פרקים 10+9

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifפרקים 10+9 ../images/Emo126.gif../images/Emo36.gif

ערב-טוב לכול הבנות:] החלטתי הלעלות עכשיו-אז הנה מספר הערות שלויים-כדאי לקרוא!.
בפרקים בקודמים: "אני לא גיי, אני חמוד. חוץ מזה מי שהכי נמשך לבנים כאן זה אתה" אמר דני וברח. לפתע הארי חטף לו את אחד הלקים הפתוחים, ודני , כצפוי. רדף אחריו וקפץ על גבו, הם איבדו את שיווי המשקל שלהם יחדיו ונפלו, הלק עף להארי מן היד ועבר על פני טל ודאגי שהיו עסוקים בדברים אחרים. הם שמעו מישהו מתקרב אל הדלת, לפתע היא נפתחה. וללא אזהרה, הלק, וכול מה שיש בתוכו-היה מרוח על אותו הדמות המיסתורית שעמדה בכניסה.
או בקיצור>>מקפליי עשו שטויות כהרגלם[דני והארי לפחות], תוך כדי משחק עך הלק השחור מתוך ידיו של הארי ונחת על דמות מיסתורית שנכנסה בדלת
בלי להרחיב יותר מידי:
שם הפיק:יא-בייבי!.
בטא-XD כול פעם אני יזכיר את זה[אמנדה]
הפרקים הקודמים למי שרוצה להיזכר[או שפשות תרד ממש באתר עצמו ללמטה]-7-8: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=107612412
מקווה שהלינק יעוד
יתכנו עוד הערות-אני שיסכר בהם בדילי של המחשב שלי:]]
מי שבאמת רוצה לשמוע עצה-תחכו משהו כמו 15 דקות אחרי שההודעה הזאת מתפרסמת וככה אתן תוכלו לקרוא את כול החלקים בלי בילבול
בוט=]

butbut

New member
../images/Emo126.gifפרק 9 חלק | ../images/Emo126.gif

הערה-אתן מכירות את זה שיש שתי יממות או אחת שלמה, שהיא מפורטת במשך איזה חצי ספר. וזה בסך הכול [או 12]24 שעות-אבל יש אנשים שמסוגלים להספיק המון בזמן שכזה? אז מעכשיו בערך- זה יממה אחת. כאילו הלילה של אותו היום התפרס לכמה פרקים
"זה הולך להיות לילה ארוך" :]] ************************************************************************** פרק 9: "אוי, מה זה?" נשמעה צעקתה, שנראה היה כי כולם מכירים את הצועקת, חוץ מטל כמובן. הנערה עמדה בפתחה של הדלת וקיבצה את גבותיה בחוזקה. היא פתחה את פיה וסגרה אותו על פי קצב ההלם שפגע בה כברק בכול רגע. היא פלטה מספר גידופים בנימה עצבנית, והפילה את תיקה מכתפה. שיערה החום הארוך הוטח לאחור על ידה, ועיניה התמלאו בשלהבת ענקית של כעס. היא העבירה את מבטה אל עבר כול היושבים בחדר ופלטה צעקה מגרונה שנית. "מה זה הדבר השחור הזה, שמרוח עלי?" היא שאלה ונראתה נגעלת. היא הרימה את ידיה, והתיזה את הנוזל השחור אל כול עבר. לא היה אכפת לה מי ינקה את זה אחר כך, או עד כמה הנזק הפיך. "מה זה הדבר השחור הזה שמרוח עלי?" היא חזרה על שאלתה בצעקות מתחזקות, והחזיקה את החולצה שלה בגועל. על כול החלק הקידמי של החולצה היה מרוח אותו לק שחור שהיה שייך לטל. טל החלה לחוש בנקודות אדומות שהופיעו על לחיה וחיממו את פניה. היא לא ידעה שהלק יביא לה כול כך הרבה צרות. כולם בחדר נראו מוכי הלם עד אימה, היחיד שפתח את פיו ודיבר מיד היה זה הארי, שתפס מעט אומץ ואמר "זה לק, או-מי-גד. אנחנו כול מצטערים, לא חשבנו ש--" "בדיוק לא חשבתם!" היא אמרה בכעס והביטה עליו בעיניים קרועות. היא נראתה בהחלט כועסת, מספר דמעות החלו לבצבץ בעיניה כמו מנורות קטנות. היא פלטה מספר גידופים והורידה מעליה את החולצה. תחילה פתחה את הכפתורים ואמרה "אלוהים, גם המכנס שלי מרוח בזה", ולאחר מכן הרימה את פניה ביאוש. "הכול קורה לי היום!, " היא צעקה, "הכול!" צרחה. טל התקרבה אל הארי ועמדה מאחוריו, היא לא רצתה להחמיר את המצב, דבר אחד היא ידעה שלפעמים במצבים כאלו צריכים פשוט לשתוק. להניח לכעס להשטלת על הנשמה ולרוקן את כול מה שרוצים לומר. אחרת השינאה מתקבצת באחד מן חדרי הלב, והיא יוצאת כמו פצצת אטום, מהירה וקטלנית. דאגי הביט עליה ולחש לטל באוזנה "איזו מסכנה", הוא נשך את שפתו התחתונה הדקיקה. ונראה המום בדיוק כמו כולם. טל החזיקה בדש חולצתו של הארי ומשכה אותה, היא ניערה אותה מעט לאחר ששמה לב כי הוא לא מגיב. "הארי, מי זאת?" היא שאלה בלחש ולא התיקה את מבטה מן הנערה. "חברה של טום" החזיר לה הארי בלחשוש מהיר. הוא המשיך למקד את עיניו הכחולות בכול אותו הרגע בבחורה העצבנית, בכדי שלא תראה שהם מתלחששים. ברגע שבן-אדם עצבני, הוא עוד יותר שונא את זה שידברו עליו מאחורי גבו. החברה של טום המשיכה להביט בכולם ושאלה בחוסר אונים "איפה הטום?". אבל אף אחד ענה לה, שוב. "חבר'ה, איפה טום? רק חסר שתגידו לי שהוא מחוץ לעיר" היא אמרה בשקט ושלחה לעברם מבטים מאשימים. "הוא לא" ענתה טל בשקט לאחר שראתה כי אף אחד מן הבנים לא מזיז ולו את אצבעו הקטנה ביותר. ולאחר מספר שניות היא פלטה נשיפה וצעקה "אוו, נמאס לי מהחיים האלה" והתכוונה לשוב על עקביה ולצאת מן החדר. לפתע טום נכנס אל החדר כרוח סערה, ונראה המום בעצמו למראה הנגלה לפניו הוא העביר את פניו אל עבר כול הסובבים, טל עמדה על יד הארי ודאגי, דני היה על הריצפה, ואילו חברתו עומדת בפתח. בזמן שכתם שחור וענק מקשט את חולצתה. היא נראתה כועסת עד מאוד, במיוחד על תגובתו האיטית של טום לדברים הנגלים לפניו. "טום" פלטה הנערה והעבירה את מבטה אליו. אך טום רק שתק, הוא סובב את פניו אל עבר הכתמים שהיו על הרצפה. עיניה של הנערה החלו לדמוע, היא אחזה בחולצתה בכעס ולאחר מכן זרקה אותה על הריצפה ושאלה "אתה לא אומר כלום?". "אני מצטער, לא התכוונו, באמת שלא" אמר דני בשקט ונעזר בדאגי בכדי להתרומם מן הריצפה. תגובתו של דני לא הותירה שום סימני שמחה או מחילה בפניה של הנערה. היא רק עמדה שם בכניסה ובכתה, היא הסתכלה לעיניהם של כולם וחיכתה לתגובות נוספות. לאחר כמה זמן של שקט מביך, היא הביטה אל טום ואש חדשה נצתה בעיניה. נראה היה שכאב לה יותר מכול מעצם אדישותו של טום, היא ציפתה ממנו למשפט אחד, או לפחות למילה. אך טום היה המום מכדי להוציא הגה מפיו. היא לקחה את שיערה לאחור ושאלה בכעס, כאשר מבטה ממוקד כולו בפניו של טום "טום, אתה בכלל שומע אותי?". ולאחר ששוב השקט הוא זה ששלט בחדר היא פלטה אנחה של התעצבנות ושילבה את ידיה. היא כיווצה את פיה ונשכה את השפה התחתונה בכאב. "ידעתי שזה מה שיקרה לבסוף טום, משהו היה חייב לשבור אותי. אתה שקרן!" היא צרחה, הסתובבה ויצאה מן הדלת כשישערה הארוך מתנופף אחרי. היא טרקה את הדלת והותירה אחריה מבטים מוכי הלם. טום נראה אבוד, הוא צנח על הספה הכי קרובה אליו, וכיסה את פניו בידיו. הוא החזיק את שיערו ומחץ אותו מרוב עצבנות, "מה אני עושה עכשיו?!" הוא שאל בכאב. "טום" קרא דני במהירות, וניגש אל חברו הטוב. "תרגע חבר, אני בטוח שאחרי שהיא תירגע אתם תדברו" ניחם אותו דני ללא הועיל. "די, דני! בסך הכול ביקשתי ממכם בקשה אחת. שלא תהרסו לי גם את הקשר הזה, היא הייתה חשובה לי!עבודה של שנים ירדה לטימיון, אני לא מאמין שזה קורה לי " אמר טום בקול שבור. "טום, זה לא באשמתם" אמרה טל , בלעה את רוקה, והביטה אליו נחושה בדעתה להציל את דני הארי ודאגי מן התסבוכת. היא ציפתה לקבל באותו הרגע מבט אכזרי, מבט של שינאה. אבל טום רק השאיר את ראשו כלפי מטה והמשיך לסובב אותו בעצבנות. "לא טל, אל תאשימי את עצמך על השטויות שלנו" אמר הארי והתקרב אל טום. "טוב תעזבו אותי, מה אני עושה עכשיו?!, מה שלא עשיתם לה, אני אפילו לא מעורב בזה!" צעק טום ונראה מאוכזב מחבריו. הוא פישק את פיו והורה עם ידיו אל עבר הדלת "היא הלכה, ואני לא יכול ללכת אחריה כי היא שונאת את זה. תמיד אני בא אחריה, ולבסוף אני חוזר עם סטירת לחי". טל החלה להבין את העניין. חברה של טום באה להגיד לו שהיא מצטערת על הריב שלהם בדרך חזרה מן המועדון. רעיון מסויים החל להתגבש במוחה, היא הגיע למסקנה כי קצת מגע נשי יוכל, אולי, לעזור כאן. היא תוכל לדבר אליה מלב אל לב, מבלי אף גבר יהיה נוכח אחריהן או לידן. "אני כבר באה" השיבה טל והתנתקה מהארי ודאגי. היא אספה את הסווטצ'ר שלה ויצאה בחיפזון מן החדר. "טל, מה את עושה?" היא שמע האת צעקותיו של טום מאחוריה. היא סובבה את מבטה ואמרה "תסמוך עלי-לא סתם נולדתי בחורה". היא רצה במהירו בכדי שתוכל לנסות ולעצור את החברה של טום. במשך כול הדרך שרצה היא במסדרון, התפללה היא בליבה שלא תפגוש בג'ורג', או במישהו אחר שלא היה בעל כורחה. מציאת הנערה לא היה עניין כול כך מסובך, היא, כצפוי. ישבה בסוף המדרגות של הקומה הראשונה ורק הביטה אל המרחק. טל נשמה נשימה עמוקה והתקרבה אליה בחשש, ליבה החסיר פעימה לרגע ותקתק בתוכה כמו שעון. היא שמה את הסווטצ'ר שלה עליה, העבירה את רגליה מבין הסורגים והתיישבה על יד הנערה בדממה. "היי" פלטה החברה במהירות שהפתיע את טל. וגרמה לה להתנער ממחשבותיה התוויים בה כמו קורי עכביש דקיקים.
יש המשך~~

