גוזר ת'שיער?...מגניב טנק בוט
M m o r 1 0 2 New member 24/9/07 #56 גוזר ת'שיער?...מגניב../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif טנק בוט
D Dirty wings2 New member 24/9/07 #66 הכי הכי הכי יפה לו ככה למרות ששמתי תמונה עם התספורת הזאת, אבל לדעתי זו תמונה אלוהית שלו
D Dirty wings2 New member 24/9/07 #70 עוד אחת כי אני חייבת../images/Emo6.gif שלא נפתח פה שירשור בטעות(רמזרמז)
E einav0sh New member 24/9/07 #69 ../images/Emo207.gif הרגע היה... ב-92 MTV HITS למי שיש הוט היה 2 קליפים של מקפליי - please please - i wanna hold you כל פעם שאני רואה אותם בטלויזיה אני מתרגשת מחדש משתתפת בצערכן כל מי שיש לה יאס ולא יכולה לראות
../images/Emo207.gif הרגע היה... ב-92 MTV HITS למי שיש הוט היה 2 קליפים של מקפליי - please please - i wanna hold you כל פעם שאני רואה אותם בטלויזיה אני מתרגשת מחדש משתתפת בצערכן כל מי שיש לה יאס ולא יכולה לראות
R rox love BSM New member 24/9/07 #72 אעאע אני ראיתי אני ראיתי!!!!!! אפעם לא ראיתי IWHY בטלוויזיה,זה היה כל מגניב!!!
Y Yu vi New member 24/9/07 #74 נכווווווון אעעאעאעא!!!@#$%^&../images/Emo85.gif בדיוק רציתי לרשום על זה !!!!!!!!!!!! זה היה מרגש בהתחלה היה פליז פליז ואז הייתי בטוחה שישימו דה הארט נבר לייס ופתאום אני קולטת איי וונה אולד יווווו אחד השירים האהובים עליי אאאאאאעאע ואף פעם לא ראיתי אותו בטלוויזיהההההה D: החיוך פיתה לא יורד לי עד עכשיו D::::
נכווווווון אעעאעאעא!!!@#$%^&../images/Emo85.gif בדיוק רציתי לרשום על זה !!!!!!!!!!!! זה היה מרגש בהתחלה היה פליז פליז ואז הייתי בטוחה שישימו דה הארט נבר לייס ופתאום אני קולטת איי וונה אולד יווווו אחד השירים האהובים עליי אאאאאאעאע ואף פעם לא ראיתי אותו בטלוויזיהההההה D: החיוך פיתה לא יורד לי עד עכשיו D::::
E einav0sh New member 24/9/07 #75 כן גם אני הייתי בטוחה שיהיה אחרי פליז פליז .. THNL אבל היה IWHY איזהה חמוד זה בטלויזיהה
B baril New member 25/9/07 #82 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהחיוך פיתה של צ'אק../images/Emo6.gif מSP XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהחיוך פיתה של צ'אק../images/Emo6.gif מSP XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
B baril New member 25/9/07 #81 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהייתי אצל בת דודתי ]; טוב נו לונורא.. תמיד תהיה עוד פעם [מקווה;;]
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהייתי אצל בת דודתי ]; טוב נו לונורא.. תמיד תהיה עוד פעם [מקווה;;]
S Simple Girl 182 New member 25/9/07 #83 אני ראיתי! אני ראיתי! ההורים שלי כבר תמחילים להתעצבן עליי, כשיש מקפליי בטלוויזיה כי אז אני מתחילה לקפוץ ולצרוח "יש מקפליי בטלוויזיה! יש מקפליי בטלוויזיה!"
אני ראיתי! אני ראיתי! ההורים שלי כבר תמחילים להתעצבן עליי, כשיש מקפליי בטלוויזיה כי אז אני מתחילה לקפוץ ולצרוח "יש מקפליי בטלוויזיה! יש מקפליי בטלוויזיה!"
S sweet shir New member 25/9/07 #88 חחחחחחחח אומגד רציתי לראות אבל אז ראיתי שיש אחד כושי מוזר (בהתחלה) אז העברתי ערוץ. XDD
K kelly7i New member 25/9/07 #92 זה לא שרק מי שיש לה יס לא יכולה לראות הנה אני, יש לי הוט- אבל אין לי חבילת מוזיקה, ככה שיש לי רק את הערוצים MTV ו-VH1
זה לא שרק מי שיש לה יס לא יכולה לראות הנה אני, יש לי הוט- אבל אין לי חבילת מוזיקה, ככה שיש לי רק את הערוצים MTV ו-VH1