פרקים 10+9

Shir Girl XD

New member
סתם בשיעור מתמטיקה שלנו היום

עלה על ילדה אחת חרק או משהו כזה והחברה שישבה לידה אמרה ג'וק ג'וק אני שמעתי רק את הצעקות שלה וכולם התחילו לצחוק

butbut

New member
XDDDDDDD היום היה ג'וק מת מתחת לשולחן של

המחנכת. ואז המורה לתושב"ע כול שנייה עשתה את כול הסיבוב בשביל לעבור מן הצד של הלוח אל הצד השני. היא מילמלה כול שנייה "שרץ, איזה גועל, יש עליו נמלים..והוא מת-שוכב שם" XDD זה הי קורע!@

Shir Girl XD

New member
חחחחח אצלנו זה בחיים לא קרה עם חרקים למורים

אבל שנה שעברה הילדים עשו לאחד המורים את המוות כמו שמתעללים חרקים ויותר גרוע וואי איזה אדיר לראות מורה שנגעלת מזה בדר"כ כשיש דבור או דבורה לא אכפת למורה אבל שזה ג'וק מת עם נמלים ולא זז מזה הם נגעלים נו מורים...

butbut

New member
שמעי..אם גם מתחת לשולחן שלך היה ג'וק מת

עם פול נמלים מסביבו שנוגסות אותו.. גם את היית נגעלת לא? XDD.. או שהיית בועטת בו לקצה הכיתה-כמו שאני עושה=]LOL

Shir Girl XD

New member
אם הייתי רואה את זה היה צורחת

"אההה יש לי ג'וק מת מתחת לשולחן" הייתי שמה את הרגליים של על הכיסא שמישהו יבעט בו ועוברת מקום לכל היום לכי תביטי אני ממש לא אוהבת חרקים אני מעדיפה שלטאות יוכלו אותם חחח בדברים האלה אני מרגישה ילדה כל כך מטומטמת כמו בסרטים שיש את הבלונדיניות המפגרות.. ככה אני XP איזה יום אחד הלכנו ברחוב בהוד השרון והיה חרק ענק אורטל הראתה התלהבות קלה ממנו יחד עם ידיד לי ואני צרחתי וברחתי יותר קדימה כמו סתומה והם מאחורה צחקו עליי
(אין בתפוז פרצוף נבוך אז אין מה לעשות) ממש כמו בלונדינית בסרטים XD **סורי על החפירה**

butbut

New member
זה בסדר-מותר לפתח מהיצורים האלה אחרי הכול

הם שמנים..חומים\שחורים-מלאים בנוזל לבן..יש להם רגליים קטנות ושעירות-שיכולות להחזיק ולהיתלות בך-ומחושים ארוכים ושעירים. מספיק סיבות בשביל לצעוק. XDDD

Shir Girl XD

New member
חחח חכמה מזל שיש את הארי בפעם הבא אני

התקשר אליו שיבוא שיבעט בו לא ידעתי שהוא כל כך ג'נטלמן וגיבור

butbut

New member
חחחחח כן אה?במיוחד עם הקעקוע הגברי שלו

אני בטוחה שהוא ישמח לבוא ולהעיף לנו את כול הג'וקים שמציקים לנו=] XDDDDDDDDDDDDDD

יעליקק

New member
כנסי לפה מלכה אחת [!!!] ../images/Emo47.gif D:

גאד את כזאת מלכה, פרק שלם על הג'וק? DDD: 33333333333> מלכה מלכה מלכה |סוגדת לך| את יודעת משהו ? אין לי הערות לפרק הזה !!! חוץ מזה שזה מעצבן שאת כותבת ג'יוהנה כשאני הייתי רגילה לכתוב ג'ואנה XDDD לא נורא ... וואי , פעם ראשונה תגובה קצרה !!! טוב , שוב את כותבת פשוט מדהים - גלל זה אני שונאת אותך D: 333333333333333> לאביו מלכה אחת. יעל (=

butbut

New member
ואו זה נדיר!אולי זה בגלל שכבר הערת את כול

מה שאפשר להעיררXD... או שפשוט אין לך כוח לחזור על הקטע של "שגיאות מקלדת" שוב ושוב...כי את רואה שזה חסר סיכוי להשתנות חחח.. ואני סתם כותבת ג'יוהנה כי ככה זה נשמע לי..אבל מי יודע ><.. ותודה רבה גם אני אוהבת אותך חחחח

יעליקק

New member
חחח XD אה ושכחתי משהו ! כנסי D:

אממ שכחתי לומר לך הארה :) היה את הקטע הזה שטל דיברה עם ג'יוהנה , קודם כל זאת הייתה שיחה ממש מרגשת , פשוט מדהים גם התיאור הפירוט נימוק הכל DD: אבל מה שבאמת הכי התמקדתי בו זה הקטע שג'יוהנה שאלה אותה על זה שמה היא הייתה עושה אם היה לה חבר מפורסם שכל הזמן מתנפלות עליו בנות וזה ... קיצר באותו הרגע הבנתי שכתבת משהו כ"כ נכון ששכחתי ממנו לגמריי , ועכשיו שכל בת אומרת שאני תתנפל עליו בנישוקים או בחיבוקים זה נשמע לי אחרת לגמרי , אני לא הייתי עושה את זה D: בכל מקרה , זה קטע פשוט מדהים , ואת מדהימה בוט D: על שהצלחת לכתוב את זה ... 33333333333333333>

butbut

New member
../images/Emo205.gifאווו תודה רבה:]XDD כשכתבתי את זה היה

לי מין פיצול אישיות. כי מצד אחד-אני מתה להתנפל על דני כשאני יראה אותו..וכולן מבקשות ממנו נשיקה או חיבוק כשהן פוגשות אותו. אבל מצד שני-חברה שלו יכולה גם להסתכל מהצד ולהיפגע מזה..זה באמת כואב כשאת רואה שבנות אחרות מחבקות ומנשקות את חבר שלך.

l i t a l 369

New member
מחכה כבר ליום שישי D:

הפרקים ממש יפפים D:, הם העלו בי חיוכים בערךך 8 אלף פעם = ] , אחחאחח עכשיו לחכות ליום שייששייייי, שיבואאאאא כבר :\ חח אגגגב-את רושמת ממש ממש ממש ממש יפהה :),

butbut

New member
וואוייי-תודה רבה^________________^

חחחח...אולי אל תיצטרכי לחכות עד יום שישי לגמרי.. אם תיהיה ערב ב-12 ומשהו בלילה ביום חמישי.. כי אולי אני מפרסמת אז:]
תודה:]

butbut

New member
חחח תודה רבה בובית!:]] ו[ספויילר]><

אני מנסה למנוע את הנשיקה כמה שיותר,וגם השאלה "עם מי היא תתנשק?"..לפניה תבוא התשובה" אם היא בכלל תתנשק" לפחות לעוד איזה..XDDD... תשובות[אתן תהיו מופתעות רצח] בפרק הבא:]

Shir Girl XD

New member
חח אדיר הם תקועים בחדר ../images/Emo3.gif

לפחות היא עם דני אני הייתי תקועה פעם בשירותים ופעם נעלתי לי בטעות את כל החדרים והייתי תקועה חוץ אז ישנתי בסלון איכס............... ג'וק חח איזה נקבה חמודה דאגי איזה מאמי טל היא ניסתה להרים את דאגי ודני כל כך מאמי *לא היה כזה ארוך אבל מהמם כמו תמיד
בת- אלאת מלכה את יודעת את זה ואם לא אז אני מחזקת את זה

למעלה