פרקים 11+12

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifפרקים 11+12 ../images/Emo126.gif../images/Emo36.gif

ערב מעולה לכול הבננות שערות!הנה זה מתחיל-יא-בייבי! פרקים 11-12
מאירועי הפרקים הקודמים: דני הפסיק לסובב את המנעול, הרים את מבטו הכחול אל תוך עיניה ואמר "אני ינסה עוד פעם אחת". הוא סובב את המנעול, דפק על הדלת, ואפילו פלט מספר גידופים. אבל הדלת נשארה סגורה בדיוק באותו האופן שהגזר של אליעזר נשאר תקוע באדמה. "דני?למה הדלת סגורה. זה לא מצחיק אותי" אמרה טל בטון היסטרי מעט. דני ניקה את גרונו ופלט בנימה הכי רצינית שלו "את צודקת, אני לא צוחק. זה נעול".
בקיצור-דני נתקע עם טל באותו החדר בזמן שהוא רצה להראות לה איך סוגרים את המנעול של הדלת
בלי לחפור יתר-על המידה:
שם הפיק: יא-בייבי!
בטא-אני מקרה אבוד!!אני חייבת לשכנע את עצמי לאסוף את כול מה שישי לי ולשתת לך וזהו![אמנדה].
הפרקים הקודמים-פרקים 9-10: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=107816136
אני חייבת להוסיף-שהפרקים הבאים הם פרקים שמספרים-כולם-על אותה היממה..על אותו הערב שבו טל אצלהם
.
מי שבאמת רוצה לשמוע עצה-תחכו משהו כמו 15 דקות אחרי שההודעה הזאת מתפרסמת וככה אתן תוכלו לקרוא את כול החלקים בלי בילבול
בוט:]

