פרק 26[בלבד]

butbut

New member
חחח..נו-כן? עם מי??XDD

אין לה הרבה אפשרויות לבחור.LOL אממ..גם שלי תקוע!>< בגלל זה הכול עולה לי בדיילי ענקקיי..מטורף!!

Charley XD

New member
XDDDDDDDD לא בכלל ...

רק מבין 2 מבין ה - 4 אנשים הכי חמודים (מופרסמים) שאני אוהבת ! טוב .. את יודעת אני בכלל הייתי הולכת על הארי .. למרות שהוא תמיד יוצא הדמות המבוגרת, החושבת ושבקושי עושה שטויות >< מחשבים = פיגור ! (XDD לפחות אצלי ><)

בוטיי זה מקסים.נגמרו לי כל המילים ../images/Emo9.gif

זה פשוט מקסים הפיק הזה. פשוט ככה -אין לי מה לחפור ואין לי הרבה מה לומר מה שכן אני יכולה לומר לך שהפיק שלך נותן לי הרבה.. אני יוצאת ממנו עצובה שמחה כועסת הכל-הוא מוציא אותי מהחרא שלי עצמי ונותן לי להיכנס לסיפור-לחרא של טלXD אני אוהבת את זה.. ולכן הפעם אני לא חופרת(לא הרבה
) אני רוצה לסכם ולומר שהפיק הזה פשוט- מקסים. *והלוואי ודני וטל יהיו ביחד

butbut

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifדקליש../images/Emo9.gif

תודה! התגובה שלך ממש מעודדת. אני אשכרה חושבת על זה-וזה דוגרי ככה! בסיפורים לש טל גורמים לי לצתא מן החרא שלי-ולהמציא לטל חרא משלה..

בנות! מה עובר עליכן???../images/Emo2.gif

ככה מתנהגות מעריצות של מקפלי??? אחת(מיקי..) הורגת את הארי.. השניה(בוט.. אפשר לקרוא לך ככה?) הורגת את דני... מה זה???? בסוף לא ישאר לנו מקפליי...
חוצפה!!! ועוד רק פרק אחד!!! XDD על זה באמת קשה לסלוח... אוקיי חוץ מזה שאת הורגת את דני שלנו.. היה פרק נורא יפה תמשיכי ככה.. חחח והקטע שהכי הצחיק אותי היה: "דני הביט אל עבר טל ואמר "את התיק אלי, אני רוצה להרגיש ג'נטלמן. היום הארי לימד אותי כמה "צעדים" ב-איך להיות ג'נטלמן מן השורה" אמרה דני והרים את גבתו."
אני פשוט התפוצצתי מצחוק חחח אין לי מושג למה אבל נורא הצחיק אותי לדמיין את הארי מנסה ללמד את דני להיות ג'נטלמן.. XDD וואו חפרתי טיפה.. טוב לא נורא תתגברי

+

טל קפצה אליו, וחיבקה את גופו הרזה. היא רצתה למעוך אותו מרוב אהבה, לחוש את גופו השרירי תחת גופה. אני היחידה שחשבתי HOOTTT?

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo83.gifבוט../images/Emo18.gifחפירה רצינית!!../images/Emo9.gif