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||-XDDזה פרק קצר[נראה לי] ../images/Emo126.gif

"שלום" אמר טל בשקט ונתנה לאוויר הצונן לקרר את פניה ולבדר את שיערה הארוך. ההרגשה עוררה את כול חושיה וגרמה לה להרגיש רגועה ושלווה. טל בלעה את רוקה ואמרה "תקשיבי, אני לא באתי להציק לך. רק באתי רק להגיד שכול מה שקרה שם זה באמת באשמתי אחרי הכול, הלק הוא שלי. זאת בכלל לא אשמתו של טום". הנערה סובבה את פניה הנאות אל טל והשיבה "לא האשמתי אותך, אני בטוחה שאת לא אשמה". "אז למה ברחת בצורה שכזאת?" שאלה טל בשקט וחיכתה לתשובתה. היא אספה את ברכיה עד שהגיעו אל שפתיה וחיבקה אותן. הנערה החלה לנגב את זרם הדמעות שנשרו מעיניה, שחידש את עצמו משנייה לשנייה. "את לא ראית את הפנים של כולם? הם הביטו עלי כאילו שאני היא זאת ששפכה על עצמה את כול הלק. ובכלל, ראית את הפנים של טום? הוא אמור להיות החבר שלי, הוא אמור להגן עלי, לדבר איתי, לספר לי, לשמור עלי. ויותר מכול- לאהוב אותי. אבל התגובה שלו הייתה כול כך איטית, נראה היה כאילו שלא מעניין אותו בכלל ממה שקרה.הוא נראה כולכ-ך רחוק ומסוגר". טל ניסתה לעקל את כול דבריה של הנערה ולפרש אותם לעצמה בראשה. אך הדבר היה קשה מנשוא. היא בינה, בערך, את הנושא עליו דיברה והחזירה "תאמיני לי שהוא אוהב אותך, הוא יושב עכשיו שם בחדר, 'אובד עצות' ". "אמרת כרגע 'אובד עצות' "? שאלה לפתע הנערה וניערה את פניה קלות. "כן" השיבה טל בחיוך סלחני והביטה אליה בחשש. "אבל, חשבתי שטום הזכיר את זה שאת לא 'מעולה' בדיבור. אלא אם כן אני ממש ברגעים אלו סתם מוציאה את עצמי מטומטמת, ואת בכלל לא ה'טל' הזאת שהם מדברים עליה כול הזמן" אמרה הנערה וסילסלה את שפתה התחתונה. "אני טל אביב," אמרה טל בשקט והעבירה את שיערה לאחור. "מצטערת על האנגלית שלי, אני לא מכאן" השיבה טל כבדרך אגב. "כן, אני שומעת לפי המבטא- על אף שאת מדברת יפה מאוד יחסית ל'חוצניקית' " השיבה הנערה וחיוך של עידוד נראה על שפתיה האדומות למספר שניות. ולאחר מכן נמחק. "כן, אני יחסית די טובה באנגלית. אבל ברגע שמגיעים לכאן מרגישים שגם אם הייתי לומדת במשך שלושים שנה לא הייתי יכולה ללמוד לדבר בצורה שכזאת" אמרה טל במהירות. "את מתכוונת למבטא?" שאלה הנערה וצחקה. טל חייכה אליה והשיבה "גם, וגם כי רק מן הבנים למדתי עכשיו מושגים חדשים. טום לימד אותי מספר מילים שעלולות—" "עלולות" חזרה אחרי הנערה. טל המשיכה את דבריה כאילו לא הופסקה מעולם "עלולות לעזור לי בתחומי בחיים—" "בתחומי החיים" קטעה אותה הנערה שנית וסימנה לה להמשיך. טל הנהנה עם ראשה והמשיכה את שטף דיבורה, היא הרגישה משוחררת לדבר. מבלי שאף אחד יצחק עליה,להיפך כולם מסביבה ניסו לעזור לה. "ובמיוחד משום—" "משום" "שהמורה שלי לאנגלית מצפה ממני להשתלב עם שאר הנערים והנערות בקולג' ללא עזרת האולפן תוך חצי שנה". "וואו, זה מדהים" סיכמה הנערה והביטה עליה בעיניים יבשות. הן העבירו בניהן מספר מבטים ולאחר מכן צחקו. "יש לי שאלה אלייך,אם מותר לי-" אמרה הנערה וסובבה את מבטה אל עבר טל. "כן" השיבה טל במהירות והנהנה עם ראשה לחיוב. הנערה חייכה אליה קלות ואמרה בקול שבור מעט, "אני ינסה להסביר לך באנגלית פשוטה, אם את לא מבינה תעצרי אותי" היא אמרה והביטה אל עבר הנוף האפל. "אין בעיה" אמרה טל בשקט, וחיכתה להמשך דבריה. "תיראי, אם היה לך חבר, במיוחד אחד כזה שהוא מפורסם. את מודעת לכך שבכול שנייה ביום מעריצות מתעלקות עליו, מחבקות אותו, מנשקות אותו. אבל את בכול זאת אוהבת אותו, הלב שלך נתפש אליו בחוזקה ולא יכול להרפות. איך היית מגיבה במקרים הכי קטנים? גם כשאת מבקשת חופש לעצמך עם החבר שלך, כי את רוצה אותו-עצמו, ולא אותו-המפורסם. את מבינה?". "כן, כן" השיבה טל בשקט, אף על פי שחצי מדבריה רק עברו באוזנה הראשונה ויצאו מן השנייה. "לפעמים אנחנו רבים על הדברים הכי קטנים, משום שאני תמיד מוותרת לו על הכול. בתור חברה את בטח לא הייתה רוצה שאלפי בנות, שלא תגידי אחת. נוגעות בחבר שלך, מצטלמות איתו, אומרות ועושת לו מה שהן רוצות. איך את היית מרגישה? מצד אחד את מוכנה לתמוך בו ולהיות החברה הכי נפלאה בעולם, ומצד שני," היא פלטה קללה עסיסית והמשיכה "את רוצה להיות איתו, ורק איתו. כי את יודעת שהוא שלך, והוא מספר לך עד כמה הוא אוהב אותך כול הזמן". טל שיחקה עם אצבעותיה ושאלה "אבל למה אתם רבים כול כך הרבה בגלל שטויות?". "זה מסובך" השיבה הנערה והפנתה את עיניה אל עבר הנוף. שיערה הארוך התבדר ברוח הקרירה, ועיניה הרטובות חיפשו אחר משהו לא ידוע. "נסי אותי, אם זה קשור במה שקרה עכשיו, אז--" טל התחילה להגיד. הנערה רק מחקה את הדמעות מעיניה ואמרה בפיזור נפש "זה לא רק זה, זה ממש הכול. אני כבר עברתי את הקטע של 'לחשוד' בו. אני כמעט 'בטוחה' שטום נמצא עם אחרת, ככה זה עם כוכבי רוק". טל חייכה אליה ברוגע, הכניסה את רגליה אל הסורגים. היא אהבה את ההרגשה של הרוח המכה בהן בזמן שרגליה תלויות בצורה שכזאת באוויר. "אז זה העניין?" היא שאלה בהבנה. הנערה ניערה את ראשה ושרבבה לעברה חיוך דקיק מבין שפתיה הורדרדות. "כן, אני..אולי אני סתם חושדת" היא אמרה וקברה את ראשה בברכיה. טל צחקה ואמרה " זה באמת נכון, תאמיני לי שאת היחידה בשבילו. לפי מה שהספקתי להכיר את טום, הוא לא דיבר על אף אחת מלבדך. הוא סיפר לי עלייך, זה מתאים לתיאור שלך. אז אני בטוחה שזאת את. כול היום עלייך, עלייך, עלייך ועלייך. את אותה ג'יוהנה?" "כן" היא ענתה ברכות ומחקה את הדמעות מעיניה. "אז אני בספק אם יש לו עוד ג'יוהנה, זה שם נדיר " ענתה טל וחייכה אליה. ג'יוהנה נשכה את שפתה התחתונה ואמרה "תודה רבה" וחייכה. "רק שתדעי שאם טום אוהב אותך, את כנראה נורא מיוחדת. אני ראיתי אותו עם מעריצות, ראיתי אותו על הבמה ומאחורי הקלעים. יש לו לב, ונשמה. הוא הכי נורמאלי מבין כולם שם, והוא בחר בך. מה פחות מסובך מזה?". "תודה" פלטה ג'יוהנה ברגשנות וחיבקה את טל בחום טל חיבקה אותה בחזרה ואמרה "נעים לי מאוד להכיר אותך, דרך אגב". "את השם שלי את יודעת כבר " אמרה ג'יוהנה ושתיהן פרצו בצחוק. "ומה איתך?" היא שאלה לפתע וגרמה לליבה של טל לקפוץ במהירות. טל הוציאה את רגליה מן הסורגים ושאלה "מה איתי?". ג'יוהנה חייכה חיוך מתוק ואמרה "לפי מה שטום סיפר לי, את הכרת את דאגי בהתחלה נכון?". "נכון מאוד" אישרה טל את דבריה והסירה את מבטה ממנה. "ואין בינך לבין אחד מהם 'משהו', נכון?" היא שאלה במהירות וציפתה לתגובה מהירה. טל הרימה את גבותיה, נשכה את שפתה התחתונה והביטה אל פניה הקורנות של ג'יוהנה. "אה, יש 'משהו'?" היא שאלה בהפתעה. טל הנהנה עם ראשה לחיוב ומיד הוסיפה "אני לא יודעת". "אני מהמרת שלבסוף את תצאי עם דאגי, אתם מתאימים. דני הוא בחור שצריך בחורה שתשלוט עליו, הרבה פחות מדאגי. כי דאגי הוא פקעת-שטויות. והארי זקוק לבחורה שתדע להיות 'בראש-שלו', להיות אינטלגנטיט. הוא הרומנטיקן של החבורה, אחרי טום כמובן" אמרה ג'יוהנה במהירות וחייכה. היא הביטה אל הנוף במבט מאוהב-ניכר עליה כי הרגשות שעטפו את ליבה מקודם הוסרו אחת אחת מעליו והושמדו.
יש המשך~~

