פרק 50-חלק ב'

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifו=ו=א=ו=../images/Emo70.gif פגר../images/Emo24.gif

יש לי שלוש מילים לומר לך: מדהים
מדהים
מ=ד=ה=י=ם=
גאאש
איזה פרק מדהים. אני לא רוצה לחפור עכשיו, אני ושמרת את ה-חפירה לפרק האחרון
אבל רק כמה דברים לומר: 1. בהתחלה חשבתי לומר אולי טל תאמץ את שרלוט וחשבתי כל מיני דברים על זה ושיש לה חברה מהבית - חולים וזה ולפעמים זה נראה מופרח ואז אני שמה אותי במקום טל והיא באמת ילדה אמיצה. זאת-אומרת אני רואה את עצמי במקום טל, ההורים שלי מתנגדים בכלל שאני אכנס לסיפור של הביה"ח ואני עוזבת את זה, והקטע עם דני לא הייתי מעיזה בכלל להתקרב אליו בגלל הדת למרות שהייתי מתה- אבל זה כבר נקראה אהבה
טל היא באמת ילדה אמיצה... ומיוחד
2. גאש דני
כל פעם את מצליחה להוציא אותו כ"כ מדהים בסיפור. ואת פשוט לא מבינה כמה שזה משפיע עליי
באמת, אני חושבת ככה על דני במציאות ומדמיינת אותו ורואה אותם בדיוק כמו שאת מתארת וזה כ"כ יפה ><" טל ודני הם זוג מדהים מדהים מדהים
אני כ"כ אוהבת אותם
3. הקטע עם הלשוש שנים באמת יפה תיארת
מדהים אפילו
אבל זה נורא בילבל כל הקטע שאנשים התחתנו, לכולם נהיו חברות, כולם התאהבו, לכולם יש עבודה מכובדת וזה ... קצת מופרח לא
בכל מקרה כבר שכחתי מי זאת סטייסי וג'קלין וכולם זה קצת בילבל אבל לא נורא
בכל מקרה- אני מחכה בקוצר רוח לפרק האחרון
אני חייבת לציין בפעם האחת לפני האחרונה- אני כ"כ אוהבת את הפיק שלך, את כותבת מדהים
הכי ב-ע-ו-ל-ם-! פסיכוו [:

butbut

New member
אני אחפור לך בתגובה לפרק האחרוןXDDD

נאמ.. מופרח היית יכולה לומר אם הייתי הופכת את טל ואיימי לעניות חסרי בית שהולכות לעבוד בתור "פרוצות" אצל המתחרים של מקפליי. זה מופרח XDDD
סתם-תאמת? אין לזה הגדרה...זה סתם ביטוי-בדיוק כמו פטאתי. התחילו לומר "פטאתי" על כול דבר שזז. "איזו חיפושית פטתי"! חה-חה-חה.

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאת כזאת ילדה חולה נקודה-->. XDDD

פתאטי D: אני אומרת כאפות D: פגר את כזאת כאפות D: כמו דאגי פה
D: ואת צודקת, זה מופרח XD אני לא רוצה שטל תהיה ענייה
XDDD אבל זה כמו הסיפורים האלה שנגמרים באושר ועושר שלכולם יש חבורת וכולם מאושרים והיא איתו והיא איתו והם התחתנו ולה יש עבודה בהוליווד והיא כתבת מצליחה והתחת שלי אדום, לא
|חיבוקשיין| D:

butbut

New member
הסוף של הפיק הזה..הוא אחד הסופים החזקיםXDD

LOL ממש מתאים לי לעשות סוף כזה LMAO

butbut

New member
LMAO*=Laughing My A*s Off

חחח אבל אני לא לוקחת את זה לפי הפירוש.. אני סתם תוקעת את זה כבר מהרגל כמו LOL..XDD

butbut

New member
OMG את רצינית?...וואו../images/Emo9.gif

איזה כייף להשפיע על אנשים באמת
חח.. אני מקווה שתאהבי את זה-כתיבה זאת אהבת חיי אחרי ציור כמובןXDD ציור במקום ראשון=]

Maddie

New member
אני אוהבת מאווווד לכתוב../images/Emo54.gif

אני כבר הרבה זמן כותבת. אבל אני כל הזמן מתחילה ולא מסיימת. ציור זה לא הצד החזק שלי

butbut

New member
אוה..אם את צריכה עזרה תגידי ליXD

א שסתם אין לך רעיונות.. אני אוהבת לעודד כתיבה[וקריאה].

גילולית

New member
../images/Emo205.gifLOL בגללך גם אני התחתלי לכתוב פיק!

אני בפרק 10(טוב שלא לקח לי חודשיים ורק 10 פרקים וכל אחד מהם בערך עמוד-עמוד וחצי של וורד:S) טוב אבל ייקח שנים עד שאני אפרסם אותו

butbut

New member
אם תצטרכי עצות לכתיבה וזה..אז תגידי לי למרות

שאני די כותבת את זה כמו ספר כזה..כאילו פרטים תיאורים..כדי שיהיה לכן יותר קל להרגיש באמת את מה שאתן קוראות. אבל אתן אוהבות את זה..LOL

kelly7i

New member
היא אמרה שהיום! היא אמרה "מוצ"ש"

שיהיה את הפרק האחרון>< אתמול היה את החלק ב' שהיה אמור להיות שלישי שעבר, היום היא אמרה שיהיה את האחרון=\

למעלה