butbut

New member
../images/Emo126.gifפרק 11 חלק | ../images/Emo126.gif

אני ממליצה בחום לשמוע את השיר שאני יוסיף לו קישור במהלך קריאת החלק הזה של הפרק-זה דורש את זה
השיר: http://www.youtube.com/watch?v=uLt-JYv0RYc פרק 11: "די,דני. אני יודעת שאתה עובד עלי!" אמרה טל בהיסטריה, והתקרבה אליו.היא הביטה על דני, וחיכתה לשמוע את צחוקו שיגיד לה כי הוא בסך הכול מתלוצץ איתה. "לא, אני לא טל! איזו סיבה יש לי לעבוד עלייך?" החזיר דני בכעס, והמשיך לנסות לפתוח את הדלת. האצבעות שלו קיבלו גוון אדמדם מרוב הלחץ, לאחר כמה שניות הוא עזב את הדלת והביט על טל בשקט. "דני ג'ונס," אמרה טל בשקט והסתכלה על דני. "אני תקועה בחדר עם דני ג'ונס!" היא הוסיפה, והביטה בכעס אל חלל החדר. "מצטער שזה השם שלי, ומה הבעיה בלהיתקע איתי באותו החדר? לא זכור לי שאני קניבל אוכל אדם" אמר דני והרצין את מבטו הכחול. "עצם זה שאני תקועה איתך, זה כבר לא טוב" התחמקה טל מן השאלה והרגישה איך שני כתמים אדומים מתחילים להופיע בלחייה. היא סובבה את ראשה, וחיוך מבוייש התנוסס על שפתיה. "אני מבין! יש לך משהו נגדי" הסיק דני מסקנה מתגובתה, ובחן את אוושת פניה השמחה של טל. היא ניסתה להרצין את הבעתה בכול כוחה, אך החיוך שנפרס על פניו של דני באותה השנייה, הוא זה שהפריע לה. היא שילבה את זרועותיה על בטנה ושאלה בשקט "להגיד לך את האמת?". דני הנהן לאות חיוב ופלט "כן", הוא היטה את אוזניו ונראה קשוב לחלוטין. "אוקי," אמרה טל והביטה על פניו. פיו התכווץ לכמו זחל המצוי בתוך הגולם שלו, ולחייו התעגלו. לפתע תקף אותה דחף חזק לנשק אותו, אך היא מיד בלמה את הדחף הזה, וביחד עם זאת את שאר הרוק שנשאר בפיה. "האמת היא," אמרה טל ופלטה אנחה. דני צחק ואמר "שהסבתא רבה שלך היא מלכת אנגליה,ואתמול סיפרו לך שנזירות גידלו אותך עד גיל צעיר במנזר שלהם. ואת בעצם אחות תאומה של אחד מן הלהקה. ואז קיבלת אימייל מסתורי מן האימא האמיתית שלך וגילית שהיא בעצם עשתה ניתוח לשינוי-מין. ועכשיו היא גבר שיושב בבית הכלא כבר שלוש שנים. ואז התחלת לבכות, ושפכת את רוטב-החמוציות של אמא שלך על הרגל ועכשיו יש לך צלקת בגדול של כול כדור-הארץ. ואת בסך הכול ניסית להגיד לי משפט אחד שנשמע טיפה דרמטי- ואני הפכתי אותו לסיפור ענקי. בקיצור, כן, תמשיכי. אני מקשיב" אמר דני בנשימה אחת ולאחר מכן פלט נחירת צחוק ואמר "צחקתי טל". מטר המילים של דני קצת היקשו על קו- המחשבה שלה, וקטעו אותו. היא שאלה "רגע, מה?". ולאחר מכן חייכה אליו ואמרה בציניות "זה בסדר, גם ככה חצי ממה שאמרת לא היה מובן". "כן. תיארתי לעצמי," אמר דני והוסיף "וטוב שלא הבנת". "אז איפה עצרתי?" היא שאלה וניערה את ראשה מעט. דני העביר את ידיו אל מאחורי ראשו בכדי להתמתח ואמר "אני חושב שב'האמת היא' ". "אוה," פלטה טל והעבירה את שיערה לאחור. "ובכן," היא המשיכה "פשוט, במשך כול היום ה'משוגע' הזה, הרגשתי שהכול קורה מהר מידי. פתאום אני עוזבת את ישראל, פתאום אני בלונדון. ואחרי שנייה אני מכירה את דאגי, ולאחר מכן יש לי את מספר הפלאפון שלו. אחרי שלוש שניות אני מכירה את כולכם, ואני פתאום מדברת באנגלית, ואני כאן תקועה איתך, בחדר " השיבה טל. היא נשמה נשימה עמוקה והחזיקה את קצה אצבעותיה. דני קימץ את גבותיו ואמר בנימה שטל לא שמעה עד כה, בזמן הקצר שהכירה היא אותו. בקול רך ומתוק, בליווי מבטא כבד ורגוע "טל, את נשמעת היסטרית. אנחנו בסך הכול תקועים כאן ביחד, לא יקרה לך שום דבר. אני מבטיח". טל נשמה לרווחה ואמרה "אתה לא