פרק 26[בלבד]

מיקס, תסלחי לי, אבל-

הפיק הזה חירפן לך ת'שכל סופית, הא? מה שלא עשה דני- עשו טל ובוט.... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

butbut

New member
חחחחחחחחחחחח נכון?זה בדיוק ככה!

מיקע התחרפנת:] LOL

screamin pittas

New member
אם כבר מדברים על לספר..

אם אני זוכרת נכון היו כמה דברים שטל הייתה צריכה לדבר עליהם עם טום/דאגי/דני ביום שהיא ישנה אצליהם והם דחו את זה לבוקר..

screamin pittas

New member
לא-אני מתכוונת שהם היו צריכים לספר לה..

אם אני זוכרת נכון טום רצה לשאול אותה משו בבוקר וגם דני/דאגי[לא זוכרת מי מהם]

butbut

New member
אוה-אז אנחנו לא מדברים על אותו המקרה../images/Emo9.gif

בקשר אלים..זה פשוט הסתדר ככה שהם[אחד מהם] לא סיפרו לה כלום לבסוף..

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||| ../images/Emo126.gif

טל פתחה את פיה בכדי לענות, ומיד סגרה אותו. איש גבוהה קומה וחייכן במיוחד נכנס אל החדר ואמר "מקפליי, שיהיה לכם בהצלחה היום. אני מקווה שתהנו". "תודה" אמרו הארבעה אל האיש. "אתם עולים עוד שלוש-עשרה שניות, תהיו מוכנים" נכנסה אישה עם מקרופון שהיה מחובר אל פיה. ואמרה בחיפזון "ותהיו מוכנים". "כן" ענה לה טום, ועמד בכדי להחליף איתה מילה או שניים. "טל," אמר דאגי וניסה לעורר את טל מן החלומות בהקיץ שלה. "כן, כן" אמרה טל, והעבירה את מבטה אל עיניה התכלת של דאגי. "נכון שקרה משהו כשהיתי שיכור? חוץ מן העובדה שהתעוררתי עם חלוק ורוד, קרה עוד משהו נכון? אני זוכר שקרה, רק שאני לא זוכר מה" אמר דאגי וגרם לליבה של טל לנתר במהירות. היא לא ציפתה שהוא יזכור דבר מן האירוע, היא חשבה שהוא ישכח אתה כול כליל. אז אולי בכול זאת דני...לא, דני אמר לה שהוא לא סיפר, אז אולי הארי?...לא, זה גם לא הארי, משום שהוא לא ידע בכלל על שתי הנשיקות בניהם. "אני," אמרה טל בבלבול, והביטה אל תוך עיניו. דאגי החזיק את כתפיה ואמר "ידעתי שקרה משהו, תגידי לי מה קרה! אם עשיתי לך משהו, אם קרה בנינו משהו או אם קרה ביני לבין דני משהו? אוי ואבוי". דאגי כיווץ את פניו החמודות ואמר בגועל "אל תגידי לי שקרה ביני לבין דני משהו". טל צחקה רק כאשר דמיינה שאם היה קורה משהו בניהם. "מה? קרה?" שאל דאגי בלחץ, והביט אל עבר דני שישב בקצה החדר. "על מה אתה מסתכל?" שאל אותו דני, והרים את מבטו כאשר המנקה תפסה את סנטרו בפראות. "עלייך" אמר דאגי בקול נשי, וליקק את קצה אצבעו. דני הרים את גבת ושאל "החלפת צד?". "לא, הוא לא!" קראה טל וחייכה. "לא אני לא!" קרא אחריה דאגי וחייך, "זה מה שהיא אומרת לפחות" הוא הצביע אל טל, והסתובב אליה. "מה שתגידו" השיב דני בציניות, והעביר את מבטו אל טל. טל התעלמה ממבטו, וחזרה אל עיניו של דאגי. "זה לא קשור בדני" אמרה טל בשקט, והביטה אל עבר דני שהתרומם מן כסאו. "עולים!" אמר טום במהירות, ונגע קלות בגבו של דאגי. "נו, טל מהר" מיהר אותה דאגי, והביט בפניה. "זה לא חשוב," אמרה טל "לא עכשיו". "אבל—" אמר דאגי, א לא הספיק להשלים את משפטו. הארי סחב אותו בידו ואמר בקול גברי "אם הסוכריה לא מושכת את הילד, הילד יימשך אל הסוכריה". "מי היא הסוכריה?" שאלה ג'יוהנה שבדיוק נכנסה אל החדר, לאחר שנפרדה מטום בנשיקה לוהטת במיוחד, שגרמה לדני לשרוק להם