פרקים 11+12

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||-הסוף!! ../images/Emo126.gif

"טל יש לך טלפון" צעק לפתע דאגי. טל התרוממה מיד מן מהספה ורצה אל התיק שלה. היא פתחה אותו בפראיות והציאה את המכשיר הקטן מתיקה. "הלו?" היא שאלה וציפתה לשמוע תשובה מהירה. "לעצור את הסרט?" שאל הארי מקצה החדר. "כן,בבקשה" השיבה טל בשקט. טל היטתה את הפלאפון אל אוזנה וחזרה בשקט על שאלתה "הלו?". "טל?" נשמעה תשובה בקול מוכר. "רוני" אמרה טל ביובש וחייכה. "טל את עונה סוף סוף!" אמרה רוני מן העבר השני ונשמעה לחוצה. טל הוציאה את הפלאפון מאוזנה והביטה על המסך הקטן שלו. היה כתוב עליו 10 שיחות שלא נענו. היא נשכה את שפתה התחתונה ושאלה "קרה משהו?" בנימה דאגנית. "כן, ולא" השיבה רוני. "מעולה זה ממש אומר לי הכול" אמרה טל בעברית. "רוני קרה משהו חשוב שבגללו את צריכה להתקשר אלי מליון פעמים?" שאלה טל. "רק רציתי להגיד לך שסבא רבה שלנו נפתר. אמא ואבא ילכו להלוויה שלו אחרי הטיול שלהם שבסתיים היום" אמרה רוני בטון נמוך. טל הביטה על נקודה שהייתה בקיר, ולאחר מכן על פניהם של הבנים שהביטו בה בזמן שדיברה עם אחותה בשפה שהייתה זרה להם. היא החלה להרגיש תחושת מחנק עולה בגרונה. סבא-רבא שלה היה היצור,למעשה, הכי גועלי שהיה קיים עלי אדמות. בכול פעם שהייתה היא באה עם רוני לבקר אותו, או בגיל צעיר יותר לישון אצלם משום עבודתו של אביה ולוויתו של אימה אליו. שדרשו מן הסבא לשמור עליהן. היא לא אהבה אותו, הוא תמיד חיפש את הסיבה להשאיר אותה סגורה בתוך החדר שלה בחושך בתור עונש. היא זכרה את אותם הצעקות ללא חמלה או רגשות שהיו יוצאות מפיו. זה היה קורה בדרך כלל השעות אחר הצהריים. הוא היה כועס על טל, מכניס אותה את החדר, נועל אותו וסוגר את האור. הוא היה יוצא עם רוני לטיול ארוך בגינת המשחקים, ומשאיר אותה לבד. "טל קרה משהו?" שאל דני כשראה שמטי האימה שלה חוזרים אל פניה. טל בלעה את רוקה וענתה "כן" בקול שבור. דאגי והארי לא הצליחו להבחין בקולה השונה, והמשיכו את תעסוקתם, לצפות בסרט. דני התקדם לעברה, הוא הכיר את המבט הזה. את הקול השבור הזה, הוא ידע מיד שאכן ישנה בעיה. "טל?" הוא שאל בשקט. טל נרתעה ממנו והלכה מספר צעדים אחורנית. הפלאפון עוד רעד בידה, היא הריהמ אותו אל אוזנה ואמרה "רוני, תודה שאמרת לי". "טל את בוכה?" שאלה רוני בקול שבור. "לא" השיבה טל בקול סתמי. אך רוני לעומתה בכתה, היא אהבה את הסבא שלה על אף זעמו הרב שיצא על טל. הוא פינק אותה ואהב אותה, הוא גרם לה להרגיש נסיכותית בכול רגע ורגע של היום. "אני אהבתי אותו" אמרה רוני. טל שמעה את תנחומי חברה וקולו בגסרי של ג'יימס מן בצד השני. לפתע לקח מישהו אחר את הפלאפון ואמר "טל, זה בסדר אנחנו נטפל בה מכאן". "ואת ה—" אמרה טל וחיכתה לתשובה שתמשיך את משפטה. "השכנה שלכם והחברה הכי טובה של רוני? כן" השיבה הנערה. "טוב, אז לנתק? אתם תרגיעו אותה?" שאלה טל בשקט. "כן, כן" השיבה החברה. "טוב, תמסרו לה שתהיה חזקה" אמרה טל בשקט. היא קימצה את אגרופיה והביטה אל תוך עיניו של דני. "מה קרה?" הוא שאל בפנתומימיה, וניסה לקרוא את תווי פניה. "אוקי, אני אמסור ביי טל. תיהי גם את חזקה" אמרה החברה וניתקה. טל הוציאה את הפלאפון מאוזנה, זרקה אותו אל תוך התיק ואמרה בלחש "אני אהיה". "טל, תעני לי" אמר דני נחרצות והחזיק את זרועותיה. "דני אני, אנחנו נדבר אחר-כך בסדר? זה.. אני צריכה זמן בשביל להתרגל לרעיון" אמרה טל. היא עוררה את סקרנותו של דני ששאל מיד "מה קרה?". טל נשמה נשימה עמוקה, חייכה ואמרה "עכשיו הכול יהיה בסדר". "את בטוחה?" הוא שאל. "כן" השיבה טל. היא סגרה את תיקה, התקרבה אל דני וחיבקה אותו בחוזקה. והוא, כתגובה למעשה, חיבק אותו ואמר "כשיגיע הזמן תספרי לי אם את מרגישה שאת צריכה". טל התנתקה ממנו במהירות משום שפחדה כי הארי ודאגי יסתובבו ואמרה בחיפזון "אני יספר". היא הלכה אחריו אל עבר הספה והתיישבה על יד דאגי. "חזרתם?" שאל הארי בציניות. טל חייכה ואמרה "אחותי לא הסתדרה לבד בבית, הייתי צריכה לתת לה כמה עצוב" אמרה טל במהירות ותירצה את מעשיה. "מבין אותך" אמר דאגי בקרירות. טל התקרבה אליו ואמרה "דאגי, נו. איך הסרט?". "חוץ מזה שהפסדת חצי ממנו?" שאל דאגי כתשובה. "כן" השיבה טל חייכה. "נחמד, ומגעיל" השיב דאגי. "אתם מפנים לי מקום או מה?" שאל דני שעמד ממולם. "בטח" השיבה טל. דני התיישב בינה לבין הארי ואמר "תודה". "זה בסדר, רק תהיה בשקט" אמר הארי שנראה מרותק למסך. "תודה דני" אמרה טל לדני בצורה אילמת וחייכה. דני קירב את קצה אצבעותיו אליה, והיא הביטה מזווית עיניה למעשיו. היא שמה את ידה על הספה, ולפתע הם נגעו אחד בשני במהירות. באותה השנייה ליבה של טל קיפץ בקרבה, והחסיר לרגע פעימה. היא הרגישה את החום שבקצות אצבעותיו, ובפעם ראשונה בחיה, אהבה את ההרגשה המוזרה הזאת. דאגי, שהרגיש את טל זזה בפתאומיות שכזאת ,הביט לעברה ושאל בשקט "קרה משהו?". טל מיהרה לשחרר את אצבעותיה מן הנגיעות על אצבעותיו של דני. וענתה "לא, הכול ממש בסדר". "אני מקווה" ענה דאגי וחייך. "גם אני" אמרה טל בליבה. ***** לאחר חמש דקות, משהו תפס את האיש מהסרט בצוואר,ומשך אותו.דאגי החל להתכווץ בספה,וטל אמרה לו "אתה יכולה להחזיק לי את היד,לי זה תמיד עוזר כשאני מפחדת".הוא הסכים והחל למחוץ את היד שלה.הוא פחד,"כמו שטום אמר" חשבה לעצמה טל.כנראה שהם באמת בילו המון זמן אחד עם השני כדי להכיר אחד את השני. עד שלפתע משהו חתך את גרונו של הגיבור בסרט,דאגי צעק, והחזיק בידה של טל ממש בחוזקה.ומשהו אחר החזיק בגרונו של דאגי,והוא קפץ. *********************************************** מצטערת על הדילי הנורא הזה בננות[למי שקוראת עכשיו כאילו]. XDD אני מקווה שנהנתן-שנשארתן במתח עד ליום שלישי !!:]]XDD אני מחכה לתגובות-בונות ולא בונות
בוט=]

