../images/Emo126.gifחלק

[6]../images/Emo126.gif
"אז, את חושבת שאני צריכה למהר כי דאגי...הוא, תפוס? או שאני צריכה להיות משוגעת כי דני מעדיף משוגעות?" שאלה טל בהרהור. "או שפשוט התבלבלת לחלוטין, נכון?" שאלה ג'יו, והרימה את גבתה הדקיקה כלפי מעלה. "לחלוטין" פלטה טל בשקט וחייכה. "פשוט תיהי את, ותיתני לגורל וללב שלך להיות לך למורים בדרך. זאת דרך ארוכה, תאמיני לי" אמרה ג'יו. טל הביטה על ג'יו, וראתה בה יותר כחברה לצרה, היא ראתה בה גם דמות שאמורהל נווט אותה. אותה הדמות שראתה היא גם בשרלוט. בסך הכול הייתה ג'יו נערה, שעברה את גיל ההתבגרות, ובשנות העשרים לחייה. שיערה המתולתלת היה תמיד מפוזר על כתפיה, והשווה לה מסגרת לפניה העגלגלות והמתוקות. היא לא הייתה רזה ודקיקה, אלא מלאה ותפוחה. אך במידה נורמאלית שהשוותה לה מראה חמוד. היא הייתה תמיד מטפחת את עיניה האיפור קליל, וגורמת ללחיה להיראות תפוחוד ודשנות יותר. טל אהבה את הדרך בה דיברה ג'יו על טום, האי אהבה לראות את האהבה מתפרץ מעניהם של השניים. הם היו כמו זוג שנראה היה כי לא יפרד לעולם, וגם אם זה יקרה, הם ישלימו בחזרה ויחזרו לחיים הקודמים שלהם. "ומה איתך?" שאלה טל בשקט, ושיחקה עם אצבעותיה. "מה איתי?" שאלה ג'יו, והרימה את מבטה אליה. טל חייכה חצי חיוך ואמרה "איך זה לחיות עם טום? כלומר...הוא תמיד היה נראה לי הרבה יותר מבוגר מכולם, לא משתתף בשטויות שלהם. ובכללי, טום נראה הכי מתון, בואי נגיד את זה ככה". "מתון" חזרה ג'יו על מילותיה של טל. "כן" אמרה טל וחשבה שטעתה בהגיה של המילה לרגע, על פי פניה של ג'יו. "אל תיראי את טומי כך," אמרה ג'יו ופרצה בצחוק. "הוא מופרע, הוא מצחיק, הוא חמוד, הוא שקט, הוא ציני והוא שלי" היא סיכמה בשקט. "טום חמוד, אני מסכימה, והוא בהחלט מצחיק וציני" העירה טל , ופיזרה את שיערה. "את פשוט לא מבינה, לפי דעתי זה פשוט פשוט שדני אוהב אותך, וגם דאגי. אבל אני חושבת שאת תלכי על דני" אמרה ג'יו, וחייכה אליה. "וטום, מה הוא חושב?" שאלה טל. ג'יוהנה עיקמה את אפה ואמרה "שאת תלכי אל דאגי, הוא אמר שמההתחלה זה היה כול כך ברור, ועכשיו זאת רק 'תקופת מבחן' בניכם, הוא חשוב שאת מנסה לגרום לדאגי לקנא, בכך שאת, כאילו, 'הולכת' עם דני". "מה?!" פלטה טל והביטה אל פרצופה הרציני של ג'יוהנה. "בהחלט, דבילי נכון?...לטום תמיד יש תיאוריות מוזרות, אבל אני מבינה אותך, יש לך מוח נשי. אם היית אוהבת את דאגי יותר מידי הייתה בוודאי מפלרטטת איתו מזמן" אמרה ג'יו. טל פלטה צחקוק עצבני ואמרה בשקט "אבל,...את מבינה מה זה אומר?". "לא" אמרה ג'יו. "זה אומר שאני לא בסדר" אמרה טל בזעזוע. "את נראית מפוחדת טל, אל תחשבי שאת לא בסדר. זה שהבנים הם עם כול כך דבילי, ושהם חייבים לסבך את הכול לא אומר ש"את לא בסדר"...