במהירות. "תנחשי" אמר הארי, ויצא מן החדר. ג'יוהנה הביטה אל עבר טל, קימצה את גבותיה ואמרה "גם לך נראה לפעמים שהם מדברים בשפת-הרמזים?". "כן," השיבה טל וחייכה "מאוד". ג'יו התיישבה על הספה ולגמה מן הבקבוק בירה שהיה בידו של טום קודם לכן. היא פלטה אנחה, ושילבה תארגליה זו בזו. טל לעומתה רק הביטה אל עבר החלון, מסתכלת מידי פעם על המכוניות העוברות. "את בסדר טל? את נראית לי מוטרדת מעט" אמרה ג'יו בקול שקט והפנתה את מבטה אל עבר טל. "באמת?" שאלה טל בשקט, וסובבה את פניה אליה במהירות. היא נתקלה בתיק שלה על הריצפה כאשר עזבה את החלון, והחליטה לבדוק אם התקשרו אליה ולא שמעה, או שמא השאירו לה הודעה. היא הוציאה מן התא הכי גדול שבתיק את המכשרי הקטן, והביטה אל הצג שלה. הייתה שם מעטפה קטנה עם הודעה, תמיד הייתה לה מעטפה אחת שנשארה מאחור שעדיין לא נקראה. טל בדקה כי זוהי לא הודעה חדשה, וגילתה למראה הפתעתה שזו לא הודעה חדשה. "אחר כך אני אבדוק את זה" היא אמרה לעצמה, והחזירה את הפלאפון אל התיק. היא התרוממה, הלכה אל עבר אחת הספות, והתיישבה עליהן בכבדות. "כן, את מהורהרת נכון?" שאלה ג'יו, והביטה אל פניה השקטות של טל. טל פלטה אנחה נוספת וארמה בשקט "כן, זה כול כך בולט?". "בהחלט," השיבה ג'יוהנה, וחייכה חיוך מעודד "רוצה לדבר על זה?יש לנו המון זמן" היא אמרה באדישות. היא לקחה את הג'קט שהשאיר טום על הספה, ופלטה אנחה. היא קיפלה אותו והריחה את ריחו של הסווטצ'ר. "יש לך כוח לשמוע?" שאלה טל בשקט, והתמתחה על הספה שמול ג'יוהנה. "ברור" ינתה ג'יו ועצרה את מלאכת הקיפול שלה. האי הרימה את עיניה הגדולות אל עבר טל והתבוננה בה במבט ממשוך. "קורה משהו בינך לבין דני, נכון?" היא שאלה לפתע וחייכה חיוך הימאי. טל הביטה עליה בהפתעה, ואמרה "למה את חושבת ככה?". ג'יוהנה פלטה צחוק מתגלגל, והחזיקה את ביטנה. "את מתכחשת לעצמך?" שהיא שאלה והמשיכה לצחוק. "לא" ענתה טל ברצינות. ג'יוהנה שלחה אליה מבט המום ופרצה בצחוק מתגבר. "טוב, אני לא יודעת," לאחר מכן זזה באי-נוחת בכיסאה ושאלה "נו, אני רצינית. למה את חשובת את זה ג'יו?". "את רצינית?" שאלה ג'יו, ופסקה מלצחוק. טל הנהנה עם ראשה לחיוב ואמרה "לגמרי". "טל," אמרה ג'יו בשקט ונגעה מעט בזרועה, "כולנו שמים לב לשיחות הארוכות שלכם, לנגיעות הקטנות שלכם, להסתודדויות, לחיכיום ולמבטים החושקים". "לא, זה אל נכון. כלומר...אני לא בטוחה שזה נכון" התרעמה טל, וכיווצה את שפתיה הורדרדות. "בואי נהיה אמיתיות, לרגע כשהייתם שם בצד, את ודני. אני הייתי כמעט בטוחה שאתם מתנשקים. אפילו צוטתי את טום כדי שיאמר לי אם אני צודקת, והוא אמר שאולי זה רק נראה כך, אלבל זה לא" אמרה ג'יו וחיכה כאשר הזכירה את טום. "אבל אנחנו לא!" זעקה טל, והפנתה את פניה אל עבר החלון. "למעשה, אני וטום עשינו התערבות" אמרה ג'יו וצחקה. "איזו התערבות?" שאלה טל בשקט, והרגישה את פעימות ליבה ההולכות ותגברות. "אני התערבתי עם טום," התחילה ג'יו לומר בגאווה "שאת תיצאי לבסוף עם דני, והוא חושב שאת תיצאי עם דאגי". "אבל חשבתי שכולכם בטוחים שאני מאוהבת בדאגי לחלוטין" אמרה טל. "חשבנו באמת," אמרה ג'יו "וטעינו". "זה כול כך ברור?" שאלה טל ונשכה את שפתה התחתונה. "כשמש" ענתה לה ג'יו בהנה, נשמע היה בקולה כי היא דואגת לטל.
יש המשך~~

