פרק 50-חלק ב'

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifלא ולא

אני גאה שאני יהודייה אבל אם אני אוהבת מישהו שהוא גוי... זה לא אומר שאני מתבוללת, מתבוללים איכשהו לפי מה שאני יודעת זה יענו שלא מקיימים את החגים וזה בגלל שנוטים יותר לדת השניה . ו"שוכחים" ממנה, נוטשים אותה.. אבל! לא משנים אותה. בשבילי זה לא משנה, אני יודעת שאני יהודייה ואני אשאר יהודייה גם אם אני אתחתן עם גוי.... והילדים שלי יהיו יהודיים ואני אלמד אותם הכל אבל הכל על היהדות והחגים ולא אנטוש את הדת כמו שהמתבוללים עשו. אני גאה בזה שיש לי מדינה, אבל אם פתאום אני אתאהב במישהו וזה, ממש לא תפריע לי הדת שלו. כמו שלו אולי לא יפריע שאני יהודייה והילדים שלו יהיה יהודים. טוב תשמעי זה דעות שונות אין מה לעשות חחח חפרתי

butbut

New member
ממש לא|!XDD תאמיני לי שעברתי מספיק שיעורים

בנושא הזה..חח.. מתבוללת זאת אישה שמתחתנת עם גוי ומביאה איתו ילדים. ברגע שדם לא-יהודי זורם בעורקים של הילדים שלך...הם תכנית חצויים כאלה. הם עדיין יהודיים בגללך. אבל הם בכול זאץ חצי גויים. יש איסור כזה שאז הם נהיים ממזרים, ומשהו כזה. בקיצור... זה אסור! זאת כפירה אמיתית-מה הבעיה למצוא בעל יהודי? לא חסר לנו,

Little McMickey

New member
איו בעיה פשוט אם במקרה.....

לי זה לא אכפת... לממזר יש הגדרה שונה לגמרי

butbut

New member
אממ...את ממש צודקת-אבל יש עניין שם

בכול אופן. הילד יהודי-אבל קצת "פגום". נאממ..אני חושבת שדברים כאלו קורים...ואולי אפילו אני לא הייתי יכולה לשלוט בזה. אחרי הכול-כולנו בני אדם-לא?

kelly7i

New member
נכון, אנחנו בסך הכל בני אדם,

ושני בני אדם מוצאים אחד את החצי השני של האחר, אין סיבה שהם לא ימשיכו לאהוב לנצח ולהתחתן. כולנו בני אדם. ממש משנה מאיפה באת?

butbut

New member
../images/Emo45.gifבדיוק! זה הפוינט[ר]...לדני וטל לא מעניין

באמת איך ההורים יגיבו, אבל זה יהיה צת אכזבה אם אחד מהם לא ירצה לבוא אל החתונה.. אחרי שתיקראי את הפרק של מחר, את התגובות של ההורים שלהם.. את פשוט תגידי "אל תתחתנו וזהו!! בשביל מה צרות?". ><"

Maddie

New member
מה זה דם לא יהודי!?../images/Emo80.gif

מה נהיה פה הארי פוטר? חצויי דם, בוגדי דם, את האמת המשפחה שלי לא מאמינה בכל השיט הזה, אנחנו יהודים, אנחנו מכבדים את היהדות, אבל אם אני אוהב מישהו, גם אם הוא גוי וגם אם הוא לא, אני אתחתן איתו! הדת לא מזיזה לי!

Maddie

New member
וד"א בקשר לממזרים../images/Emo80.gif

ממזר זה ילד שנולד מחוץ לנישואים. לא ילד שנולד לאימא יהודייה ולאב גוי

butbut

New member
אויש אל תתפסי אותי בקטע הזה-יש ממזר

גם בהקשר הזה. בקיצורר.. אם אין לך אבא יהודי גם אז את לא יהודייה שלמה-תסכימי איתי<?

kelly7i

New member
להגיד לך מה זה כל זה?../images/Emo26.gifהגדרות!../images/Emo36.gif

שההגדרות ילכו לעזאזל.

butbut

New member
../images/Emo45.gifXD אני מסכימה איתך-אבל זה מה שמעמיד את

העולם..הגדרות.

kelly7i

New member
מה זה מה הבעיה למצוא בעל יהודי?

היא התאהבה במישו שהוא לא יהודי, הוא הכל בשבילה, היא אוהבת אותו. אין שום סיבה בעולם שבגללה היא תצטרך להפרד ממנו וללכת לחפש אחד יהודי.

butbut

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifטל מתוסבכת נפשיתXDDDDDD

kelly7i

New member
שוב../images/Emo26.gif

מה השיט של "דם לא יהודי זורם בעורקים"? מה אנחנו נאצים? את לא חושבת שזה כמו הנאצים בשואה שאסרו על יהודים להתחתן עם גרמנים כדי "שלא ילכלכו את הדם שלהם?" היהודים לא אהבו את הנאצים, אז עכשיו גם הם מאמינים בזה? ואפילו יודעת מה, עזבי את הקטע הזה, מה זה "חצי גויים"? מי באמת מחליט מה גורלו יהיה ולאן האמונה שלו תשתייך? הדם שלו? ממש לא! או נולד חצי גוי, הוא מחליט שהוא מתחבר לקטע היהודי- הוא יהיה יהודי באמונתו, זה לא שהוא ירצה לעבוד במקום מסוים ואנשים יעשו לו DNA ויתחילו לבדוק מי הם ההורים שלו ואם הם היו ככה וככה.

butbut

New member
מה-פת-אוםXDD...כנסי להסבר שלי למטה../images/Emo9.gifLOL

אני אל שוללת את הדעה שלך-אבל את פשוט לא מבינ את המהות של להיות יהודי.

rox love BSM

New member
אני חושבת שלהגיד שהיא

ל מבינה את המהות של להיות יהודי זה די פוגע היא פשוט רואה את זה באופן שונה. ודרך אגב זה ממש לא נכון כי סבא שלי מצד אבא שלי הוא לא יהודי ועדיין אבא שלי חונך להיות יהודי וציוני אז זה לא ממש משנה

butbut

New member
קלי יודעתצ שלא התכוונתי לגמרי לכול המובן...זה

כמו שהמורה שלי להיסטוריה לפני 3 שנים אמרה לי שאני אל מבינה מה זה להיות יהודייה. והיא צדקה. בכלל הייתי בעד נישואין עם גוי...עד שהבנתי...את המהות.

למעלה