פרקים 11+12

Shir Girl XD

New member
../images/Emo2.gif מה! בת- אל איך את יכולה לעשות את זה

משוגעת אני במצב נפשי מאוד קשה אחרי שבפרק הקודם בכי פה את מלחיצה בת-אל אני לא יכולה ככה עד יום שלישי אני אמות אפילו לא הייתה נשיקה בין טל לדני לא...................... כל כך לא הוגן בת-אל איך את יכולה להשאיר אנשים במתח כזה ובפרק הראשון שלך בכיתי כמו שבכיתי בסרט של במבי איך...? למה? מה קורה פה? מה יקרה? וואי דאגי כל כך מצחיק אותי "פשוט תיראי את הסרט, אני נהיה כמו נקבה בקטעים האלו. אז עדיף שלא נגלוש אליהם". אדיר!!!!

butbut

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחXDD ../images/Emo47.gif

לא ידעתי שתהיו כול כך במתח^^ ההיפך,חשבתי שהסוף מעפן =] XO אבל תמיד טוב להיות במתח לא? זה ישאיר לכן מקום למחשבות.. ותודה רבה!!

Shir Girl XD

New member
אני חושבת וחושבת ולרגע אני מריחה עשן

אבל לא זה אבא שלי עושה על האש... XD (רגע דבילי בחיי) מה עבר במוחך..? מעפן?!? תני לי ספויילר קטן פליז...

butbut

New member
../images/Emo26.gifחחחXDבא לי על האש..וטוב..ברמז../images/Emo58.gif

זה הקודם שנתתי: יהיה קטע עצוב..ובלבול..אני חושבת שאתן תהיו ממש מבולבלות בנוגע למצב של טל. ואז בפרק השני [אם אני לא טועה שוב..כי אולי זה בפרקים שאחרי] היא אומרת למישהו-את מי היא מחבבת באמת,ולא בדרך עקיפה. ואמ..אני חייבת להוסיף שאם הייתן מבולבלות עכשיו את מי היא אוהבת..אתן באמת באמת באמת באמת תהיו מבולבלות בפרק הבא. ותקבלו תשובות לשאלות שעלו לכן בפרקים האלו. כמו-מה הקשר של הסבא רבא..ומה נגע בדאגי...ובמיוחד העניינים בין טל למישהו ממש יתחממו:]] ממש!

butbut

New member
אממ..אני לא חושבת:] אבל אם בכול זאת תצטרכי

אני אכתוב לך בכוכבית קטנה בראש הפרסום של יום שלישי:]

kelly7i

New member
אגב הסבא רבא,

אני לא כל כך מבינה למה היא בכתה, עם כל הכבוד לקשר המשפחתי ביניהם, סיפרת שהוא נעל אותה ולא חיבב אותה במיחד וגם היא לא אותו! ועוד יש לה פחד ממקומות סגורים-> הווא רק הקשה עליה. אני לא אומרת שציפיתי שהיא תפרוץ בחגיגות ותקפוץ מאושר, אבל למה היא בכתה?

butbut

New member
כי זה בא לה בפתאומיות..תחשבי איך את היית

מרגישה אם את יודעת שבא רבה שלך נפתר-ויש לך כמה בעיות. אחותך אוהבת אותו-והיא בוכה..ואת לא יכולה להגיב כלפיה באדישות..ואז את מרגישה רגשות אשמה למה אין לך רגשות כלפי הסבא ולאחותך יש. זה כאילו שאת סוג של אבן והיא לא. ואז בשביל להסביר את זה את נזכרת עד כמה שאת שונאת אותו בגלל כול מה שהוא עשה לך, והזכרונות האלה כואבים. בדרך כלל כשיש זיכרונות כואבים-כמו התעללות בילדים או כול דבר שהוא- זה גורם לך לבכות. וחוץ מזה-היא בכתה גם בגלל שזהו, אלוהים גאל אותה מן הייסורים שלה, האיש אינו עוד- אבל הזכרונות ישנן לעד, בתוכה.