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||-דיליי דיליי ../images/Emo126.gif

טל הרימה את כתפיה ואמרה "אני לא יודעת, מצד אחד אחרי מה שסיפרת לי. אולי מלכתכילה אני צריכה להשאיר את האש הזאת שיש בי למשיהיא אחרת. אני לא יודעת אם אני אוכל לעמוד בזה". "אז את כן אוהבת מישהו?" חקרה ג'יוהנה, וצחקה. "לא, אני חושבת שבתור ידידם הם מקסימים. עדיין לא מצאתי בהם משהו שמשך אותי יותר מידי" שיקרה טל. אם הייתה היא פינוקיו, בזה הרגע היה צומח לה אף ארוך, ואם הן היו ממשיכות לדבר על האהבה שלה אל הבנים, היה מגיע טפה אפילו למרחק של אלפי קילומטרים מהן. טל לא אהבה לדבר על אהבה, היא סבלה מספיק מן הנושא הזה וניסתה לברוח ממנו ככול האפשר. וכשנראה היה שהיא הצליחה, הנה הגיע עוד אחד אל ליבה, וכבש אותו בהצלחה. "אם אי-פעם תחשבי שאת בכול זאת מעוניינת במישהו מהם, או בכללי. את יכולה להתייעץ איתי, אני לא אוכלת אנשים" אמרה ג'יוהנה וחייכה אל טל בחביבות. טל צחקה ואמרה בקול "אין בעיה". "אגב, כולם. חוץ מטום כמובן, שהוא שלי. פנויים" היא אמרה וחייכה ספק לעצמה ספק לטל. "את צוחקת עלי?" שאלה טל בשקט. ג'יוהנה העבירה את מבטה מן האפלה אל פניה המוארות של טל והשיבה "לא, למה?". טל צחקה צחוק מהיר ואמרה "כי הם עושים רושם של תפוסים. חשבתי שהארי תפוס בכול אופן". "לא, הארי, דאגי ודני רווקים. דאגי דני בדרך כלל מסתפקים בסטוצ'ים, הארי מעדיף קשרים רציניים" השיבה. "אוה" אמרה טל והעבירה את ידיה על רגליה. היא הייתה צריכה להשתדל יותר בגילוח של הרגליים, היא פספסה לפחות קו אחד שלם. בדרך כלל היא יוצאת מעין מעברי-חצייה, קו חלק, קו של שיער. אך היום השתדלה מאוד להסיר את הכול. "היי, אל תיהי עצובה. בסך הכול, אני די חושבת שדאגי הבין שדייטים זמניים לא יחזיקו אותו לכול חייו. הוא נפגע מספר פעמים לא מעטות מבחורות. הם הפסיקו עם ה'שטויות' שלהם כבר מלפני שלושה חודשים אם אני לא טועה". "זה בסדר, חשבתי על דברים אחרים" אמרה טל וחייכה."בכול אופן, לא כדאי שניכנס? טום בטח 'אוכל את ליבו מרוב געגוע' " היא הוסיפה במהירות. "כן, 'אוכל את עצמו מרוב געגע'. תני לי לנחש, שיעורי ספרות מורחבים?" שאלה ג'יוהנה והושיטה לטל את ידה. "אכן, לעולים חדשים" אמרה טל בגאווה וצחקה."ותודה רבה לך" היא רמרה לאחר שמצאה את עצמה במצב עמידה. "אין בעיה" ענתה לה ג'יוהנה בחביבות. ***** לאחר כמה זמן הן חזרו אל החדר מחזיקות זו בזרועה של זו. לשתיהן היה פרוס חיוך מאוזן לאוזן על פניהן, היחידים ששהו בחדר באותו הזמן היו אלו דאגי ודני. "איפה טום?" שאלה טל בחשש, והביטה מסביבה בכדי לנסות לאתר אותו. דאגי הביט עליה בהפתעה ואמר "הנה אתן. הוא הלך לחדר שלו, מבואס". טל ידעה שג'יוהנה תלויה בה, היא הבטיחה לה שהיא תשלים בינה לבין טום. עכשיו, לאחר שהתחברה איתה מעט היא הבינה מדוע שתק טום בזמן שהיא צעקה. היא סיפרה לה שהרבה פעמים היה טום רץ אחריה, ורק מרתיח את העניינים הלא-סגורים-בניהם עוד יותר, ולבסוף הוא היה חוזר עם סטירת לחי ממנה. "טוב אני הולכת אל חדר שלו" ענתה טל בנחישות, ומיהרה לבדה אל הדלת שניצבה בסוף המסדרון. היא דפקה על הדלת מספר פעמים, ולאחר שטום פתח לה היא אמרה "זה בקשר לג'יוהנה". טום הרים את גבותיו ומיד הכניס אותה אל תוך חדרו. "הצלחת לתפוס אותה? דיברת איתה? טל, זה עסק רציני-" טום דיבר ודיבר, אבל טל הייתה חייבת לעצור את שטף הדיבורים שלו. היא הרגישה את המתח ששרר בניהם, היא ריחמה על טום ומיד החלה להזרים את המידע שאספה בשבילו. "טום, היא לא כועסת עלייך כי לא באת" אמרה טל. נראה היה שרווח לטום, הוא תפס את שפתו האחרונה באצבעותיו ונשך אותה בו זמנית. "אבל היא כן כועסת כי לא הגבת, היא פחדה שיש לך מישהיא אחרת ובגלל זה הלכה" הסבירה לו טל בטון נמוך והביטה אל תוך עיניו. "אבל אין לי, אמרת לה שאין לי? יש לי רק אותה, במשך שנתיים יש לי רק אותה!" זעק טום ונראה נרעש. "כן, כן. אמרתי לה שיש לך רק אותה, אבל היא צריכה לשמוע את זה ממך. היא לא כועסת, היא פגועה" אמרה טל בקול דרמטי. "יפה השתמש במילה שלי 'פגועה'" אמר טום כבדרך אגב והמשיך להביט על הקירות. "טום, תפסיק לחפש את התשובות שלך בקירות. עכשיו תצא אליה ותסביר לה הכול ,מיד. לבחורות לא נותנים לחכות, הראש שלנו רק חושב על עוד ועוד דברים בזמן שאנחנו מחכות" האיצה בו טל וגררה אותו אל עבר הדלת. "טוב, הנה זה בא" אמר טום. הוא מיהר להתנער ממנה ולפתוח את הדלת במהירות, הוא יצא בריצה מן החדר לכיוון הלובי. "ג'יו?" הוא שאל בקול. ג'יוהנה הסתובבה לכיוונו ועמדה שם בשקט, היא נשכה את שפתה התחתונה. טום התקרב אליה ושאל ברוגע "ג'יוהנה, זה נכון?". "מה נכון?" היא שאלה והתרחקה ממנו מעט. "שאת חושבת שיש לי מישהיא אחרת?ג'יו זה נכון?" שאל טום. הוא בהחלט נראה לחוץ, הסומק שקישט את לחייו רק התעצם מרגע לרגע. ג'יוהנה הסיטה את שיערה לאחור ופלטה "כן טום, זה נכון". "למה לא אמרת לי משהו? למה לא רמזת לי כמו תמיד?"הוא שאל וצחק. "כי לא ידעתי איך תגיב טום, נשמעת לי כועס בשיחה שלנו " היא אמרה והשפילה את המבט שלה. "לא עלייך!" הוא קרא והתקרב אליה. הוא החזיק את פניה ונישק אותה על שפתיה. והיא באותה המהירות חיבקה אותו בחוזקה, ונישקה אותו בחזרה. טל הביטה על דני ודאגי שגם נכחו בחדר, שניהם הביטו על טום במבטים שלווים. היא מיהרה מן המקום, ונעמדה בזריזות על ידם. "הצלחת" לחש לה דני והביט עליה בגאווה. "בגדול" אמר גם דאגי וחייך. טום התנתק מג'יוהנה ומיהר להוסיף "לשליח הפיצה ג'יו, עליו כעסתי. הוא לא מבין שאנחנו לא אוכלים פיצה עם נקניק,כי טל אמרה שהיא אוכלת—" "איך אמרת שאומרים את זה טל?" הוא שאל. "כשר?" שאלה ג'יוהנה והביטה על טל גם כן היא. טל צחקה ואמרה "בדיוק-כשר". טום הסתכל על ג'יוהנה, והיא הביטה לעברו. הוא נישק אותה נשיקות עדינות על צווארה ואמר "אני לא מאמין שחשבת שיש לי מישהיא אחרת". ג'יוהנה צחקה ונישקה את מצחו ולחייו. "אני חושבת שאת מקלחת הרוק הגועלית שלכם אנחנו מעדיפים לפספס" העיר דני ויצא יחד עם דאגי וטל מן החדר. ג'יוהנה הביטה אל טל ואמרה לה "תודה" בצורה אילמת וחייכה. טל חייכה אליה בחזרה, ויצאה מן החדר אחרי הבנים.
יש המשך ~~