screamin pittas

New member
"אל תגידי לי שקרה ביני לבין דני משהו".XDD

אוף שטל תחליט כבר! אני לא יכולה לראות את דאגי סובל ככה!><

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||| ../images/Emo126.gif

טל הרגישה כאילו שנחתה עליה אבן משמים, ופגעה לה בדיוק בראש, בקודקוד. היא פרצה בצחוק עצבני ואמרה "ג'יו, אני לא יודעת מה לאמר לך". "תגידי לי מה הולך בניכם" השיבה ג'יו. טל העבירה את שיערהלמאחוריה אוזניה ואמרה בשקט "אבל, אני לא יודעת בעצמי מה קורה". "אז את צריכה לבחור בין שני הבחורים הכי מבוקשים, ואין לך מושג בין מי לבחור? אלו הצרות היחידות שלך? את נראית כאילו שאבן נחתה עלייך, ואת בהחלט זקוקה לעזרה בכדי להוריד אותה מעלייך" אמרה ג'יו בטון מנחם. "לחלוטין," ענתה טל בשקט, וקברה את ראש בידיה. "זה לא רק זה, זה גם שרלוט" היא הוסיפה, ומיד שתקה. "פספסתי משהו?" שאלה ג'יו, ומתחה את רגליה על השולחן. "כן" השיבה טל והרימה את פניה לעברה. "מי זו שרלוט?" שאלה ג'יו, והחלה לנגוס בתפוח שלקחה מן אחת הקיערות שעמדו על השולחן. טל שמה את רגליה על השולחן, ושיפשפה את ברכיה. "ילדה אחת, שהכרתי כשעשיתי התנדבות בבית החולים" אמרה טל. "אוקי, מדברים על חולים...מה ההמשך?" היא שאלה ולקחה עוד נגיסה מן התפוח האדום. טל פלטה אוויר ואמרה בשקט "היא חולת סרטן, ואין לה משפחה כאן. אין לה חברים, ואין לה ידידם או קרובים, לפי מה שהבנתי". "אוי," אמרה ג'יו ועיקמה את אפה "מסכנה". "אכן," אמרה טל בשקט "היא ממש מעריצה את מקפליי, אבל לא יכולה ללכת לראות אותם, או לשמוע אותם". "בעיות של הבית-חולים נכון?" שאלה ג'יו בשקט. "כן," השיבה טל "אי אפשר להיות בחדר של עם פלאפון אפילו, יש קרינה". "אני מבינה" אמרה ג'ו בשקט, וסיימה את כוח התפוח שהיה בידה. נשאר ממנו רק בשלד האכול שלו. "כמה פעמים נפגשתן?" היא מיהרה להוסיף, והרימה את פניה אל טל. טל שיפשפה את מצחה ואמרה "פעם אחת, אבל זה היה כול כך מרגש. האי בהתחלה התייחסה אלי ממש רע, ואחר כך כאילו...הכרנו". "אין פלא, את ממש נחמדה טל" אמרה ג'יו וחייכה. טל חייכה אליה בחזרה ושאלה בתשישות "מה את מציעה לי לעשות?". "לחכות לפגישה השנייה, אני מבטיחה לך שאחריה את תידעי בדיוק מה לעשות" הציעה ג'יו ותרה אחר משהו לא ברור על השולחן. "אוקיי, את צודקת" אמרה טל בשקט וניערה את שיערה לאחור. "ובקשר לבנים," אמרה ג'יו מבלי להרים אליה את פניה. טל הריגשה את ליבה קופץ, קופץ כמו שלא קפץ מעולם. ג'יו הנחיתה עליה מכה ענקית ברגע שאמרה כי כולם מבחינים בהתנהגות שרק היא לא מבחינה בה. דבריה של ג'יוהנה רק האירו את המבט שלה בנוגע למצבה. היא לא ידעה שהיא מתנהגת בצורה שקופה, בשקיפות של מי אבל? היא פשוט לא יכלה להאמין שדני יכול לאהוב אותה. דני ג'ונס. "מה בקשר לזה?" שאלה טל במהירות, וסילקה את מחשבותיה המטרידות מראשה. ג'יו מצאה את המפתחות של הרכב של טום שהתחבאו מאחורי קיערת הפירות הגדולה, ואמרה "מה את מרגישה בתוך תוכך? מה ליבך אומר לך לעשות?". "למות" השיבה טל בציניות. היא וג'יוהנה פרצו בצחוק, והביטו אחת על השנייה. "את מצחיקה טל אביב, אבל האם את מסוגלת