פרק 26[בלבד]

butbut

New member
לאלאלאללא../images/Emo26.gifאני אוהבת את החפירות שלךXDD

ת'אמת.. -בהחלט...זה עצוב לי רק לכתוב את זה...שה משפיע לי על ההרגשהXDD -כן ג'ורג' צריך מכות..אל תידאגי..כולנו שכחמו מכרמן שהיא המועמדת להיו המנג'ר-בחורה של הבנים. אחרי שג'רג' יעוף-שזה יקרה אחרי שהחוזה בניהם ייגמר -ובין שלרלוט לטל..אני לא יודעת עדיין מה יקרה..זה משתנה מיום ליום מדקה לדקה במוח שלי..עכשיו המ שנותר זה לכתוב..XD -XDDD טל +רון..ואז מה עם ליאו?הוא יקנא..>< -בהחלט תיכנסי איתי! יש לי כבר יורשת למחלקהXDD ספירוש:]] -זה בסדר:אני אשכרה יושבת וצוחקת כאןןXDD

l i t a l 369

New member
מתישהו החוזה של ג'ורג' יגמר בכלל

-זה ניראה כאילו הוא לא יגמר לעולם הוא כ"כ רע... באלי... אווווח מה הייתי עושה לו עם הייתי יכולה הייתי לוקחת רובה מאח שלי (הוא בצבא אז יש לו רובה) והיתי מכה אותו עם הרובה חחחחחחחח אני לא ינסה אפילו לירות בו עם אני ינסה אני ירה בטעות בעצמי עם העקימות-יתר שלי D: איזה מפגרת אני חושבת מה-אני-יעשה-לדמות-שלא-קיימת-בכלל טוב אני מקווה שהחוזה יגמר מהר... ואז כרמן תיהיה והיא ניראלי יותר נחמדה מג'ורג' מהזה ניראלי >< היא בטוח יותר נחמדה מג'ורג' יש מישהו שהוא יותר גרוע בג'ורג' בכלל? ,,, -ואם הסיפור עם שארלוט משתנה מדקה לדקה במוחך הנוראאא יצירתי (יש לציין
) אז תעשי שהיא תיפגוש אותם , משהו טוב שיקרה לה מסכנה חולת סרטן לא בוטחת באף אחד... ואז הגיעה טל וגרמה לה לבטוח בה :]] , טל כזאת נחמדה D: רגע איפה הייתי ..? - אהה
כן שהיא תיפגוש אותם... לאלאלאלאלאלאלאלא עזבי תעשי מה שמוחך אומר לך לעשות >< אני סומכת על המוח שלך שיעשה את הטוב ביותר לסיפור
-טל+רון.... ליאו? יקנא? מהמהמהמהמהמה פיספסתי פה משו ?
גם ליאו אוהב את טל?!?!?! הוא לא אוהב את איימי? ... או מתחיל סימפטומים של אהבה אלייהה?, או שזאת רק אני ? וווואוווו כמה שאלות אני מפילה עליך
אבל הבהלת אותי D: -נחמד לדעת שהחפירות שלי חוץ מזה שאת אוהבת אותם גם משעשעות אותך ... כי את חברות שלי זה מעצבן >< (טוב נו את חלק מהחברות שלי זה מעצבן לא את כולן :]] ) ואז הן אומרות לי לשתוק : | אבל אם מישהו נולדה חופרת ... 'שתקי' זה לא מה שיעזור לה לשתוק :)) וען לא מבינות את זה-הן יבינו עם הזמן D: ושווווווווווב התחלתי לדבר על משהו לא קשור.. טוב אני מסיימת את זה כאן ועכשיו כי אני רואה איך זה ימשיך אני שוב יתחיל לדבר על משהו לא קשור וזה לא יגמר ואני יגיד לעצמי לשתוק ואני יתחיל לריב עם עצמי אבל אני לא תמיד רבה עם עצמיי ..... XDDDD בדיוק עכשיו התחלתי לריב עם עצמי בלי לשים לב ... טוב אני יסיים את זה עכשיו אני מקווה שאני לא שוב יגלוש להכול חוץ מלגמור את התגובה (כמו תמיד) אני כזאת מעצבנת לפעמים ><
אני צריכה להפסיק לחפור לאנשים במוח האאאאאאא אני יודעת יש לי מקצוע לעתיד אני אהיה פועל בניין.. אני יהיה הזאתי שחופרת את הבור של הבניין (לפני שמתחילים ממש לבנות).. רק שאני יחפור לבד בלי כל מיני כליי רכב
אחלה מקצוע לא?! טוב שוב התחלתי לדבר על משהו לא קשור רק שהפעם הוא ב-כ-ל-ל לא קשור XD

butbut

New member
אממ..למען באמת..זה ייגמר בקרוב.