תבין דני, זה כבר סיפור אחר לגמרי. לא מפריע לי להיות תקועה איתך בחדר,". היא הסתכלה על חיוכו המהיר שהתפרס על שפתיו האדומות ומיהרה לתקן את עצמה "שלא תבין אותי לא נכון, מאוד מפריע לי להיתקע איתך". דני צחק ואמר "את סתם לוקחת דברים ברצינות". טל התרעמה ופלטה "לא, יש לי סיבות לקחת דברים בצורה שכזאת. אולי אני צריכה להזכיר לך שניתקעתי עם האמרגן שלכם היום,לבד. זה היה מלחיץ! אתה בעצמך אמרת שדאגת לי". דני מחק את חיוכו והרצין, הוא ליטף את פניה של טל עם מבטו ואמר "כן, דאגתי מאוד. אבל מפריע לי משהו אחר, שאת פוחדת יותר-מן-הרגיל ממקומות סגורים עם אנשים. אם יש לך משהו שאת רוצה לספר לי, אני כאן, ואני מוכן להקשיב". "אני לא יודעת, מעולם לא סיפרתי דברים כאלה לאף אחד" אמרה טל. משהו בתוך ליבה אמר לה שהיא צריכה לפתוח את הסיפור האפל שלה לפניו. הוא נגס בה בביסים קטנים ואיטיים שהרגו אותה מבפנים.רצחו את הנשמה שלה כשהייתה קטנה, ואולי זוהי העת להיפתר מן המועקה הלא-קטנה הזו. היא, מצד אחד לא רצתה לפתוח את פצעיה הישנים ולחפור בתוכם, אבל מצד שני רצתה מאוד להיפתר מן המועקה שישבה בליבה. מן הסיוטים שפקדו אותה בלילות, מן הפחד ממקומות סגורים, ועם זאת המעטה הקשוח שעטתה על עצמה ברוב חלקי היום, והחיים שלה. היא פחדה להתחבר עם אנשים, משום שאז תצטרך להגיע אל הנקודה של גילוי סודה. הוא היה החלק האפל בילדותה, הוא שינה את אופיה, ואותה כליל. מילדה חייכנית, צחקנית ומלאה בשמחת חיים. היא הפכה בתוך כמה דקות לאפלה, פחדנית, וקשוחה. ויותר מכך, היא החלה להיות גברית מעט, טום-בוי עם השאר. רק כך היא יכלה לשמור על שפיותה, ולנטרל את פחדיה. היא רצתה להקיא את הסיפור מליבה, רק בכדי שתוכל לישון בשקט, ולחיות בנחת. "אני לא יודעת איך להסביר את זה" היא פלטה לבסוף, והשפילה את פניה כלפי מטה. "תתחילי מן ההתחלה" אמר דני, וניסה לעזור לה להתגבר על המכשול שחצץ בינה לבין עצמה. היא הרימה את עיניה ואמרה "אני לא אדע להסביר את זה טוב, אתה לא תבין אותי". דני חייך אליה חיוך מעודד ואמר "תנסי, אל תשללי את הכול". טל חייכה אליו ואמרה "טוב, אבל אם אני טועה במשהו. פשוט תתן לי להמשיך, זה גם ככה קשה לי". "מבטיח" אמר דני בשקט. טל צחקה ואמרה "טוב". היא רצתה לתת לשטף המילים שנעצרו על לשונה לזרום, אך המועקה שהייתה בגרונה חסמה אותה. היא רצתה לבכות, היא רצתה לאפשר לכול גופה להיעלם מן המקום. ואז תפס אותה דחף מוזר, דחף לשתף. היא החליט בתוך תוכה להתגבר על עצמה, והלהיחלם למען שפיותה. "קדימה, אני יודעת שאת מסוגלת" הדהד קול בתוך ראשה. היא נשפה אוויר אל תוך מלוא ראותיה והתחילה. "כשהייתי קטנה, בערך בגיל חמש או שש. הלכתי עם ההורים שלי אל אחד מן הפסטיבלים שהיו בישראל, ההורים שלי אוהבים לטייל במקומות כאלו. אני החזקתי את ידו של אבא שלי, הוא אמר לי לא לעזוב אותה משום שאז אני יאבד אותו. אני זוכרת שצחקתי ואמרתי "אל תדאג אבא, אני יחזיק בך חזק-חזק. והיד שלך תימעך". והוא רק התכופף לעברי ואמר "אני סומך עלייך טלושקה". ואני, כמו כול ילדה אחרת, קטנה וסקרנית. ראיתי מוכר בלונים עובד על ידי וביקשתי מאבא שיקנה לי בלון, הוא אמר ש'אולי אחר-כך'". טל הפסיקה בכדי לנשום, והמשיכה להביט על פניו המרוכזות של דני. הוא גמע כול מילה ומילה שהוציאה היא מפיה, ונטע את עיניו הכחולות בדמותה. הוא פתח את פיו ואמר "אם את לא מסוגלת—" אבל טל קטעה אותו באמצע ואמרה "אני מסוגלת, אני צריכה להוציא את זה". הוא סימן לה עם אצבעו שתמשיך, והיא המשיכה.
יש המשך~~

