../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif../images/Emo178.gifהלך לי כל הלילה..><" ../images/Emo1.gif
סתם, אני אוהבת לקרוא את הפיק שלך בלילה [משום מה אלו השעות היחידות שיוצא לי] שמצליח לשמח, לשעשע, לבדר, למתוח, להפתיע, לרגש, להעציב ולהיות לא הזוי במיוחד למרות שיש כמה סיטואציות שמצליחות להשתחל גם לחיי היום-יום-הדי-מוזרים שלי. אני? תגובות שנונות? When? Where? How? And mostly WHY? XDDD
סתם. שבוע שעבר היה לי ממש קשה לעקוב אחרי הפרקים ולכן לא זכור לי אם הגבתי.. סיימתי לקרוא את הפרקים רק אתמול בלילה [ישבתי עד 3 למרות שהיו לי לימודים בבוקר
. ~שורקתומגלגלתעיניים~] ומיד אחרי שסיימתי הייתי בטוחה שכבר תעלי את הפרק של היום [כמו תמיד, אחרי חצות] ולהפתעתי גיליתי שלא כן!
אבל זה עזר לי כי אז מי יודע עד מתי הייתי יושבת.. גם ככה כמעט נרדמתי היום בשיעור
~בושה~. אז היום סיימתי יחסית מוקדם [סיימתי לקרוא כבר לפני שעה אבל אז אכלתי, התקלחתי, האינטרנט נתקע ומחק את כל ההודעה וניסיתי לשחזר אותה ממוחי הקודח] אז החלטתי לחפור קצת
. וזהו, אה, רציתי להרגיע אותך שהצו הראשון זה שטויות רק תעשי את המבחנים בצורה טובה שלא תתקעי כפקידה בסופו של דבר בשירות שלך ><" ואממ שיהיה בהצלחה ותקווי לסיים שם מוקדם. מצפה לך המתנה מרובה
ואותי בדקה רופאה וזה לא היה כזה גרוע חוצמזה שהיא מיששה לי את החזה והתחת.. סתם!
די חפרתי. וכל זה התחיל מזה שרציתי להגיד שאהבתי. ><
אז, אהבתי.