פרקים 10+9

kelly7i

New member
אחרי שהארי הוריד ממנה את החרק,

אני במקומה הייתי קופצת במקום, עושה כמה סיבובים, צורחת, מצטמררת מגועל ונכנסת להתקלח!

yaelsee

New member
חחח קלי גם את יושבת ועושה כל שנייה רענן??

בתקווה שההמשך כבר עלה? XDD

butbut

New member
../images/Emo205.gifXDDDD..אבל היא בתכלס לא ממש פחדה מג'וקים

היא פשוט נלחצה בגלל דאגי ודני. וחוץ מזה אם היא הייתה כול כך פוחדת היא הייתה נכנסת להיסטריה-והייתה מנסה להוציא את הג'וק בעצמה תוך כדי לחץ. אגב-XDDD מזל שלא הוספתי תמונה כדי להראות לכן לאיזה ג'וק התכוונתי. כי זה לא ג'וק רגיל חחח..

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifתמונות של הג'וק-אזהרה-מגעיל../images/Emo36.gif

אוקיי אז בהתחלה רציתי את המקק הזה[שבתמונה המצורפת] את ההוא שמסומן באדום-ואז גיליתי שהוא רק 2.0 סנטימטרים-שזה די קטן. ואז רציתי את ההוא בירוק-אבל הוא בעצמו איזה 2.5 כך שזה לא באמת באמת משמעותי.

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifאחר-כך מצאתי את זה../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

זה תיקן אמריקאי-הוא מגיע לגודל של 4ס"מ עד 5 ס"מ כשהוא מבוגר:]] ואז אמרתי סבבה נלך על שני הגדולים[בתמונה המצורפת כאן]

butbut

New member
../images/Emo26.gifואז חיפשתי אחד שיהיה גם שמן../images/Emo36.gif

וגם עם רגליים..ענקיות. ובשביל לא להגעיל אני ישים תמונה בקישור של הג'וק השמן: ולבסוף לבסוף מצאתי את זה>>>[תמונה מצורפת] שהוא הג'וק גם הכי גדול-וגם עם הרגלייםה כי שיערות וגדולות. http://img340.imageshack.us/img340/6938/blattariaql6.jpg
כמובן שיכולתי לחפור עוד ועוד באינטרנט ולמצוא אחד הרבה יותר מגעיל.
בכול אופן-את התיאור שלו חסכתי ממכן ומחקתי[אתמול]. אבל כנראה שבסיפור המלאא הוא יופיעXDD

butbut

New member
LOL OMG גם אני שחבתי ככה..אבל היה

מוזר לי מן הדבר הזה שיוצא לו מה..תחת הזה שלו..אז החלטתי לא לבחור בו>< XDD

butbut

New member
../images/Emo205.gifXD כן!עשיתי חקר-כי רציתי לתאר אותו בצורה

טובה-מאשר לדמין אותו=] אז חיפשתי את ה-אחד. ותיארתי אותו חח=]

Fairy of Rock

New member
אומייגד../images/Emo28.gif

ברגע שראיתי את הג'וק בקישור, קפצתי אחורה, אמ'לה, מזה היצור הזה?!

butbut

New member
חח סתיו:]] זה סתם חרק כזה..נדיר כזה:]

חשבתי להשתמש בו בשביל הפיק-אבל כנראה ש..פשוט הגעתי למסקנה שהוא מוזר מידי חחח

OneStepCloser

New member
בררררר~צמרמורת~

איכ איכ איכ איכ איכ איכ איכ איכ איכ איכ איכ איכ איכ איכ איכ איכ! XDD

kelly7i

New member
געעעעעעעעעעדדדד

כל התמונות האלה!!=| איך היא לא התפחלצה במקום- את זה אני בחייםלא יבין. אני כל כך שונאת ג'וקים=| טראומה איך אפשר לשמור על שפיות שמטפש עליך דבר כזה?? גאד.

butbut

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אכן-כן..XDD אולי זה בגלל ש..

היא פשוט, הייתה לחוצה. תחשבי שאם הדבר הזה מטפס עלייך, ברגע שאת זזה גם הוא זז.[הוא יכל לטפס לה על הפרצוף, ואז היא הייתה פותחת ת'פה ו...] ואז בא דני-ומחזיק לך את היד, עוד סיבה לא לזוז LOL.

kelly7i

New member
ואני אל מבינה איך הגיע לשם חרק!

לתוך חדר במלון! חח מפחיד לישון שםXD

למעלה