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק || ../images/Emo126.gif

"לאחר מכן," היא המשיכה בשקט "ברחתי לו, עזבתי את ידו ורצתי אחרי מוכר הבלונים. הסתכלתי על אחד הבלונים הכחולים שמשך את עיני מקודם. מוכר הבלונים הביט עלי מלמעלה, הוא חייך ואמר "שלום ילדה, רוצה בלון?". וכמובן, שאמרתי לו "כן". הוא שלח את ידו השעירה אלי ואמר "תפסי בידי ואני יביא לך בלון בפינה, כדי שאף אחד לא יראה ויקנא בך".תפסתי בידו של הזר, והלכתי אחריו" אמרה טל בשקט. היא הרגישה את הדמעות עולות במורד גרונה, היא רצתה לפוצץ את בועת המועקה שחסמה אותן. וכשראתה שדני מסמן לה הלמשיך היא בלעה את רוקה ואמרה "הוא לקח אותי אל אחת הסימטאות, וסגר את הגדר מאחורינו. הסימטה הייתה די קרובה אל הפסטיבל, יכולתי לראות בבירור את האורות הורודים שלו. לאחר מכן הוא העמיד אותי על משהו גדול שהיה שם. הוא אמר "תיהי ילדה טובה ואני ביא לך בלון. בסדר?". אני רק חייכתי והנהנתי עם ראשי וחייכתי". טל לקחה עוד אוויר לנשימה ופסקה מלדבר.היא שמה את ידה על פיה ושתקה לכמה שניות. דני החזיק את ידה השנייה ואמר "טל, את לא חייבת להמשיך. אני מרגיש שקשה לך לדבר על זה, אנחנו יכולים להפסיק כאן". טל הביטה אל פניו ואמרה בשקט "אני חייבת להוציא את זה דני, עוד יותר קשה לי לשמור את זה בתוך תוכי". "רק שתדעי שאם הייתי המורה שלך לאנגלית הייתי נותן לך ציון מאה, כאן ועכשיו. את מדברת מצויין, כמו דוברת" אמר דני בעידוד. "תודה" אמרה טל, ואספה את שיערה בגומיה השחורה שהייתה על ידה. לאחר מכן לקחה נשימה עמוקה מתוך בית החזה שלה, ומתחה את צווארה. היא פתחה את פיה בחשש וזרם המילים החלו לשטוף את החדר בדיבוריה במהירות. "האיש העמיד אותי על הארגז שחור שהיה על ידינו. הוא הרים את חולצתי והחל לגעת בי דני. הוא מישש אותי בידיו המחוספסות והמגעילות, הוא נשם נשימות מהירות ופרע את שיערי. ואני רק הבטתי בו בשקט, לא יכולתי להגיד לו כלום. או לעשות דבר מה, הוא היה גדול ממני. לאחר מכן הוא רצה להוריד גם את שאר הבגדים שלי, לא הסכמתי. התחלתי לצעוק, אבל אף אחד לא שמע אותי. האפלה סביבי רק התחזקה, האיש משך את החצאית שלי, ואני משכתי בזקנו הארוך. הוא העיף לי סטירה, ואני רק בכיתי" הדמעות של טל החלו להציף את עיניה, היא ניגבה אותן במהירות והמשיכה "רציתי לברוח, לחזור אל האורות הורודים של הפסטיבל. אבל הכול היה סביבי שחור, אפילו עיניו היו שחורות הן. הוא העיף לי עוד סטירה אחת במהירות, ואני צרחתי. לפתע פרצו אנשים את הגדר, אחזו בו ואמרו לי "הכול יהיה בסדר חמודה, ההורים שלך מחכים לך". וכול מה שאני זוכרת זה את מבטו המושפל של האיש, הבלון שרציתי כול כך 'גבה ממני את המחיר של הילדות שלי'". טל הביטה על דני, עיניה היו מוצפות בדמעות. ברגע שמיצמצה הן נזלו במורד לחייה והרטיבו את חולצתה.שוטפות את ליבה, נשמתה ומצפונה ההרוסים. דני ניגש אליה, ליטף את שיערה והצמיד אותה אליו בחוזקה. טל כרכה את ידייה סביבו ואמרה בקול שבור "תישבע לי בזה הרגע, ששום חלק מן הסיפור הזה לא יוצא ממך דני". "אני נשבע" אמר דני בקול שבור גם כן, וחיבק אותה בחוזקה עוד יותר. "אני מצטער," הוא אמר בשקט "אני מצטער" הוא חזר על המילים. טל הרימה את ראשה ממנו באיטיות ושאלה "דני, אתה בוכה?". דני ניגב את עיניו ואפו והביט עליה. הוא חייך מזווית פיו ואמר "לא, גברים לא בוכים". טל חייכה קלות