וואאייייייייייייי ../images/Emo23.gif

נראה לי שזה טום תפס את דאגי בגרון כדי להבהיל אותו XDDDDDDDD בוווט כמה זמן לקח לך לעלות את הקטע האחרווון
אני שמחה שנשארי ערה כדי לקרוא את הקטע האחרון ייאאיייי ^^ מהמםםם בוט

butbut

New member
i know i know סוריי:]../images/Emo23.gif זה המחשב ה$%^$%#$%#

הזה!!~\ >< אמממ תודה רבה!!! חחחחחח שמחה שנהינת לקרוא-ועכשיו..למיטה!XDD לחלום חלומות ..נאמ נאמ..לול

yaelsee

New member
אהבתי כל כךךך

למה נגמר כל כך מהר?? וואי איזה מסכנה עם מה שהמוכר בלונים הפדופיל הזה עשה לה!! וגם דני!
חחח ואיזה פחדן הדאגי הזה. אין לי משהו ממש בונה לומר לך (כאילו שאי פעם אמרתי) חוץ מדבר אחד, ואני מקווה לא לצאת ממש מורתית ~סורי מראש~ כשאת כותבת מנקודת המבט של מי שמדבר, אז כשהוא מדבר על עצמו בעתמיד זה צריך להיום אני א... ולא אני י... נגיד אני אספר ולא אני יספר הווו סורי על המורתיות ואת בטח שונאת שמתקנים אותך על דברים כאלה, אז ממש ממש ממממממש סליחה!! וסליחה על החפירה ושוב זה פיק מ-ד-ה-י-ם-!

