פרק 26[בלבד]

yaelsee

New member
היא כן מגניבה ../images/Emo9.gif

היא החברה הכי טובה שלי
*גאה בעצמי שאני מצליחה להשפיע עלייה
* "לחלוק חוויות" נו, לא מצאתי תיאור אחר

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifקצת חפירה כאן

כמו תמיד הפרק היה מדהים! אהבתי את הקטע: טל פיסקה את פיה ואמרה, כשהלם נסוך על פניה "אני ביץ' ". "בדיוק" השלימה ג'יוהנה. "אני כן?" שאלה טל במהירות ופתחה את עיניה כלפי ג'יו.
זה הצחיק אותי כי כנראה תיארתי את זה אחרת.. * היא כל הזמן עם דני, בטח שהיא אוהבת אותו! אני מחכה כבר שהם יהיו ביחד(מקווה שזה יקרה בקרוב)
* ג'יו דיברה על איזה חברה של דאגי (סנדי נראה לי), יש מצב שטל מכירה אותה(יש לי דימיון
)? ונראה לי שבאמת היא לא הייתה צריכה לספר לדאגי.

butbut

New member
חחח אשכרה כשחושבים על זה-זה מצחיק

רק לדמיין את זה>< XDDDDDDDD חח דני וטל
. כן-ג'יו דיברה על סנדי-אבל היא לא התכוונה בתור ממש ממש "חברה" לגמרי=]

../images/Emo12.gif מה קרה לדנייי?

בוט את לא יכולה להרוג אותו עכשיו XDDDDDDDD אני אשכרה קראתי את הפיק עד עכשיו התחלתי לקרוא אותו ביום שלישי משו כמו 5 פרקים אתמול עוד 2 פרקים היום סיימתי
בכול בגלל הימי צילום אלה
גמכן המורה לקולנוע הזה
אני סחוטה מעייפות ועדיין קראתי ^^ ו-ואווו 10 תתי פרקים, גאדדדד
והג'ורג' הזה, מישהיא אחרת לא אמורה להחליף אותו? אני לא זוכרת את השם שלה אבל היא הופעיה בפרק של ההופעה אם אני לא טועה קסנדרה? לא, לא קסנדה. משו עם א' ו-מ' אם אני לא טועה.. הממ הממ אה כן! ג'יו כולכך חמודה, איך היא עזרה לטל ודיברה איתה בכזאת כנות
יאו ורון הזה - הוא כולכך מצחיקולי XDDDD פרק מעולה
כולכך מחכה לפרק הבא! כולכך-כולכך-כולכך!

butbut

New member
חחחחLOL../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif

כן,איזה קקה..איך מתקדמים הצילומים שלך במגמה??
אממ..חחח קוראים לה כרמן=][אם אני לא טועה..חחחח].
בקרוב.. בעצם איזה בקרובב.. היום!

אוייי בוט אפילו את לא

זוכרת איך קוראים לה XDDDDDDDDDD אני רשמתי הודעה ממש חופרת בצהריים ושלחתי וה
לא שלח אותה אהבל! המממ אה כן! הצילומים מתקדמים מעולה ~כשהשחקן לא מאחר ב 6 שעות
~ הם ממש קשים אבל זה גם נורא נורא כיייייף אנחנו אשכרה עושים פיקניק בצילומי לילה D: עם פסטה ותה ושוקו
ומביאים מלאאא חטיפים XDDDD זה הופך את הצילומים ליותר כייפים יש לנו עוד פעמיים צילומי לילה ופעם נוספת צילמי חוץ ביום ואז לעבור על החומר פיייי
תודה לאל שאני לא העורכת אחרת לא הייתה לי סבלנות לזה פתאום נזכרתי - מה עם הלהקה שלך? איך הולך? *מתחילה לקרוא את הפיק שפרסמת*

m i c k e y 15

New member
תשמעי, פרק אחד של בוט- זה 6 פרקים בשבילי../images/Emo6.gif

XDDD לפעמים זה 7,8,9 XDD

butbut

New member
LOL וזה הולך להיגמר..

אני חייבת לקצר את החלקים ל-4 לפרק לפחות..

Lior1590

New member
לאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלא תחשבי על זה אפילו!! זה הכי כיף לקרוא פרקים ארוכים.. זה מותח יותר וכיפי יותר! אל תקצרי..בבקשה...

butbut

New member
אבל זה מעצבן לשים 2 פרקים בזמן שכול פרק

הוא 7-9 חלקים...וזה יוצא ביחד די הרבה חלקים. בזמן שאני יכולה לחלק פרק אחד ל-2 פרקים. :] עם כמה שאני אוהבת לכתוב-הפיק ייגמר כנראה ממש מהר. הרבה יותר מהר ממה שציפיתי.

Lior1590

New member
מי אמר שאת חייבת לשים שני פרקים ביום???

תשימי פרק אחד כל יום... [שלישי ושישי]

butbut

New member
את יודעת..עכשיו כשאני חושבת על זה-אפחד

ועוד יותר כשאני חשובת על זה..את אשכרהצודקת. בדרך כלל בימי שלישי יותר נוח לי לשים פרק 1. ובימי שישי אני שמה 2 כי לחכות מיום שישי עד שלישי זה הרבה זמן. אוו תודה

m i c k e y 15

New member
ד"א לכל מי שתהתה אם אני מעתיקה מבוט וזה

אז התשובה היא לא
איזה מישהי באה אליי ושאלה "למה עשית שהארי חולה סרטן בדיוק כשלבוט יש בפיק חולת סרטן" ועניתי "אם שמת לב אני אמרתי את התסמינים ללוקמיה לפני שבוט פירסמה את הפרק שבו שארלוט מופיעה כלומר שכבר ידעתי שיהיה לו סרטן, וגם כל הפיק כבר יש לי אותו בראש ויש סוף והכל" כך שהכל כבר מתוכנן ואני מקווה שאפחת לא חשבה שהעתקתי או משהו כזה
אני ובוט מקוריות

screamin pittas

New member
חס וחסה העתקת!../images/Emo12.gif

האמת שבכלל לא שמתי לב שבשניהם יש סרטן>< הדבר היחידי שדומה בין הפיקים שלכן זה ששניהם מדהימים!
[אוה,כן-וגם בשניהם יש מקפלייXD]

למעלה