ואמרה "אני שמחה שסיפרתי לך, הרגשתי שאני ימות עם הסוד הזה". דני החזיק את ידה ואמר בשקט "בחיים שלי לא חשבתי שמיקרים כאלה יכולים להישמע כול כך קרובים. אני לא מאמין ששתקת עד עכשיו". טל ניגבה את פניה ואמרה "שנינו לא בכינו עכשיו". דני לחץ את ידה ואמר "בדיוק". טל נשארה חבוקה בזרועותיו ולאחר מכן התרוממה מן המקום בו ישבה, והלכה אל עבר החלון. היא נשמה נשימות עמוקות מן הרוח הקרירה שהיכתה בפניה, ולאחר מכן הסתובבה אל עבר דני, שעוד ישב על אחת המיטות המום. היא הרגישה חופשייה, בכול חייה מאז המקרה. היא דמיינה את עצמה מספרת את הסיפור שלה למישהו,ולאחר מכן בוכה במשך שעות. אבל כעת, כשהיא הגיעה לרגע האמת, היא לא רצתה לבכות. למעשה היא סיימה לבכות על זה בלילות שבהן חלמה את המקרה כול פעם מחדש. הדמעות שלה פסקו מלזרום, והיא פסקה מלהיות עצובה. "תצא מזה" אמרה טל וחייכה לעברו, כאילו ששום דבר חדש לא קרה בניהם. כאילו ששום הרגשה מיוחד לא החלה להכות בצו-ליבה. כאילו שהיא לא גילתה לו את הסוד הכי אפל שלה, ששכן בתוך חדרי ליבה הסגורים מזה כמה שנים. "אני לא יכול. אני מסתכל עלייך וחושב, מה בעצם גרם לו לנסות לאנוס ילדה בגיל שש? מאיפה צץ לו הרעיון לגעת בגופה של ילדה שלא הספיקה לחוות מספיק חוויות בחייה ולהתפתח. גיל שש זה עדיין נחשב לסוג של 'תינוק מבוגר'. ואיך את התמודדת עם זה? איך איבדת את ילדותך באותו הרגע בגלל המנובל הזה" אמר דניב בכעס והיכה באגרופיו במיטה. הוא פלט מספר גידופים וחפן את ראשו המתולתל בידיו. "התבגרתי תוך יום" השיבה טל בשקט. "תקשיב, אם אני הצלחתי להדחיק את זה. גם אתה יכול". "אני מדחיק מספיק דברים בתוכי. גם אני לא עברתי ילדות קלה טל, אבל בטח שלא ניסו לאנוס אותי" אמר דני והרים את מבטו הכחול אל פניה. "רוצה לספר לי?" שאלה טל והתיישבה על ידו. "את רוצה לשמוע?" אמר דני והעלה את שרוולו למעל. טל הנידה עם ראשה לחיוב ואמרה בקול שקט "כן". "ככה נהיה שווים" אמר דני בשקט וחייך. טל הסיטה את שיערה לאחור ואמרה "הוגן מצידי". "זה לא כול כך פשוט, אבל תנסי להבין" אמר דני ובלע את רוקו. טל הביטה על מראות פניו המשתנים,היא הבינה כי אם הסיפור שלה גרם לה לחלחלה בכול אותם הרגעים שהיו היה שמור בתוך חדרי ליבה האסורים והאפלים.ולדני קשה לעכל אותו בעצמו, מגיעה לה סוג של נקודת זכות. על אף שהייתה היא צריכה להיפתר ממנו כבר לפני זמן רב. דני פתח את פיו והחל לספר את סיפורו בטון אדיש, טון שקט. טון מרוחק ומודחק מהכול. "כשהייתי קטן, בערך בגיל תשע או עשר. הוריי החלו בשלב מסויים לריב בין עצמם יום-יום. אבא שלי היה אלכהוליסט, הוא היה שותה המון. ואמא שלי הייתה בוכה בכול יום שיפסיק, היא הייתה מתחננת לפניו. יום אחד אבא חזר הביתה מוקדם מן הרגיל. אני ואחותי הגדולה החלטנו להתחבא מאחורי אחד הארונות, ולהציץ למעשם של הוריי. רצינו להיות מודעים למצב, את יודעת מה זה 'מודעים', נכון?". טל הנהנה עם ראשה לשלילה ופלטה "לא". דני חייך חיוך מבוייש ואמר בנימה אדישה "זה אומר שאנחנו רוצים לדעת, לראות בעצמינו מה 'הולך' שם". "אני מבינה" ענתה טל וסימנה לו להמשיך עם אצבעה. "אז התחבאנו שם, מאחורי הארון. כמו עכברים קטנים ומפוחדים. אבא דפק בדלת של הבית, ידענו שהוא שיכור רק על פי הדפיקות הרמות. אימי פחדה לפתוח לו את הדלת, היא ברחה אל המטבח ברגע שהוא הצליח לפרוץ אותה.והוא נכנס אחריה.
יש המשך~~

