פרק 26[בלבד]

butbut

New member
OMG! תפוזבל קיצר לי חצי מזה!../images/Emo26.gifחלק ב'

אין לי כוח לכתוב שוב להמ לכול אחת יש תהודעה שאני הכי אוהבת..כי פשוט..זה היה כתוב על שזה מחק><
גילולת
ענבר
Fairy of Rock ו
לאלכס-על התגובות השנונות
GuitarSoundGirl
McGirl For Life
שיר השנייה
מקפליי1
ויעל עם השוקולד.. וזהו נראה לי
אם היה לי כוח
היייתי מפרטת על התגובות שלכן.. אבל..נגמר לי הכוח..אחרי שהגבתי מקודם לכול אחת ממכן>< וזה לא שמר. זבל. חרא. XD ><
בוט[ין].

butbut

New member
../images/Emo41.gifאת מי שלא הזקרתי-אני מרשה לה לקשור ולנענע

אותי. יש לה רשות ממני:]

just orr

New member
חחחחח אשכרה זוכרים אותי XDDD

ס'חמודה את כפרעלייך ^^ [ואני לא אומרת את זה הרבה
]

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif חחחחחחחחחחחחחחח

עכשיו שוב ישתרשרו מיליון תגובות בגלל ההודעה שלי D: את אוהבת את שלי בגלל שאני מגיבה המון ? מזתומרת ? XDDD בכל מקרה מזתומרת לקרוא חצי פרק? XDDDD וזה כיף להעיר לך כי את מיישמת הערות כרפעעלייך פגר קטן 3 > את צריכה לאהוב את ההודעות שלי כי גם בד"כ הן נורא ארוכות ומחמיאות ומצחיקות וחמודות וצנועות D: והן לא מפגרות, הן סתם חמודות D: 3333333333333333333333333333> גרר לטרוף אותך XD פסיכוו הפסיכה שמפסכת את כל הפיסוכים XD

Yu vi

New member
אני מזוהה בתור "יובל../images/Emo85.gif" XDD ../images/Emo85.gif

את של יובל
-כי יובל גורמת לי לגרום לטל להיות יותר ויותר קרובה לפתרון של המשולש אהבה המתפרק:דני-דאגי-טל חחחחחחחח כי צריך לשים לזה סוף!
כמה אפשר?
שתחליט כבר! [דנייייייייייייי!]

yaelsee

New member
וופידו D:

אני מוזכרת פה D: ואני שמחה שאני גורמת לך לצחוק

m i c k e y 15

New member
XDDDDDD מה לעשות שאני Crazy in love../images/Emo6.gif

משהו כזה XDD אני לא יכולה כבר לקרוא על הטל הזאתי!! היא מעצבנת XDDD אני שמחה שזה מצחיק אותך....אבל אהבה לא מצחיקה
סתםסתם

Sharon Kez

New member
חחח איזה השקעה! 333>

את של שרון-כי שרון אוהבת להזכיר לי שחסר אינטימיות בפיק-ואני תמיד מוספיה לכבודה
חח כפרה עלייך. ראיתם ? בזכותי.
יאללה פרק הבא טל ודני שוכביםםםםםםםםם! XD

m o r 1 0 2

New member
סורי שני היחידה שלא קוראת../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif../images/Emo168.gif

פשוט פיספסתי המון פרקים
ואני מתה לקרוא הכל
יש מצב את שולחת לי הכל
אני כ"כ אשמח

McFly rullz

New member
טחחח למה שאני אשכח להגיב על דאגי?../images/Emo98.gif

אבל ברצינווווות, הסיפור שלך [אי אפששר לקרוא לזה פיק...XD] מדהייייים[: חייבת ללכת,מעיפים אותי מהמחשב
3333333333333333>

שוליטה

New member
חח ^^ כמו שאמרתי ליעל

תמיד שאני מגיבה כל דבר מזכיר לי מילון נושאים שאני רוצה לדבר עליהם אב לזה משמ לא קשור XD כמו שפוגשים מישו חדש אז מדברים איתו הרבה ומהר כי רוצים להחלליף הרבה מידע כי אין הרבה זמן ולא יודעים מתי תפגוש את הבנאדם עוד פעם ^^ שוב אני סוטה מהנושא >< חח שמחה שאת אוהב תאת הסיפורים על האח הדפקט שלי ^^ את כל שאר האנשים בעולם הם משעממים XD בכל מקרה הוא נסע היום לדודים שלנו אז נפטרתי ממנו XD |אנחת הקלה|
וגם אני אוהבת את החפירות שלך ^^

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif XDDDDDDDDDDD קרעת אותי ../images/Emo6.gif

התגובות שלי הכי טובות
עובדה שאת מחפשת אותן בכל פרק! ושאני הראשונה ברשימהההההההההההה
ווהו!!!!!! אה ועוד לא סיימתי לקרוא [אני עצלנית
] אז אחר כך אני אגיב
אני באמת צריכה להרוג אותך הא?

butbut

New member
את כול הזמן מנסה לחרוג אותי..ואני

לא מחכה לגזר הדין..XD

l i t a l 369

New member
מישהו אוהב את החפירות שלי-כמה נחמד ../images/Emo13.gif

-כן אני יודעת שהוא כול עולמה.. אני לא רוצה אפילו לדמיין איך זה לחשוב שאתה הולך לאבד מישהו שכ"כ חשוב לך
-אכן ג'ורג' ושארלוט הם הפלפל אבל ג'ורג' הוא פשוט דמות שבא לי לקפוץ עליו ולמעוך אותו כמו נמלהה ולשמוע את הקבץץ' הזה אוייי איככ נכנסתי יותר מידי לקטע
ושארלוט... מעניין מה איתה שטל תביא את מקפליי אליה, הריי החלום של שארלוט זה לפגוש את מקפלי ולטל יש את הכוח לעשות את זה.. ואני מקווה -מאוד- שהיא תחייה ... למרות שניראלי שהסוף לא יהיה טוב שהיא... תמות או שלא? או שכמעט ויקרה נס...!? טוב אני לא יתחיל עם התיאוריות שלי כבר הבנו שיש לי תאוריות מופרחות ביותר ולא הגיוניות .... XD -אם טל תיהיה עם רון... זה יהיה הכי טוב כי היא לא תיפגע בדני שהיא עם דאגי והיא לא תיפגע בדאגי שהיא עם דני D: אבל היא תיפגע בשניהם :\ ,,, והם ירצו לנקום ברון ואז הם ירביצו לו ויהרגו אותו וסתם הלכה לה דמות אהובה XDDD ושוב ניכנסתי לתוך לתאוריות המה-יקרה-עם-זה-יקרה :]] -להיכנס איתך למחלקת החפירות? אני בהלחט צופה לי עתיד שם... אם אני ימשיך ככה
ושוב חפרתי
ניהייתי חופרת לאחרונה... יואו ואני לא מפסיקה לכתוב XD אני צריכה להתחיל לשלוט בעצמי והינה את רואה עכשיו שוב אני גולשת לכל הנושאים בעולם חוץ מלענות לך אווחחח אני כזאת מפגרת טוב אני מפסיקה את זה פה!, כי כבר רשמתי מה שרציתי אוווווווי אני צריכה לסתום חחח אני בטח עליתי לך על העצבים כבר או שאת סתם יושבת עם חיוך מול המסך וצוחקת על הטימטום הרב שלי (ויש לי... ) ושוב לא סיימתי את ההודעה.., אני חייבת ללמוד לסתום זה עוד מאט יהיה כמו החפירה הקודמת חפירה מפחידה שכזאת.... -ליטל סתמי
-

למעלה