-חחח...אל תידאגי-סופו של כול רשע הוא מר:] XD הסוף של ג'ורג' גם יהיה מר-אני מתלבטת בין שני דרכים לסיים את הפרשה הזאת של "ג'ורג' הרשע". אחת מהן היא תאונה
-ליאו ורון מראים סימני אהבה לאיימי..רק ש-רון בעצם יותר מפחד ממנה ומעדיף לא להתקרב אליה או לעצבן אותה. כי כמוש ראינו לאיימי יש פתיל קצת ודם חם מאוד..XD -חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...אשכרה "שתקי" זה ל=א מה שיעזור לנו לשתוקLOL זה בסדר! לריב עם עצמך זה מצויין!! למעשה זה יותר ממצויין-זה בריא. אומרים שאם את רבה עם עצמך יש בך שד. קיצר..XD אל תקשיבי לי אני סתם ילדה..שאוהבת..מיסטיקה..LOL כלי רכב?? כלי רכב?? לאלאאלאלא... מה דעתך על פסיכולוג?יש לו הרבה מ הלחפור אחרי שחופרים לו..או...או...מרצה באוניברסיטה..הרבה מה לחפור...אוו...סניגור, או פילוסופיתת!!

l i t a l 369

New member
יאי זה יגמר בקרוב ^^

-שיגמר כמה שיותר מהר ג'ורג' סתם מפגר שלא מבין מהחיים שלו >< *אני מציעה למוות שלו שיזרקו אותו מעזריאלי* -רגע איך עזיראלי? זה בלונדון XDD -אה-הא לאיימי יש דם חם ופתיל קצר... יותר מידי קצר
-איך ניבהלתי שרשמת שאומרים שבנאדם שרב עם עצמו יש בתוכו שד... אבל לא נורא אני והשד שלי ניהיה החברים הכי טובים
-כןןןןן אני יודעת ... פילוסופית.. כולם אומרים שזה מתאים לי
אני פשוט... מתפלצפת בלי סוף, רק שלדברים שלי- אין היגיון XDD

גילולית

New member
שיזרקו אותו מהביג בן!

רגע לאלא מהאיי אוף לונדון(הולך טוב עם פריידי נייטP:) אבל כזה על הכי גבוה!! והוא יפול לנהר הזה מתחת! ואז יאכל אותו כריש! רגע אין שם כרישים..אה או שבעצם זה היה בצרפת?לאא זה היה בלונדון בצרפת היה נהר אחר!אוףףףףףףףףףףףף משעמם לי.... אני מדמיינת את ג'ורג' כמו המבקר מסעדות מרטטוי XD רק קצת פחות רזה וקצת פחות..מצוייר.. נכון העכבר מרטטוי היה חמוד?? למה אנשים מפחדים מעכברים, הם חמודים! מה עובר עליי?שקט!דיייייי!!!!!1רר.. טוב היה לי מלא דברים לכתוב לך, בוט בזמן שקראתי, אחרי כל חלק אבל ממש לא היה לי סבלנות כי רציתי להמשיך לקרוא כי זה היה מותח! ועכשיו שכחתי הכל.. אבל אני כן זוכרת שזה היה ממש יפה ו מלא זמן לא הייתי שמחה כמו שהייתי כשפתחתי את המחשב וראיתי שהעלת את הפיק=C=)=] הפי האנוקה
(שתי נרות ושמש)(כי היום נר שני)(אני לא יכולה להפסיק לכתוב)זה כאילו הידים אומרות להמשיך אבל המח אומר CONTROL YOURSEF,WOMEN! דמט מה עובר עליי??הצ'יעמום! איזה מעצבן זה שכל פעם שמעלים את העונה החדשה של שנות ה70 אני גומרת הכל בתוך יומיים ואז אין לי מה לראות (נשארו לי עוד 3 פרקים) טוב אני אשלח כדי לראות כמה ארוך באמת יצא..אני מתאמנת בחפירות, זה לא נשלט ביי(למה אמרתי ביי?) לא משנה
אף פעם אל תפסיקי לכתוב!

l i t a l 369

New member
כןכןכןכןכןככןן מהאיי אוף לונדון D:

אה ו.... תארי לי איך ניראה המבקר מסעדות מרטטוי -לא ראיתי רטטוי-

גילולית

New member
XDהנה:

לדעתי ג'ורג' הוא בערך ככה רק קצת פחות רזה, הרבה פחות מעוות ועם שפמפם דקיק (כאילו אותו זיק של רשע וערמומיות פחות או יותר)

l i t a l 369

New member
חחחחחחח אשכרה מתאים לג'ורג' להיראות ככה XD

וואיי נכון גם אני מדמיינת אותו ככה
ממש מתאים לאישיות של ג'ורג' XD עשית לי חשק לרטטוי XDDD אולי אני יוריד ויראה

butbut

New member
חחחחחחחח דווקא אני דמינתי אותו צעיר יותר

אם הייתי מציירת איך שאני מדמיינת אותו-זה היה קורע>< LOL אבל זה באמת מזכיר אותו..חח

Lior1590

New member
אני בשוק!! את הולכת להרוג את דני?!?!?