O0NoNi0O

New member
לפני שאני ממשיכה, זה באמת נכון?

אבא של דני באמת היה בעייתי?

butbut

New member
אני שמעתי שהוא היה בעייתי ממה שקראתי

ובכול אופן-החלטתי לעשות אותו בעייתי כדי שהוא יזדהה עם טל:]

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif גאד בוט אני בוכה ../images/Emo7.gif

ועוד עם השיר ששמת בקישור, הוא כלכך מרגש.

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||../images/Emo126.gif

הם התחילו לצעוק ולצרוח אחד על השני, אני לא זוכר בדיוק, בפרטי-פרטים מה הם אמרו". דני נשם נשימה עמוקה, הרים את עיני התכלת העצובות שלו אל עיניה של טל והמשיך. "שמענו דברים מתנפצים, אפילו רסיסי זכוכיות עפו באוויר וצנחו על ידינו. אחר-כך ראינו את אמא, היא ישבה בקצה החדר ובכתה. דאגתי לה, רציתי לרוץ אליה ולחבק אותה. אבל אחותי, ויקי, עצרה בעדי. אמא התרוממה וצעקה לאבי שייצא מן הבית, ושהיא רוצה להתגרש ממנו". טל התלבטה בינה לבין עצמה, האם עכשיו זהו הרגע שבו היא צריכה להראות לו את תמיכתה. היא רצתה להניח את ידה על כתפו, אבל רגש מוזר אחז בה. היא פחדה מן הרגש הזה ורק הרחיקה את עצמה בחוזקה, מפניו. "ומאז," המשיך דני בשקט, "הם גרושים, והעבודה הזאת רק עשתה את החיים שלי לקשים יותר. את בטח יכולה לדמיין לעצמך איך הרגשתי". טל הנהנה עם ראשה והביטה עליו. היא ראתה עד כמה שקשה לו היה לדבר על הנושא הכואב הזה.על הוריו. היא הרימה את ידה באומץ ולקחה אוויר את ראותיה, הרימה את ידה והניחה אותה על כתפו של דני. "מצטערת" היא פלטה בשקט ומיקדה את מבטה אליו. דני סובב את פניו אליה ואמר, כשחיוך מעודד מקשט את שפתיו. "תודה טל, את מבינה שאנחנו עכשיו יושבים כאן לבד, תקועים? מדברים על הדברים האפלים מילדותינו.מה 'עובר' עלינו?". טל חייכה מעט והשיבה "כן, מצאנו יום מעולה לדבר על דברים כאלה". "אני שמח שסיפרתי לך, בדרך כלל קשה לי לדבר על הנושא הזה. גם הבנים שאלו אותי על זה המון פעמים, ותמיד תירצתי להם ש'זאת ההתנהגות הרגילה שלי' ". "כן, גם אני חייתי בשקרים" אמרה טל והביטה אל מחוץ לחלון. היא התרוממה מן המיטה, פרעה את שיערה האסוף. היא לא אהבה לאסוף אותו, היא העדיפה להרגיש אותו מתעופף מאחוריה, זה נתן לה הרגשה טובה. "טל אני," אמר דני ונעץ את עיניו בגבה. טל הסתובבה ושאלה "אתה מה?". דני התרומם מן המיטה, גירד את ראשו ומתח את ידיו. הוא חשף את קצה הבוקסר המשובץ שלו ואמר "אפשר לשאול אותך משהו?". "כמובן" אמרה טל ושילבה את ידייה זו בזו. "רוב הבנות שמכירות את 'מקפליי', כלומר אותנו. בדרך כלל יש להן העדפות שונות" אמר דני. "תדבר באנגלית דני, אני לא מבינה אותך" השיבה טל בנימה צינית. דני חייך ואמר "כלומר לכול אחד יש את האחד שמועדף עליה". "אני מבינה לאן אתה חותר" אמרה טל וחייכה מזווית שפתיה חיוך מתוק. "אתה רוצה לדעת מי המועדף שלי?" שאלה טל בשקט והרימה את גבותיה. דני צחק ואמר "כן, כול אחד מאיתנו רוצה לדעת. אנחנו מהמרים על מישהו, ואני רוצה לדעת אם זה נכון". "לא נראה לי שאני רציכה להגיד לך את זה" אמרה טל וסידרה את חולצתה. "פחדנית" פלט דני והביט בה במבט מאתגר. "אתה" אמרה טל,ועשתה את עצמה מתעניינת ברהיטים שהיו בחדר. "את בטוחה שאת לא רוצה לומר לי אני לא מתכוון להפיץ את זה ברחבי העיתונים של לונדון" הוא אמר בנימה צינית וחייך. "אני לא רוצה לעשות מעצמי צחוק,ולהיראות מגוחכת" השיבה טל ישירות. "ואל תסתכל עלי בצורה כזאת,זה.." התחילה טל לומר,וניסתה לחפש במוחה מילה שמתאימה להמשך המשפט. "זה מה?" שאל דני וחייך "עכשיו גם המבטים שלי מפריעים לך?". טל חייכה חיוך קטן ואמרה "לא,הם סתם מלחיצים" היא מיהרה להגן על פיסת הכבוד שעוד נותרה לה. "טוב בואי נעשה עסקה, אני ינגן וישיר בשבילך שיר. ואת תגידי לי מה את חושבת על כול אחד. אם זה לא היה חשוב לא הייתי מתעסק איתך" הוא אמר וצחק. טל חייכה ואמרה "אם תשיר לי שני שירים אני יגיד לך". "גדול!" אמר דני והלך אל קצה החדר."גיטרה אקוסטית או חשמלית?" הוא שאל. "אקוסטית" השיבה טל. "בחירה מעניינת" אמר דני והרים את הנרתיק הגדול והשחור של הגיטרה שלו. הוא הוציא מתוכו גיטרה כחולה כצבעי הגוונים שבעיניו. "ואו,לא ידעתי שיש לך גיטרה כחולה" אמרה טל והביטה על היצירה היפה שנחה בידיו בזמן שהוא התקרב אליה. "יש הרבה דברים שאנשים לא יודעים עלי" הוא אמר וקרץ לה. טל צחקה ואמרה "טוב אז אני ראשונה, ואחר כך אתה תנגן לי". "כן המפקדת" אמר דני בשקט והניח את ידיו על הגיטרה. הוא הביט בה בעיניו הכחולות שהישתלבו עם צבעה החול של הגיטרה. המחזה היה מרהיב מבלי שדני יכל לתאר לעצמו. "לפי דעתי," החלה טל לומר וכחגחה בגרונה ברישמיות. "ולפי מה שהספקתי לראות ולהכיר אותכם עד עכשיו. אני אוהבת בכול אחד משהו אחר. בדאגי את הילדותיות, הוא נראה כמו בן-אדם שלא יתבגר לעולם. בהארי את הגבריות, אתם כולכם בנות—" "נקבות" קטע אותה דני וצחק. "כן," השיבה טל והמשיכה. "טום הוא מצד אחד מופרע לגמרי, ומצד שני יש בו אמהיות כזאתי". "כן, טום הוא האמא שלנו, הארי הוא האבא" אמר דני וגרם לטל לפרוץ בצחוק. "ואתה, יש לך כוח וכישרון. שכל בטוח שלא—" "טל" אמר דני והפסיק אותה באמצע. "צחקתי" מחתה טל וחייכה. "וכבר דיברנו על זה שהיופי שלך הוא בגדר טעם.דני ג'ונס, מלבד זה שהוא אוהב לק שחור, מעדיף ללכת ערום מאשר לבוש על יד חבריו וחושב שכול בנות העולם יפלו לרגליו, הוא בסדר" סיכמה טל בציניות גמורה והביטה על פניו האדמדמות של דני. "אני ערום רק כשאני שיכור, או כשחם לי" העיר דני וצחק. "דני, אתה ערום אפילו לפני המצלמות" החזירה טל וחיוך התפשט על פניה. "אני יגיד לדני ג'ונס בעצמי שיש משהי שיושבת לידי שחושבת שהוא נראה רע" אמר דני. טל דחפה אותו קלות ואמרה "לא, לא, תגיד לו שיישאר כמו שהוא כי דני ג'ונס נראה טוב, אבל הדני שיושב כאן מולי נראה פחות טוב". "את מכשפה" אמר דני. "ואתה גמד-גינה" אמרה טל. "למדת את זה מ—" התחיל דני לומר, אך טל התפרצה אל אמצע דבריו והשיבה "מדאגי". "כצפוי" הכריז דני וחייך. "אנחנו עדיין תקועים כאן" אמרה טל פתאום,והסבה את ראשה לכיוון הדלת. "אני יחכה עד שישחררו אותנו,במילא אין טעם לצעוק" השיב דני. טל עיוותה את פניה, ואמרה "קדימה דני. אתה צריך לנגן לי". דני נראה מתעורר מן החלום בהקיץ שלו. הוא ניער את ראשו והרים את מבטו אליה, "איזה שיר?" הוא שאל. טל חשבה מעט ואז השיבה " ." Don’t Know Why" "זאת בחירה מעולה, הוא אחד השירים האהובים עלי. את יודעת שהוא נכתב בשביל המשפחה שלי? כלומר, אני ואחותי כתבנו אותו" אמר דני וכיוון את הגיטרה שלו.
יש המשך~~