להתמודד עם שני בנים, באותו הלב?" היא שאלה בדרמטיות, ולאחר מכן חייכה לעברה חיוך מרגיע. "לאן את חותרת?" שאלה טל בשקט, והבינה כי משהו מסתתר תחת דבריה של ג'יו. "תחשבי, לב של בן-אדם יכול להחצות לשני חלקים? בשביל שני אנשים כול כך שונים?" שאלה ג'יו במיסתוריות, והעבירה את מבטה מפניה של טל, אל תיקה שהיה בידעה. היא החלה לפשפש בתוכו ,ולחפש דבר מה. "לא," ענתה טל בשקט. ג'יו פלטה נהמה קצרצרה ואמרה "נכון". "וזה אומר שאני משחקת, בלב שלי, ובשל אחרים" אמרה טל, שהתעוררה למצב לאור תגבוותיה של ג'יו. "כן" השיבה ג'יו והמשיכה לחפש. טל פיסקה את פיה ואמרה, כשהלם נסוך על פניה "אני ביץ' ". "בדיוק" השלימה ג'יוהנה. "אני כן?" שאלה טל במהירות ופתחה את עיניה כלפי ג'יו. "ברור שלא! את תיהי מגוחכת" הפצירה בה ג'יו, ומצאה את מה שחיפשה. קופסה של מסתיקים בטעם תפוז. טל הביטה אל עבר הקופסה ופלטה צליל של גועל, היא הרימה את מבטה אל פניה של ג'יו ושאלה "את בכלל מקשיבה לי?". "כן" השיבה ג'יו ופרצה בצחוק. "את באמת אוכלת את אלו?" שאלה טל והצביעה על הקופסה שהייתה בידה. "בהחלט יקירתי" ענתה ג'יו והכניסה כמה מסטיקים קטנים לפיה. היא קירבה את הקופסה אל טל ואמרה "רוצה אחד?". טל עיקמה את אפה וחייכה חיוך מריר, "לא תודה" היא השיבה בנימוס, והביט על פניה הקורנות של ג'יו. "מה המצחיק?" היא שאלה בסקרנות. "סתם," ענתה לה גי'ו ותחבה את הקופסא אל תוך תיקה. "אני רצינית" ענתה במהירות טל, והביטה עליה. "תקשיבי, את לא ביץ'. אבל את בהחלט משחקת בלבבות של אנשים, ובשלך. בעיקר בשבלך, כי הבנים הללו עברו די הרבה בנות בחיים שלהם. אני בטוחה שדגי, לפחות הוא, הכיר עוד כמה בנות בזמן המועט הזה שאת מכירה אותו. את מבינה למה אני מתכוונת?" שאלה ג'יו. טל הנהנה ואות כן ואמרה בשקט "לא, לא ממש". ג'יו פלטה צחוק ואמרה "זה פשוט, לדאגי קשה להישאר עם בחורה אחת, את מבינה? הוא מסוגל להתאהב בכמה בחורות ביום אחד. אבל בדרך כלל הוא סופג הרבה מהלומות, את יודעת, כשבנות זורקות אותו. אבל אם הוא מתאהב, הוא מתאהב עד הסוף. ולבינתיים, הוא בקשר עם עוד אחת, בשם סינדי. אותוה קשר כמו שלך, רק אולי פחות צחוקים, ויותר מעשים". טל ניסתה לגמוע את שטף דיבוריה של ג'יו, אך ללא הצלחה. היא הביטה עליה במבט אדיש ואמרה "תמשיכי". "ובקשר לג'ונס, הוא גם לא ילד גדול, למעשה ארבעתם ילדים קטנים. ובכול זאת, דני הוא מהאלו שמצליח לו עם בחורות בדרך כלל, הוא יצא בעבר עם בחורות רעשניות, ומצחיקות שמתנהגות כמוהו. הוא אוהב שימחת חיים, הוא אוהב בנות משוגעות, ככה זה דני. דאגי לעומותו מחפש את הבנות שנראות שקטות, אבל בתוך תוכן הן לא. מבינה? למעשה כול אחד מהם הוא עולם אחר. אחד משוגע והשני מגודל, אחד אוהב לאכול, והשני לשתות. הם שונים לחלוטין אחד מן השני, ומשלימים אחד את השני" אמרה ג'יו, וסגרה את פיה בכדי לנשום. "אני מבינה" אמרה טל בכובד ראש. "באמת?" שאלה ג'יו בהפתעה, אפילו היא לא חשבה שטל תבין במהירות שכזו. "לא" אמרה טל ופרצה בצחוק. ג'יו הביטה עליה לכמה רגעים, ואז פרצה בצחוק ו השתתפה בצחוקה התגלגל. "זה היה ברור" היא אמרה, וחייכה לעברה.
יש המשך~~