ואו בוט!! זה היה שתי פרקים ממש מדהימים!! טל ממש עיצבנה אותי!! היא סתם משחקת ב-
של דאגי
ודני
גם ככה זה דיי נראה שהיא תלך על דני בסוף.. אז למה סתם לפגוע בדאגי? [אני שומעת את הגרסה האקוסטית של NOT ALONE ובהתחלה זה נשמע כאילו הוא [דני] מדבר הודית או אמהרית..XDDD טוב נחזור לפיק!!
] אז הפרצופים והרגשות[XDD]שהפיק היום עשה לי:
לטל!!
ורחמים על טל..
טוב אז ציטוטים מהחלק הראשון שהצחיקו אותי..
[כי כל הפרקים השניים היו די עצובים
] אני באוויר" אמרה טל בשקט, ורמזה לו שיוריד אותה. "היי" הוא אמר לדני והוסיף "היא באה לדקור אותך, אני מגן עליך". XDDD באה לדקור אותך? XDD ~LOL~ "יצור קטן חברותי" XDD זה הצחיק אותי משום מה..XDDD טוב עכשיו לחלקים העצובים.. מה דני איךך דני ולמה הוא רוצה למות בגללה?
או שזה לא בגללה? אוףף.. אני כ"כ מחכה כבר לפרק הבא.. ממש אהבתי את הפרק הזה!! ואני מבטיחה לא לשים לך הפעם תמונות של חתולים פסיכופטים רצחניים!! XDDD LOL הוא היה באמת מפחיד..!! >< XDDDDDD אהה וג'יו[אין לי כוח לרשום את השם המלא..XDD] ממש חמודה! וואיי כתבתי לך ממש סיפור לפני השינהה..XDDD סורי שאני נותת לך לקרוא את זה.. אבל את לא חייבת לקרוא..
טוב בנתיים אני יושבת כאן וממשיכה לחפור.. אז אני יפסיק.. ספיר

Yu vi

New member
פאאאאאאאאק../images/Emo85.gif

כתבתי תגובה ענקית והכל נמחק לי!!!!!!!!! יואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
איזה עצבים!!!!!!!11111111 טוב אני אנסה לשחזר.
אהבתי מאוד תפרק. אני חייבת להגיד שהחלק השני היה מדהים. הכי מרגש לדעתי שהיה עד היום בפיק. [אפילו יותר מהסיפור של שרלוט><] כל הקטע שטל בכתה... וואו. ממש ממש מרגש ]: ~יואואואוא אני מנסה לשחזר תתגובהההההה אווווווווף אנלא זוכרת עכשיו כלום!!!!!!!
~ טוב אני ממש שמחה שג'יאוונה עזרה קצת לטל. הגיע זמן שהיא תחליט! אעע [ברור שבדני!!!!!
] זה לא יכול להימשך ככה !!!! זה לא בסדר! היא שוברת גם לעצמה ת'לב, גם לדני ודאגי, וגם לי!
נו באמת, שתחליט! וחסר לך שפרק הבא לא קורה משהו רציני דני וטל!!!!!! כמו... נשיקה! כן! זה מה שאני רוצה. אבל שבכל זאת תספר לדאגי על הנשיקה שלהם LOL תראי זה אמור להיות ככה... טל תספר לדאגי על מה שהיה... דני יקנא... הוא יהיה עצבני... ואז טל תיקח אותו לצד כדי לשאול למה הוא כלכך עצבני... והוא לא יהיה מסוגל להסתכל לה בעיניים והוא סתם יתרץ... ואז בסוף הוא יסתכל עליה ויצעק עליה שהוא אוהב אותההההה והוא לא יכול בלעדיה ואז הוא ינשק אותה!!!!!!!!!!11 XDDDDDDDDDDDDDDDDDD עזבי זה רק הפנטזיות שלי
^^ ואם כבר דני... לדעתי מה שיש לו זה לא באמת רציני XD זה סתם בעיה בביצים שלו או משו XD *אני מקווהB-!* מחכה לפרק[ים!] הבא[ים]! ^_______^ D: חפרתי. X:

Little Sapir

New member
חייבת עוד פרק!

