עדכונים של מקפליי

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo175.gifעדכונים של מקפליי../images/Emo175.gif../images/Emo36.gif

אז לקחתי נשימה עמוקה,אחרי הקליפ החדש של מקפליי,ועד עכשיו היא עדיין לא השתחררה לי:] זה קליפ מדהים. והוא רומז לנו רק דבר אחד-הבניםהתבגרו. ולעניינינו:
הארי[בכבודו ובעצמו],שלח בולטין: Our video to The Heart Never Lies is on all the UK video channels now! Its also 5 days until opening night of our tour in Wolverhampton where we will also be shooting the greatest hits tour concert dvd - so be pepared to be on camera! See you all there! Harry." הוא מספר שtour -הופעות הולך להיפתח עוד 5 ימים ב-Wolverhampton זה שם של עיר:]
וגם טום שלח בולטין: Our 26 date greatest hits tour starts Thursday - with the dvd filming as well. The dvd people request no banners on the ground floor as it will block the cameras please! Have you all seen our new video yet - its on all the video channels from yesterday! Tom." וגם הוא מדבר על הtour -הופעות ועל הDVD החדש שיצא להם[שמיקי כבר עדכנה עליו],ועל הקליפ,ללמי שלא יודע שיצא להם קליפ:]
זוכרות את המיקי הזה שיש למקפליי תמונה איתו בעידכונים של מיכל? אז יש שמועות שהוא נתן את ההסכמה שלו שדאגי הולך לגזור את השיער שלו בימים או בשבועות הקרובים{סדגש|מתרגשים? כן,גם אני. נראה מה יצא לבסוף מהגידול הפרוע הזה:]
וסתם משהו מצחיק שמצאתי שלא קשור ממש לעדכונים,משפטים מצחיקים שמקפליי אמרו: http://www.mcflymaniacs.net/quotes.html וזהו:] שיהיה לכולם בוקר טוב!!!:] LOVE YA!

Yu vi

New member
תודההה../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

סופסוף דאגי קיבל שכל
למרות שאני דווקא אוהבת אותו בכל מצב אבל עם קצר הרבה יותר מתאים לו

Lex 1

New member
למה אין הל אתםפ ערות כ"כ מוקדם?? ../images/Emo12.gif

אני ממש שמחה שדאג לקח את עצמו בידיים ויעשה משהו נורמלי עם השיער.. תודה על העדכונים בוט
היה THNL איך שקמתי, עשה לי את היום..
אמממ כן וזהו, יום טוב.

וואיי איזה מוזר..

אני די עצובה שהוא מסתפר... כבר חיכיתי לראות אותו עם ראסטות...
אפילו לא הייתי מודעת שאני כל כך אוהבת אותו עם שיער ארוך... חחח

yael0000

New member
OMG

אם דאגי עושה דגאלח אני מתה ואם הוא הסתפר זה יההיה נחמד. אבל אתם לא מבינות#@#%^ אממ טוב אז בהתחלה כשרק הכרתי את מקפליי חלמתי שאני ראיתי את דאגי(באוטובוס בפולין, אין לי משוג איך הדעתי לזה) עם גאלח$#@ ואממ לפני איזה שבועיים חלמתי שאח שלי וחברה שלו חזרו ובבוקר הם היו יחד! זהו זה סתם מפחיד יום נחמד

Little Sapir

New member
הווו אבל רק שלא יעשה גלאח!

אבל לפני שהוא מסתפר אני רוצה לראות אותו עם השיער המג'וייף בלי הכובע!!! הוא כל הזמן עם הכובע! והציטוטים מצחיקים. יש לי אוסף ציטוטים רק של דאגי XD תודה בת-אל-בת'-בוט (ככה את חותמת!
)

McFly rullz

New member
בטח שאני מתרגשת#$%^*^&$%#

הוא יסדר את השיער היפייפה שלוווו
תודה מאמי!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה../images/Emo24.gif

אמן שדאגלס יקצר ת'שיער שלו ושיעשה כמו שהוא עשה פעם שהיה כמו לטום דהלונג ;[ זה היה כלכך יפה

למעלה