m i c k e y 15

New member
חעחע

מה ליבך אומר לך לעשות?". "למות" השיבה טל בציניות.
אני מסכימה! XDDDDDDD

screamin pittas

New member
ג'יו ממש חמודה../images/Emo9.gif

וכדאי שטל תתחיל להבין את מה שג'יו אומרת כי זה לא מוצא חן בעיני איך שהיא משחקת בהם

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||||[6]../images/Emo126.gif

"אז, את חושבת שאני צריכה למהר כי דאגי...הוא, תפוס? או שאני צריכה להיות משוגעת כי דני מעדיף משוגעות?" שאלה טל בהרהור. "או שפשוט התבלבלת לחלוטין, נכון?" שאלה ג'יו, והרימה את גבתה הדקיקה כלפי מעלה. "לחלוטין" פלטה טל בשקט וחייכה. "פשוט תיהי את, ותיתני לגורל וללב שלך להיות לך למורים בדרך. זאת דרך ארוכה, תאמיני לי" אמרה ג'יו. טל הביטה על ג'יו, וראתה בה יותר כחברה לצרה, היא ראתה בה גם דמות שאמורהל נווט אותה. אותה הדמות שראתה היא גם בשרלוט. בסך הכול הייתה ג'יו נערה, שעברה את גיל ההתבגרות, ובשנות העשרים לחייה. שיערה המתולתלת היה תמיד מפוזר על כתפיה, והשווה לה מסגרת לפניה העגלגלות והמתוקות. היא לא הייתה רזה ודקיקה, אלא מלאה ותפוחה. אך במידה נורמאלית שהשוותה לה מראה חמוד. היא הייתה תמיד מטפחת את עיניה האיפור קליל, וגורמת ללחיה להיראות תפוחוד ודשנות יותר. טל אהבה את הדרך בה דיברה ג'יו על טום, האי אהבה לראות את האהבה מתפרץ מעניהם של השניים. הם היו כמו זוג שנראה היה כי לא יפרד לעולם, וגם אם זה יקרה, הם ישלימו בחזרה ויחזרו לחיים הקודמים שלהם. "ומה איתך?" שאלה טל בשקט, ושיחקה עם אצבעותיה. "מה איתי?" שאלה ג'יו, והרימה את מבטה אליה. טל חייכה חצי חיוך ואמרה "איך זה לחיות עם טום? כלומר...הוא תמיד היה נראה לי הרבה יותר מבוגר מכולם, לא משתתף בשטויות שלהם. ובכללי, טום נראה הכי מתון, בואי נגיד את זה ככה". "מתון" חזרה ג'יו על מילותיה של טל. "כן" אמרה טל וחשבה שטעתה בהגיה של המילה לרגע, על פי פניה של ג'יו. "אל תיראי את טומי כך," אמרה ג'יו ופרצה בצחוק. "הוא מופרע, הוא מצחיק, הוא חמוד, הוא שקט, הוא ציני והוא שלי" היא סיכמה בשקט. "טום חמוד, אני מסכימה, והוא בהחלט מצחיק וציני" העירה טל , ופיזרה את שיערה. "את פשוט לא מבינה, לפי דעתי זה פשוט פשוט שדני אוהב אותך, וגם דאגי. אבל אני חושבת שאת תלכי על דני" אמרה ג'יו, וחייכה אליה. "וטום, מה הוא חושב?" שאלה טל. ג'יוהנה עיקמה את אפה ואמרה "שאת תלכי אל דאגי, הוא אמר שמההתחלה זה היה כול כך ברור, ועכשיו זאת רק 'תקופת מבחן' בניכם, הוא חשוב שאת מנסה לגרום לדאגי לקנא, בכך שאת, כאילו, 'הולכת' עם דני". "מה?!" פלטה טל והביטה אל פרצופה הרציני של ג'יוהנה. "בהחלט, דבילי נכון?...לטום תמיד יש תיאוריות מוזרות, אבל אני מבינה אותך, יש לך מוח נשי. אם היית אוהבת את דאגי יותר מידי הייתה בוודאי מפלרטטת איתו מזמן" אמרה ג'יו. טל פלטה צחקוק עצבני ואמרה בשקט "אבל,...את מבינה מה זה אומר?". "לא" אמרה ג'יו. "זה אומר שאני לא בסדר" אמרה טל בזעזוע. "את נראית מפוחדת טל, אל תחשבי שאת לא בסדר. זה שהבנים הם עם כול כך דבילי, ושהם חייבים לסבך את הכול לא אומר ש"את לא בסדר"...שטויות!" אמרה ג'יו בהתרגשות. "את צודקת" פלטה טל. "אני יודעת," אמרה ג'יו והוסיפה במהירות "אבל, העולם הרבה יותר מתוסבך ממה שאת חושבת. להיות איתם בהתחלה זה נראה כול כך כייף, עד ששוכחים מן הדברים שבאמת מציקים. דבר ראשון, מעריצות. הן מטפסות, מנשקות, מחבקות וחושקות כול איבר בגוף שלהם. ואת צריכה להתייחס לזה כ"זאת העבודה שלו ואין מה לעשות". את רואה איזו מעריצה קופצת עליו ומחבקת אותו, ואת חייבת להישאר בפוקוס ומאופקת, כי הוא לא מרגיש אל המעריצה הזו כלום, את מקווה. ודבר שני, הופעות. כול הזמן, בהופעות לפחות, את צריכה להיות בצד, להשאיר אותם עם המנג'רים שלהם, ולצפות בהכול מן הצד. אם את לא באה אל הסיבובי הופעות, את לא תיראי אותו במשך כמה חודשים במקרה הכי גרוע, לפעמים זה עניין של ימים.". טל כיווצה את מיצחה ושאלה "את רוצה הלגיד לי שאת לא תעירי לו אם מעריצה תנשק אותו על הלחי, או שהוא במקרה יצטלם איתה...צמוד, מידי?". ג'יו השפילה את ראשה ואמרה בשקט "לא טל," היא נשמה נשימה עמוקה והטיחה בזעם בכרית שהייתה על ידה "אלו החיים, וזאת העבודה שלו. וגם אם הן מחבקות אתו, ומנשקות אותו בלחי, או סתם מבקשות שהוא יתחום להן במקומות שאני לא צריכה לפרט. לפעמים הוא יעשה את זה, וכמה שאני יתרעם זה לא יעזור, כי שתינו יודעות שבשביל שהם יצליחו אי אפשר לסלק מעריצות בגלל חברה. וזה גם הכלל של המנג'ר שלהם, שאם יש חברה שזה לא ישפיע על כלום". טל הביטה על פניה העצובות, והבינה פתאום את מה שהיא מרגישה כאילו שבזמן שהיא הסתובבה עם דני ודאגי, היא לא אהבה שכול מיני בנות אחרות מתגופפות איתם. זה היה לא נוח לה, ולא להם. ג'יוהנה הרגישה בדיוק את אותו הדבר, וכאילו נעלו אותה החיים בבית כלא של הסכמוצ, והיא לפתע חייבת להסכים לכך שבנות אחרות יגעו בחבר שלה. גם אם זו בצורה שנראית לה וגזמת למדי. "אני כול כך מבינה אותך, ואני מצטערת בשבילך. אבל היי! את יודעת שהוא אוהב אותך...הוא שלך" אמרה טל בשקט, ושמה את ידה על כתפה של ג'יוהנה. ג'יוהנה הרימה את ראשה אליה ואמרה "את חמודה, ואת צודקת. זה מה שאני אוהבת בטום, יש לו מגבלות עם מעריצות, והוא אוהב אותי". "כן" אמר טל בשק, וחשבה על הבנים שנכנסו אל ראשה ללא רשות, ולא יצאו משם כמה זמן ארוך. האם אי-פעם היא תוכל להחליט מי הוא ה"אחד"?. ואולי בכלל אף אחד מהם הוא לא ה"אחד", למרות הרגשה החזקה אליהם כשהיא בקרבתם. "אני חושבת שהם חוזרים!" זעקה לפתע ג'יו, והתרוממה מכיסאה. טל התבוננה אל עבר לוח הזמנים שהיה מודבק על הקיר, ואז אל שעונה ואמרה "לא, יש להם עוד חמש דקות בדיוק". "טוב, חמש דקות יספיקו לי בשביל להחליף איפור" אמרה ג'יו בשקט, וקרצה לטל. לפתע צלצל הפלאפון של טל, היא רצה אל עבר תיקה והוציאה אותו. היה זה רון, טל מיהרה לענות לו ואמרה "כן, דני". "דני?!" שאלה ג'יו מאחוריה. "דני?" שאל רון מן העבר השני.
יש המשך~~

m i c k e y 15

New member
כןכן זה מבחן!

כי כי בסוף היא תהיה עם דאגי
[לטובתה
] מה כן דני מה?! זה רון! רון וויזלי XDDD רון חמוד