kelly7i

New member
יו דני כל כך עושה לי חשק להיות לידו..

לחבק אותו חזק חזק הוא כל כך מלאך שומר כזה.. נשמה טובה..[לא נשמה בקטע של כפרה, בקטע של רוח נפש] דני

kelly7i

New member
כן! פשוט לשבת לידו, עליו, ולחבקקק אותוו

להרגיש אותו! דניייי

butbut

New member
"לשבת לידו-עליו"XDDD עליווו<<<במיוחד!!XD

דניי ^^
או גאד...איזה כייף לטל. ביץ'. היא משחקת בכולם- איך היא מסוגלת?? אין לה רגשות??

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||| ../images/Emo126.gif

"לא ידעתי, אבל עכשיו כשאני חושבת עליו. המילים באמת 'קשות' שם. זה אחד השירים שאני הכי מתחברת אליהם" השיבה טל. הם התיישבו יחדיו על המיטה, שהיה נראה כי היא שייכת לדאגי. היו עליה מספר בוקסרים מוזרים, של גולגולות וחיות. טל סובבה את פניה והביטה על מיטתו של דני. היא, לעומת המיטה של דאגי, הייתה מלאה בחולצות. דני הסתכל על טל, ואז על המיטה שלו ואמר "אני ודאג בדקנו את הבגדים שלנו מקודם. הוא ניסה למצוא את הבוקסר המשובץ שלו, אבל מה שהוא לא יודע זה שהוא עלי". טל צחקה ואמרה "ותן לי לנחש, הייתם ערומים שוב". "לא, הייתי בבוקסר" השיב דני במבטא בריטי מובהק. "אתה כול כך בריטי" השיבה טל בנימה צינית וחייכה. "טוב, שנתחיל?" שאל דני. טל הנהנה לחיוב והרימה את ברכיה, היא אחזה בהם והביטה על אצבעותיו של דני. הן עלו על המייתרים כאילו נוצרו בכדי לעשות זאת כול חייהם. "השיר מוקדש לטל אביב, שתקועה איתי באותו החדר ברגע זה" אמר דני. "כן-כן" אמרה טל וצחקה. דני החל לנגן, את המנגינה המוכרת כול כך. טל הניע את ראשה בקצב של השיר, היא אהבה לשמוע את המנגינה כול כך קרובה אליה. ידיו ריפרפו על המיתרים במהירות, מפיצים מהם צלילים מדהימים. אצבעותיו הארוכות לחצו ופסקו על פי קצב תזוזת ראשו. דני פתח את פיו והחל לשיר באותו הזמן, קולו מילא את חלל החדר. המילים ידרו אל תוך תודעתה, וגרמו לה להיזכר בסיפור שהיא סיפרה לו עשר דקות לפני כן. לאחר מכן שיחזרה את הסיפור שלו בראשה. היא דמיינה אותו, את דני הקטן, יושב עם אחותו באחת הפינות ומביט על אימו. זאת שגידלה אותו, ואביו, זה שהיה אמור להיות דמות החיקוי שלו. הם רבים בניהם, והוא יושב שם שותק, בוכה, קופץ ומציץ. עד כמה זה קשה לילד לראות את שניה אנשים היחידים בחייו, רבים בניהם. מפרים את האמון של חתונתם, מפרים את המשפטים שאומרים הם אחד לשני. "אני יגן עליה לעד", "אני יאהב אותו לצח נצחים", "שלום בית", "נגדל ילדים באהבה". ובצורה בלתי רואיה, להפיר את הדבר החשוב מכול, אמון הילדים. דני עצם את עיניו ונכנס אל תוך השיר, הוא זז עם ראשו מעט והמשיך לשיר בקביעות. קולו גרם לעורה של טל לקבל מרקם של 'עור ברווז'. היא יכלה לחוש את השיערות הסומרות שלה. בבית האחרון פתח דני את עיניו והביט על טל, שהביטה בו. אגמי עיניו הכחולים היו כבויים, בתוך העניים הללו היה חסרה אותה השמחה שדלקה בהן רגע לפני כן. דני סיים את השיר, וסיים לנגן. הוא התנשם והתנשף, וחייך אל טל. טל סובבה את ראשה אליו ואמרה "ואו, דני זה היה מצויין. תודה". "ראיתי שהיית מוטרדת, קרה משהו?" הוא שאל בשקט. "כן, חשבתי על הסיפור שלי, ושלך. והגעתי למסקנה שאחרי הכול, הנה גדלנו. לשנינו יש כתם שחור בילדות. ועם כול זה- אנחנו כאן דני, גדלנו. השיר הזה עמאוק" השיבה טל והעבירה את מבטה על הגיטרה המיוחדת שנחה בידיו. "את מתכוונת ל'עמוק', לא?" שאל דני וחייך. "אני שונאת אנגלית" פלטה טל וגרמה לדני לפרוץ בצחוק. הוא הרים את עיניו ואמר "בכול משך השיר רק חשבתי על הסיפור שלי, את בטח חושבת שאבא שלי הוא מפלצת. אבל הוא לא, הוא בסדר גמור. האלכוהול פשוט היה דרך הבריחה שלו- שלבסוף הרגה אותו במפנים" אמר דני והוסיף במהירות "גם על הסיפור שלך חשבתי, זה זוועה. אני אפילו לא יכול לדמיין לעצמי שזה יקרה לבת שלי, או לאחותי, או לבנות בכללי. אני ימות, אני ישתגע". "מכירה את ההרגשה" אמרה טל בהזדהות. "אבל דני אנחנו עדיין תקועים כאן" היא הוסיפה לאחר כמה רגעים, היא לא אהבה את ההרגשה החנוקה הזאת. היא לא רצתה להישאר שם תקועה. דני צחק ואמר "אבל מה את צועקת עלי? כאילו שאני תקעתי אותנו כאן". טל סובבה אליו את ראשה ואמרה "תכנית אתה כן, אבל כנראה שאני באמת סתם לחוצה. אני פשוט לא אוהבת מקומות סגורים". הוא העביר את הגיטרה אל המיטה ואמר בנימה רגועה "טל, אנחנו נצא מכאן. אני יודע שקשה לך, אחרי הסיפור הזה אני מבין את הכול הרבה יותר טוב". "איך אפשר לא להילחץ? אתה כנראה 'פקעת עצבים' סגורה מאוד. אם אתה רגוע בצורה כזאת" אמרה טל. דני צחק ואמר בגאווה "נכון, אני מאוד רגוע עכשיו". ואז הוא התרומם ממקומו בפתאומיות, והחל לדפוק על הדלת ולצרוח "תוציאו אותנו מכאן!, דאגי!, הארי! מישהו,תעזרו לנו". "דני? טל? נתקעתם שם?" הם שמעו צעקות רמות מעברה השני של הדלת. "כן," צעקה טל. היא לא האמינה לקולות הישועה שבקעו מן הדלת, היא רצתה לצאת כבר מן החדר, היא רצתה להיות חופשייה. "אבל זה לא נפתח" צעק מישהו, טל זיהתה אותו ישר בתור הארי. לא היה מקום לטעות, המבטא החזק, הדיבור המהיר. "משום מה כשנתקעים בחדר כלשהו, הדלת לא נפתחת. כי היא תקועה" אמר דני בציניות והתיישב בחזרה על המיטה. "חכו" צעק אליהם הארי. "לחכות למה?" שאל דני. "בטח הם הולכים לבדוק אצל הפקיד בכניסה" ענתה טל בטון רגוע. "הצלחת להגיד 'פקיד בכניסה' " אמר דני לפתע וחייך. "כן,למה?" שאלה טל והביטה עליו בזמן שזה סידר את הגיטרה שלו בתוך הכיסוי השחור שלה. "כי כשנכנסנו לכאן פעם ראשונה לא הצלחת לבטא את השתי מילים הללו" השיב דני. "אני לומדת מהר" אמרה טל במהירות ופנתה אל עבר הדלת. לאחר כמה רגעים ממושכים, שבהם טל הטתה את אוזנה בכדי להקשיב לרחשים שהיו בחוץ. דאגי התקרב אל הדלת וצעק משפטים קטועים. היא הצליחה להבין רק את החלק שבו הוא אמר "או שתצאו מן החלון, או שתחכו חמש-עשרה דקות. עד שאנשי התחזוקה של המלון-אכסניה המקולל הזה יבואו להוציא את הדלת". טל הביטה אל החלון, ואז חלף מבטה על דני שנראה גם כן הוא אובד עצות. הוא התרומם והוציא את ראשו דרך החלון. הרוח פיזרה את שיערו וגרמה לו לעוף לכול הכיוונים. הוא החזיר את ראשו אל תוך החדר וחייך חיוך מבודר. "אני חושבת שאנחנו נעדיף לצאת דרך הדלת" אמרה טל וצחקה למראה דני, המנסה לסדר את שיערו מול הראי. "כן,יש דרכים יותר טובות להתאבד" אמר דני בציניות. הם החליפו בניהם מבטים רבי משמעות וצחקו, טל צעקה אל עבר הדלת "דאגי, אתה בטוח שהם יגיעו תוך חמש-עשרה דקות?". נשמע שקט בחוץ, טל פחדה שדאגי הלך והוא לא שומע אותה. אבל מיד היא שמעה מישהו מתקרב אל הדלת וצועק "כן, זה מה שהפקיד אמר לי", היה זה דאגי. "אתם תסתדרו שם ביחד?" שאל לפתע הארי.
יש המשך~~ וואו זה יצא ארוך=]

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||||-וואו-סוף לפרק זה!../images/Emo126.gif

טל הרגישה את הסומק הארור המטפס במורד גרונה. "כן," צעק דני ושאל את טל "נכון טל?". טל בלעה את רוקה ואמרה "ברור, אין לכם מה לדאוג". דני צחק ואמר "אני בטוח שהם יושבים ליד הדלת, ומאזינים לנו",ולאחר כמה רגעים הוסיף "אני רעב!". "אכלת לפני פחות משעה" זרקה אליו טל וחייכה. היא התיישבה על המיטה של דני, שיערה נחת אחריה על אחת הכריות. "אני בן," אמר דני "אני זקוק לאוכל. את רוצה שאני יראה כמוך? שלד". הוא הרים את החולצה שלו והצסיע על בטנו השטוחה. הוא חשף את העור הלבן, ותפס 'צמיג' אחד בכדי להמחיש לה. לאחר מכן הוא התכופף מעט, נשך את שפתו התחתונה והראה לה את השרירים שלו. היא הביטה על המרובעים הקטנים המסודרים בשני תורים, שנוצרו בבטנו. "כן, ואתה מלך השומנים" היא הפצירה בו וחייכה. הוא חייך וחזר על דברי " 'מלך השומנים'? איזה מושגים מצחיקים. אבל לא,סתם יש לי בטן חמודה". טל הרימה את החולצה שלה עד מעל הטבור ואמרה "גם לי יש בטן חמודה" וחייכה. "יש לך בטן שטוחה" אמר דני בהתפעלות. "תיראי,יש לי טבור חמוד גם" הוא אמר לאחר כמה שניות והצביע על הטבור הכפתורי שלו. "כן,גם לי יש טבור שקוע" אמרה טל. "תיראי על מה אנחנו מדברים, על הטבור שלנו" אמר דני ושניהם פרצו בצחוק. הוא התיישב על המיטה על ידה,והוציא לפתע חפיסת שוקולד מתוך תיקו. "אני רעב, ואם את רעבה גם כן .את מוזמנת להצטרף אלי". הוא הסתכל עליה בעינייו הגדולות והכחולות, והיא השיבה בטון כנוע "טוב תביא לי, איך אפשר לעמוד מול שוקולד?". לאחר כמה רגעים הם התחילו במלחמת כריות,משום שדני החליט לדגדג אותה. היא זרקה אליו כרית, והוא איבד את שיווי משקלו ונפל מן המיטה. הוא צחק קול רם ואמר "המזרון נפל" ואחר כך הוסיף מבין צחוק לצחוק "ואני אחריו". "דני תיזהר" קראה טל וניגשה לעזור לו כשחיוך מבוייש מתנוסס על שפתיה. "לא חכי, שפכנו כאן את המים. יש כאן שלולית, את תחליקי" הזהיר אותה דני. אבל טל לא הספיקה לשמוע אותו וכבר התקרבה אליו ונפלה גם כן היא. "את בסדר?" שאל דני והתקרב אליה. טל צחקה ואמרה "נפלתי עלייך, איך לא?". דני חייך וזרק לעברה "טל, אני יודע שאני לא אמור להגיד את זה אבל—" "אבל מה דני?" שאלה טל בשקט. דני התקרב אליה מעט ואמר "תקשיבי, יש לי משהו שרציתי לומר לך, אבל אני חושב ש—" הוא הפסיק את דבריו, והתקדם לעברה. באותה השנייה הדלת נפרצה ונפלה אל מול פניהם של טל ודני. ומאחוריה הגיחו דאגי, הארי, שני אנשים עביר כרס- והפקיד. הם נראו מחוייכים ושמחים לעומת טל ודני שנראו מוכי הלם ואימה. "אני חושבת שהפרענו לכם באמצע משהו" אמר הארי בציניות, וחייך. "לא" אמרה טל במהירות, והרימה את הסמיכה של דני מן הריצפה. המזרון של דני והסמיכה של מיטתו היו על הריצפה. טל ידיעה כי המראה אכן נראה חשוד-אבל בכול זאת. היא ציפתה מהארי ודאגי שיבינו שלא הלך בינה לבין דני כלום. היא היבטה אל פניו של דני ואמרה "בסך הכול נפלנו". "אחד על השני?" שאל אחד העובדים שעמד שהרים את הדלת השבורה. דאגי הרים גבה ואמר "מה קורה כאן?", כשחיוך שטני מרוח על פניו. *********************************************** גאשש.. סורי על הדיליי-אבל יש במחשב הזה פאקינג בעעייה!!! הכול יעלה מעכשיו האיטיות-למה זה קורה??למה??XDDD תמשיכו אל הפרק הבא:]

just orr

New member
וואו. זה פרק כזה... מדהים..

הסיפורים כאלה עצובים =/ והשיר כל כך מתאים!! יואו אני כמעט בכיתי. ברצינות. אוקיי לא להיכנס לדאון אור.. טחח איך נכנסתי ל'אווירה' >< *פרק שני אחרי ארוחת הצהריים XD לא יכולה לחכות
*

butbut

New member
כן-השיר שם בגלל שהוא מתאים:]

נראה לי שמעכשיו אני יצרף שירים שלפי דעתי מתאימיםXDDDDDDDDD... אני כותבת את הפרק כשאני שומעת את השיר הזה..וזה פשוט זורם=]

just orr

New member
אה שכחתי לכתוב את זה מקודם...

יש לך את השיר הזה על המחשב ואת יכולה לשלוח לי את הקובץ להורדה? ^^ פשוט אין לי את השיר המקורי... יש לי אותו קצת שונה כזה חח.. אם כן, תודה ^___^

למעלה