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||-אחרון לפרק זה!../images/Emo126.gif

היא הריהמ את עיניה והביטה על גבו השרירי של דאגי, היא חייכה לעצמה וצעקה לדאגי "דאג, תתפוס אותי אני קופצת". היא צחקה ונתנה לעצמה תנופה מן הריצפה,היא קפצה על גבו וחייכה. היא כרכה את זרועותיוה הדקיקות בצווארו, הווא תפס אותה מלמטה. "תפסתי" הוא אמר וצחק. דני הביט על שניהם ואמר "זאת לא חוכמה, טל קלה כמו נוצה". טל צחקה ושאלה "כן, דני?". הוא לא הספיק להשיב והיא מיד ירדה מדאגי וקפצה אליו. ובלי שום סימן אזהרה, הוא פתח את זרועותיו ותפס אותה. "כן, טל" הוא השיב והוריד אותה. טל צחקה ואמרה "גם אתם קלים". היא התקדמה אל עבר דאגי, חיבקה את מותניו וניסתה להרים אותו.היא הצליחה להרים אותו מעט, אך כובד משקלו גבר עליה והיא מיד עזבה אותו ופלטה "ואו, אתה כבד איש". דאגי צחק ואמר "זה כי אני אוכל טוב". "כן, אמא פוינטר יודעת לפטם אותך מעולה" אמר דני וצחק. טל התקדמה אל עבר דני, חיבקה את מותניו ואמרה "לא שכחתי ממך". דני צחק ואמר "תנסי אותי". טל ניסתה להוזיז אותו, אך הכישלון נחל את נצחונו גם במערכה הזאת. לבסוף היא עזבה אותו ואמרה "ואתה, הרבה יותר שמן מדאגי. תגיד לאמא שלך שהיא המנצחת". דני פלט צחוק מתגלגל ואחריו גם כן דאגי. טל הביטהעל שניהם ופרצה בצחוק מלווה בנימה מרושעת. "טל, את הבחורה הראשונה שניסתה להרים אותי. כשאמרתי לך שאת מיוחדת, התכוונתי לזה בכול המובן של המילה " אמר דני. לחייה של טל האדימו בטירוף, אך היא לא נתנה לנתון הזה לעצור אותה. היא חייכה ואמרה "ואתה הבחור הראשון שהרים אותי כול כך הרבה פעמים, והמשיך לומר שאני שוקלת כמו 'נוצעה' ". "נוצה טל,נוצה" תיקן אותה דאגי וחייך. "אם המרצה שלך תשמע את הטעויות הללו, היא ישר תתן לך נכשל מבלי לחשוב פעמיים" אמר דני וחייך. "תודה, אתה מאוד מעודד אותי להמשיך וללמוד אנגלית" אמרה טל בציניות וצחקה. דאגי התיישב על הספה שניצבה מאחוריהם בכבדות והביט על שניהם. דני התיישב אחריו בכבדות, ונפל כמו סלע מתאום עמוקה. טל נפלה בניהם ושאלה בבלבול "איפה הארי?". דני היישר אליה מבט ואמר "הארי מתקלח, אני שומע את המים. אגב איך השלמת בין טום לג'יו? אני ודאגי כבר התחלנו לשחזר את הכישלונות שלנו מרוב תסכול". טל חייכהחיוך שטני ואמרה "זה סוד, וסודות לא מגלים". "גם אם זה אני?" שאל דני וכיווץ את גבותיו. "גם אם זה אתה," אמרה טל והוסיפה בקול מחוספס "הכול עניין של מגע נשי". דני צחק ואמר "אוקי, זה כבר לא הטריטוריה שלי. בזה אני כבר לא מבין". "אלא אם כן, על פי הלק שלך אפשר לחשוב שאתה מאוד מבין בעניין, דני" אמר דאגי. אך דני לא נשאר חייב ואמר "לפחות אני לא רוקד על השולחן ערום בכול בוקר, ומניח כוס על הפטמות כדי לבדוק את השרירים". דאגי פתח את פיו בהלם ופלט צחוק מתגלגל. טל צחקה אחריו ושאלה "רגע-רגע, מה זה, המילה הזאת. נו, 'פטמות'?". "זה מה שיש לכולם, את יודעת" השיב דאגי ונראה נבוך. טל צחקה למראה פרצופו של דאגי ופלטה "מה?!". דני צחק ואמר "אני ידגים לך". הוא שם את אצבעותיו על חזהו והחל להוציא את לשונו הארוכה. טל הביטה עליו בהלם, ולאחר כמה שניות התעשתה ואמרה "נראה לי שהבנתי". דאגי הצביע על פניה והחל לצחוק בקול רם עוד יותר מדני, שטמן את ראשו בכרית והמשיך לצחוק. "דני הוא עוף מוזר, תמיד הייתי בטוח שהוא נמשך אל הגוף של עצמו" אמר דאגי והמשיך לצחוק. טל חייכה ואמרה "לא, הוא סתם אוהב את הפאטמות שאין לו". דני הוציא את פניו מן הכרית ואמר בנימה חנוקה "טל, אומרים פיטמות. וכן יש לי, את רוצה לראות?". פניה של טל האדימו מעט, היא רצתה שהאדמה תפתח את פיה מיד ותבלע את כול גובה בשני ביסים. אחד בשביל להיעלם, והשני בכדי שטל תלמד לסגור את פיה. ולא להיות כנה יותר מידי עם כול הסובבים אותה. היא חייכה ועמדה לומר לו תשובה, אך באותו הרגע פסקה. היא הבחינה על משהו המטפס במורד צווארה, ומציץ על כפתה. היא הרגישה את רגליו, ומספר דברים היוצאים מגופו שדיגדגו את לחיה. "טל" אמר דני בשקט, ונראה נרעש. "דני, אל תגיד לי ש—" אמרה טל וסתמה את פיה בידיה לפני שהספיקה לומר דבר-מה. באותה המהירות שבה היא שתקה, כך גם מילאו את החדר צעקותיה הבהלות. דאגי הביט עליה במבט מוזר, ואימה נראתה נשקפת מעיניו. הוא החליף מבטים עם דני, פחד ניכר על פניו של דאגי, וצחוק על פניו של דני. "רק אל תזוזי" פלט דאגי כשראה שטל מזיזה את עיניה בכדי לראות מה עומד על כפתה. "לא זזה" צייתה טל לפקודתו של דאגי, היא לא יכלה שלא לעשות זאת. הוא פלט צרחה עוד יותר חזקה וקישט אותה בעוד מספר גידופים. שרק גרמו לטל להבין עד כמה הדבר הנמצא על כתפה הוא סיבה טובה לפחד. ***************************************************************** אוקיי גירלז-לנשום עמוק!לא להירדם!! זה עדיין לא נגמר!! אני חייבת לציין שעכשיו סוגרים לי ת'אינטרנט לאיזה 2-3דקות-אז הפרק הבא יעלה עוד כמה זמן... אבל ממש ממש קצר ^^
מקווה ששרדתן=]
תמשיכו לפרק הבא~~~

