עידכוניישן

just orr

New member
תנקס D: (גם מצ'רלי XD)

כןכן הפעם היא באה אלי. ככה זה שיש עבודה על אנטיגונה -______________- הם כאלה חמודים ב- UC&P החדששש ^^ [אורטל מתבכיינת שלא מראים את הארי. תתגברי, ילדה!] ודני כזה מתוק שהוא פותח את החולצה אעע
ודאגי כזה חמוד בראיון XD

purple floyd

New member
אני שמתי את החלק הראשון D:

הו וול. אני מתה עליהם
הם רקדו לאין סינק XDDDD וטום עם האוכל "זאת קערת המרק שלי" XDD דאגי מצחיק אותי כל הפאקינג זמן! ואם המשחקים שלהם, אני מטח יקרע אותם
יש לכם הופעה וזה מה שאתם עושים? סססססס

loli kiss

New member
הם כאלה חמודים ב- UC&P ../images/Emo99.gif

איך דני פותח ת'חולצה שלו אעאעא
ודני ודאגי רוקדים ושרים ת'שיר של אן סינק Bye Bye. ס'חמודים. וכמובן המשפט של דאגי (כולו מזיע): "It's the London look" אעאעא תגידו הקהל שם בסוף הרים את טום או שהוא זרק ת'עצמו עליהם!? כי השומרים מושכים אותו מהם
תודה בוט D:

Yu vi

New member
חחחחחחחח אהבתי תUCAP!../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

חחחחחחחחח איך הם רוקדים את השיר של אן סינק XD ודני כזה חמוד כשהוא עושה חימום קול
חחחחחחחחחח ובסוף כשאגי אומר איטס דה לונדון לוק.. XDDDDDDDD
ועדיין לא הבנתי אם טום זרק ת'צמו לקהל או שמשכו אותו או שלאדעת

Little Sapir

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifBelfastתמונות+Greatest Bits:B-Sides

רשימת השירים שמקפליי מוציאים באוסף הנוסף: 1 Mr. Brightside 2 Lola 3 She Loves You 4 No Worries 5 Help 6 Crazy Little Thing Called Love 7 Santa Claus Is Coming To Town 8 The Guy Who Turned Her Down 9 Umbrella (Studio Version) 10 Pinball Wizard (Live In Manchester) 11 Deck The Halls 12 Fight For Your Right (Live From The Motion In The Ocean Tour) וככה הדיסק נראה
אתן יכולות לבדוק כאן
http://www.woolworths.co.uk/web/jsp/product/index.jsp?pid=50964972
יש כמה תמונות חדשות מ Greatest Hits Arena Tour, Odyssey Arena, Belfast 21.11.07 שאני אוסיף פה בהמשך...

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif מה זה מה זה מה זהההה ../images/Emo2.gif

למה לא שמעתי על הדיסק הזה?
ולמה יש בו שירים כלכך טובים?!?!?!?!?!?!?!!?!?

הסבר../images/Emo26.gif

בד"כ כשמפרסמים סינגל, השיר נקרא A סייד, אבל בסינגל עצמו יש עוד שירים, השירים האלה נקראים B סייד. אז הGH הוא אוסף להיטים שהם A סייד= סינגלים עכשיו מקפליי מוציאים אוסף להיטים נוסף שהם B סייד

למעלה