butbut

New member
../images/Emo205.gifההיפך! אני אוהבת תגובות בונות! בגלל זה

תמיד אני אומרת בסוף כול 2 פרקים שאני מקבלת ברצון כול תגובה שהיא. גם תגובות נאצה! XDD ואכן-טל מסכנה- ודברים כאלה קורים במציאות!זה עוד יותר עצוב.אז הרגשתי צורף לשתף אנשים..שיהיה מודעותXD. וזה בסדר-חלק מן הבעיות שלי זה בעתיד. הקטע של "י" ו "א".. אני מנסה לתקן את זה בזה שאני לומדת על הבננינם שוב וכול הדברים האלה אותיות "אית"ן..זה בטוח יעזור לי. מקסימום אני יעזר לפרקים הבאי- בבטא הנפלאה שלי:] ושוב-אני אוהבת שמתקנים אותי!ההיפך! זה גורם לי להיות טובה יותר:] תודה רבה !!!
אני שמחה לקרוא את התגובה שלך=]

kelly7i

New member
גאדדדדדדד מה הסרט אימה שהולך אצלהם מול הטלויז

יה?=| חח בטח דני מנסה להפחיד אותוXDD יו בת-אל, אני חיבת להגיד לך שאלה הפרקים הכי טובים ששמת עד עכשיו, זה היה כל כך מרגש, כל כך אמיתי, כל כך מקרב.. זה היה פשוט מצוין, אין עליך, את מלכה.

butbut

New member
חח סרט שדאגי לא היה צריך לראות?XDDDD

את תיראי כבר:] תודה..יאיי
-לעצמך על עצם זה שקראת. כייף לשמוע שאהבת את הפרקים=]]

kelly7i

New member
חח לדאגי עשו סרט אימה משל עצמו

עשית את זה סרט אימה בדרמטיות שמישו בא וחונק את דאגיXD מסכן, הוא טבח יצרח כמו שהוא לא צרח בחים שלו[עוד פעםXDDDDDDDDDDD]

kelly7i

New member
די את חיבת להפסיק למתור אותיXDDDDDD

חח הוא הורג אותי הבנאדם הזהXD ונזכרתי עכשיו עוד פעם במשו[ חח תמיד אני איכשו נזכרת בדברים] נזכרתי שביום הראשון שטל הפתיעה את דאגי בעזרת דני ובאה למאחורי הקלעים בהופעה שהם עשו, ודאגי ישב שם לבד ומשו ביאס אותו, שהיא רצתה שהוא יספר לה ואז הם התחילו במלחמת דגדוגים ובסוף הוא לא סיפר לה מה העסיק אותו!

butbut

New member
קליי-את מפתיעה אותי כול פעם מחדש!OMG

XDDD.. טל אמורה להזכיר לו את זה בקרוב-והוא יתחמק[ויש לו סיבות לעשות את זה-אני לא צריכה לפרט]..גאש גאש אני צריכה להפסיק לספיילר..><

kelly7i

New member
נכון, דאגי הוא זה שצריך לפרט!

חח ותיקון להודעה מקודם- למתור=למתוח*

l i t a l 369

New member
פרקים מדהימים, כמו תמיד D:

אהבתי אהבתי אהבתי אהבתי אהבתי אההההההההבתיי D: מסכנהה טל מה היא עברה
, אבל העיקר שהיא התגברהה (:) -רק אני רואה את זה או שדני אוהב את טל : | ? אני חייבת להגיד לך שהפעם אני נכנסתי לסיפור חזק, אם איך שהם סיפרו על מה שקרה להם בילדות , גרם לי להזיל דימעה [בלי שווווווום קשר לזה שאני בוכה מ-כל דבר קטן-] ואלה היו פרקים ממש יפים D::: , אני פשוט א-ו-ה-ב-ת את הסיפור שלך כן, הוא מדהייייייייים

butbut

New member
אני חושבת שהיחידה שלא רואה את זה היא טל

XDDD... ואי באמת?גם אחותי בכתה כשהיא קראה את זה><.. תודה רבה!"]]

butbut

New member
לא נורא-היא עוד תגלה..וכשהיא תגלה..זה יהיה

כבר.. -.-"

butbut

New member
כאילו-כבר קלטתן שהיא תמימה נכון?כאילו שהיא

פשוט לא שמה לב לדברים שקורים סביבה. אז אם היא פוגעת באנשים זה קורה לה בטעות-לא בגללש היא רוצה את זה. ואז עד שהיא תשים לב שדני כאילו כזה..מרגיש אליה משהו-והיא תקבל שוק..ועוד שוק...וזה יבוא לה בבום. ורק אז היא תראה את שרשרת הפגיעות:]

למעלה