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||||| ../images/Emo126.gif

"לא, לא" אמרה טל בהתנצלות "התכוונתי לרון, מה רצית רון?". "שכחתי" אמרה רון בשקט, ושאל מישהו שישב על ידו מה הוא רצה. טל חייכה ואמרה "כשתיזכר תתקשר". "לא, לא..טל חכי, נזכרנו...כלומר, אני נזכרתי!" אמר רון. "כן רון?" שאלה טל, וצחקה. "עד איזו שעה תיהי שם עם דני? איימי רוצה לדעת אם לחכות לך בקשר לשיעורים באנגלית שלך" אמר רון בשקט. טל נראתה חושבת, היא לא חישבה את השעות שבהן תהיה אצל דני יותר מאוחר, אבל היא כמעט הייתה בטוחה שהם לא יסיימו מאוחר כול-כך. "אני לא יודעת, אבל כן, תחכו לי" השיבה טל נמרצות. "טל, רבנו עם ליאו. הוא ואיימי לפחות, אבל היא החליטה שאני בצד שלה לפתע" אמר רון בשקט. "לא נכון! הוא התחיל, השרץ הזה!" שמעה טת את צערקותיה של איימי. "מה קרה בניהם, שוב?" שאלה טל, וגילגלה את עיניה. היא הייתה רגילה למריבות של איימי ורון, אך למריבות שלה עם ליאו היתה צריכה להיות סיבה באמת משמעותית. "הוא חושב שאני לא מסוגלת להבין בנים, ושאם הייתי בן בטח שהייתי נקבה לגמרי" זעקה איימי. "זה נכון אבל איימי, כאילו...לא, זה בכלל לא נכון! את צודקת!" היא שמעה את זעקותיו של רון מן העבר השני. טל פלטה צחוק מהיר ואמרה "אני אתקשר עכשיו אל ליאו, נראה מה קרה לו". "לא! אחר כך הוא יגיד לי שוב שאני מערבת אותך בהכול" אמרה איימי. "אבל את כן עושה את זה" התערב רון. "אני לא! אני פשוט מקבלת עצות מטל כי היא לעומתכם, בעלת מוח. יודע למה רון? אתה רוצה לדעת רון? גם אם אתה לא רוצה לדעת אני אגיד לך! היא בחורה, אתה מבין? לבחורות יש סימנים שבנים טיפשים כמוכם לא יכולים להבין, יודע למה? כי המוח שלכם מיוצר הפוך! אומרים לכם א' ואתם עושים ג'...יודע למה? כי אתם בנים! מבין?" התרעמה איימי בצד השני. "כן, כן, אני מבין מאוד, הכי מבין בעולם" השיב רון והוסיף "אל תהרגי אותי, זה המריבה המטופשת בינך לבין ליאו!". "בדיוק!" אמרה טל, ופרצה בצחוק. "כי ליאו הוא פמיניסת מן הדרגה הראשונה, וגם אתה רון. אבל אתה לא אומר את זה, כי אתה יודע טוב מאוד איך אני וטל נתנהג אלייך" אמרה איימי בכעס. "טוב, טוב" אמרה רון באדישות. "ממתי ליאו פמיניסט?" שאלה טל בבלבול, והביטה אל השעון שהיה תלוי על הקיר. "מעכשיו!" זעקה איימי. "טל, אני חושב שאני רציך שתזמיני לי חדר בבית משוגעים הראושן שאת שומעת עליו. הבחורה הזאת מטורפת" זעק רון אל תוך הפלאפון. "אני לא משוגעת!" אמרה איימי. "אני מציעה שתדברו על נושא אחר" הציעה טל, וכססה את ציפורניה, עוד אחד ממנהגיה המגונים ששנאה בעצמה. "טוב, אני בעד!" אמר רון, והרגיע את רוחה של איימי. "בואו נדבר על הנשיקה המופלאה של איימי, את באמת נישקת אותו, או שסתם הצמדתם שפתיים?" שאל רון בהתגרות. טל ידעה שמעתה, לא נותר לה מה לעשות חוץ מלנתק את השיחה. מאותו הרגע שהעלה רון את הנושא שאיימי הכי שנאה לדבר עליו, הוא נהיה בצרות. צרות צרורות למען האמת. טל יכלה להגיד לו "דמך בראשך" אבל אל היה לא זמן. היא שמעה את השיחה מתנתקת, ויכלה לנחש מה עולה כרגע בגורלו של רון המסכן. הוא ידע לאן הוא נכנס ובמה הוא מסתבך, למעשה הוא אהב להרגיז את איימי מידי פעם. זה היה חלק מן היום שלו, וחלק מן מערכת השעות שלו. זה היה כמו אנדרלין שהוא היה חייב לתת לעצמו, בכדי לעבור יום שלם בשקט. טל התקשרה מיד לאחר שניתקו לה בפרצוף, לליאו, והחליטה לברר על מה כול המאומה. "הלו?" נשמע קולו של ליאו. "ליאו!" קראה טל בשמחה, והתיישבה על הספה כשקולה של ג'יו רק גבע מאחוריה. היא הביטה אל עב המראה ולא ראתה אותה. "כנראה שהלכה לקבל את פניהם של הבנים" היא חשבה בליבה. "כן טל?" שאל ליאו בנמנום. "אתה ישן?" שאלה טל בשקט. "כן" אמרה ליאו. טל התפרצה בצחוק ואמרה "רק רציתי לשאול מה שלומך, ומה קרה עם איימי, אבל אם זה שום דבר, אז אני חושבת שנדבר מחר". "לא, לא... דווקא בשביל זה נאי מכון להיות ער" אמר ליאו. "אוקי, דבר" אמרה טל בטון מהסס. "הילדה הזו מטורפת, היא קוראת לי פמיניסט" קרא ליאו. "אבל אתה לא," אמרה טל בשקט, "נכון שאתה לא?" היא שאלה במהירות. "בסך הכול אמרתי לה שאםה יא הייתה בן, היא הייתה נשית. הגיוני שהיא תהיה נשית, אפילו את יותר גברית ממנה" אמר ליאו. "אני גברית?" שאלה טל, וחיוך הופיע על פניה. "לא, אני מתכוון שלעומת איימי, את הרבה ...פחות...חלשת אופי. מבינה?" הוא שאל. "לא, בחיי שלא" אמרה טל, והביטה אל עבר הדלת שנפתחה מאחוריה במהירות. "אני מתכוון," אמר ליאו "שאיימי היא פראית בדרך שלה, אבל רוב הזמן היא צינית, ומשוגעת כזו". "נכון" אמרה טל, והתיקה את מבטה מן הבנים שנכנסו בדלת, והתיישבו על הספות. היא התרוממה משם מיד, והלכה אל עבר הפינה בכדי לקבל קצת שקט. "אז את מסכימה איתי, שהיא אוהבת לריב איתי על שטויות?" שאל ליאו בשקט. "כן, בהחלט" אישרה טל. "אוקי, טל אני חייב ללכת, אני אדבר איתך יותר מאוחר. את באה היום אל הסיפרייה בערב נכון? איימי אמרה שהיא היכנה בשבילך את החדר שלה, כדי שתישני שם היום" ידע אותה ליאו במתרחש. "באמת?" שאלה טל והוסיפה "מעולה שאף אחד לא מיידע אותי". "עכשיו אני אומר לך"אמר ליאו ופלט צחוק. "כן, ותודה רבה לך על זה" אמרה טל וחייכה לעצמה. "אין בעד מה" הוא אמר. "אז, ביי" אמרה טל. "ביי" אמר ליאו. "תראו תראו, טל אביב" אמר לפתע קול מאחוריה, קול שגרם לה להסתובב במהירות ולתקוע במקור הקול מבטים נתעבים. קול שגרם לאוזנה של טל להיחרד, קול דהזכיר לה את הדברים האפלים ביותר בחייה. קול שהרעיד אותה, וגרם לצמרמורת גסה במיוחד לעבור בכול אורך גופה.
יש המשך~~

