../images/Emo205.gifהוט../images/Emo26.gif
אאאאההההההעהעהעההעהעהעעעעעעעעעעעעעעעעעעעההההההההההההההההההעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעההההההההההההההההההעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעההההההההההההההההההההההההעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעההההההההההההההההההההעעעעעעעעעעעעעעעהעהעהעהעההעהעהעהעהעע
אהעהעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעההההההההההההההההההההההההההההההעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעההההההההההההההההההההההההההההההההההעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעההההההההההההההההההההההההההעעעעעעעעעעעעעעעעהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעההעהעהעהעהעהעה וואו.פשוט-וואו. זה כל מה שיש לי להגיד.ו-ו-א-ו. בהתחלה חשבתי שהבריכה זה כאילו המזרקה בפארק אבל אז הבנתי שלא XDD ויואו, בחלק 12 כשקראתי, היה בטלויזיה "עוף גוזל" וזה ממש התאים XDD כ היא כאיול כבר גדולה ועזבה את הקןXD אני אמרתי את זה ואני אגיד את זה שוב- אאאאאאאאאאאאאהעהעהעהעה סתם. זה לא מה שהתכוונתי(גם זה אבל בעיקר) את פשוט כותבת מדהים.את
דני
טל
טום
סתאאם טום
ג'קלין
אני מדמיינת אותה צורחת על דאגי ומריצה אותוXD אני שמחה שהוא סופסוף מצא מישהי נורמאלית ולא זונה, ושרלון+וויל(שרווילLOL)
גאד! אני פשוט מעריצה אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היו לי עוד מלא דברים אבל שכחתי כשאני אזכר אני אוסיף *הולכתלקחתקינדרבואנוXD* *חוזרת* אז בקיצור
ו-אהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעעהעע