במייספיס יש המון חתיכים במיוחד מאמריקה
B butbut New member 23/9/07 #41 לא מסכימה... יש שם הרבה חתיכים במיוחד הבנים מאוסטרליה-ובסביבות לונדון...בעיקר בעיקר בצפון לונדון:] למרות שאני גם בעד סקוטלנד[סקוטלנד-בולטון-מאיפה שדני בא].
לא מסכימה... יש שם הרבה חתיכים במיוחד הבנים מאוסטרליה-ובסביבות לונדון...בעיקר בעיקר בצפון לונדון:] למרות שאני גם בעד סקוטלנד[סקוטלנד-בולטון-מאיפה שדני בא].
D DoLi it is Me New member 24/9/07 #51 אאללהה מנצ''סטרר!!!!! עם כל הכבוד רק למנצ'סטר האלופים מגיע!!!!!
M m i c k e y 15 New member 24/9/07 #52 אני חולה על מנצ'סטר! אני הכי אוהבת ארסנל,מנצ'סטר,ליברפול תמיד הייתי משחקת בהם בפיפה שלי חחח 98 הייתי חולה על זה חהחה ונבחרת אנגליה חחחחחח
אני חולה על מנצ'סטר! אני הכי אוהבת ארסנל,מנצ'סטר,ליברפול תמיד הייתי משחקת בהם בפיפה שלי חחח 98 הייתי חולה על זה חהחה ונבחרת אנגליה חחחחחח
M m o r 1 0 2 New member 24/9/07 #58 ייאיי גמאני שרופה על מנסצט'ר../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif ואן דר סאר ורוני חברה שלי הייתה אתמול במשחק
ייאיי גמאני שרופה על מנסצט'ר../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif ואן דר סאר ורוני חברה שלי הייתה אתמול במשחק
T The Psycho Girl New member 24/9/07 #59 רוני שחקן מעולה גם אואן מאנגליה אני אוהבת חוץ מיזה אני לא אוהבת אנגלי ספרדי וארגנטינאי שולט
M m i c k e y 15 New member 24/9/07 #61 אואן../images/Emo99.gif דיוויד../images/Emo99.gif[כשהוא היה נו..]ו..ו רונלדוו גיגסס ג'רארד מליברפול שמייכל השוערר ממנצ'סטר..
אואן../images/Emo99.gif דיוויד../images/Emo99.gif[כשהוא היה נו..]ו..ו רונלדוו גיגסס ג'רארד מליברפול שמייכל השוערר ממנצ'סטר..
D Dirty wings2 New member 24/9/07 #67 או שהתבלבלתי../images/Emo6.gif זה שחקן בריזאלי XD אני פשוט לא מוצאת את התמונה של השחקן האנגלי.
M m o r 1 0 2 New member 24/9/07 #73 מקשור?...התכוונו לכריסטיאן רונלדו../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif
D Dirty wings2 New member 24/9/07 #64 מנצ'סטר כפרעליהם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif עזבו שיש חתיכים,הם פשוט אחלה של קבוצה XD אל תשכחו שדיוויד בהקאם התחיל את דרכו שם
מנצ'סטר כפרעליהם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif עזבו שיש חתיכים,הם פשוט אחלה של קבוצה XD אל תשכחו שדיוויד בהקאם התחיל את דרכו שם
M m o r 1 0 2 New member 25/9/07 #78 וואלה,לא ידעתי../images/Emo2.gif../images/Emo168.gif כל כך מגניב,תודה על הידיעה החדשה בשביליXD הם קבוצה של חתיכים ומוכשרים
וואלה,לא ידעתי../images/Emo2.gif../images/Emo168.gif כל כך מגניב,תודה על הידיעה החדשה בשביליXD הם קבוצה של חתיכים ומוכשרים
D Dirty wings2 New member 25/9/07 #80 עכשיו את יודעת../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif נכון שלדיוויד הכי יפה ארוך?