אני כמעט בוכה, אני לא יכולה לחשוב שדני הולך למות!!
הלוואי שהיא הבינה שהיא אוהבת את דני.. זה נראה שכן כי היא אמרה לו:"אתה הכול בשבילי כאן, באמת" זה אומר שדאגי לא הכל שם בשבילה... [אני והתאוריות המפגרות שלי] אני ממש ממהרת... [מסיבה על מקומות הזכייה בתחרות] קיצר, פרק ממש חמוד.. ממש אהבתי.... מחכה ליום שישי.. ליאורוש

butbut

New member
אממ..זה שהאי הודתה-מרוב פחד שהיא תאבד אותו

לא אומר שהיא גילתה שהוא זה שהיא אוהבת. אני אפילו פוחדת לאבד ידיד-או סתם משיהו שהכרתי רק עכשיו-זה פשוט מפחיד ךחשוב שהוא נעלם כאילו שהוא לא היה מעולם-והעולם ממשיך כמו שהוא. XD
התיאוריות שלך ממש נחמדות-אני אוהבת ניחושים:]]XD

just orr

New member
בוט, זה פשוט יפה.

ולחפירה הרגילה שלי
הפרק היה כזה מקסים (^^) וחמוד (
) ומצחיק (
) ועצוב (
) ומרגש [איןליפרצוף].. פשוט
הקטע עם שרלוט כזה עצובב.. ומדהים איך הן ממש התחברו... אבל שאלה קטנה; לא תכננת לכתוב על שרלוט? כאילו, הוספת את זה עכשיו? חח
"אני מבינה" אמרה ג'ו בשקט, וסיימה את כוח התפוח שהיה בידה. נשאר ממנו רק בשלד האכול שלו. פשי, הבחורה מהירה
טל פיסקה את פיה ואמרה, כשהלם נסוך על פניה "אני ביץ' ". חחחחחחח מצחיק אותי, לאדעת למה XDDDD היא פשוט כ"כ לא ביץ' XDDD
"הוא חושב שאני לא מסוגלת להבין בנים, ושאם הייתי בן בטח שהייתי נקבה לגמרי" זעקה איימי. "זה נכון אבל איימי, כאילו...לא, זה בכלל לא נכון! את צודקת!" היא שמעה את זעקותיו של רון מן העבר השני. חחחחחחחחח XDDDDDDDDD *נשפכת* XDDDDDDDDD רון ה-כ-י חמוד! אני אומרת: "טל, עזבי את דני, עזבי את דאגי, ולכי לרון!!!!!!!@#$%*%#"
אבלאבלאבל.. למהההה את רוצה לעשות רק 4 חלקים כל פעם?? את לא הולכת לקצר, נכון?
אני לא מרשה [XD]. אלא אם כן את רוצה לעשות יותר פרקים.. כאילו שיהיו פרקים קצרים יותר, אבל הרבההה פרקים. ככה שכל החלקים יישארו.
סתםסתם, תעשי מה שבא לך ^^ לדעתי את לא צריכה לקצר, אבל איך שאת רוצה חח :) מחכה ליום שישי

just orr

New member
אה ושכחתי לציין...

דנייייייייי
לאלאלאלאלאלא!!!
זהו ><

butbut

New member
חח טל+רון?...אוקיי זה מתחלק ל-3 קבוצות

טל+דני דאגי+טל רון+טל. LOL לבינתיים נראה לי שיש בין שני הקבוצות הראשונות שיוויון XDD ואממ..לא ת'פיק אני לא יקצר-אבל ת'פרקים כן
|כתק|

just orr

New member
חחחחח XDD שלא תביני אותי לא נכון,

אני עדיין מעדיפה דני&טל
פשוט רון כזה חמודדד שזה דורש! XDDD ואם את לא מקצרת את הפיק, אז אין בכלל בעיה D: תשימי כמה שבא לך חח.. ככה זה לא ייגמר כל כך מהר ^^

היי!

רציתי להגיד שהפיק שלך מדהים!! אני ממש אוהבת אותו וגם רציתי להגיד שאני ממש מצטערת שאני לא מגיבה הרבה כי כמעט ואין לי זמן על המחשב וזה בכל מקרה פיק מדהים מרגש..פשוט כתוב בצורה מעולה וסוחפת

butbut

New member
../images/Emo24.gifוואו תודה!!../images/Emo9.gif:]

וזה בסדר-עצם זה שאת קוראת:]]

Charley XD

New member
אוקי ... שנייה לעיכול ...

את לא עושה את זה #!^$*&)*@^$%$%$))%$#$%#U%*^)$&%$^)^*^##^$O^*$^@@#&^*&% מה קורה פה ???????????? לא לא ! דדדדדדי מוחות הזויים ! להפסיק לחשוב על אנשים מתים ! בוט פרק ממממדהים ... ומרגש >< דני כזה חמוד שבא לי (בואי לא נפרט פה ... בכל זאת פרום לכל המשפחה ><" ) וגיאוונה ... אוי איזה חמודה ! אין לי כוח לצוטט >< המחשב שלי נתקע !! זה היה ממש חצוף ! יכולתי להגיב ראשונה |הולכתלבכותבפינה| ואממ אני יודעת במי טל בחרה ... הבעיה היחידה שלי ... מה עובר עליוווווווווווווווווווו ??! משוגע ... התקף לב הוא עושה לי ! אני רוצה עוד פרק ! למה 1 ?? בוט מדהים |לב

למעלה