פרקים 10+9

butbut

New member
חחח דאגי הוא בחלט נקבה נקבתית במיוחד XDDDD

אכן,זה יצא קצר-אבל לא נורא היקר שנהינת מן הקריאה=] ואת גם!
כמו תמיד=]

Yu vi

New member
ג'יזס ><../images/Emo85.gif

זה מדהים!!!!
הפרקים נהיים טובים יותר מפרק לפרק D: רוב הפרק לא הפסקתי לצחוק XD במיוחד מהקטע שדאגי חשב שהוא מת
וכל הקטעים של השטויות שלהם XD טום וג'יאוונה יואואואו איזה חמודיייייייםם, זה ממש גרם לי לחייך חיוך ענק DDDD: והסוף גאוני. |: אבל עדיין! מתחחחחחחח! אאאאאאאאע! אני לא אעמוד בזה עד יום שישי %^&$# נו וואי! ועוד סתם משו בכללי... זה הפיק הכי יפה שקראתי עד היום וזה באמת הכי לא בקטע של התחנפות.

kelly7i

New member
חחחחחחחחחחח דאגי קרע אותיXDDDD

בקטע שהוא חשב שהוא מת וצרח כמו שהוא לא צרח בחיים שלו, אני אומרת לך, עוד שניה הייתי על הרצפהXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

butbut

New member
חחחח-תודה!!@XDD גם לי ת'אמת-טום וג'יו

הם זוג שרק מספיק להסתכל עליהם והחיוך עולה..זה קסם כזה...הם זוג חמוד!!! XDD. ותודה רבהXDD זכיתי לקרוא את זה גם במסן=]]]
3>קורבן אחת:]

OneStepCloser

New member
דאגי../images/Emo99.gif

אני אומרת שתכתבי את כל הפיק מחדש ותכירי לדאגי אותיD: ואז את תיהיי עם דני ואני עם דאגי!!!1 XDDDDDD
.

butbut

New member
חחחחחח זה רעיון נחמד ^^..נחמד מאודמאודד

XDD..
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

מהמםםםם ^^

חחחח כמו הגזר של אליעזר XDDDDDD ואווו אני חייבת להיות בבצפר בעוד חצי שעה - קולנוע מעשי :X -ואפילו לא התארגנתייייי רק ישבתי פה וקראתי את הפיק הממכר שלך אעאעאעעעא מחכה כבר ליום שישייי

butbut

New member
סיסוסס../images/Emo23.gifXDDDD...איזה מגניב את

במגמת קולנוע? חבל שאין דברים כאלה בביתספר שלי ><. ותודה~~!

יאפפ ^^

מגמת קולנוע רולזז
הוהווו XDDD רק שזה 9 שעות שבועיות אעאעעעאאא
3 עיוני 3 תולדות הקולנוע כותבים מלאמלאמלאמלאאא כמו חמור ו-3 שעות מעשי שזה כיייף^^ עושים וידאו קליפים וקול מיני עבודות עם מצלמה שזה מגניייב ואני הצלמת בצוות שלי ייאאייי ^^ והיה לנו היום שיעור ועשינו צילומי חוץ -ברחוב וצילמתי ויצא כולכך יפההה והמורה אמר שיצא מעולהה חחחח איך אני מאושרתתת
סורי על החפייירות :X

butbut

New member
../images/Emo205.gifאוה זה כמו אומנות..כול מה שמצטרף למילה

"תולדות" זה חפירה אחת גדולה... מי צריך תולדות מי?????><

yaelsee

New member
תולדות המחול זה הכי גרוע S:

שוכבים על מזרונים, אף אחד לא מקשיב למורה בזמן שהיא מדברת על האבוריג'נים באוסטרליה שעושים ריקודים פולחניים... שעמום אחד גדול ועל זה נאמר יחי השביתה! (כנראה XD) כרגיל, אני חופרת על דברים לא קשורים, סורי גירלז [=

butbut

New member
../images/Emo205.gifOMG את לומדת תולדות המחול?זה כמו ללמוד

על תולדות הגשרים בעולם..משעמם>< טוב,נו. בכול זאת כול מה שקשור ל"תולדות" זה חפירה-על בטוח!.

ואייי תולדות המחול זה ממש

בקטנה בהשוואה לתולדות לקולנוע בתולדות הקולנוע לומדים כול כך הרבה דברים שמסביב לנושא של קולנוע נגיד המצלמות הראשונות היו קשורות למנורה אז למדנו גם על המנורה והרעיון של הצילום בא להציור - האומנות אז על הדרך למדנו גם סוגים של זרמים באומנות מה זה החפירות הארכיאולוגיות האלה מהה?!

butbut

New member
את רוצה לשמוע על חפירות בתולדות האומנות?XDD

תולדות האומנות-לימוד יצירות של אומנים,וקצת על חייהם. נגדיר את המילה "קצת"-הרבה.>>נגדיר את המילה "על חייהם"- את כול ההיסטוריה של חייהם, גם אם הם היו משוגעים וחולי נפש. אז נלמד עםל המוסד בו אישפזו אותם. ואם הם היו בודדים נלמד על המושג בדידדות.>> לאחר מכן נחפור בכול נהקשור לתקופה בהם הם חיו, כי למורה יש נס-קפה ועד שהיא לא גומרת אותו היא לא מוכנה להפסיק לחפור. כשהלגימה האחרונה נכנסת אל פיה רק אז היא מוכנה לחזור אל הרעיון הראשוני. ><

עעאעאעאעעעעעע XDDDDDDDDDDDD

מזל מזל מזללללללל שלא הרחבתי אומנות פיווו
למרות שגם בקולנוע לא חסר מתי נשתמש בדברים האלה, מתייי?!?!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifישלי מילה אחת והיא-וואו!

איזה פרקים קורעיםXDDDDDDDDDDDDDDDDDDD במיוחד שדאגי חשב שהוא מת, ועם הג'וקXDDDDDDDDDDDDDD זה פיק פשוט מדהים בוט, מחכה להמשך

למעלה