עדכונים של מקפליי

m o r 1 0 2

New member
כהה../images/Emo99.gif מושלם אחד../images/Emo26.gif../images/Emo168.gif

קבלי תמונה מושלמת שלו
אני מתה עליו

butbut

New member
חחחXD ת'אמת הלוואי שהוא יחזור לזה>>

הכי חתיך לו XDD

m i c k e y 15

New member
תמיד יש לו פוני בצד..גם במה שאני שמתי

רק בצבעים אחרים עם פסים או משו

yael0000

New member
חתיך לו? חחח../images/Emo211.gif

מתאים לוץ.... עזבהו אני מאושרת זהוווו חוץ ממילים לא לומדים יותלר לפסיכומטרי@#!!@$#$@#$ אני הבנאדם הכי מאושר ובשלישי אני אהיה הרבה יורת מאושרץ, כי אני אדע שסוף סוף סייימתי עם הדבר הזה!@#%@#T$^# עד לפעם הבאה

Little Sapir

New member
בנות יש לי וידוי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא מאמינה שאני הולכת להגיד את זה אבל דווקא הכי אהבתי אותו ככה
בהתחלה שראיתי את זה נחרדתי וחשבתי שהוא סתם נראה כמו אחד שחזר מהודו אבל עכשיו שאני מסתכלת על התמונה הזאת אני לא מסוגלת לנשום! הוא פשוט גברי שם ושעקסי עם כל הזיפים וזה המראה הכי יפה שלו!!! כאילו זה המראה שבאמת הכי עושה לי את זה! רק מלכתוב את זה אני מרגישה פרפרים בבטן! בכל מראה הוא יראה טוב אבל בזה לדעתי הכי!

Dirty wings2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

אבל הוא לא צריך להסתפר בשביל זה,הוא רק לוקח סרט ושם בראש XD אבל אין ספק שככה הוא ממש סקסי וחתיך(הוא תמיד חתיך)

O0NoNi0O

New member
חח סוף סוף קצת שכל צמח פה!

הוא הכי כוסון על כאן! [התחביר שלי הגיוני, אנייודעתXD] זאת התמונה הראשונה שלי שראיתי של מקפליי והלב שלי הרגיש בלונה פארקXD היא הדסקטופשלי

sweet shir

New member
חחחחחחחח הלוואי שהוא יסתפר!!!! XDD

חחח אתמול בכיתי לחברה שלי שהשיער שלו מזעזע ושהוא דוחה וזה גועל נפשXD והיא: "את חייבת לסלוח לו יום כיפור!!" אני: "אבל אני לא כועסת עליו.. אני מרחמת עליו! מסכן! הוא היה כזה יפה ועכשיו הוא כזה מכוער! זה סיפור טרגדי!!" אז כן, אני מאוד מקווה שהוא יסתפר. XD

חחחחחחח XDD לא ניסלח ולא נישכח

חייבים לזכור לו את זה כדאי שהזוועה הזאת לא תחזור שוב!!!!!!!!!

למעלה