kelly7i

New member
אעעעעעע גאאאאאאדדדדדד

מה זה?!??!?!?!? אני עוד שני הצורחת במקומהההההההההההההההההההההה!#$@!!@!!!!!!

butbut

New member
../images/Emo126.gifפרק 10-חלק |[תתכוננו]../images/Emo126.gif

פרק 10: "זה רק ג'וק" צעק אליהם דני וחייך חיוך שטני. טל הרימה את ראשה לאחור והפצירה בהם "זה ג'וק גדול מאוד, תעזרו לי להוריד אותו". אך אף אחד מהם לא זע או נע ממקומו, הג'וק החל לעלות גבוהה יותר, ויותר. רגליו הקטנות והשעירות ירדו אל חולצתה, היא יכלה לראות אותו מטייל עליה כאילו הייתה היא אחת העוגות המתוקות והטעימות הנמצאות בחלון הראווה של המאפיה. "קדימה, תעזרו לי" צווחה טל, היא התחילה להיכנס ללחץ לכמה רגעים. בכול זאת, מחשבותיה לא פסקו מלספר לה שישב עליה ג'וק בגדול ענק. ואו-או עד כמה שהוא היה גדול, ושחור. "טל אל תזוזי" הטיח בה דאגי מן הפינה של החדר. הוא חיבק את עצמו ונראה מפוחד עד אימה. טל ניסתה לנער מעט את חולצתה, היא הרימה את מבטה לאחר מכן בכדי לא לראות מה עלה בגורלו. "אולי בוא, ותעזור לי במקום לקשקש מן הצד. הוא עדיין עלי נכון?" שאלה טל וניסתה להראות רגועה ביותר. היא ניסתה לשקר לעצמה בכדי שלא תיכנס ללחץ, היא לא אהבה את הרעיון שיצור בעל רגליים קטנות ושעירות מונח על חולצתה. "כן," השיב דני וחייך "אם לא תזוזי אני יעזור לך". "אני לא זזה" אמרה טל כחייל המחכה למפקדו שיבוא ויציל אותו. היא כיווצה את גבותיה,שילבה את ידיה זו בזו ונשכה את שפתה התחתונה. "דני הוא יורד אל הבטן שלי? הוא נוגע בי?" היא שאלה בשקט והמשיכה להתעלם מן העובדה, שהוא עדיין היה תלוי על חולצתה עם מחושיו העבים. דני התקדם לעברה, שחרר את היד שלה. "טל זה אני" הוא פלט ואחז בידה בחוזקה. לאחר כמה רגעים הוא אמר "אני כאן, עכשיו רק צריך להוריד אותו ממך", והצביע על המקק. "מהר" קראה טל ופקחה את עיניה. היא ראתה את עיניו הכחולות נעוצות בה בבידור. "זה לא מצחיק" אמרה טל בשקט והורידה את מבטה אל עבר המקק שהיה, עדיין, תלוי על דש חולצתה.היא לא רצתה להתפרע-ועוד יותר לא לגרום לו להימחץ על חולצתה. היא חיזקה את האחיזתה בידו של דני ואמרה, כשמבט עצבני נגלה בעיניה. "דני אם אתה לא עושה משהו אני נמעכת עלייך, ושנינו נמחץ את היצור הזה". "לא מסכן" צעק דאגי מקצה החדר וחיבק את עצמו בגועל. טל ודני הפנו את מבטם אל עבר דני בהשתהות, ושתקו. טל הרימה את גבתה ושאלה "אתה אמור להיות בצד שלנו דאגי, לא של ה—" "מקק" פלט דני והשלים את דבריה. "אבל, תראו איך הוא מביט עליכם. הוא מפחד" אמר דאגי וכיסה את עיניו. טל נעצה את מבטה על המקק,היא הורידה את ראשה מעט ואמרה לעברו "מאקק חמוד, חתיך, אתה מוכן בבקשה לעזוב אותי". "מקק, טל" תיקן אותה קול מקצה החדר, היה זה טום. הוא שילב את ידיו עם ג'יוהנה, שנראתה מפוחדת במקצת. "היא תפוסה" צעק עליו דני וצחק. טל הביטה על פניו הרציניים כאשר דיבר אל המקק וצחקה גם כן. היא פתחה את פיה בכעס ואמרה "קדימה דני, הרעיון של למחוץ אותו עלייך מתחיל להישמע כמו פתרון רלוונטי". "רלוונטי," חזר אחריה טום וחייך "עוד מילה שלי". דני החזיק בדש החולצה שלה ואמר בטון דרמטי "חכי, אנחנו ננסה להפיל אותו", והחל לנופף בחלק הבד שבידו. "הוא בוכה" צעק דאגי וקבר את פניו באחת הכריות. "דאגי,תשתוק. אתה לא אמור לאהוב חרקים? אולי תבוא ותרים את היצור הזה ממנה?" שאל טום ברוגז והביט אל דאגי שנראה מגוחך מרגע לרגע. "נראה לך שאני יגע בדבר הזה? טום הוא עצום! יש לו רגליים הרבה יותר שעירות מן הצרצרים שבהם אני מאכיל את הלטאה שלי. וזה גם שחור, ותראה את המחושים שלו, יש לו מחושים כפולים, והם גם עבים מאוד" פלט דאגי. טל פתחה את עיניה ואמרה "די,דאגי. דני, תמהר כבר". "אולי תשתקו, השיחה הזאת לא ממש מעודדת. בהתחשב בזה שהיא רוצה למחוץ אותו עלי" אמר דני ושלח מבט אזהרה אל עבר דאגי. למה רק אני?"שאל דאגי כמו ילד קטן, שהסוכריה שלו נלקחה ממנו באכזריות. דני התעלם מדבריו לגמרי ורק המשיך לגבש לעצמו פיתרון לבעית החרק-המציק, בראשו. "אולי תנסה להפעיל עליו את המאוורר והוא יעוף?" שאל דאגי את דני והביט בטל. "מה?" שאל דני והרים גבה אל עבר דאגי. "מאיפה צצים לך כול הרעיונות האלו?" הוא מיהר להוסיף,וחשף את תורי שיניו הצחורות בחיוך סלחני. "מהראש" ענה דאגי. "תנסו מה שאתם רוצים, רק תורידו את הדבר הזה ממני" אמרה טל ביאוש ושמה את ידיה על גבו של דני.היא הורידה את ראשה עליהן, ושתקה. היא התעייפה מלדבר, ולעמוד תוך כדי. "זה בסדר, כולם חושבים שאני מיטה בסופו של דבר" פלט דני וגרם לכולם לפרוץ בסימפוניה של צחקוקים. "אמרו לי פעם שהסוג הספציפי הזה של המקקים, עוקץ" החל דאגי לפלוט מידע שלא ממש תרם לאווירה ששרה בחדר. "ואני לא רוצה לברר אם זה נכון" אמרה טל והרימה את ראשה מעל גבו של דני. "אל תפתחי את הפה טל, הוא יכול להיכנס לך אל תוך הגרון" אמרה חברה של טום באזהרה , ואחזה במרפקו של טום. "תודה על האזהרה ג'יו" פלטה טל, והביטה על דני בייאוש. "כן,זה קרה פעם למישהי מלוס אנג'לס, היא נחנקה מג'וק" קרא טום. "אתם לא עוזרים" צעק דני. הוא ניסה להוריד את המקק בעזרת האצבע שלו, אך תוך כדי הוכחת גבורתו הוא פחד שהיצור הקטן ישנה את דעתו ויתפס עליו. "די, תפסיקו להלחיץ אותה סתם" אמר דאגי והסתכל על הבעת פניה של טל,שהתחלפה מרגע לרגע. "אני בסדר, זה רק מקק גדול, שיושב עלי. חוץ מזה הכול בסדר" אמרה טל והשתנקה. דני המשיך לאחוז בידה, הוא כיווץ את אצבעותיו באצבעותיה בכול פעם שהתקרב אל המקק. טל הרגישה את הסומק העז שאיים להציף את פניה, היא התפללה בתוך תוכה שמשהו יסתיר את מבוכתה. "רק ניסינו לעזור" אמר טום, וחיבק את חברתו קרוב אליו. היא נראתה מפוחדת, וחיבקה אותו בחוזקה בחזרה. "דני זה מזכיר לך משהו?" שאל פתאום דאגי את דני. "לא,מה זה אמור להזכיר לי?" שאל דני וסובב את ראשו אל דאגי. "את הלטאה שלי, היא ממש אוהבת מקקים. זוכר איך יום אחד ברחו לי כול הצרצרים בחדר, כשיישנתי?" שאל דאגי, הוא אהב להעלות זיכרונות מצחיקים בזמנים לחוצים.
יש המשך~~ גאשש איזה דיליי ><