יעליקק

New member
גאאש. את כזאת מלכה ../images/Emo47.gif

וואי, 2 פרקים מדהימים, עצובים ומצחיקים מהרגיל. את יודעת משהו ? אני חזרתי מאיפהשהו עם מצב רוח ממש על הפנים, הייתי עצובה ובכיתי. לא משנה, החלטתי לקרוא את הפיק שלך [כאילו את הפרקים 11 ו-12] קראתי והם פשוט מדהימים !!! הקטע שטל סיפרה לדני על האנוס ודני סיפר לטל על המשפחה שלו ? פשוט בכיתי, ממש ככה. פשוט נגעת אצלי במקום רגיש [חס וחלילה זה לא קרה לי ... ] ואני ילדה רגישה אבל לא זכור לי שבכיתי מסיפור ככה ... אממ , הקטע עם הטבור ? נקרעתי מצחוק D: איזה חמוד דני: "יש לי טבור חמוד" DDD: צחקתי גם מהקטע שאמרו לדאגי שאם כל פעם שהוא היה נתקע בקיר עם המה שמו שלו [XD] הוא כבר לא היה יכול לעשות ילדים מגיל חמשעשרה וחצי XD אחרי זה, אהבתי את הקטע שדאגי הביא לטל את החולצה, פשוט היה יפה (; אממממ, נראה לי שזהו ... ודני צודק, גם אני הייתי מביאה לטל 100 באנגלית אם הייתי המורה שלה D: תכלס, אני ממש גרועה באנגלית לא הייתי מצליחה לומר חצי מהדברים שהיא אומרת XD אה ושכחתי! כ"כ אהבתי את הקטע שדני שר לטל את דונט נואו וואי ... פשוט היה מושלם שכל אחד נכנס עמוק לתוך השיר וחשב על הילדות שלהם ... ממש מושלם (; זהו נראה לי , אז באמת שהפרקים היו ממש מוצלחים ואהבתי , עודדת לי את המצב רוח D: 333333333333333>

butbut

New member
וואווו-ריגשת אותי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

..XO אני ממש שמחה שזה עודד אותך!!ואת מצב הרוח שלך. כן,זה באמת הי קטע מרגש שהוא שר לה והם חשבו על הילדות-זהגם אחד הקטעים היפים בפרק וגם המרגשים. חוץ מהגילוי של שניהם..שזה השיא..של כול הפיק אני חושבת. =]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאאאאאאא3>

זה מקסים! היא כלכך מסכנה >: מה שעבר עליה עם האונס והכל קראתי את זה בחצי שעה וזה כלכך לא הרגיש לי כמו חצי שעה!!!!!!1111 הכל כלכך זורם.. כל הכבוד בוט
מחכה להמשך D:

butbut

New member
אוו חצי שעה זה שיפור!פעם שעברה אמרו לי שקראו

את זה ב40-50 דקות. =]
תודה:]

OneStepCloser

New member
זה יפה../images/Emo23.gif

איזה מסכנה היא >: ודני
אני רוצה להתקע בחדר עם דאגי XD ואז נעשה כל מיני דברים...[
] מוחעחעחע
איי לייק איט
מחכה להמשךD:

butbut

New member
כשאת אומרת "דברים"..את מתכוונת ל..XDD

לאא אני לא רוצה לדעת. אני מדמיינת מה היה קורה אם אני הייתי נתקעת בחדר עם דני..
XDDDDDDDD :] יום שלישי^^

butbut

New member
XP המשפט הזה מוכר לי מאיפשהו..זה שיר או משהו?

כי אני בטוחה שאני מכירה את זה.. >< XDDD

OneStepCloser

New member
חחחחחחחחחחחחח

אם אני לא טועה זה מפרסומת לגמדים XD חברה שלי הייתה שרה לי את זה כל הזמן

למעלה