהכעיס אתכם השבוע: הניכשלים.
זה שלא הייתי יום לפני מבחן בבצפר, ועכשיו אני צריכה אישור רופא. עומס בבצפר להשלים פול שיעורים בערבית><
משהו ששימח: היית בירושלים בישלג עם חברה הרחבתי את החור באוזן.
משהו שהעציב: נפל לי באמטיה העגיל של חברה שלי שאיתו הרחבתי את החור באוזן
הניכשלים.. התרחקות מחברה.
ציטוטיה: אני עושה עכשיו לקט, על כל מיני ציטוטים של החודש האחרון שלא שמתי במקוויקנדים הקודמים-
הורים ואימיילים, יום מדאיג
אבא שלי שולח לי אימייל:
[וזה דבר נדיר, פתחתי לו אימייל אבל הוא אפעם לא נהג להשתמש בו.] "נושא:חורף תוכן: קלי תסגרי קצת את התריס כדי שהחדר שלך יהיה חם." ~פשוט נשפכתי!!XDDDD~ הוא כולו יושב במחשב חדר ליד, יצאתי מהחדר התחלתי לצחוק, יצאו לי דמעותXD~
יותר מאוחר באותו היום, אמא שלי החליטה שהיא רוצה להתנסות בחווית הטכנולוגיה שנקראת-אימייל. אז היא רצתה שאני יפתח לה-
אני:"לעשות לך אימייל?" אמא:"כן, זה קשה?" ~יותר מאוחר מתחילות ליצור את החשבון.~ אמרתי לה:
"עכשיו צריך לבחור שם משתמש" "אפשר לכתוב את השם שלך.." אמא:
"לאא מה פתאום, זה ארוך מידי, עד שאני ימצא את האותיות! תחשבי על קיצור!" ~ואז היא רצתה את השם משתמש "yyy" אבל מסתבר שהוא היה תפוס. XDDDDDDDDDDDDDDD אני משאירה את אמא שלי עם המחשב, נותנת לה לכתוב אימייל לדודה שלי[נו,אחותה] אחרי שניה אני שומעת אותה:
"קלייייי איך יורדים שורה???"
ואם כבר אמאות וטכנולוגיה, זה מזכיר לי שיום אחד אמא שלי התלהבה שהיא יודעת לכתוב סמסים. אז היא מתחילה לשלוח לי כל מיני שטויות, בזמן שהיא הלכה רגע לעשות פן הוא משו כזה.. החזרתי לה סמס עם סימן שאלה, פתאום היא שולחת לי :
"איך עושים סימן שאלה" ~פה התקשרתי שניה להסביר לה ולצחוק עליה~ אחרי שניה היא מראה
הבנה ושולחת סמס נלהב:
"אני תכף מגיעה!!!" אוקי, זהו בערך, אני ינסה ~שוב~ לנסות להתחיל לרשום ולזכור ציטוטיםXD
מתנגן בראש / בפלייליסט: כלום, המדיה פלייר החליט לא לעבוד, אז אני צריכה להפעיל את המחשב מחדש.
תמונת השבוע נמ, אני יעלה 2
מסט תמונות עם השרשרת סוכריה החמודה שלי
~איזה ילדה קטנה יצאתי =| XD ~