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||-בורי על הדיליי../images/Emo126.gif

"כן דאג, וזה לא בדיוק הסיפור הנכון לספר עכשיו" השיב דני והביט אל טל מזווית עיניו. "דני הוא מתחיל לעלות עליה," פלט דאגי ומעך את הכרית שישבה בידו. "שמישהו יעיף אותו ממני!" קראה טל, ומחצה את אצבעותיו של דני בחוזקה. "טל רק תירגעי, בבקשה "אמר דני וחיוך התפרס על פניו. לפתע נכנס הארי אל הלובי, הביט בדני ובטל ואמר "ידעתי שיש כאן בעיה, הרגשתי את זה!". "זה ג'וק" אמרה טל, ונראתה אסירת תודה לאלוהים על זה שהביא את הארי ברגע הנכון. הארי התקרב אל טל ואמר לה "בלי לחץ", היא רק חייכה ואמרה "כן, בטח. בלי לחץ". ולאט-לאט הוא לקח דף נייר שהיה מונח על השולחן. וניסה להרים את המקק מחולצתה של טל. ולבינתיים טל החזיקה לדני את היד שלו, ומעכה אותה מרוב לחץ כמו אופה המועך את בצקו. דני הראה את גבורתו בדרך המקובלת, האו שתק. "עוד שנייה" אמר הארי. ובמהירות העיף את הג'וק מחולצתה,נשמע רחש של התפרקות. אף אחד לא רצה לגלות אם זהו הדף שהתקפל, או רגלו של המקק שיצאה ממקומה, או ראשו. הארי דרך עליו בחוזקה, ובמהירות הבזק זרק אותו מחוץ לחדר על ידי נעלו של דאגי שהייתה מונחת על הרצפה. "לא, הנעל שלי. אתה מועך את היצור הזה בנעל שלי" קרא דאגי בשקט והעלה את רגליו אל הספה, כאשר עבר הארי על ידו. טל חיבקה את דני ואמרה "איזה גועל, אם הוא לא היה קופץ עלי בצורה כזאת לא הייתי נלחצת". דני התחיל לצחוק ושאל בנימה גברית "את מפחדת מג'וקים?". טל הסתובבה אל מולו והביטה בו בתמיהה. "אם מקק בגודל כזה גדול," היא אמרה ותיארה אותו באצבעותיה,"היה עולה לך לכאן," אמרה והראתה לו עם כף ידה על חזהו השרירי, "גם אתה היית נבהל" סיכמה. "כן, נכון" אמר דני והוריד את ראשו בכניעה "אני מודה" הוא הוסיף. "גם בנים מפחדים מחרקים" אמרה חברה של טום וגרמה לכולם לצחוק. "אבל לא יכולתי להגיד לך את זה" אמר דני לטל "זה היה מלחיץ אותך עוד יותר". "אתה צודק, אבל בתור בן, זכר. אתה לא היית אומר כי יש לך 'אגו מנופח' " זרקה טל וחייכה. "אגו מנופח" חזר אחריה טום וצחק. "את לא מכירה אותי מספיק ,רוב הזמן אין לי אגו כזה גדול. אלה רק פוזות מול המצלמה" תבע דני בתמיהה, וקרץ לטל. "את זה אני עוד אראה" קבעה טל וחייכה אליו בסיפוק. היא היישירה את מבט אל הארי ואמרה לו "ואתה, אתה הגיבור שלי" ,ושלחה לו נשיקה באוויר. הארי חייך ואמר "כשמדובר בחרקים, כן. אני גיבור",ועשה תנועות של ניצחון. היא חיבקה אותו במהירות ואמרה "היית חייב לראות מה הלך כאן. הלב שלי פשוט קפץ ברגע שנכנסת אל החדר, הצלת את כולנו". טל הסתובבהלאחר שהתנתקה מהארי אל דאגי והביטה בו בצורה מוזרה, הבעה של תסכול הופיעה על פניו. "דאגי קרה משהו?" שאלה. "לא". "טוב, אני רעב. לא יודע מה איתכם" הכריז טום ונכנס אל הלובי. "כן, גם אני" הסכים דאגי ושיפשף את שיערו. "זה לא חדש לנו" אמר דני. "טוב, אז מה מזמינים אם לא פיצה?" שאלה טל. "אבל טל, את לא אוכלת את זה עם גבינה ונקניק. כאילו, לפחות בלי ערבוב של שניהם יחד .נכון?" שאל דאגי. "כן" אמרה טל ביובש, והביטה על פניהם של האחרים.היא החלה לחשוב פעמיים מדוע בעצם הם מבינים אותה בצורה כזאת יפה, ומוותרים על המנהג שלהם. להזמין פיצה עם נקניק, הם היו רגילים לזה. "אז למה שלא נזמין פיצה רגילה?