../images/Emo126.gifפרק 12 חלק |-אני מודיעה מראש ../images/Emo126.gif
יש לי דיליי ענק במחשב..זה הקקה בו..אני מקווה שהכול יעלה במהירות:] פרק 12: "לא שאלנו אותך" השיב דני אל העובד והביט אליו בכעס. "למה אתם לחוצים כאלה? אלה רק שאלות. ושאלתי מה קורה כאן?" חזר דאגי על שאלתו. " כלום" אמרו טל ודני בחטף ומיהרו להסיט את מבטם אל מקומות שונים. "מה כלום? " הצטרף גם הארי מאחורי דאגי, ונראה מבודר מכול העניין. "כלום זה כלום!" הכריז דני בכעס. פתאום טל התחילה לפחד שהארי ודאגי רציניים. הם נראו כועסים במקצת, ומבולבלים עם זאת. דאגי הביט על פניהם של טל ודני, חייך והצביע על חפיסת השוקולדששכבה על מיטתו של דני, "איך כלום אם יש שם שוקולד?" הוא שאל. טל פלטה אנחת רווחה וחייכה בסיפוק, דני לעומתה צחק והסתכל על דאגי. אבן ניגלה מליבה, ואפשרה לה לנשום לרווחה ,שוב. "קח כמה שאתה רוצה" אמר דני וחייך אליו. "גם ככה אתה לא תשמין מזה" הוסיפה טל והביטה על דני. שניהם צחקו. טל התרוממה מן הרצפה בעזרת דני,הוא שלח אליה את ידיו החסונות והקפיץ אותה. היא אספה את הבגדים שלה מן הריצפה, ואת חפציה שנותרו שם. דני התקרב אליה ולחש באוזנה "טל אני מצטער", מבלי שהאחרים ישימו לב. היא הרגישה צמרמורת עוברת בגופה, למשמע המילים שלו. לשמוע את המבטא שלו מקרוב, להרגיש אותו. מה עובר עליה? "על מה?,על זה שנפלתי?או על זה שנתקענו ביחד?.כי על שניהם אני לא מצטערת" השיבה בשקט וישגרה לעברו את אחד מחיוכי הניצחון שלה. הוא החזיר לה חיוך מסתורי, הביט על הארי ומיהר לקפוץ עליו. "דני, תמיד אתה חייב למעוך אותי?" שאל הארי במבטא בריטי מוגזם. הוא התרומם והתנער ממנו. "הארי זאת לא שאלה בכלל" ענה דאגי, והרים את ראשו בכדי לראות במה מדובר. "דני, אתה מוחץ אותי. עכשיו כואב לי שם" אמר הארי וצחק. "לא נורא תתגבר" אמר דני ונתן לו מכה חברותית. טל,שלא הבינה את כול מה שהם אמרו ,רק הביטה עליהם והגיעה למסקנה שבנים זה עם מוזר. "טוב אז עכשיו כשאין דלת--" החלה טל לומר. אבל הארי קטע אותה והשיב "את יכולה להחליף אצלי בחדר". "אוקי, אז אני מחליפה עכשיו. לפני שיצוצו עוד הפתעות" אמרה טל, והחליפה חיוכים מהירים עם דני.שהרים את עיניו מגבו של הארי. "אוקי" החזיר הארי, והביט על דני, שעזב אותו ומחק את החיוך שלו מידית. טל צחקה, החזיקה את נעליה בידה והלכה יחפה להחליף את בגדיה. החדר של הארי לעומת חדרם של דני ודאגי היה הרבה יותר מסודר, ופחות מלוכלך. למרות שאלו חדרים מושכרים רק לזמן מוגבל, הם בהחלט התמקמו שם כאילו היה זה ביתם. טל שאפה אוויר, חייכה לעצמה ואמרה "טוב, אני כאן, והכול בסדר. מה יכול כבר להשתבש?". היא יצאה לאחר חמש דקות, מחזיקה את בגדיה בידה, ונזהרת שלא לפול מים המזוודות שהיו על ריצפת המיסדרון. בזמן שהייתה בפנים אנשי התחזוקה כבר הספיקו לתקן את הנזק, ולהיעלם. היא הניחה את הבגדים בתוך התיק שלה, שהיה בסוף החדר. והחלה לחשוד שמא כולם עזבו אותה לבד, השקט ששרר בחדר לא מצא חן בעיניה כלל וכלל. טל יצאה מן החדר בזהירות, והלה אל עבר הלובי.היא חיפשה עם עיניה אחר הבנים,ומצאה אותם יושבים על הספות וצופים במסך הטלויזיה הרחב. שוב תקף אותה הרגשה טובה, עד כמה המזל מאיר לה פנים."