../images/Emo26.gif../images/Emo175.gifעדכונים של מקפליי../images/Emo175.gif../images/Emo36.gif
אז לקחתי נשימה עמוקה,אחרי הקליפ החדש של מקפליי,ועד עכשיו היא עדיין לא השתחררה לי:] זה קליפ מדהים. והוא רומז לנו רק דבר אחד-הבניםהתבגרו. ולעניינינו:
הארי[בכבודו ובעצמו],שלח בולטין: Our video to The Heart Never Lies is on all the UK video channels now! Its also 5 days until opening night of our tour in Wolverhampton where we will also be shooting the greatest hits tour concert dvd - so be pepared to be on camera! See you all there! Harry." הוא מספר שtour -הופעות הולך להיפתח עוד 5 ימים ב-Wolverhampton זה שם של עיר:]
וגם טום שלח בולטין: Our 26 date greatest hits tour starts Thursday - with the dvd filming as well. The dvd people request no banners on the ground floor as it will block the cameras please! Have you all seen our new video yet - its on all the video channels from yesterday! Tom." וגם הוא מדבר על הtour -הופעות ועל הDVD החדש שיצא להם[שמיקי כבר עדכנה עליו],ועל הקליפ,ללמי שלא יודע שיצא להם קליפ:]
זוכרות את המיקי הזה שיש למקפליי תמונה איתו בעידכונים של מיכל? אז יש שמועות שהוא נתן את ההסכמה שלו שדאגי הולך לגזור את השיער שלו בימים או בשבועות הקרובים{סדגש|מתרגשים? כן,גם אני. נראה מה יצא לבסוף מהגידול הפרוע הזה:]
וסתם משהו מצחיק שמצאתי שלא קשור ממש לעדכונים,משפטים מצחיקים שמקפליי אמרו: http://www.mcflymaniacs.net/quotes.html וזהו:] שיהיה לכולם בוקר טוב!!!:] LOVE YA!
אז לקחתי נשימה עמוקה,אחרי הקליפ החדש של מקפליי,ועד עכשיו היא עדיין לא השתחררה לי:] זה קליפ מדהים. והוא רומז לנו רק דבר אחד-הבניםהתבגרו. ולעניינינו: