../images/Emo126.gifחלק 14-אחרון!!!!גאש זה רק נראה ארוך../images/Emo126.gif
A Walk To Remember - Only Hope : http://www.youtube.com/watch?v=j8f8RHWMPyY&feature=related
What hurts the most - Rascal Flatts: http://www.youtube.com/watch?v=4pq1NF7ggpk ************************************************************************************************************************** "אחרי שרדפתי אחרייך בכול הפארק הגדול!" קרא דני. טל צחקה ואמרה "מה לעשות, אני קשה להשגה". "עכשיו את שלי, כמו תמיד" אמר דני. "רק שלך" לחשה טל. דני חייך אליה ואמר "רוצה שנעשה תחרות מי מגיע ראשון אל התחתית?". "בסדר" אמרה טל בהתגרות. "עכשיו!" אמר דני. טל צללה אל תוך המים וראתה את דני עוקף אותה. היא צללה עוד יותר עמוק אך לא הספיקה להגיע עד לקרקעית וכבר נגמר לה האוויר. היא עלתה על פני המים וראתה את דני עולה באותו הזמן שלה. "לא הצלחתי" היא פלטה בשקט. "לא נורא" אמר דני. טל צחקה ואמרה "אני אוהבת לצלול". "אז בואי" אמר דני ואחז בידה. טל נסחבה אחריו אל תוך המים, ובאמצע שניהם עצרו. היא הביטה אליו בתוך המים וחיבקה אותו. דני התקרב אליה וליטף את לחיה. טל התקרבה אל שפתיו ונשקה להם, כאשר שפתיהם לא מצליחים לגשש בתוך המים. טל התנתקה ממנו וחייכה. היא העלתה מעל פני המים ומשכה את דני גם כן. דני הביט עליה ואמר בשקט "עוד חמש דקות בערך, את תהיי בת 22". "אוה, נכון!" זעקה טל "איך אתה יודע מה השעה?" שאלה טל בשקט. "אני רואה" אמר דני והצביע אל עבר השעון הקטן שהיה נמצא מעל השרפרף שהוצב בפינת החדר. "אני כבר גדולה" לחשה לו טל. "זה יסגור בערך...חמש שנים מחיינו ביחד" אמר דני בשקט. "אולי אפילו יותר...היית מאמין?" שאלה טל בשקט. "בלתי יאומן" פלט דני. "אני כול כך אוהבת אותך" אמרה טל בשקט. דני חייך ואמר "עוד ארבע דקות". טל חייכה אליו ואמרה "אני יוצאת קצת, אחרת העור שלנו יהיה רעוע". דני צחק ואמר" יש לי משהו בשבילך". "בסדר" אמרה טל בשקט. היא נעזרה בו בכדי לעלות על גדת הבריכה וישבה שם. דני נעזר בה בכדי לצאת מן המים לגמרי. "תעצמי את עינייך" הוא פלט בשקט. "עוצמת" אמרה טל בהתרגשות. היא חייכה ועצמה את עיניה. דני הלך אל עבר המכנס שלו והוציא מן הכיס שלו קופסא קטנה ואדומה. הוא חזר והתיישב על יד טל ואמר לה בשקט "תפתחי את עינייך". טל פתחה את עיניה והביטה בעיניו. "טל," הוא אמר בשקט "חשבתי על זה הרבה...חשבתי על זה אפילו יותר מידי. אני חושב שאני אוהב אותך יותר מכול, אני חושב שאת החצי השני שלי, לעד. אני רק רוצה לומר לך, שאני אוהב אותך יותר מהכול. את הדבר שהכי יקר לי בחיים, הדבר שגורם לי לרסן את עצמי, ותוך כדי לא לשלוט ברגשות שלי. אני לא מסוגל לחיות בלעדייך, וזאת אמת. אם אנחנו לא מדברים במשך זמן ארוך אני פשוט משתגע, אם אני לא רואה אותך במשך זמן ארוך, אני מוכן אפילו לבוא אל תוך הבית שלך ב-4 לפנות בוקר ולהעיף בך מבט, גם כשאת ישנה". "דני" לחשה טל בשקט. ליבה פרפר במהירות מטורפת, האם זהו הרגע שהיא חיכתה לו כול חיה? היא סגרה את פיה והביטה אל עבר תלתליו שנעו הנה והנה, ואל עיניו שהביטו בה בריכוז. "יש לי רק שאלה אחת, לאחר 5 שנים של התאפקות ואהבה, רק שאלה אחת..." אמר דני בשקט. טל שמה את ידה על פיה והביטה על הקופסא הקטנה שהוא שם בידה. היא פתחה אותה באיטיות וראתה בתוכה קופסא עוד יותר קטנה. "דני" היא לחשה בשקט. "תפתחי אותה" לחש לה דני. טל הביטה אליו, ואז אל הקופסא ומיד פתחה גם את הקופסא הקטנה והמרשרשת. בתוך הקופסה היה פתק קטן, ועוד קופסא. טל פתחה את הפתק וראתה את מה שהיה כתוב בתוך הפתק: "טל אביב, האם תרצי להיות אשתי?". טל פתחה את עיניה אל מול פניו של דני בהלם ובלעה את רוקה. דני הביט עליה בשקט וחיכה לתשובתה. "אני.." אמרה טל בשקט. היא הביטה אל עבר הפתק, ואז אל דני שוב ופלטה "אלוהים". "טל" אמר דני בשקט "מה את אומרת?". טל הרימה את עיניה אליו, הביטה אל תוך הגוון הכחול שבתוכם, אל תוך העומק וניתקה את עצמה מכול מחשבה. היא הייתה בטוחה שהיא רוצה אותו, אבל האהבה האסורה שלהם מנעה ממנה לחשוב היגיון. היא החליטה לקחת אוויר לנשימה, ולדבר אל עצמה בהיגיון. עכשיו הגדיעה הרגע לומר לדני את האמת, אף שלפעמים האמת כואבת, הרבה יותר מסכין הנזרקת מבניין גבוהה היישר אל גבו של מישהו, ונכנסה בתוך מעמקי גופו. היא פוצעת כול דבר שנמצא בדרכה, ומשחיטה את זרימתו. לאחר מכן היא יוצאת מן הצד השני, והבן-אדם שבו נתקע הסכין מוטל ארצה בפראות כאשר עיניו פקוחות לרווחה, ושפתיו מפוסקות. ****************************************************************************** אני לא יודעת מה איתכן...אבל הבטן שלי מפרפרת
בכול אופן... גאש!!! איזה חלק ארוךךךךךך...אפילו אני בהלם
אבל טוב, אתן כבר קראתן חלקים של 17 חלקים....אז 14 קטן עליכן.
אני רוצה לשמוע הכול
איך הרגשתן
מה אתן חושבות על ההתנהגות של הדמויות[התנהגות מטופשת-מושלמת-אתן הייתן עושות ככה בדיוק]
מה שעולה על רוחכן..
ביום....אמ...מוצ"ש יעלה הפרק האחרון-אני מקווה שהוא לא ייצא ארוך מידי, כדי שהוא לא יתחלק לחלקים
בוט.