חייבת! ובטח יש לו סתם בעיה ריגשית ולא גופנית. אני מאוד מקווה שזה באמת לא גופנית (מספיק לי שבפיק של מיקי הארי גוסס! לא רוצה עוד אחד גוסס!) טל יותר מדי נמרחת על דני
יאלה שתהיה איתו כבר רישמית. ודאגי יתגבר, הוא ימצא לו בחורה פי אלף יותר שווה מטל, מישהי שבאמת תאהב אותו ולא תשחק בו כמו שטל עושה! (כל העניין הזה שדאגי הכיר ביניהם והיה איתה בהתחלה ופתאום היא עם דני עדיין מוציא אותי מדעתי חחח אני לא אשכח לה את זה לעולם!) והקטע הזה: ג'יוהנה הביטה אל עבר טל, קימצה את גבותיה ואמרה "גם לך נראה לפעמים שהם מדברים בשפת-הרמזים?". "כן," השיבה טל וחייכה "מאוד". מי שמדברת! טל היא מלכת הרמזים!
XDDD שתספר להם באמת מה היא מרגישה! ושתספר לדאגי על הנשיקה. אה וגם רציתי להגיד לך שטל אמיתית מידי... אבל זה טוב
לא יכולה לחכות כבר ליום שישי...

butbut

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo26.gifכי ממש ממש מתחשק לי ספויילר:]

רוצים לדעת עוד קצת על מה שיקרה לדני
הנה ציטוט מתוך הפרק: " "מצטער" אמר דני בשקט, ושאל "מה אני יכול לעשות כדי לחפר על זה? אני יודע ש"סליחה" לא תשתווה למצב. גם ככה זה ישיך להתגלגל איך שה, עד שהכול ירד לטימיון. ככה זה הולך, מתגלגל מגלגל ונהיה גרוע יותר, עד שהשקט הורג את הנשמה". "תייבש לי את הדמעות," אמרה טל בשקט והביטה על פניו בריכוז."הן לא יצאו בגללי, הן יצאו בגללך....בשבילך" המשיכה טל בשקט, והביטה אל הבעת פניו המשתנה.".. אוו><

yaelsee

New member
אווו ../images/Emo99.gif

חמודים! אבל זה לא עוזר, עדיין לא הבנתי
אוף, יום שישי זה כל כך רחוק!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif../images/Emo178.gifהלך לי כל הלילה..><" ../images/Emo1.gif

סתם, אני אוהבת לקרוא את הפיק שלך בלילה [משום מה אלו השעות היחידות שיוצא לי] שמצליח לשמח, לשעשע, לבדר, למתוח, להפתיע, לרגש, להעציב ולהיות לא הזוי במיוחד למרות שיש כמה סיטואציות שמצליחות להשתחל גם לחיי היום-יום-הדי-מוזרים שלי. אני? תגובות שנונות? When? Where? How? And mostly WHY? XDDD
סתם. שבוע שעבר היה לי ממש קשה לעקוב אחרי הפרקים ולכן לא זכור לי אם הגבתי.. סיימתי לקרוא את הפרקים רק אתמול בלילה [ישבתי עד 3 למרות שהיו לי לימודים בבוקר
. ~שורקתומגלגלתעיניים~] ומיד אחרי שסיימתי הייתי בטוחה שכבר תעלי את הפרק של היום [כמו תמיד, אחרי חצות] ולהפתעתי גיליתי שלא כן!
אבל זה עזר לי כי אז מי יודע עד מתי הייתי יושבת.. גם ככה כמעט נרדמתי היום בשיעור
~בושה~. אז היום סיימתי יחסית מוקדם [סיימתי לקרוא כבר לפני שעה אבל אז אכלתי, התקלחתי, האינטרנט נתקע ומחק את כל ההודעה וניסיתי לשחזר אותה ממוחי הקודח] אז החלטתי לחפור קצת
. וזהו, אה, רציתי להרגיע אותך שהצו הראשון זה שטויות רק תעשי את המבחנים בצורה טובה שלא תתקעי כפקידה בסופו של דבר בשירות שלך ><" ואממ שיהיה בהצלחה ותקווי לסיים שם מוקדם. מצפה לך המתנה מרובה
ואותי בדקה רופאה וזה לא היה כזה גרוע חוצמזה שהיא מיששה לי את החזה והתחת.. סתם!
די חפרתי. וכל זה התחיל מזה שרציתי להגיד שאהבתי. ><
אז, אהבתי.