שטויות!" אמרה ג'יו בהתרגשות. "את צודקת" פלטה טל. "אני יודעת," אמרה ג'יו והוסיפה במהירות "אבל, העולם הרבה יותר מתוסבך ממה שאת חושבת. להיות איתם בהתחלה זה נראה כול כך כייף, עד ששוכחים מן הדברים שבאמת מציקים. דבר ראשון, מעריצות. הן מטפסות, מנשקות, מחבקות וחושקות כול איבר בגוף שלהם. ואת צריכה להתייחס לזה כ"זאת העבודה שלו ואין מה לעשות". את רואה איזו מעריצה קופצת עליו ומחבקת אותו, ואת חייבת להישאר בפוקוס ומאופקת, כי הוא לא מרגיש אל המעריצה הזו כלום, את מקווה. ודבר שני, הופעות. כול הזמן, בהופעות לפחות, את צריכה להיות בצד, להשאיר אותם עם המנג'רים שלהם, ולצפות בהכול מן הצד. אם את לא באה אל הסיבובי הופעות, את לא תיראי אותו במשך כמה חודשים במקרה הכי גרוע, לפעמים זה עניין של ימים.". טל כיווצה את מיצחה ושאלה "את רוצה הלגיד לי שאת לא תעירי לו אם מעריצה תנשק אותו על הלחי, או שהוא במקרה יצטלם איתה...צמוד, מידי?". ג'יו השפילה את ראשה ואמרה בשקט "לא טל," היא נשמה נשימה עמוקה והטיחה בזעם בכרית שהייתה על ידה "אלו החיים, וזאת העבודה שלו. וגם אם הן מחבקות אתו, ומנשקות אותו בלחי, או סתם מבקשות שהוא יתחום להן במקומות שאני לא צריכה לפרט. לפעמים הוא יעשה את זה, וכמה שאני יתרעם זה לא יעזור, כי שתינו יודעות שבשביל שהם יצליחו אי אפשר לסלק מעריצות בגלל חברה. וזה גם הכלל של המנג'ר שלהם, שאם יש חברה שזה לא ישפיע על כלום". טל הביטה על פניה העצובות, והבינה פתאום את מה שהיא מרגישה כאילו שבזמן שהיא הסתובבה עם דני ודאגי, היא לא אהבה שכול מיני בנות אחרות מתגופפות איתם. זה היה לא נוח לה, ולא להם. ג'יוהנה הרגישה בדיוק את אותו הדבר, וכאילו נעלו אותה החיים בבית כלא של הסכמוצ, והיא לפתע חייבת להסכים לכך שבנות אחרות יגעו בחבר שלה. גם אם זו בצורה שנראית לה וגזמת למדי. "אני כול כך מבינה אותך, ואני מצטערת בשבילך. אבל היי! את יודעת שהוא אוהב אותך...הוא שלך" אמרה טל בשקט, ושמה את ידה על כתפה של ג'יוהנה. ג'יוהנה הרימה את ראשה אליה ואמרה "את חמודה, ואת צודקת. זה מה שאני אוהבת בטום, יש לו מגבלות עם מעריצות, והוא אוהב אותי". "כן" אמר טל בשק, וחשבה על הבנים שנכנסו אל ראשה ללא רשות, ולא יצאו משם כמה זמן ארוך. האם אי-פעם היא תוכל להחליט מי הוא ה"אחד"?. ואולי בכלל אף אחד מהם הוא לא ה"אחד", למרות הרגשה החזקה אליהם כשהיא בקרבתם. "אני חושבת שהם חוזרים!" זעקה לפתע ג'יו, והתרוממה מכיסאה. טל התבוננה אל עבר לוח הזמנים שהיה מודבק על הקיר, ואז אל שעונה ואמרה "לא, יש להם עוד חמש דקות בדיוק". "טוב, חמש דקות יספיקו לי בשביל להחליף איפור" אמרה ג'יו בשקט, וקרצה לטל. לפתע צלצל הפלאפון של טל, היא רצה אל עבר תיקה והוציאה אותו. היה זה רון, טל מיהרה לענות לו ואמרה "כן, דני". "דני?!" שאלה ג'יו מאחוריה. "דני?" שאל רון מן העבר השני.
יש המשך~~