פרק 50-חלק ב'

butbut

New member
חחח-מן הב\סיבה הזאת בדיוק היא לא יכולה...

תיראי אתצ מה שכתבתי למיקי למעלה כתוב בכותרת "נדבר איתך בגובה העניים". XD

גרררר

גרר גררר גרררר גררררר גרררררר גררררררר גררררררררר אם דנה תקרא את זה היא הייתה הורגת אותך בוט', דני נשוןי כבר לדנה ><! גררר הם יתחתנו! פרק מדהים! הפעם לא בכיתי[~מנגבת דמעות~]

butbut

New member
חחח...הוא נשוי לכול מי שכתבה כאן אי-פעם פיק..

הקטע הוא שכאן הוא רוצה להיות נשוי לדמות משלו...בלי שום קשר לבנות בפורוםXDD
ותודה

miss dance10

New member
את פאקינג ילדה רעה את יודעת זה?

אני פשוט לא מאמינה שאת עושה לי את זה!!!!!!!!!! אין, אם אני רואה אותך ברחוב, את כל כך מתהההההההההההה..

butbut

New member
חחחחחXDD אימ א ביץ':]

LOL
רק אם את הוגת אותי שזה יהיה בסקילה באבניםXDD ומהיר.

גילולית

New member
../images/Emo205.gifהוט../images/Emo26.gif

אאאאההההההעהעהעההעהעהעעעעעעעעעעעעעעעעעעעההההההההההההההההההעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעההההההההההההההההההעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעההההההההההההההההההההההההעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעההההההההההההההההההההעעעעעעעעעעעעעעעהעהעהעהעההעהעהעהעהעע
אהעהעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעההההההההההההההההההההההההההההההעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעההההההההההההההההההההההההההההההההההעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעההההההההההההההההההההההההההעעעעעעעעעעעעעעעעהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעההעהעהעהעהעהעה וואו.פשוט-וואו. זה כל מה שיש לי להגיד.ו-ו-א-ו. בהתחלה חשבתי שהבריכה זה כאילו המזרקה בפארק אבל אז הבנתי שלא XDD ויואו, בחלק 12 כשקראתי, היה בטלויזיה "עוף גוזל" וזה ממש התאים XDD כ היא כאיול כבר גדולה ועזבה את הקןXD אני אמרתי את זה ואני אגיד את זה שוב- אאאאאאאאאאאאאהעהעהעהעה סתם. זה לא מה שהתכוונתי(גם זה אבל בעיקר) את פשוט כותבת מדהים.את
דני
טל
טום
סתאאם טום
ג'קלין
אני מדמיינת אותה צורחת על דאגי ומריצה אותוXD אני שמחה שהוא סופסוף מצא מישהי נורמאלית ולא זונה, ושרלון+וויל(שרווילLOL)
גאד! אני פשוט מעריצה אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היו לי עוד מלא דברים אבל שכחתי כשאני אזכר אני אוסיף *הולכתלקחתקינדרבואנוXD* *חוזרת* אז בקיצור
ו-אהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעעהעע

white in Angel

New member
אם הם לא יהיו ביחד אני אשתגע סופית

אני לא אוכל לישון אם הם לא יהיו ביחד................. בוט את כבר עבר את הגבול בסיפור הזה....... היא לא דתיה נכון?? זה שסבא שלה היה כזה זה לא אומר כלום.... [אני מקווה בשבילך] אני משתגעת..........

NoNo xD

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

פשוט להתאהב .. 3> אני לא יכולה לחכות לפרק הבא ! עם היא תגיד לו לא ?!?! XO יישבר לו הלב \: אבל עם תעלי את הפרק הבא הפיק ייגמר ): את כותבת מוווווווווווווושלם ! אף פעם אל תפסיקי [:

meningher

New member
אני מאוכזבת

מאי העלאת הפיק במוצש! חיכיתי לו כל כך. :( אני מתה לראות איך הכותרת מתקשרת לסיפורררררר ולא אל תגלי לי. :) בכולופן, נדבר בוט :) פיק מדהים.

ענבז

New member
איזה כיף שפרסמת!אני אפילו מחכה שהמוזיקה

תטען כדי שאני אקשיב פעם אחת ולתמיד עם המוזיקה שאת שמה חח אפעם אין לי כוח לחכות XD

white in Angel

New member
בוט אני רוצה לרצוח אותך למה לא פירסמת אתמול?

אני משתגעת חכיתי וחיכיתי ולא פרסם/העלת.......

white in Angel

New member
בקיצור ולעניין..

הבנת את המסר?????? אם היא תגיד לו "לא" אני אישית יעזור לאחותי...
אני מקווה מאוד מאוד מאוד מאוד שהיא תגיד לו כן....... אם לא אני אומרת לך אני אשתגע......... וזה לא טוב... לא לי ולא לבני ביתי שלצערם סובלים מהפיק

למעלה