בלי עין הרע" היא אמרה לעצמה וצחקה בתוך תוכה. מאז השיחה שלה עם דני היא הרגישה מרוקנת, היא הרגישה שרווח לה. כאילו סלע ענק ירד מליבה, היא השליכה אותו מליבה והכניסה לתוכו עוד מספר סלעים לא קטנים של רגשות חדשים. "אני כאן" היא הודיע להם לאחר כמה שניות, כשהתקרבה בשקט אל הספות עליהם ישבו. הם הפנו אליה את פניהם, וחיוכים הגיחו מכול עבר. "סיימת ?" שאל הארי והרים את גבותיו הדקות. ליבה של ל קיבץ בקירה ,היא פתחה את פיה ושאלה כשסימני שאלה נגלים בעיניה "סיימתי את מה?". הארי חייך וחשף את טורי השיניים הצחורות שלו ואמר "להתלבש טל". טל חייכה חיוך מביך ואמרה בשקט "כן", ולאחר מכן סחבה על הרצפה את התיקה שלה. "זה נראה כמו חמור מת כשאת סוחבת אותו ככה" העיר לה דאגי, והסתכל על התיק שנסח על הריצפה מאחורי. "חמור?," שאלה טל וצחקה יחד עם הארי ודני "זה בסך הכול מדיע לגודל של חתול, אבל חמור?". דני צחק ואמר "אם זה היה חמור את היית יכולה להיכנס בתוכו". "וגם אני" אמר דאגי. "וגם אני" אמר הארי. "ולי לא נשאר מקום?" שאל דני וחייך. טל צחקה ואמרה "אם אני אצא יהיה לך מקום". "לא," אמר דאגי במהירות והוסיף "דני יעשה לנו מעשים, צריך שהוא ישאר בחוץ". דני פרע את שיערו של דאגי ואמר "לא נכון, אני לא יעשה לך מעשים". "אתה תמכור אותנו לסוחרים" אחר הארי לפתע. "כן, מצידך שיזרקו אותנו באמצע הים, שכול הכרישים יאכלו את בשרינו" אמר דאגי בדרמטיות. דני פרץ בצחוק והשיב "לא, למה נראה לך שאני יתן אותך לכרישים. אחרת אנחנו נצטרך לחפש בסיסט אחר. ואני לא מכיר עוד בסיסט—" "שיהיה מוכן להקריב את הנפש שלו, ולהצטרף אליכם" המשיכה אותו טל וצחקה. "בדיוק" אצר דאגי והצביע על טל. דני צחק ואמר "התכוונתי להגיד, שאני לא מכיר עוד בסיסט שיהיה מוכן לשחק איתי, ושאני יתעלל בו". "ידעתי שבתוך תוכך אתה 'מת' עלי" צעק דאגי וחיבק את דני. "עוד מעט אני באמת אהיה 'מת' כאן, וזה יקרה עלייך" השיב דני וברח מזרועותיו. טל צחקה והכניסה את הבגדים שלה אל תוך תיקה, היא קיפלה אותם באיטיות בכדי שיכנסו לפי הסדר של גודלם. "איך זה שיש לך בגדים להחלפה?" שאל דאגי והרים את ראשו בכדי להיטיב לראותה. "תיארתי לעצמי שאני אצטרך בגדים להחלפה, מאז מקלחות הבנות בקולג'. אני תמיד לוקחת איתי בגדים להחלפה.אבל--" היא החלה לומר. היא סידרה את החולצה שלה ואמרה בנימה עצבנית "החולצה הזאת לא נוחה לי. היא נדבקת אלי, יש לאחד מכם חולצות טריקו?. דאגי חייך חיוך קטן ושטני במיוחד,וכיווץ את עיניו לכדי חריצים. עד כדי כך, שהיא לא יכלה לראות את צבען הכחול ואמר "כן, לי יש מלא". "טוב, אתה יכול להראות לי בבקשה?" שאלה טל בנימוס, ושגרה אליו חיוך מתוק. כול אותו זמן, הביט עליה דני, וניסה להתעלם מן העובדה שהיא לא מסתכלת עליו כלל וכלל. גם הארי נראה נרעש מן העניין, אבל עצר בעד עצמו מלהיענות לדחפיו. דאגי הרים את זרועו השרירית, שלח אותה לכיוונה ואמר בטון מפונק "רק אם תעזרי לי לקום". טל חייכה,ונראתה כמישהי המוזמנת לדו-קרב. היא לפתה את ידו, אחזה בה בחוזקה וניסתה למשוך אותו מן הספה. אך לאחר כמה ניסיונות של כישלון היא פלטה "אני-איתך-סיימתי, אתה שמן מידי". הארי שראה מהצד את הניסיונות שלה להרים את דאגי השתנק מצחוק ואמר "אני יעזור לך". "לא, לא" אמר דאגי בפחד. "כן, כן" השיב דני מן הצד. הארי אחז בזרועו השנייה של דאגי, ובתוך כמה שניות אחדות הוא התעופף כבר לעבר הקיר.ועצר כשהגיע אליו. "תודה" הוא פלט, ואסף את עצמו. "בבקשה" אמרה טל וחייכה חיוך ניצחון. "אני חושב שהמה-שמו שלי, זהו נגמר. ילדים- לעולם, אני כבר לא יאכל להביא" אמר דאגי באומללות.
יש המשך~~