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||||||| ../images/Emo126.gif

ממליצה עליו:LinkinPark - Numb http://www.youtube.com/watch?v=_5Oi4R-jSoA&feature=related *************************************************************************************************************** טל הביטה במבט נתעב על פרצופו המזוקן של האמרגן ונחרדה רק מעצם העלאת הזיכרונות שהתבצעה אצלה בראש, מאותו הרגע. "אני מבין שאת לא מתכוונת לומר שלום" אמר ג'ורג', והבעביר את מבטו הגאוותני מפניה של טל אל דני. "לא דאגת ללמד אותה קצת נימוסים והליכות?" הוא שאל אותו בשקט. "היא יודעת מספיק דברים גם בלעדי" אמר דני. "חוץ מנימוסים" אמר ג'ורג', ופנה להביט על טל. טל שינתה את מבטה מפחד ואימה, לעצור ומאופק במיוחד. היא אפילו שרבבה מעט שת שפתה התחתונה, ושמה את ידיה על חזה. "אני מקווה שמה שקרה לנו בארון לא משפיע על היחס שלך. כמובן שאת תיצטרכי לנסות להיות יותר נחמדה, לא מלמדים אותכם נימוסים בישראל?" הוא התגרה בה. טל הביטה אל עבר פניו ואמרה "לא, רוצה אולי לתת לי מספר שיעורים?". "ידעתי שמישראל לא מגיע הישועה" אמר ג'ורג'. "מה הקשר לישראל עכשיו?" התערב הארי מאחורה. "אני רק צוחק עם הילדה" אמר ג'ורג', וגיחך לעצמו. "זה לא מצחיק" אמרה טל בשקט, והפנתה את פניה אל עבר ג'יוהנה. היא התחבאה מאחרוי טום, והסתודדה איתו. "אני מבין שרבתם, לא כך?" חקר ג'ורג'. טל כיווצה את עיניה ואמרה בשקט "מי רב?". "את וג'ונס" השיב ג'ורג'. "מה? דבר ראשון אני לא חייבת לך דין וחשבון, ודבר שני לא, לא רבנו" השיבה טל בציניות, והמשיכה לתקוע בו מבטים אכזריים. "טל אביב, חברתך עוינת כלפי. האם אני צודק?" שאל ג'ורג'. זאת הייתה האפשרות שלה לומר דבר מה, לאיים עליו שיפסיק לחשוב שהוא יכול לשלוט בהכול. אבל טל חליטה לא להרוס את הקשר הדקיק שיש לה איתו, שמא יאסור על השומרים להכניס אותה להופעות כאשר תרצה לראות את הבנים. "האם אתה מתכוון שזהו דבר הדדי?" התגרתה טל, היא הרימה את גבותיה וחיכתה לתשובתו. "אני לא חושב, לא בדיוק" ענה ג'ורג'. "אני בעד להפסיק את השיחה הזאת, היא לא לרוחי" התערב טום מאחור. ג'ורג' הסתובב אל עבר טום, פרס את ידיו ואמר "אני בסך הכול מברך את הילדה, היא זו שמטה את זה אל הצד שלה". דני נעמד על יד טל ושאל בשקט "קרה משהו?". טל עמדה לענות לו, אך מיד התערב ג'ורג' ואמר "אני יכול לדעת ג'ונס," הוא לקח את מכשיר המגבר של דני מכיסו והוסיף "מדוע זה לא היה תלוי על החגורה שלך כמו שתיאמנו?". "זה לא נושא לויכוח כשיו ג'ורג', בוא נדבר על זה ביחידות" אמר דני. "לא," התעקש ג'ורג' "אני רוצה לדעת מדוע לא הקשבת להפצרותיי?". "כי החגורה שלי היום לא הייתה מספיק חזקה בשביל לנשוא אותה" השיב דני, ושיחק עם לשונו. "גם אני ניסיתי לסדר לו את זה, זה פשוט לא נתפס" אמר הארי בכדי לחפות על דני. "זה לא מעניין אותי! אני ביקשתי אותה על החגורה!" אמר ג'ורג'. "זה לא הסתדר וזהו, למה אי-אפשר לנהל את הויכח הזה מחוץ לפורום המלא הזה?" שאל דני בשקט. "כי ג'ונס," אמר ג'ורג' "יש דברים שכול הלהקה צריכה להתתשף בהם. אם יש לך איזושהיא בעיה, כולנו שותפים לאותה להקה לא?, אז תספר לכולנו". "יש דברים שאי אפשר לספר" רמז לו דני בשקט. "אתה מוכן לצאת איתו! אתה בכלל לא יודע מה הבעיה שלו" העיר דאגי. "אני מכירה את רוב הבעיות שלך דני, אם יש לך איזושהיא בעיה, אתה לר צריך להתבייש מלומר אותה" התעקש ג'ורג' שוב ושוב. "אני לא יכול" אמר דני, והביט אל עבר דאגי, הארי וטום בכדי לחפש פתרון להתעקשות של ג'ורג'. "קדימה," זירז אותו ג'ורג'. "הוא לא יכול, מה אתה לא מבין?" קרא דאגי, והביט