../images/Emo26.gifתרגום לראיון עם דאגי../images/Emo36.gif
המקפליי האלו עובדים קשה בצורה איומה, נכון? אחרי שחרור 3 אלבומים בשנים רבות, צברו יותר טופ 10 להיטים מהספייס גירלז, הם כרגע עושים סיבוב הופעות ברחבי האומה של אוסף הלהיטים. קראנו לדאגי פוינטר, נגן הבאס/החבר שהכי אהוב, לדון על סיבוב ההופעות, על עתיד הלהקה ועל-יאקק! - על איך זה להצית באש את השיער ערווה שלך, הטריק הוא, מסתבר, "כל הזמן להמשיך לזוז"
איך סיבוב ההופעות הולך? אתם מתעייפים? "מעולה תודה, אנחנו שינינו את השירים קצת, אז זה אף פעם לא נהיה מעייף, זה יכול להיות קצת מעייף החזרות כל הזמן, אבל לנגן את השירים בחי מול המעריצים זה אף פעם לא משעמם"
לאחרונה אנחנו ראינו אתכם מתפשטים ב G-A-Y-.... "שוב!"
מה יש במקום הזה שגורם לך להוריד את הבגדים? "אני חושב שזה האווירה המלוכלכת, החולנית ההומוסקסואלית. זה גורם לך לחשוב "אנחנו חייבים להוריד את הבגדים שלנו" אז אנחנו מורידים."
אתה אי פעם נשארת בלבוש מלא בכל מהלך ההופעה שם? "פעם אחת אני נשארתי בלבוש מלא, אבל אני התלבשתי כאישה, אז אני עדיין עשיתי מאמץ, אתה יודע. אולי זה הזמן שמישהו אחר יתפשט שם?"
גירלז אלאוד, אולי? "מי יודע? אולי הם ירגישו את האווירה"
אתם עכשיו קידמתם את אלבום הלהיטים. מה גרם לכם להחליט לשחרר אותו בזמן הזה? "זה לא באמת הייתה החלטה שלנו, זה בחוזה ההקלטות שלנו שהם יכולים לשחרר אוסף הקלטות מתי שהם רוצים, אז אנחנו חשבנו שאם אנחנו הולכים לעשות את זה אנחנו אולי נקבל גם 100% מאחורי זה".
אם זה היה תלוי בך, אתה הייתה בחור לשחרר את זה עכשיו? "לא. אני לא כועס על זה, אבל אני הייתי משחרר עוד אלבום ואז עושה את אוסף הלהיטים. זה היה יכול להיות אוסף שירים יותר טוב. אחרי רק 3 אלבומים, זה לא מרגיש להוציא את מהר ואנשים רבים חושבים שאנחנו הולכים להתפרק עכשיו, זה קצת מתסכל."
זה קשה להיות נרגש לגביי אוסף הלהיטים? "זה לא מרגש כמו שמוציאים אלבום חדש, לא, בגלל שאין בזה הרבה. מתי שאנחנו מוציאים אלבום חדש, אנחנו מתרגשים לגביי הartwork* ודברים כאלה. עם אלבום הלהיטים אנחנו כמו "הו, תעשו מה שאתם רוצים". אין בו שום תהליך יצירתי."
הולך להיות סינגל שני מאוסף הלהיטים? "הולך להיות, אבל לא עכשיו."
איך העבודה על האלבום הרביעי מתקדמת? "אנחנו כבר התחלנו לחשוב על זה, התחלנו לכתוב ואנחנו הולכים לאוסטרליה כדי להקליט את זה בינואר. כל אחד כבר התחיל לכתוב, אבל עוד לא חיברנו את כל הרעיונות יחד."
איך יהיה הסגנון שלו? אני חושבת שזה יהיה טבעי. אנחנו מתבגרים, אז טבעי שתהיה התקדמות, אבל יחד עם זה אנחנו לא רוצים להתבגר יותר מדי מהר. אחרת, מה יקרה כשנגיע לאלבום השביעי?"
למה החלטתם להקליט את האלבום באוסטרליה? "זה לא עולה הרבה, בגלל שההקלטה בלונדון מאוד יקרה. בנוסף, לא יהיו שום הפרעות. זה הולך ליצור אווירה נחמדה – כולם מצפים כבר ללכת לשם."
אתם מקבלים הפסקה אחת מהשני בין האלבומים? "כן, זה חשוב שכל אחד יקבל את המרחב שלו, בגלל שאנחנו כל הזמן תקועים אחד בתוך התחת של השני"
האם אי פעם תיפרד מהלהקה בכדי לפתוח בקריירת סולו? "אני לא חושב שמישהו מאיתנו יעשה זאת. דני הוא היחיד שבאמת יש לו את הפוטנציאל לעשות את זה, אבל אנחנו ממלאים כל מיני דרישות אחד של השני. אנחנו יחידה."
אתה נהנה מסגנון החיים הפופ סטארי כמו שנהנת כשרק התחלת? "זה יותר טוב עכשיו. אני פגשתי את החברים האלו כשהייתי בן 15 ועכשיו אני בקרוב בן 20, אז אני פחות או יותר גדלתי איתם אתה יודע, הארי לימד אותי איך להתגלח ואיך לנהוג. הם כמו אחים בשבילי"
השתנת הרבה אחרי 3 וחצי שנים של כוכבות פופ? "השתנתי קצת – לא בצורה של הלהקה – אבל אני הייתי אדם לגמרי שונה אם לא הייתי עושה את זה. אני מאוד גאוותן ואני הולך כל הזמן ואומר "אתה יודע מי אני?" לא, אני רק צוחק! אני משער שאני לא הייתי מצית את שיער הערווה שלי על הבמה אם אני לא הייתי בלהקה."
נלחצת לפני שעשית את זה? "לאא, אני עשיתי את זה כבר לפני, אבל במלון. למזלי יש לי שיח גדול ועבה שקל להבעיר. כל זמן שאני ממשיך לזוז, זה לא ישרוף. והאש עולה למעלה, אתה יודע" ----------------------------------------------------------------------------------- *artwork= איורים או כל חומר שאינו טקסט אשר מופיע בפרסומים (מילון מורפיס) יש הרבה דברים לא מובנים שפשוט פירשתי כמו שזה. מוזמנות לתקן או להוסיף!