N e r d y

New member
נאמנאמ :]

זה מדהים, את יודעת.. חחחחחחחח כל התיאורים והכל באמת כל כך אמיתי, כל כך יפה, כל כך עושה חשק :] שלא תחשבי אפילו לקצר את הפרקים כי אז אני אכה אותך חזק מאוד
אני יודעת איפה את גרה חעחעחע (טוב תכלס לא אבל לפחות באיזה מושב) קיצר שלא תחשבי על זה אפילו, ואם את מקצרת, לפני שאת מקצרת את שולחת לי את הפרקים :] בקצרה> דני- מדהים טל- הקנאה דאגי- כזה בובי הארי- חחח איזה הערה טום- כפראליו ג'יו- רק לי היא נשמעת קצת חשה? השומר- חחחח חמוד אהבתי ג'ורג'- תמות יא ערס ישראלי שרלוט- אהבתי ת'סיפור איתה אממממ זהו? אני חייבת עוד פרק, או ספולרים (ברורים
) או משו פליז??
ושוב- זה מדהים!

McFly rullz

New member
../images/Emo12.gifמה בעייתו של דני?><

רק שגם הוא לא יהיה חולה!!!!!!!
בטח טל תרצה להציע לבנים שיפגשו עם שרלוט...זה כ''כ דורש
מה איתך בווווט?>< את לא מציפה כמו כל פעם>< בתגובות שלך חסרותXD אוהתב אותך!!!הפרק היה מעולה!!!

גרבע

New member
קראתיD: אוי אני חושבת

שאם טל הייתה לסבית הכל היה הרבה יותר טוב XD
כל הכבוד לאמרגן.אני הייתי רוצחת את טל XD! אוי וי אם דני עומד למות-אני איתו XD יש מצב ששרלוט תבריא ותהיה עם דאגי?OO" אוף בבקשה אל תעבירי את הפרקים רק ל-4 חלקים!! זה כיף כל כך כשזה ארוך ): אהבתי את הפרקD:!וכדאי לטל להיזהר מאוד לא להתחבק שוב עם דני XD אחרת היא תמצא את עצמה מתעוררת עם צינור בתחת!

גרבע

New member
אוה ו-

מתי את מפרסמת שוב פרק?): אני מתה לדעת אם הבת בליעל תנשק את דני ): אם כן..אני באמת אמות. אם היא היתה מציאותית.. אוף למה היא לא יכולה פשוט לצאת עם שרלוט? ): איזה רעה.היא גונבת לנו גם את דניי גם את דאגי ואפילו מנסה את הארי!תמותי!
תמותי!
הלואי!הלואי שסבא שלה יהפוך לזומבי ויחנוק אותה!אני אעזור לו!

שוליטה

New member
איזה יפי ../images/Emo99.gif

כמו שכבר אמרתי מגירת המחמאות שלי ריקה אז אני רק אגיד שאני מאוהבת בפיק שלך קשות
את מוכנה להציע לו נישואים בשמי? אני יודעת שטיפה מוקדם אבל לא נורא ^^ [XD] בכל מקרה פרק ממש יפה
לא ממש הבנתי מה הלך בין ליאו, איימי ורון.... אולי בגלל שלא הייית מרוכזת |אהמיעלשדיברהאיתיבמסןונידנדהליכלשתישניות] אני אנסה להבין עוד פעם ^^ חוצמזה אני לא מרוצה מהבעיה של דני, נראה לי משו רציני : \ בבקשה שיהיה בסדר
ולא הסברת בפרק את פשר הסימנים הכחולים שהיו לטל על הידיים [לא שכחתי את זה!] זה עבר לה? היא בסדר? או שיהיה הסבר בפרק הבא??? בכל מקרה אני ממש מחכה לו ^^
עלמה ^^

למעלה