על ג'ורג' בכעס. "אני מחכה ג'ונס" אמר ג'ורג'. טל לא הבינה על מה מדובר, אך יכלה לדעת כי ג'ורג' עושה "דווקא" לדני, וזה אולי משום שהיא שם. היא ידעה שיש משהו שדני לא רצה שכולם ישמעו, אך היה נראה כי טום, הארי ודאגי יודעים מכך. רק היא וג'יוהנה, שהחליפו מבטים מהירים בניהן, לא הבינו על מה מדובר. "אני לא יכול, אני ל-א יכול!" אמר דני. "הוא לא יכול! אז אולי תועיל בטובך ותצא איתו כבר. מה קשה לך להבין? תעזוב אותו לנפשו!" צעקה טל, וגרמה לכטול הסובבים בחדר, כולל העוזרי צלמים והמאפרות שישבו בחדר, להסתובב אליה ולהביט בנחישותה. היא לא הבינה מדוע ג'ורג' ממשיך ומשכנע את דני שיספר לו, בזמן שהוא אומר שהוא לא יכול. "העלמה אביב, את מוכנה להסביר לי מדוע את מתפרצת כך?" שאל ג'ורג', והעביר את אוושת פניו מכועסת לאדישה. טל פלטה אוויר מראותיה ואמרה "אני לא מבינה מדוע אתה מתעקש להכריח אותו לספר לך, בזמן שהוא לא רוצה מול כולם?". "אני חשוב שאת יודעת על מה מדובר, אולי אני הוא היחיד בחדר שלא מוד לכמה דברים" אמר ג'ורג' בשקט. "תעזוב אותו, היא מחוץ למשחק שלך" אמר דני. "אפשר לדבר איתו לרגע?" שאלה טל את ג'ורג' בנימוס. "אני מניח שכן, אני לא אחצוץ בניכם" אמר ג'ורג' בציניות בולטת וסלסל את שפתו התחתונה. טל הביתה עליו בשינאה ואמרה "תודה". היא היבטה אל עבר דני, וסימנה לו לצאת מן החדר. הוא סימן לה שהם יצאו מן החדר, והיא הלכה לפניו אל אותו המסדרון דרכו נכנסו תחילה. הם עצרו במקום אחד, ומיד טל הסתובבה ואמרה "דני, אם יש איזשהיא בעיה, ואתה לא רוצה שאני אשמע, אני יכולה ללכת מן החדר ולחכות לכם בחוץ". "כן, תודה, את מלאך" אמר דני בשקט. "למה הוא מתנהג אלייך ככה? למה אתה מרשה לו?" שאלה טל בכאב, והביטה אל תוך עיניו הכחולות. "הוא המנג'ר שלי, הוא צודקת, כנראה שהייתי צריך להקשיב לו. אבל הוא לא מביןש אני לא יכול" אמר דני ונשך את שפתו. "קרה משהו?" שאלה טל בשקט. "יש לי בעיה, בעיה שאת לא יכולה להבין" אמר דני בשקט. וכשראה את מבטה של טל עודנו תלוי בו הוא המשיך "בעיה גברית, רק גברים יוכלו להבין את זה". "אוה," פלטה טל, "אני מבינה" היא אמרה בשקט והוסיפה במהירות "אם זה המצב, אני אתפנה משם". "תודה" לחש דני. "אין בעד מה" אמר טל. "והוא עוד חושב שאת אינך יודעת נימוסים יקירתי" אמר דני בטון מלוקק. "הוא תמיד טועה" אמרה טל, וחייכה לעברו. "ודרך אגב," אמר דני בשקט, ומחק את החיוך מפיו. "כן?" לחשה טל וחיכתה להמשך דבריו. "אני יודע שהוא מציק לך בקשר איך, עצם זה שהוא שאל אותך עם רבנו, ולארח מכן שהוא אמר שהוא לא "יחצוץ" בנינו. אל תשימי לב אליו" לחש דני. "אבל יש לזה הסבר שאני אשמח לשמוע?" שאלה טל בלחש. "כשנגיע אל הבית שלי אני אסביר לך הכול" לחש דני. טל חייכה ושאלה בשקט "למה אנחנו לוחשים?". "אני לא יודע" אמר דני בשקט וחייך גם כן. טל התקדמה אליו ואמרה בשקט "דני, הבנתי היום משהו. משהו ששאלת אותי הרבה פעמים לגביו, ואולי זאת התשובה". "מהו הדבר קטנטונת?" שאל דני וצחק. טל צחקה גם כן ואמרה בשקט "אני לא בטוחה לגמרי, אבל ג'יו עזרה לי להבין את זה". דני התקדם לעברה גם כן ושאל בשקט "הייתי רוצה לדעת מהו הדבר?". טל נגעה בקצה חולצתו עם ידיה, והחלה לסדר את הקיפול שנוצר שם. היא הרימה את עיניה אליו, חייכה ואמרה בשקט "אני חושבת שכן, זה חשוב". "אני יכול לומר לך משהו לפני כן?" שאל דני, ונגע בכתפה עם ידו.
יש המשך~~

m i c k e y 15

New member
SAY IT ISNT SO!

OH NO היא אמרה שהיא מבינה משהו, ואני מקווה שהיא לא תאמר לו ושדאגי יכנס XD אוף....לא לא לא ואני שונאת את ג'ורג'!! איזה חש הוא!! היתי מחטיפה לו סטירה מצלצלת כזאתיי!

למעלה