ככה נפתור הרבה בעיות" אמר דני במהירות והביט סביבו בכדי לראות אם האחרים מסכימים איתו. "נכון" הסכימו הארי וטום. "תודה" אמרה טל,וחייכה. היא חששה שמא לא יסכימו להצעה,אבל מתברר שהם די "גמישים". כול עוד אכפת להם ממישהו, הם מוכנים לוותר בשבילו כמעט על הכול. "קדימה שמישהו יתקשר" אמר דני. כולם הפנו את המבטים שלהם ,ועשו את עצמם עסוקים במשהו אחר. "אני יעשה את זה, עצלנים. אחרת לא נוכל גם בעוד חמישים שנה " הטיח הארי בכולם וחייך. "הארי, אתה הגיבור" צעק לו דאגי והתרומם בכדי לחבק אותו. "דאגי, אני רק יצאתי מן המקלחת. אתה יכול לפזר ריר על דני?" שאל הארי בנימה עוקצנית. דני צחק ואמר "למה עלי? הוא יכול להשתמש בטום, טום תמיד מוכן לקבל חיבוקים קבוצתיים מלווים ברירו של דאגי". ג'יוהנה הלכה כמה צעדים אחורה ואמרה בנימה של אזהרה "טום, אני יחכה לך כאן. כאן בטוח". טל צחקה ואמרה "עצם זה שארבעתם נמצאים באותו החדר זה כבר הופך את כול המקום ללא בטוח". ***** לאחר ארוחת הערב, שבמהלכה הייתה מלחמת פיצות בין הבנים. מי שאוכל הכי הרבה-זוכה, זאת אומרת גם שאותו האחד יקבל כאבי תופת בבטנו. היחיד שניצח לבסוף היה זה דאגי ,הוא אכל מספר משולשים ענק וכמובן שכמעט הקיא את כול תכולת ביטנו. "אנחנו יוצאים לנשום אוויר צח" הודיע טום בחיוך לבבי ואחז בידה של ג'יוהנה. "אנחנו גם יוצאים לשאוף אוויר צח לריאות" אמרו דני ודאגי יחדיו וחיבקו זה את זה יחדיו, מחקים את טום וג'יוהנה בצורה מעולה. "אני לא נראית ככה" הכריזה ג'יוהנה וחיבקה את טום, חיוך היה פרס על פניה. "נכון," אמר דני "את נראית ככה" הוא העברי את שיערו לאחור, חיבק את דאגי ואמר "נכון שמישהו צריך לירות בדני?". ואז דאגי חיבק את דני בחזרה ואמר בחיקוי מצויין של טום "כן יקירתי, אני מציע לירות בכולם. ככה יהי לנו זמן איכות-משל-עצמנו". טום לקח את אחת הכריות מן הספה וזרק על פניו של דאגי. "זה היה חיקוי גרוע" הוא הטיח בו וצחק. דני הרים את אצבעו אל מול פניו ואמר "מישהו כאו מתעצבן". טל החליטה לעצור את הויכוח הזה באותו הרגע, היא בלעה את רוקה ואמרה "דאגי, דני. מישהו מכם יכול לעזור לי להעביר את הדברים שלי אל הלובי? אני חושבת שאני אשן כאן". "את בטוחה?" שאל אותה דני בשקט, והסתובב אליה. טום וג'יוהנה ניצלו את המצב וחמקו מן הדלת לבחוץ. "כן" השיבה טל ושאלה "למה?". דאגי מצמץ בעיניו ואמר "כי לא כייף לישון בלובי,זה מקום אפל". טל חייכה ואמרה "אני מסתדרת עם דברים אפלים". לאחר כמה שניות,דאגי החל לעזור לטל להעביר את הדברים שלה אל הספה שבלובי. ואילו דני ניסה למצוא לה כמה כריות, בכדי שיהיה לה יותר נוח. הארי רק הכניס את הגיטרות והתופים אל תוך הקופסאות שלהם, ודאג לשאריות מן ה"ארוחה" שיכנסו אל תוך פח האשפה. "אני יעזור לך" אמרה טל והחלה לאסוף את הפיצות שנזרקו על הרצפה. היא לקחה את המטאטא והחלה לטאטא את החדר ביסודיות. היא קראה גם לדני שיהוא לעזור לה עם אחת הפיצות שהייתה זרוקה על יד רגלו. "תשים את השקית מאחורי הדלת המנקה תאסוף את זה בבוקר" אמר דני והצביע אל שקיות האשפה. "אני שמה את המטאטא כאן" אמרה טל והצביעה אל אחת הפינות המרוקחות של הלובי. "אוקי ,תודה סיימנו" הכריז הארי בקול. ואז מבלי שטל שמה לב, היא דרכה על חתיכת פיצה שהייתה זרוקה, ואכולה למחצה על הרצפה. היא איבדה את שיווי המשקל שלה, ונפלה לאחור. אך משהו רך וצמיגי עצר אותה בדרך לרצפה.
יש המשך~~ דילי דיליי..סטופד-מחשב!

yaelsee

New member
בונא איזה מסכנה היא ><

כל הדברים הרעים שיכולים לקרות לה, קורים כשהיא איתם. מסכנה חחח נוווווו שיעלה כבר ההמשךךך!!!!

butbut

New member
לפעמים בנים עושים מזל רע!בגלל זה הכול

קורה להXDD// חחח סתם-לא בגלל זה. זה יותר בגלל שאם זה לא יקרה לה..אז למי זה יקרה?

kelly7i

New member
לא, הנעל שלי. אתה מועך את היצור הזה בנעל שלי"

דיייייייייי פה נקרעתייייייייייייי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חח ואת יודעת איך ישבתי פה עד עכשיו? כמו דאגי! אני כולי מכווצת מחבקת את עצמי וואורמת "נו נונו שיורידו את זה ממנה! זתצרח עליהם שתבעט בהם, שיורידו את זה ממנה!@#$!" XDDDDDDDDDDDDD

butbut

New member
חחחחחחחXDD ס'חמוד=]

כן-זה מתאים לרגע שהוא צועק "מסכן!!".XDD..

למעלה